Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzik pumba

dieta na wesoło

Polecane posty

ja twerdze, ze mleko nie jest tuczace, ale niezdrowe. dorosly czlowiek juz nie potrzebuje mleka, nie trawi go. ja do kawki zawsze troche smietany 30% tak tylko, zeby kolor zmienila. :) a to sluszna uwaga, ze jak sie wypocisz to bedzie cie mniej, a raczej mniej wody w organizmie i toksyn. dlaatego nie zapomnij zeby duzo pic patrycha!

a ja dziś zjadłam kawałek pizzy rano:/ na uczelni 7deysa i talerz zupy i duzzzzio wody mineralnej:) rozpisałyście się kobitki dziś:)

Cześć Sucharku, jak widać rozkręca nam się towarzystwo, grupa wsparcia rośnie :). I nawet na forum mamy specjalistę od diet :D. Dzięki Icobytu :)

zadna jeszcze ze mna specjalistka, dopiero studentka ;) "a ja dziś zjadłam kawałek pizzy rano:/ na uczelni 7deysa i talerz zupy i duzzzzio wody mineralnej rozpisałyście się kobitki dziś " o boj boze, tylko nie mow, ze ty na diecie, bo padne :D:D:D

Gość nie chłopak
ja musli z mlekiem i banana na sniadanie, poźniej jajko sadzone i surówka na obiad (nie mam ostatnio ochoty na mięso), a teraz myślę nad kolacją. Macie jakiś pomysł? Znacie coś co poprawia pamięć, bo ostatnio z tym u mnie strasznie krucho :/

Gość nie chłopak
a ponieważ tytuł naszego topicu do dieta na wesoło, to coś na poprawę humoru: Pewnego dnia, kiedy odwiedzałem moich starych, mama poprosiła mnie, żebym nakrył do stołu. Otworzyłem lodówkę i spostrzegłem, że w środku do drzwi było przylepione nieprzyzwoite zdjęcie pięknej, smukłej, idealnie zbudowanej i skąpo odzianej młodej kobiety. - Mamo, co to jest? - spytałem. - Och, przykleiłam je, żeby pamiętać o nieobjadaniu się. - I co, działa? - Tak i nie - odpowiedziała - Straciłam 4 kg, ale twój ojciec przytył 6. Przychodzi kobieta do apteki: - Macie jakiś naprawdę skuteczny środek na odchudzanie? - Tak. Plastry. - A gdzie się je przykleja? - Na usta. Skazali gościa na śmierć. Jednak był tak gruby, że się nie mieścił na krześle elektrycznym. Zarządzili dietę. Po tygodniu o chlebie i wodzie - koleś zamiast schudnąć, przytył 10 kilo. Na krzesło nijak się nie mieści. Zarządzili tylko wodę - znów przytył 10 kg. Postanowili nic mu nie dawać. Kolo zamiast chudnąć, poprawił się o 10 kg. - Co jest, Czemu nie chudniesz? - Jakoś kurwa nie mam motywacji...

Gość nie chłopak
Facet z nadwagą wyczytał w gazecie o jakimś wyjeździe odchudzającym, że w 4 dni można zgubić kilkadziesiąt kilo, i zachęcony postanowił się zapisać. Pojawia się na miejscu, prowadzą go do pomieszczenia, a tam 4 drzwi. Na pierwszych napis "Tu zgubisz 5 kilo". Wchodzi, a tam seksowna blondynka i kartka "Jak mnie złapiesz, będe Twoja". Następnego dnia facet wchodzi do drugiego pomieszczenia, zachęcony napisem "Tu zgubisz 10 kilo", a tam wspaniała brunetka i napisz "Jak mnie złapiesz będe Twoja". Trzeciego dnia - trzecie drzwi z napisem "Zgubisz 15 kilo". W środku fantastyczna ruda dziewczyna i napis "Jak mnie złapiesz będe Twoja". Facetowi aż gorąco się robiło na myśl, co musi się kryć za czwartymi drzwiami ("Schudniesz 25 kilo"). Wchodzi, a tam stoi rosły Murzyn i napis "Jak Cię złapię, będziesz mój"

Icobytu- czyżbyś studiowała dietetykę? :) Nie chłopaku- może jakiś twarożek ze szczypiorkiem i rzodkiewką albo płatki owsiane na wodzie? Maślaczku, co z tymi tajemniczymi ćwiczeniami? Napisz jak przeżyjesz! Dziewczyny, ja właśnie skończyłam 25-minutową gimnastykę. Jestem zmęczona i czekam na natychmiastowe efekty... a tu dalej oponka :( :D:D:D Zabieram się za musli i wychodzę na zakupy wieczorne, a co! Przynajmniej o jedzeniu nie będę myśleć, a jak zobaczę fajny ciuch to może już wkrótce kupię, ale w mniejszym rozmiarze :) Do spisania wieczorem!

Nie chłopaku :D:D:D Przepona mi pracuje :D:D:D prawie otręb utknął mi w przełyku :D:D:D

Gość nie chłopak
ciesze się :) Ja też zaraz wybieram się na zakupy, dlatego postanowiłam najpierw zjeść kolację, żeby w sklepie nic mnie nie kusiło. No i akurat mam serek wiejski w lodówce, obiorę do tego ze dwie marchewki i kolacja z głowy.

Pumba to w sumie całkiem sympatycznie z tymi ciastkami wychodzi :) myslałam, ze to jakies drastyczniejsze kcal są :D w razie jak mnie będzie ssało na słodkie to juz wiem po co można sięgać :D z mlekiem u mnie nie ma problemu bo mój organizm jakoś kiepawo je trawi i raczej nie piję. uwielbiałam jak byłam mała, teraz mi przeszło :) no chyba, ze budyń malinowy :D mniam mniam :D a kawusia czarna ze słodzikiem (wiem, tortura chemiczna dla organizmu ale zawsze zaoszczędzone kcal) :) nie chłopak dowcipy ekstra :) Pumba pierwsze minuty wysiłku zaliczone:) teraz już będzie z górki :D za 30 min startuję i ja:) ostatni raz ćwiczyłam prawie 2 lata temu :o

Gość kuki123
nie chłopak eutyrox biorę 15 lat

owszem dieteyka to moja pasja i mam nadzieje, zawod niedlugo... ktos tak wspominal co dobre na poprawe pamieaci, wiec juz mowi: olej lniany z pierwszego tloczenia. dobra forma, godna polecenia to oleofarm. no dziewczyny i jak wam idzie? po pierwszym dniu to efektow bym sie nie spodziewala, oprocz zdenerwoania, ze jeszcze ich nie ma ;)

Gość nie chłopak
wiem, że to trochę offtop, ale możesz napisać, kiedy zaobserwowałaś u siebie poprawę? Bo ja mam strasznie suchą skórę, popękane łokcie i kolana no i problem ze schudnięciem, podobno po tych tabletkach ma się poprawić. Ja już leczę się od roku, najpierw 25, potem 50, teraz od stycznia 75. Mam nadzieje, że będzie lepiej i już nie będę musiała zwiększać dawki. Ty od 15 lat ta sama dawka? Hormony w normie? Sory, że tak chaotycznie.

a czym wy sie szprycujecie? na sucha skore i zdrowie polecam olej o ktorym juz wczesniej wspomnialam. poczytajcie sobie na google o nim. co to za tabletki, ktos moze dac mi tu ich sklad?

Gość kuki123
wszystko ok ale wiesz że ja już schudłam 15 kg więc nie ma co zwalać na chormony wystaczy chcieć i się ma najważniejsza pschika mózg musi mieć sygnał że chcesz i tak będzie:)

Gość kuki123
uss hormony:)te tabletki to są od tarczycy sucharek nie tak ma być nikt cię nie potępia ale pizza na diecie i 7 deis to nigdy nie będzie celu

Gość nie chłopak
to tabletki na niedoczynność tarczycy, w ich skład wchodzi lewotyroksyna.

ale wy je drogie panie uzywacie mam nadzieje do hormonalnej terapii zastepczej, a nie do odchudznia?

Gość nie chłopak
dlatego właśnie postanowiłam się odchudzać. Mój lekarz twierdzi, że jak wyrówna się poziom hormonów, to kg same zaczną lecieć w dół, ale wolę wziąć sprawy w swoje ręce, tym bardziej że jakieś dwa ostatnie lata jadłam wszystko na co miałam ochotę, dobrze, że sporo ćwiczę, bo ni byłoby 6 a z 26 na plusie :) Ide na zakupy, macie pomysł na jakieś fajne jedzonko na jutro?

Gość nie chłopak
no raczej tabletki na niedoczynnośc tarczycy bierze się przy niedoczynności tarczycy :)

Gość kuki123
nie kochanie to jest niedoczynność tarczycy pieprzony czernobyl:(

Gość kuki123
do hormonalnej terapi to jeszcze brak miesiączka jest co 25 dni:)

Gość kuki123
spoko ale ja brałam l-karnitynę i przy wysiłku było ok

Gość kuki123
grzyb czekolada jest be

Gość kuki123
w lodówce kefir 0% piatnica serek lekki piatnica a wy wiecie że jajecznice można smażyć na mleku i jest super bo olej to kalorie

Maślaczku kryzys będziemy solidarnie przechodzić wszystkie za kilka dni :D ejjjjjj była umowa, że wczoraj się objadamy za wszystkie czasy żeby miec dość na kilka dni :D ja już po godz.callana, wyprysznicowana, wykremowana różnymi cudami na odchudzanie (zostały mi po poprzedniej odchudzaniowej mobilizacji:) leżę w łóżku i zabieram się za oglądanie jakiegoś filmu :) zbliża się najgorsza pora. zawsze łapie mnie na buszowanie w lodówce. ale kurde nie zrobiłabym teraz sobie tego - po takiej mobilizacji cwiczeniowej, o nie nie nie :D Maslak jak te TBS czy jak to tam było? :) fajne to?