Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kasija9

Czego konsultantka najlepiej zostac? Avon, Oriflame, Mary Kay, Faberlic?

Polecane posty

Go艣膰 Tian-de.pl
Drogie konsultantki, zapraszam was do wsp贸艂pracy z now膮 firm膮 z bran偶y kosmetycznej TianDe. Wi臋cej informacji na stronie: www.tian-de.pl

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sucharekM
Obecnie jestem konsultantk膮 A i FM, swego czasu bawi艂am si臋 te偶 w O, ale zajmuj臋 si臋 tym raczej nie dla zarobk贸w, a po prostu sama lubi臋 kosmetyki i lubi臋 mie膰 ich du偶o, eksperymentowa膰 i por贸wnywa膰, wi臋c nie b臋d臋 si臋 wypowiada膰 o kwestiach finansowych :) Chcia艂abym jednak spr贸bowa膰 Faberlic, bo chocia偶 czyta艂am wiele niepochlebnych komentarzy, to by艂y one wystawione g艂贸wnie ze wzgl臋du na 'radzieckie korzenie'. By艂am na stronie firmy, ale wi臋kszo艣膰 informacji jest po rosyjsku, a ja niestety nie gawarit nic w z膮b... Czy kt贸ra艣 z dziewczyn mog艂aby mi pom贸c zosta膰 konsultantk膮? Je偶eli to ma znaczenie to jestem z woj. lubelskiego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasia.maja
Witam serdecznie. Jestem dystrybutork膮 produkt贸w marki FM GROUP. Oferuj臋 perfumy damskie i m臋skie,偶ele pod prysznic, balsamy, pachn膮ce produkty chemii gospodarczj, kosmetyka kolorowa oraz telefonia kom贸rkowa. Cena perfum w zale偶no艣ci od wybranego produktu 15ml - 16,90 z艂 30ml - 33,80 z艂 50ml - 55,20 z艂 ...i wiele,wiele innych znanych i lubianych perfum ekskluzywnych. Osoby zainteresowane prosz臋 o kontakt telefoniczny lub e-mailowy. Istnieje mo偶liwo艣膰 dojechania do zainteresowanych (Wodzis艂aw 艢l.) w celu wypr贸bowania pr贸bek perfum. Katalogi na stronie www.perfumy.fm na dole strony w formacie pdf. Przy zam贸wieniach powy偶ej 200 z艂 upusty!!!! Je偶eli chcesz zosta膰 dystrybutorem lub szukasz dodatkowej pracy- ch臋tnie pomog臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 liderka avon
Jestem Liderem AVON i chcia艂abym zach臋ci膰 Ci臋 do wsp贸艂pracy w moim zespole. Chcia艂abym, aby ka偶dy m贸g艂 si臋 rozwija膰 tak jak ja i mie膰 nieograniczone mo偶liwo艣ci zarobkowe tak偶e zaczyna艂am od tego, 偶e na pocz膮tku by艂am Konsultantk膮, ale przez to, 偶e na pocz膮tku mia艂am z艂ego Lidera prowadz膮cego, wiem jak to jest nie mie膰 wog贸le pomocy. Dlatego ode mnie masz nieograniczone wsparcie i pomoc w ka偶dej sytuacji. Zawsze doradz臋 i pomog臋 za艂atwi膰 ka偶dy problem zwi膮zany z AVON. AVON oferuje wam na prawd臋 wiele: -17 katalog贸w w roku, z 3 terminami bezp艂atnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! (od katalogu 4/2012 startuje nowy program opustowy!!) -dostawa kosmetyk贸w ju偶 na nast臋pny dzie艅 -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, kt贸re uka偶膮 si臋 w kolejnym katalogu) -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dost臋pne tylko dla Konsultantek) -mo偶liwo艣膰 stworzenia w艂asnej grupy Konsultantek, dzi臋ki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzeda偶y i masz mo偶liwo艣膰 otrzymania r贸偶nych bonus贸w pieni臋偶nych w wysoko艣ci kilku tys. z艂otych miesi臋cznie, a nawet i wi臋cej, to zale偶y ju偶 tylko od Twojej pracy i zaanga偶owania!! -szkolenia kosmetyczne-na temat typ贸w urody, makija偶y itp. (po szkoleniu mo偶esz zakupi膰 zestawy, kt贸ych warto艣膰 katalogowa wynosi 370z艂) -mo偶liwo艣膰 zap艂aty za kosmetyki a偶 do 21 dni Ju偶 dzi艣 podpisuj膮c umow臋 i sk艂adaj膮c zam贸wienie z katalogu 3/2012 lub 4/2012 mo偶esz odebra膰 atrakcyjne prezenty jako bonus na start dla nowych Konsultantek!!!: *za 1z艂 woda toaletowa Spotlight *za 1z艂 pere艂ki br膮zuj膮ce *za 1z艂 podw贸jny program liftinguj膮cy okolice oczu oraz tusz do rz臋s SuperSHOCK *za 1z艂 woda toaletowa Infinite Moment NOWO艢膯!! Z KATALOGU 3/2012 *za 1z艂 艣r贸dziemnomorskie serum uj臋drniaj膮ce do szyi i dekoltu oraz 艣r贸dziemnomorska nawil偶aj膮ca maseczka do twarzy z oliwk膮 A OPR脫CZ POWY呕SZYCH KOSMETYK脫W MO呕ESZ MIE膯 R脫WNIE呕 ELEGANCK膭 TOREBK臉 BATYCKI!! WYSTARCZY PODPISA膯 UMOW臉 I Z艁O呕Y膯 ZAM脫WIENIE ABY OTRZYMA膯 WSPANIA艁E PREZENTY ZA 1Z艂 !! Pozdrawiam, 呕aklina - Lider Sprzeda偶y AVON e-maila: zaklinaborycka44@gmail.com nr gg: 2164642 tel: 607551970

Udost臋pnij ten post

Nowo艣膰 na rynku! To szansa dla Ciebie! - Wygl膮daj pi臋knie! - Zarabiaj pieni膮dze! - Baw si臋! - Poznaj nowych ludzi! To wszystko dzi臋ki firmie Mariza. Jeste艣 nastolatk膮 i chcesz dorobi膰 do kieszonkowego? To oferta dla Ciebie! Jeste艣 mam膮 wspania艂ej gromadki dzieci i nie mo偶esz pracowa膰 na normalnym etacie? To oferta dla Ciebie! Jeste艣 na rencie/emeryturze i nie chcesz bezczynnie siedzie膰 w domu? To r贸wnie偶 oferta dla Ciebie! Mariza daje mo偶liwo艣ci osobistego rozwoju. Szkolenia i pokazy to tylko nieliczne zalety cz艂onkostwa w Klubie. Je艣li chcesz zaoszcz臋dzi膰 mo偶esz zamawia膰 tylko dla siebie lub rodziny. Je艣li chcesz zarobi膰 dodatkowe pieni膮偶ki zamawiaj dla znajomych. Je艣li potrzebne jest Ci sta艂e 藕r贸d艂o dochodu tw贸rz grup臋 i zacznij przygod臋 z firm膮 Mariza. Wi臋cej informacji pod nr tel. 502-098-318 lub mariza-pszczyna@o2.pl Nie ma pakiet贸w startowych ani limit贸w zam贸wie艅. Zarejestruj si臋: http://www.strefamariza.pl/?m=partner&tab=register&Sponsor=002943

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 liderka avon
Jestem Liderem AVON i chcia艂abym zach臋ci膰 Ci臋 do wsp贸艂pracy w moim zespole. Chcia艂abym, aby ka偶dy m贸g艂 si臋 rozwija膰 tak jak ja i mie膰 nieograniczone mo偶liwo艣ci zarobkowe tak偶e zaczyna艂am od tego, 偶e na pocz膮tku by艂am Konsultantk膮, ale przez to, 偶e na pocz膮tku mia艂am z艂ego Lidera prowadz膮cego, wiem jak to jest nie mie膰 wog贸le pomocy. Dlatego ode mnie masz nieograniczone wsparcie i pomoc w ka偶dej sytuacji. Zawsze doradz臋 i pomog臋 za艂atwi膰 ka偶dy problem zwi膮zany z AVON. AVON oferuje wam na prawd臋 wiele: -17 katalog贸w w roku, z 3 terminami bezp艂atnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! (od katalogu 4/2012 startuje nowy program opustowy!!) -dostawa kosmetyk贸w ju偶 na nast臋pny dzie艅 -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, kt贸re uka偶膮 si臋 w kolejnym katalogu) -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dost臋pne tylko dla Konsultantek) -mo偶liwo艣膰 stworzenia w艂asnej grupy Konsultantek, dzi臋ki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzeda偶y i masz mo偶liwo艣膰 otrzymania r贸偶nych bonus贸w pieni臋偶nych w wysoko艣ci kilku tys. z艂otych miesi臋cznie, a nawet i wi臋cej, to zale偶y ju偶 tylko od Twojej pracy i zaanga偶owania!! -szkolenia kosmetyczne-na temat typ贸w urody, makija偶y itp. (po szkoleniu mo偶esz zakupi膰 zestawy, kt贸ych warto艣膰 katalogowa wynosi 370z艂) -mo偶liwo艣膰 zap艂aty za kosmetyki a偶 do 21 dni Ju偶 dzi艣 podpisuj膮c umow臋 i sk艂adaj膮c zam贸wienie z katalogu 3/2012 lub 4/2012 mo偶esz odebra膰 atrakcyjne prezenty jako bonus na start dla nowych Konsultantek!!!: *za 1z艂 woda toaletowa Spotlight *za 1z艂 pere艂ki br膮zuj膮ce *za 1z艂 podw贸jny program liftinguj膮cy okolice oczu oraz tusz do rz臋s SuperSHOCK *za 1z艂 woda toaletowa Infinite Moment NOWO艢膯!! Z KATALOGU 3/2012 *za 1z艂 艣r贸dziemnomorskie serum uj臋drniaj膮ce do szyi i dekoltu oraz 艣r贸dziemnomorska nawil偶aj膮ca maseczka do twarzy z oliwk膮 A OPR脫CZ POWY呕SZYCH KOSMETYK脫W MO呕ESZ MIE膯 R脫WNIE呕 ELEGANCK膭 TOREBK臉 BATYCKI!! WYSTARCZY PODPISA膯 UMOW臉 I Z艁O呕Y膯 ZAM脫WIENIE ABY OTRZYMA膯 WSPANIA艁E PREZENTY ZA 1Z艂 !! Pozdrawiam, 呕aklina - Lider Sprzeda偶y AVON e-maila: zaklinaborycka44@gmail.com nr gg: 2164642 tel: 607551970

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasia.maja1@wp.pl
Witam serdecznie. Jestem dystrybutork膮 produkt贸w marki FM GROUP. Oferuj臋 perfumy damskie i m臋skie,偶ele pod prysznic, balsamy, pachn膮ce produkty chemii gospodarczj, kosmetyka kolorowa oraz telefonia kom贸rkowa. Cena perfum w zale偶no艣ci od wybranego produktu 15ml - 16,90 z艂 30ml - 33,80 z艂 50ml - 55,20 z艂 ...i wiele,wiele innych znanych i lubianych perfum ekskluzywnych GIVENCHY,HUGO BOSS,CHANEL ..ITP. -podobna nuta zapachowa Osoby zainteresowane prosz臋 o kontakt telefoniczny lub e-mailowy. Istnieje mo偶liwo艣膰 dojechania do zainteresowanych (Wodzis艂aw 艢l.) w celu wypr贸bowania pr贸bek perfum. Katalogi na stroniewww.perfumy.fm na dole strony w formacie pdf. Przy zam贸wieniach powy偶ej 200 z艂 upusty!!!! Je偶eli chcesz zosta膰 dystrybutorem lub szukasz dodatkowej pracy- ch臋tnie pomog臋 - DU呕E ZAROBKI!!! tel. 793010177 kasia.maja1@wp.pl GG 6359218

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 liderka avon

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Avon Liderka
Witam, a ja proponuje Avon, znana marka, znane kosmetyki dzi臋ki czemu nie problemu ze znalezieniem klient贸w. Polecam Jestem Liderk膮 Avonu i poszukuje os贸b z ca艂ej Polski, kt贸re chcia艂yby zosta膰 konsultantkami lub liderkami. Najmniejsze i najbardziej op艂acalne zam贸wienie to 150 z艂 po cenach katalagowych w贸wczas nie ma op艂aty za z艂o偶enie paczki i koszt贸w przesy艂ki. Opusty do ko艅ca katalogu 3: 0-150 z艂 - 15% 150-500 - 25% 500-1000 - 30% 1000-3000 - 35% powy偶ej 3000 - 40% Zam贸wienia skladamy przez internet lub robimy zakupy w Centrum Obs艂ugi Konsultantek. Na katalog przypadaj膮 3 regularne terminy sk艂adania zam贸wienia. Paczki przychodza na adres domowy. Brak wpisowego. Nie ma obowi膮zku sk艂adanie zam贸wie艅 co katalog. Katalogi oraz wszelkie materia艂y pomocnicze (pr贸bki) zwiekszaj膮 baz臋 upust贸w. Dla nowych konsultantek przy zamowieniach za 250 zl prezenty. Jest wiele program贸w motywuj膮cych dla konsultantek dzi臋ki kt贸rym zwi臋kszamy zarobki lub dostajemy prezenty. Zach臋cam do podj臋cia wsp贸艂pracy. Masz pytania pisz: kaska649@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 liderka avon
Jestem Liderem AVON i chcia艂abym zach臋ci膰 Ci臋 do wsp贸艂pracy w moim zespole. Chcia艂abym, aby ka偶dy m贸g艂 si臋 rozwija膰 tak jak ja i mie膰 nieograniczone mo偶liwo艣ci zarobkowe tak偶e zaczyna艂am od tego, 偶e na pocz膮tku by艂am Konsultantk膮, ale przez to, 偶e na pocz膮tku mia艂am z艂ego Lidera prowadz膮cego, wiem jak to jest nie mie膰 wog贸le pomocy. Dlatego ode mnie masz nieograniczone wsparcie i pomoc w ka偶dej sytuacji. Zawsze doradz臋 i pomog臋 za艂atwi膰 ka偶dy problem zwi膮zany z AVON. AVON oferuje wam na prawd臋 wiele: -17 katalog贸w w roku, z 3 terminami bezp艂atnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! (od katalogu 4/2012 startuje nowy program opustowy!!) -dostawa kosmetyk贸w ju偶 na nast臋pny dzie艅 -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, kt贸re uka偶膮 si臋 w kolejnym katalogu) -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dost臋pne tylko dla Konsultantek) -mo偶liwo艣膰 stworzenia w艂asnej grupy Konsultantek, dzi臋ki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzeda偶y i masz mo偶liwo艣膰 otrzymania r贸偶nych bonus贸w pieni臋偶nych w wysoko艣ci kilku tys. z艂otych miesi臋cznie, a nawet i wi臋cej, to zale偶y ju偶 tylko od Twojej pracy i zaanga偶owania!! -szkolenia kosmetyczne-na temat typ贸w urody, makija偶y itp. (po szkoleniu mo偶esz zakupi膰 zestawy, kt贸ych warto艣膰 katalogowa wynosi 370z艂) -mo偶liwo艣膰 zap艂aty za kosmetyki a偶 do 21 dni Ju偶 dzi艣 podpisuj膮c umow臋 i sk艂adaj膮c zam贸wienie z katalogu 3/2012 lub 4/2012 mo偶esz odebra膰 atrakcyjne prezenty jako bonus na start dla nowych Konsultantek!!!: *za 1z艂 woda toaletowa Spotlight *za 1z艂 pere艂ki br膮zuj膮ce *za 1z艂 podw贸jny program liftinguj膮cy okolice oczu oraz tusz do rz臋s SuperSHOCK *za 1z艂 woda toaletowa Infinite Moment NOWO艢膯!! Z KATALOGU 3/2012 *za 1z艂 艣r贸dziemnomorskie serum uj臋drniaj膮ce do szyi i dekoltu oraz 艣r贸dziemnomorska nawil偶aj膮ca maseczka do twarzy z oliwk膮 A OPR脫CZ POWY呕SZYCH KOSMETYK脫W MO呕ESZ MIE膯 R脫WNIE呕 ELEGANCK膭 TOREBK臉 BATYCKI!! WYSTARCZY PODPISA膯 UMOW臉 I Z艁O呕Y膯 ZAM脫WIENIE ABY OTRZYMA膯 WSPANIA艁E PREZENTY ZA 1Z艂 !! Pozdrawiam, 呕aklina - Lider Sprzeda偶y AVON e-maila: zaklinaborycka44@gm ail.com nr gg: 2164642 tel: 607551970

Udost臋pnij ten post

Nowo艣膰 na rynku! To szansa dla Ciebie! - Wygl膮daj pi臋knie! - Zarabiaj pieni膮dze! - Baw si臋! - Poznaj nowych ludzi! To wszystko dzi臋ki firmie Mariza. Jeste艣 nastolatk膮 i chcesz dorobi膰 do kieszonkowego? To oferta dla Ciebie! Jeste艣 mam膮 wspania艂ej gromadki dzieci i nie mo偶esz pracowa膰 na normalnym etacie? To oferta dla Ciebie! Jeste艣 na rencie/emeryturze i nie chcesz bezczynnie siedzie膰 w domu? To r贸wnie偶 oferta dla Ciebie! Mariza daje mo偶liwo艣ci osobistego rozwoju. Szkolenia i pokazy to tylko nieliczne zalety cz艂onkostwa w Klubie. Je艣li chcesz zaoszcz臋dzi膰 mo偶esz zamawia膰 tylko dla siebie lub rodziny. Je艣li chcesz zarobi膰 dodatkowe pieni膮偶ki zamawiaj dla znajomych. Je艣li potrzebne jest Ci sta艂e 藕r贸d艂o dochodu tw贸rz grup臋 i zacznij przygod臋 z firm膮 Mariza. Wi臋cej informacji pod nr tel. 502-098-318 lub mariza-pszczyna@o2.pl Nie ma pakiet贸w startowych ani limit贸w zam贸wie艅. Rabat 30% ju偶 od zam贸wienia za 1 z艂. Zarejestruj si臋: http://www.strefamariza.pl/?m=partner&tab=reg ister&Sponsor=002943

Udost臋pnij ten post

Jestem liderem Firmy Faberlic. Ch臋tne osoby zapraszam ch臋tnie pomog臋 piszcie : sq5alt@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 liderka avon
Jestem Liderem AVON i chcia艂abym zach臋ci膰 Ci臋 do wsp贸艂pracy w moim zespole. Chcia艂abym, aby ka偶dy m贸g艂 si臋 rozwija膰 tak jak ja i mie膰 nieograniczone mo偶liwo艣ci zarobkowe tak偶e zaczyna艂am od tego, 偶e na pocz膮tku by艂am Konsultantk膮, ale przez to, 偶e na pocz膮tku mia艂am z艂ego Lidera prowadz膮cego, wiem jak to jest nie mie膰 wog贸le pomocy. Dlatego ode mnie masz nieograniczone wsparcie i pomoc w ka偶dej sytuacji. Zawsze doradz臋 i pomog臋 za艂atwi膰 ka偶dy problem zwi膮zany z AVON. AVON oferuje wam na prawd臋 wiele: -17 katalog贸w w roku, z 3 terminami bezp艂atnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! (od katalogu 4/2012 startuje nowy program opustowy!!) -dostawa kosmetyk贸w ju偶 na nast臋pny dzie艅 -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, kt贸re uka偶膮 si臋 w kolejnym katalogu) -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dost臋pne tylko dla Konsultantek) -mo偶liwo艣膰 stworzenia w艂asnej grupy Konsultantek, dzi臋ki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzeda偶y i masz mo偶liwo艣膰 otrzymania r贸偶nych bonus贸w pieni臋偶nych w wysoko艣ci kilku tys. z艂otych miesi臋cznie, a nawet i wi臋cej, to zale偶y ju偶 tylko od Twojej pracy i zaanga偶owania!! -szkolenia kosmetyczne-na temat typ贸w urody, makija偶y itp. (po szkoleniu mo偶esz zakupi膰 zestawy, kt贸ych warto艣膰 katalogowa wynosi 370z艂) -mo偶liwo艣膰 zap艂aty za kosmetyki a偶 do 21 dni Ju偶 dzi艣 podpisuj膮c umow臋 i sk艂adaj膮c zam贸wienie z katalogu 3/2012 lub 4/2012 mo偶esz odebra膰 atrakcyjne prezenty jako bonus na start dla nowych Konsultantek!!!: *za 1z艂 woda toaletowa Spotlight *za 1z艂 pere艂ki br膮zuj膮ce *za 1z艂 podw贸jny program liftinguj膮cy okolice oczu oraz tusz do rz臋s SuperSHOCK *za 1z艂 woda toaletowa Infinite Moment NOWO艢膯!! Z KATALOGU 3/2012 *za 1z艂 艣r贸dziemnomorskie serum uj臋drniaj膮ce do szyi i dekoltu oraz 艣r贸dziemnomorska nawil偶aj膮ca maseczka do twarzy z oliwk膮 A OPR脫CZ POWY呕SZYCH KOSMETYK脫W MO呕ESZ MIE膯 R脫WNIE呕 ELEGANCK膭 TOREBK臉 BATYCKI!! WYSTARCZY PODPISA膯 UMOW臉 I Z艁O呕Y膯 ZAM脫WIENIE ABY OTRZYMA膯 WSPANIA艁E PREZENTY ZA 1Z艂 !! Pozdrawiam, 呕aklina - Lider Sprzeda偶y AVON e-maila: zaklinaborycka44@gm ail.com nr gg: 2164642 tel: 607551970

Udost臋pnij ten post

Przedstawiam wam now膮 Firm臋 dzia艂aj膮c膮 na rynku Polskim JEUNESSE GLOBAL? Oferujemy unikalne opatentowane na ca艂y 艣wiat produkty oparte na prze艂omowych odkryciach naukowych: 1. Serum - pierwszy na 艣wiecie produkt oparty na kom贸rkach macierzystych, uznany jako prze艂om w kosmetologii, 2. Reserve, ktory w skladzie ma miedzy innymi Resveratrol, kt贸ry uznano jedno z najwi臋kszych odkry膰 medycznych ostatnich 100 lat) Rewelacyjne i sprawdzone dzia艂anie produkt贸w ( zobacz na stronie: http://www.magiasukcesu.com/foto-PL.htm ) Firma marketingowo przygotowana jest do sprzeda偶y produkt贸w biznesu na ca艂ym 艣wiecie, obecnie jest juz w 59 krajach, mo偶esz wi臋c dzia艂a膰 nie tylko w Polsce ale w dowolnym miejscu ( system e-comerce) Nie musisz inwestowa膰 pieni臋dzy, by za艂o偶y膰 w艂asny biznes (wykupujesz tylko pakiet startowy, kt贸ry b臋dzie Twoim narz臋dziem pracy w艂asne internetowe biuro z w艂asnym sklepem) Dzi臋ki kontaktowi z Centrum Dystrybucji i systemowi wysy艂kowemu uzyskujesz prosty dost臋p do produkt贸w ( system e-comerce) Jako wyr贸偶niaj膮cy si臋 Sprzedawca i Lider zyskujesz mo偶liwo艣膰 zarabiania z tytu艂u specjalnych program贸w motywacyjnych Zdobywaj膮c pozycje Lidera, otrzymujesz premie od obrotu firmy na ca艂ym 艣wiecie. Je偶eli jeste艣 osob膮 otwart膮 na wyzwania i chcesz w 偶yciu osi膮gn膮膰 du偶o wi臋cej ni偶 tylko pracowa膰 do emerytury zapraszamy.

Udost臋pnij ten post

Witam serdecznie Przedstawiam wam now膮 Firm臋 na rynku Polskim JEUNESSE GLOBAL? Oferujemy unikalne opatentowane na ca艂y 艣wiat produkty oparte na prze艂omowych odkryciach naukowych: 1. Serum - pierwszy na 艣wiecie produkt oparty na kom贸rkach macierzystych, uznany jako prze艂om w kosmetologii, 2. Reserve, ktory w skladzie ma miedzy innymi Resveratrol, kt贸ry uznano jedno z najwi臋kszych odkry膰 medycznych ostatnich 100 lat) Rewelacyjne i sprawdzone dzia艂anie produkt贸w ( zobacz na stronie: http://www.magiasukcesu.com/foto-PL.htm ) Firma marketingowo przygotowana jest do sprzeda偶y produkt贸w biznesu na ca艂ym 艣wiecie, obecnie jest juz w 59 krajach, mo偶esz wi臋c dzia艂a膰 nie tylko w Polsce ale w dowolnym miejscu ( system e-comerce) Nie musisz inwestowa膰 pieni臋dzy, by za艂o偶y膰 w艂asny biznes (wykupujesz tylko pakiet startowy, kt贸ry b臋dzie Twoim narz臋dziem pracy w艂asne internetowe biuro z w艂asnym sklepem) Dzi臋ki kontaktowi z Centrum Dystrybucji i systemowi wysy艂kowemu uzyskujesz prosty dost臋p do produkt贸w ( system e-comerce) Jako wyr贸偶niaj膮cy si臋 Sprzedawca i Lider zyskujesz mo偶liwo艣膰 zarabiania z tytu艂u specjalnych program贸w motywacyjnych Zdobywaj膮c pozycje Lidera, otrzymujesz premie od obrotu firmy na ca艂ym 艣wiecie. Je偶eli jeste艣 osob膮 otwart膮 na wyzwania i chcesz w 偶yciu osi膮gn膮膰 du偶o wi臋cej ni偶 tylko pracowa膰 do emerytury zapraszamy.

Udost臋pnij ten post

Nowo艣膰 na rynku! To szansa dla Ciebie! - Wygl膮daj pi臋knie! - Zarabiaj pieni膮dze! - Baw si臋! - Poznaj nowych ludzi! To wszystko dzi臋ki firmie Mariza. Jeste艣 nastolatk膮 i chcesz dorobi膰 do kieszonkowego? To oferta dla Ciebie! Jeste艣 mam膮 wspania艂ej gromadki dzieci i nie mo偶esz pracowa膰 na normalnym etacie? To oferta dla Ciebie! Jeste艣 na rencie/emeryturze i nie chcesz bezczynnie siedzie膰 w domu? To r贸wnie偶 oferta dla Ciebie! Mariza daje mo偶liwo艣ci osobistego rozwoju. Szkolenia i pokazy to tylko nieliczne zalety cz艂onkostwa w Klubie. Je艣li chcesz zaoszcz臋dzi膰 mo偶esz zamawia膰 tylko dla siebie lub rodziny. Je艣li chcesz zarobi膰 dodatkowe pieni膮偶ki zamawiaj dla znajomych. Je艣li potrzebne jest Ci sta艂e 藕r贸d艂o dochodu tw贸rz grup臋 i zacznij przygod臋 z firm膮 Mariza. Wi臋cej informacji pod nr tel. 502-098-318 lub mariza-pszczyna@o2.pl Nie ma pakiet贸w startowych ani limit贸w zam贸wie艅. Rabat 30% przy zam贸wieniach ju偶 od 1 z艂. ZAREJESTRUJ SI臉: http://www.strefamariza.pl/?m=partner&tab=register&Sponsor=002943

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Avon Liderka
Witam, a ja proponuje Avon, znana marka, znane kosmetyki dzi臋ki czemu nie problemu ze znalezieniem klient贸w. Polecam Jestem Liderk膮 Avonu i poszukuje os贸b z ca艂ej Polski, kt贸re chcia艂yby zosta膰 konsultantkami lub liderkami. Najmniejsze i najbardziej op艂acalne zam贸wienie to 150 z艂 po cenach katalagowych w贸wczas nie ma op艂aty za z艂o偶enie paczki i koszt贸w przesy艂ki. Opusty do ko艅ca katalogu 3: 0-150 z艂 - 15% 150-500 - 25% 500-1000 - 30% 1000-3000 - 35% powy偶ej 3000 - 40% Zam贸wienia skladamy przez internet lub robimy zakupy w Centrum Obs艂ugi Konsultantek. Na katalog przypadaj膮 3 regularne terminy sk艂adania zam贸wienia. Paczki przychodza na adres domowy. Brak wpisowego. Nie ma obowi膮zku sk艂adanie zam贸wie艅 co katalog. Katalogi oraz wszelkie materia艂y pomocnicze (pr贸bki) zwiekszaj膮 baz臋 upust贸w. Dla nowych konsultantek przy zamowieniach za 250 zl prezenty. Jest wiele program贸w motywuj膮cych dla konsultantek dzi臋ki kt贸rym zwi臋kszamy zarobki lub dostajemy prezenty. Zach臋cam do podj臋cia wsp贸艂pracy. Masz pytania pisz: kaska649@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Avon Liderka
Witam, jestem Liderk膮 Avonu i poszukuje os贸b z ca艂ej Polski, kt贸re chcia艂yby zosta膰 konsultantkami lub liderkami. Najmniejsze i najbardziej op艂acalne zam贸wienie to 150 z艂 po cenach katalogowych w贸wczas nie ma op艂aty za z艂o偶enie paczki i koszt贸w przesy艂ki. Opusty 0 z艂 - 149,99 z艂 -15% 150 z艂 - 249,99 z艂 - 20% 250 z艂 - 549,99 z艂 - 25% 550 z艂 - 999,99 z艂 - 30% 1000 z艂 - 2999,99 z艂 - 35% 3000 z艂 i wi臋cej - 40% Z艂贸偶 zam贸wienie na kwot臋 minimum 150,00 z艂 w trzech kolejnym katalogach. W trzecim katalogu aktywno艣ci Tw贸j opust wyniesie 25%. Je艣li chcesz stale otrzymywa膰 opust 25% sk艂adaj zam贸wienia na min. 150 z艂 w ka偶dym z katalog贸w. Zam贸wienia skladamy przez internet lub robimy zakupy w Centrum Obs艂ugi Konsultantek. Na katalog przypadaj膮 3 regularne terminy sk艂adania zam贸wienia. Paczki przychodza na adres domowy. Brak wpisowego. Nie ma obowi膮zku sk艂adanie zam贸wie艅 co katalog. Katalogi oraz wszelkie materia艂y pomocnicze (pr贸bki) zwiekszaj膮 baz臋 upust贸w. Dla nowych konsultantek przy zamowieniach za 250 zl prezenty. Jest wiele program贸w motywuj膮cych dla konsultantek dzi臋ki kt贸rym zwi臋kszamy zarobki lub dostajemy prezenty. Zach臋cam do podj臋cia wsp贸艂pracy. Masz pytania pisz: kaska649@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Witam Powiem Wam szczerze, 偶e czeka艂em na to od bardzo d艂ugiego czasu... Naprawd臋, jest to dla mnie wielki DZIE艃 i wielki CZAS. Ju偶 m贸wi臋 dlaczego. Ponad rok czasu razem z Marcinem Gurtowskim "walczymy" w Internecie i zaufa艂o nam ju偶 bardzo du偶o os贸b. Jest to dla mnie naprawd臋 wa偶ne. Niewa偶ne jaki robisz biznes,czy cokolwiek robisz cz艂owiek jest, a przynajmniej powinien by膰 na pierwszym miejscu. Teraz nadszed艂 ten czas, w kt贸rym to o czym ci膮gle m贸wi臋 si臋 sprawdzi... "W biznesie MLM najwa偶niejszy jest cz艂owiek, produkt jest na ostatnim miejscu" Wiadomo, 偶e musi by膰 dobry, najlepszy, bo inaczej nie ma prawa istnie膰 w sieci ale bez drugiego cz艂owieka, nie wyjdzie nic. Jaki艣 miesi膮c temu razem z Marcinem Gurtowskim i oczywi艣cie naszym sponsorem, wybrali艣my si臋 do Lubina... Og贸lnie to zimy w tym roku wida膰 nie by艂o ale w tym dniu cholernie wia艂o, pada艂o, a potem jeszcze spad艂 艣nieg, tak偶e masakra jednym s艂owem. Wstali艣my skoro 艣wit, aby pokona膰 prawie 400km.... Po co? Ot贸偶 dowiedzieli艣my si臋, 偶e jedna z polskich firm zamierza rozpocz膮膰 dystrybucj臋 swoich produkt贸w w sieci. Zgodnie z zasad膮 : " Bogaci buduj膮 sieci, a reszta szuka pracy " postanowili艣my, 偶e lepiej znale藕膰 sie膰 ni偶 prac臋 A w dodatku to nasza polska firma, z naszej ziemi...a nie z zachodu! Powiem Ci szczerze, 偶e jeszcze nigdy nie by艂em tym, kt贸ry rozpoczyna budow臋 zupe艂nie nowej sieci, w zupe艂nie nowej, nieznanej firmie... Wszystko to zna艂em tylko i wy艂膮cznie z opowiada艅 moich sponsor贸w z innych firm. Pewnie te偶 je znasz. Co艣 w stylu : "Wiesz jak to si臋 wszystko zacz臋艂o? Spotkali艣my si臋 w gronie 3 os贸b, z kt贸rych jedna by艂a zainteresowana, a dwie wesz艂y tak z g艂upoty i dla niepoznaki, bo nie chcia艂y wypa艣膰 gorzej" W dobie tych wszystkich internetowych "艣wiecide艂ek", pi臋knych stron zagranicznych, wielkich wej艣膰 na rynek itd, a偶 trudno w to uwierzy膰, 偶e TYCH TRZECH SKROMNYCH ch艂opak贸w zainicjowa艂o co艣, z czego pewnie jeszcze nie do ko艅ca zdaj膮 sobie spraw臋... Po pierwsze polski produkt Po drugie rewelacyjny produkt Po trzecie produkt, kt贸rym jest WODA tak woda, czyli co艣 co pijemy ka偶dego dnia. Po czwarte PROSTY I PRZEJRZYSTY PLAN MARKETINGOWY! Takie czego艣 jeszcze nie widzia艂em! Uwierz mi! Z reszt膮 sprawd藕 sam http://www.sniezniczanka.pl/register.php?unikat=8922751081 System sam wype艂nia brakuj膮ce miejsca wpisuj膮c nowe osoby bezpo艣rednio "pod Ciebie", nie zwa偶aj膮c na to, czy s膮 z Twojego polecenia, czy z polecenia Twojego sponsora! Strza艂 w dziesi膮tk臋! Darmowa rejestracja http://www.sniezniczanka.pl/register.php?unikat=8922751081 A co najwa偶niejsze OD KA呕DEJ SPRZEDANEJ ZGRZEWKI w Twoim zespole otrzymujesz prowizj臋! Petarda co? 呕adnych POZIOM脫W, 呕ADNEJ WALKI O POZIOMY. Spok贸j i harmonia... A偶 trudno w to uwierzy膰 co? I zrobili to skromni faceci " z naszego podw贸rka" Brawa im za to! http://www.sniezniczanka.pl/register.php?unikat=8922751081 Drugim powodem mojego zadowolenia jest fakt, 偶e staniemy PONAD PODZIA艁AMI. NIE MA 呕ADNEJ BARIERY! http://www.sniezniczanka.pl/register.php?unikat=8922751081 Wszyscy NETWORKOWCY 艂膮czmy si臋 i ro艣nijmy razem z nasz膮 polsk膮 firm膮! http://www.sniezniczanka.pl/register.php?unikat=8922751081 Ka偶da osoba, kt贸ra rozpocznie ze mn膮 wsp贸艂prac臋, dostanie gotowy plan KROK PO KROKU co trzeba robi膰, aby ZAROBI膯 Z do艣wiadczenia wiem, 偶e wa偶niejsza od pozyskiwania nowych ludzi jest umiej臋tno艣膰 ich szkolenia i nauczenia DUPLIKACJI. A to ju偶 umiemy i bardzo si臋 z tego ciesz臋! http://www.sniezniczanka.pl/register.php?unikat=8922751081 Wa偶ne jest r贸wnie偶 to, 偶e jeste艣my na samiutkim POCZ膭TKU, a jak wiesz PIERWSI zawsze zarabiaj膮! O tym nie wiesz JESZCZE NIKT, Ty dostajesz to jako jeden z pierwszych, doce艅 to i nie zmarnuj tej szansy http://www.sniezniczanka.pl/register.php?unikat=8922751081 M贸j sponsor zawsze powtarza, 偶e MLM to taki prosty biznes, 偶e jak b臋dzie co艣 prostszego to OWADY zaczn膮 to robi膰. Jak my艣lisz, czy TYM razem zd膮偶ymy przed OWADAMI? http://www.sniezniczanka.pl/register.php?unikat=8922751081 P.S Podany link http://www.sniezniczanka.pl/register.php?unikat=8922751081 prowadzi bezpo艣rednio do rejestracji w systemie a co za tym idzie PESEL osoby polecaj膮cej ( w tym wypadku m贸j ) jest zapami臋tany. Jednak strona jest w takcie modyfikacji i w przypadku przej艣cia w inn膮 zak艂adk臋 np. "o firmie" b膮d藕 "produkt", PESEL zostaje "utracony" i trzeba go wpisa膰 r臋cznie, bo bez tego nie ma opcji rejestracji. Tak偶e pami臋taj, m贸j PESEL to: 75102015878 Pozdrawiam Ci臋 serdecznie i 偶ycz臋 samych trafnych decyzji. Dariusz Kaczmarek http://darekpraca.blogspot.com

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 liderka avon

Udost臋pnij ten post

Nowo艣膰 na rynku! To szansa dla Ciebie! - Wygl膮daj pi臋knie! - Zarabiaj pieni膮dze! - Baw si臋! - Poznaj nowych ludzi! To wszystko dzi臋ki firmie Mariza. Jeste艣 nastolatk膮 i chcesz dorobi膰 do kieszonkowego? To oferta dla Ciebie! Jeste艣 mam膮 wspania艂ej gromadki dzieci i nie mo偶esz pracowa膰 na normalnym etacie? To oferta dla Ciebie! Jeste艣 na rencie/emeryturze i nie chcesz bezczynnie siedzie膰 w domu? To r贸wnie偶 oferta dla Ciebie! Mariza daje mo偶liwo艣ci osobistego rozwoju. Szkolenia i pokazy to tylko nieliczne zalety cz艂onkostwa w Klubie. Je艣li chcesz zaoszcz臋dzi膰 mo偶esz zamawia膰 tylko dla siebie lub rodziny. Je艣li chcesz zarobi膰 dodatkowe pieni膮偶ki zamawiaj dla znajomych. Je艣li potrzebne jest Ci sta艂e 藕r贸d艂o dochodu tw贸rz grup臋 i zacznij przygod臋 z firm膮 Mariza. Wi臋cej informacji pod nr tel. 502-098-318 lub mariza-pszczyna@o2.pl Nie ma pakiet贸w startowych ani limit贸w zam贸wie艅. Zarejestruj si臋: http://www.strefamariza.pl/?m=partner&tab=register&Sponsor=002943

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 liderka avon
Jestem Liderem AVON i chcia艂abym zach臋ci膰 Ci臋 do wsp贸艂pracy w moim zespole. Chcia艂abym, aby ka偶dy m贸g艂 si臋 rozwija膰 tak jak ja i mie膰 nieograniczone mo偶liwo艣ci zarobkowe tak偶e zaczyna艂am od tego, 偶e na pocz膮tku by艂am Konsultantk膮, ale przez to, 偶e na pocz膮tku mia艂am z艂ego Lidera prowadz膮cego, wiem jak to jest nie mie膰 w og贸le pomocy. Dlatego ode mnie masz nieograniczone wsparcie i pomoc w ka偶dej sytuacji. Zawsze doradz臋 i pomog臋 za艂atwi膰 ka偶dy problem zwi膮zany z AVON. AVON oferuje wam na prawd臋 wiele: -17 katalog贸w w roku, z 3 terminami bezp艂atnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! (od katalogu 4/2012 startuje nowy program opustowy !!) -dostawa kosmetyk贸w ju偶 na nast臋pny dzie艅 -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, kt贸re uka偶膮 si臋 w kolejnym katalogu) -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dost臋pne tylko dla Konsultantek) -mo偶liwo艣膰 stworzenia w艂asnej grupy Konsultantek, dzi臋ki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzeda偶y i masz mo偶liwo艣膰 otrzymania r贸偶nych bonus贸w pieni臋偶nych w wysoko艣ci kilku tys. z艂otych miesi臋cznie, a nawet i wi臋cej, to zale偶y ju偶 tylko od Twojej pracy i zaanga偶owania!! -szkolenia kosmetyczne-na temat typ贸w urody, makija偶y itp. (po szkoleniu mo偶esz zakupi膰 zestawy, kt贸rych warto艣膰 katalogowa wynosi 370z艂) -mo偶liwo艣膰 zap艂aty za kosmetyki a偶 do 21 dni Ju偶 dzi艣 podpisuj膮c umow臋 i sk艂adaj膮c zam贸wienie z katalogu 3/2012 lub 4/2012 mo偶esz odebra膰 atrakcyjne prezenty jako bonus na start dla nowych Konsultantek!!!: *za 1z艂 woda toaletowa Spotlight *za 1z艂 pere艂ki br膮zuj膮ce *za 1z艂 podw贸jny program liftinguj膮cy okolice oczu oraz tusz do rz臋s SuperSHOCK *za 1z艂 woda toaletowa Infinite Moment NOWO艢膯!! Z KATALOGU 3/2012 *za 1z艂 艣r贸dziemnomorskie serum uj臋drniaj膮ce do szyi i dekoltu oraz 艣r贸dziemnomorska nawil偶aj膮ca maseczka do twarzy z oliwk膮 A OPR脫CZ POWY呕SZYCH KOSMETYK脫W MO呕ESZ MIE膯 R脫WNIE呕 ELEGANCK膭 TOREBK臉 BATYCKI!! WYSTARCZY PODPISA膯 UMOW臉 I Z艁O呕Y膯 ZAM脫WIENIE ABY OTRZYMA膯 WSPANIA艁E PREZENTY ZA 1Z艂 !! Pozdrawiam, 呕aklina - Lider Sprzeda偶y AVON e-maila: zaklinaborycka44@gm ail.com nr gg: 2164642 tel: 607551970

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Avon Liderka
Witam, jestem Liderk膮 Avonu i poszukuje os贸b z ca艂ej Polski, kt贸re chcia艂yby zosta膰 konsultantkami lub liderkami. Najmniejsze i najbardziej op艂acalne zam贸wienie to 150 z艂 po cenach katalogowych w贸wczas nie ma op艂aty za z艂o偶enie paczki i koszt贸w przesy艂ki. Opusty 0 z艂 - 149,99 z艂 -15% 150 z艂 - 249,99 z艂 - 20% 250 z艂 - 549,99 z艂 - 25% 550 z艂 - 999,99 z艂 - 30% 1000 z艂 - 2999,99 z艂 - 35% 3000 z艂 i wi臋cej - 40% Z艂贸偶 zam贸wienie na kwot臋 minimum 150,00 z艂 w trzech kolejnym katalogach. W trzecim katalogu aktywno艣ci Tw贸j opust wyniesie 25%. Je艣li chcesz stale otrzymywa膰 opust 25% sk艂adaj zam贸wienia na min. 150 z艂 w ka偶dym z katalog贸w. Zam贸wienia skladamy przez internet lub robimy zakupy w Centrum Obs艂ugi Konsultantek. Na katalog przypadaj膮 3 regularne terminy sk艂adania zam贸wienia. Paczki przychodza na adres domowy. Brak wpisowego. Nie ma obowi膮zku sk艂adanie zam贸wie艅 co katalog. Katalogi oraz wszelkie materia艂y pomocnicze (pr贸bki) zwiekszaj膮 baz臋 upust贸w. Dla nowych konsultantek przy zamowieniach za 250 zl prezenty. Jest wiele program贸w motywuj膮cych dla konsultantek dzi臋ki kt贸rym zwi臋kszamy zarobki lub dostajemy prezenty. Zach臋cam do podj臋cia wsp贸艂pracy. Masz pytania pisz: kaska649@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a1922
do konsultantek z oriflame: szukam osoby z poznania kt贸ra zostanie moim sponsorem!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Liderka Avon
Jestem Liderem AVON i chcia艂abym zach臋ci膰 Ci臋 do wsp贸艂pracy w moim zespole. Chcia艂abym, aby ka偶dy m贸g艂 si臋 rozwija膰 tak jak ja i mie膰 nieograniczone mo偶liwo艣ci zarobkowe tak偶e zaczyna艂am od tego, 偶e na pocz膮tku by艂am Konsultantk膮, ale przez to, 偶e na pocz膮tku mia艂am z艂ego Lidera prowadz膮cego, wiem jak to jest nie mie膰 w og贸le pomocy. Dlatego ode mnie masz nieograniczone wsparcie i pomoc w ka偶dej sytuacji. Zawsze doradz臋 i pomog臋 za艂atwi膰 ka偶dy problem zwi膮zany z AVON. AVON oferuje wam na prawd臋 wiele: -17 katalog贸w w roku, z 3 terminami bezp艂atnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! (od katalogu 4/2012 startuje nowy program opustowy !!) -dostawa kosmetyk贸w ju偶 na nast臋pny dzie艅 -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, kt贸re uka偶膮 si臋 w kolejnym katalogu) -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dost臋pne tylko dla Konsultantek) -mo偶liwo艣膰 stworzenia w艂asnej grupy Konsultantek, dzi臋ki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzeda偶y i masz mo偶liwo艣膰 otrzymania r贸偶nych bonus贸w pieni臋偶nych w wysoko艣ci kilku tys. z艂otych miesi臋cznie, a nawet i wi臋cej, to zale偶y ju偶 tylko od Twojej pracy i zaanga偶owania!! -szkolenia kosmetyczne-na temat typ贸w urody, makija偶y itp. (po szkoleniu mo偶esz zakupi膰 zestawy, kt贸rych warto艣膰 katalogowa wynosi 370z艂) -mo偶liwo艣膰 zap艂aty za kosmetyki a偶 do 21 dni Ju偶 dzi艣 podpisuj膮c umow臋 i sk艂adaj膮c zam贸wienie z katalogu 3/2012 lub 4/2012 mo偶esz odebra膰 atrakcyjne prezenty jako bonus na start dla nowych Konsultantek!!!: *za 1z艂 woda toaletowa Spotlight *za 1z艂 pere艂ki br膮zuj膮ce *za 1z艂 podw贸jny program liftinguj膮cy okolice oczu oraz tusz do rz臋s SuperSHOCK *za 1z艂 woda toaletowa Infinite Moment NOWO艢膯!! Z KATALOGU 3/2012 *za 1z艂 艣r贸dziemnomorskie serum uj臋drniaj膮ce do szyi i dekoltu oraz 艣r贸dziemnomorska nawil偶aj膮ca maseczka do twarzy z oliwk膮 A OPR脫CZ POWY呕SZYCH KOSMETYK脫W MO呕ESZ MIE膯 R脫WNIE呕 ELEGANCK膭 TOREBK臉 BATYCKI!! WYSTARCZY PODPISA膯 UMOW臉 I Z艁O呕Y膯 ZAM脫WIENIE ABY OTRZYMA膯 WSPANIA艁E PREZENTY ZA 1Z艂 !! Pozdrawiam, 呕aklina - Lider Sprzeda偶y AVON e-maila: zaklinaborycka44@gm ail.com nr gg: 2164642 tel: 607551970

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sukcesmlm
Dowiesz si臋 jak nie straci膰 kolejnego miesi膮ca... Zwr贸膰 uwag臋 na to, 偶e ju偶 drugi miesi膮c nowego roku za nami... Zmieni艂o si臋 co艣 w Twoim 偶yciu? Na lepsze? No w艂a艣nie... wiesz dlaczego? Prawdopodobnie robisz to samo, co w zesz艂ym roku i my艣lisz, 偶e "jako艣 to b臋dzie". To ja Ci dzisiaj m贸wi臋 : NIE B臉DZIE! Uwierz mi, 偶e NIC NIE B臉DZIE LEPIEJ, JE艢LI TY DZISIAJ NIE ZDECYDUJESZ, 呕E MA BY膯! Wszystko zale偶y TYLKO I WY艁膭CZNIE od Twojej decyzji! "Cz艂owiek, kt贸ry raz postanowi艂, 偶e WYGRA, NIGDY nie powie ; NIEMO呕LIWE!" W niedziele o godz 20stej pod tym adresem http://www.gvowebcast.com/conference,systembiznesu Powiem Ci jak ZMIENI膯 CO艢 W SWOIM 呕YCIU dzi臋ki dw贸m powi膮zanym ze sob膮 艣ci艣le projektom ; Fm Group i EURYPTON. Opr贸cz tego zach臋cam Ci臋 do zapoznania si臋 z harmonogramem naszych szkole艅, kt贸ry jest pod tym adresem http://www.sukcesmlm.ugu.pl/szkolenia Mo偶e dzi臋ki temu, co us艂yszysz RUSZYSZ Z MIEJSCA, BO PRZECIE呕 KA呕DY POW脫D JEST DOBRY, ABY W KO艃CU ZACZ膭膯, PRAWDA? Mariusz Merza Tel: 609650921 GG:5034497 skyp:fmgroup-info.pl www.sukcesmlm.ugu.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 osia-Mariza

Udost臋pnij ten post

Witajcie ! Nadszed艂 czas na Mega Rewolucj臋 w segmencie dzia艂alno艣ci MLM w Internecie. Morzesz dysponowa膰 narz臋dziem,kt贸re usprawni Twoje dzia艂ania w prowadzeniu biznesu w Internecie. Nasza grupa zosta艂a stworzona po to,aby艣 m贸g艂 w spos贸b mi艂y i przyjemny reklamowa膰 si臋 za pomoc膮 internetu.Bierzemy na siebie ci臋偶ar interaktywnej reklamy,instrukcji w rejestracji oraz edukacji z zagadnienia i budowania struktury.Dzia艂aj膮c 艣ci艣le wg naszych zalece艅 zobaczysz jak Tw贸j biznes ro艣nie w si艂臋.Wykonujemy za Ciebie 80% roboty,otrzymujesz sw贸j unikalny link do strony z prezentacj膮 kt贸r膮 robimy za Ciebie.Zainteresowane osoby przeprowadzamy przez system rejestracji. Po przyst膮pieniu do naszej grupy ka偶dego dnia otrzymasz e-mail w kt贸rym b臋dzie krok po kroku jak masz post臋powa膰 i budowa膰 sw贸j biznes.Otrzymujesz dost臋p do szkole艅,oraz w艂asn膮 stron臋 ze sklepem Internetowym. W tym biznesie nie kupujemy i nic nie sprzedajemy. Zobacz prezentacj臋,i podejmnij sz艂uszn膮 decyzj臋 ! http://DariuszKaczmarek.prywatnafranczyza.pl/ Pozdrawiam i 偶ycz臋 du偶ych sukces贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kiniusia343
nigdy w zyciu...nie ma gorszej pracy i bardziej wkurwiaj膮cej, kole偶anka z pracy mi wciska ten katalog...a ja po prostu na odczepnego cos zam贸wie zeby wkoncu sie odpierdoli艂a z tym szajsem, i tak jest co miesi膮c.

Udost臋pnij ten post