Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalena 1981 .....

W MOIM DOMU STRASZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość 13245456757
Poszło;p

Gość magenta moja historia
Kurcze, teraz przeczytalam wasze historie, przypomniała mi się moja i nie umiem przestać o tym mysleć od kilku dni. Może i ja księdza odwiedzę? Jak myslicie? Może ten szatan ma na mnie ochotę :O

Przypomniała mi się właśnie historia która opowiadała katechetka na religii że w sąsiedniej szkole średniej przy której jest internat 2 lub 3 lata do tyłu mieszkająca tam młodzież zaczęła wywoływać duchy, oczywiście w środku nocy i święcie byli przekonani że i tak się nic nie wydarzy bo przecież to brednie. No ale zaczęli i przyszedł do nich zły duch, podobno rozpierdziel ładny zrobił im w pokoju a co gorsze ten duch wstąpił w dziewczynę, opętał ją.. reszta była tak przerażona że zaraz pobiegli dzwonić po księdza, dopiero jak ksiądz przyjechał pomodlił się i odprawił mini mszę za tę duszę to mieli spokój. Ale od kilku osób słyszałam że w tym pokoju co wywoływali ducha dalej się coś dziwnego dzieje i zazwyczaj Ci co tam mieszkają to chcą zmienić sobie pokój ;/

Gość doli mo ted
a z tym polskim księdzem to gdzie to oglądałaś? może jest na youtubie?

Gość jestem duuuuch kafeterek
ałuuuuu ałuuuu ałuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ałuuuu ałuuuu ałuuuuuuuuuuuuuuu

Nie. Ten program byl jakies pol roku temu na Polonii.

Gość ja wywoluje duchy itd
macie jakies pytania?

Ksiadz Edward Szaniowski http://images.google.de/imgres?imgurl=http://szapiel.wm.pl/wp-content/uploads/2009/12/egzorcysta3.JPG&imgrefurl=http://szapiel.wm.pl/%3Fcat%3D17&usg=__0Geedw4UWOTuQ6wqHUi0Y-DAvUw=&h=1000&w=750&sz=173&hl=de&start=1&itbs=1&tbnid=Q8iHO4yHqIDh9M:&tbnh=149&tbnw=112&prev=/images%3Fq%3DPolski%2Bksiadz%2BEgzorcysta%26hl%3Dde%26sa%3DG%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:1 Jaki był najcięższy przypadek, z którym miał Ojciec do czynienia? Dziewczyna, która była uwikłana w okultyzm i należała do groźnej sekty satanistycznej, podpisała bowiem cztery pakty z szatanem. Podczas egzorcyzmów jako znak diabelskiej manifestacji wyplułakilka gwoździ i śrub długości 4 centymetrów. Szatan przez nią przemawiał, bluźnił, okazywał swoja moc. Nie to jest najważniejsze ale łaska Chrystusa, który uwalnia z władzy szatana.

Trudno w to uwierzyć. Proszę powiedzieć, jak człowiek staje się ofiarą? Jednym z najbardziej szkodliwych działań szatana, w które daje się wciągnąć człowiek, jest okultyzm - wróżbiarstwo, spirytyzm, satanizm, czary, magia i przesądy. Korzystanie z usług wróżek, astrologów, uzdrowicieli, zajmowanie się parapsychologią, rytuałami magicznymi, słuchanie muzyki satanistycznej, noszenie talizmanów itp. otwiera człowieka na działanie demoniczne. Najbardziej tego dotkliwym przejawem jest opętanie. Dotyczy to osób, które świadomie zawarły pakt z szatanem. Opętaniu towarzyszą zjawiska nadzwyczajne: gwałtowna reakcja na wodę świeconą czy krzyż, niezwykła siła, wyjawianie rzeczy ukrytych, mówienie obcymi językami. W takich chwilach przez człowieka przemawia zły duch, mówi coś, czego on nie chce powiedzieć - po ustąpieniu ataku dana osoba nie pamięta tego, co się działo. W czasie ataku ciało opętanego - jego ręce, nogi - wykrzywiają się, może on unosić się nad ziemią.

O tak znalazlam ten film Jest uzaraz pod tym wywiadem co wyzej dalam.

Gość słowa są daremne
oglądałam dokument o Annaliese Michel i jest przerażający ale myślałam że dałaś ten wywiad z księdzem

Gość upiór w operze
też to oglądałem, straszne :o mimo wszystko jestem jednak ateistą

Gość słowa są daremne
a tych nagrań z jej egzorcyzmów nie da się słuchać, ja oglądałam ten dokument w tv na 1 bodajże jakieś 2 lata temu, było po 23 ja sama w pokoju zamknięta i nagle puścili te nagrania to włosy mi dęba stanęły :O jak człowiek sobie uzmysłowi że to szatan mówi to....brrrr

Gość słowa są daremne
to jak to ateisto- nie przemawiają do ciebie takie dowody na istnienie Boga? (bo jak szatan to i Bóg)?

Gość jeny jeny jeny jeny
ciekawa jestem jak tam autorka....

Gość 25 latka .................
autorko odezwij się jak tam Twoje sprawy

Gość magdalena 1981 .....
Witam Was! Przepraszam, byłam u tych rodziców, wróciłam wczoraj, mój chłopak już był w domu. Jak na razie żadnych ekscesów, co prawda teraz to już wszędzie widzę jakieś znaki, ale nic permanentnego, więc pewnie wyolbrzymiam - ręczniki muszą czasem spadać, nie ma co wszędzie duchów szukać :) Jedna noc minęła i cicho spokojnie było, byłam tak zmęczona że szybko zasnęłam. Mam postanowienie, jeśli jeszcze raz się coś zdarzy to mówię narzeczonemu i kategorycznie żądam wyprowadzki. Przeczytałam wasze historie i powiem szczerze jestem wstrząśnięta. Ale też ciesze się, że nie tylko ja sama czegoś takiego doświadczyłam. Historia z szatanem w oknie, koszmar.

Gość Zlatan 1990
Moja Mama mi opowiadala ze jak była młoda i byla na obozie na mazurach i pewnej nocy postanowili wywoływac duchy. MOwi ze ustali talerz, wg niego literki analfabetu i na nim strzalke, chwycili sie za ręce i zaczeli wywoływac ducha zmarłej jakiejs tam kolezanki która tez wywoływala duchy. Po pewnym czasie duch przyszedl, mowi ze poczuli takl jakby wiatr (a byly w pomieszczeniu) ze ta strzalka na tym talerzu zaczela sie ruszac... Mama mowi ze czula obecnosc tego ducha i w starchu spytala sie co ''robi Moja mama'' a strzalka powedrowala na literke S pozniej P i I. i pozniej modlily sie odejscie i odszedl.. ale powiedziala ze NIGDY WIECEJ !! ze to straszne i teraz by sie w zyciu nie odwazyla ale wtedy była Mloda i Glupia..

Gość Zlatan 1990
przypomniała mi sie jeszcze jedna historia... pewnego dnia w swięto zmarłych pojechalem w dzien do dziewczyny tzn Mama mnie zawiozla bo nie mialem jeszcze prawka... napisalem o 22 do mamy zeby po mnie przyjechala, wiadomo to zima i bylo juz ciemno. do Mojej dziewczyny jechalo sie przez taki most w ktorym keidys zginelo dwóch braci, ( jeden wskoczyl za drugim zeby go ratować jak z powodu klotnii z dziewczyna jeden brat chcial sie zabic i wskoczyl) zgineli oba na miejscu.. to bylo jakies 5 lat temu bo pametam ta tragedie.. DObra... przyjechala po mnie mama taka blada i nic nie mowila.. (taka jakby zszokowana) i pytam sie jej co sie stalo.. a ona mowi ze widziala 2 obłoczki na tym moscie... ja mowie ze to moze mgła.. a ona ze na 100 % bylo to duszki, mowi ze unosily sie tak 1 m nad zimia.. Namowilem ją zebysmy wracali przez ten most..(mozna jechac tez inna droga ) balem sie jak cholera ale ciekawosc byla wieksza.. niestety tych duszków juz nie bylo..

dzięki....ale narobiłam sobie strachu na noc...a śpie sama ! 😭😭😭

Juz to kiedys pisalam na kafe, bo byl podobny temat, ale dawno. Napisze jeszcze raz. Mieszkalam jeszcze z rodzicami. Mialam chyba 15 lat. Bylam sama w domu wieczorem. Bylo juz ciemno. Siedzialam na kompunterze , w pokoju moim swiecio sie swiatlo, w calym domu bylo ciemno. Drzwi mialam szeroko otwarte, bo w drzwaiach spal pies. Duzy, odwazny bokser. Bylo cichutenko. Slychac bylo tylko buczenie komputera. Nagle moj pies podnios glowe w strone ciemnego przedpokoju. Wstal na proste nogi , zjezyl grzbiet i zaczol strasznie warczeczec i szczekac . Rownoczesnie zrobil kilka krokow w glab przedpokoju, ale zaraz zaczol sie cofac jakby ktos szedl prosto na niego. Wygladal na strasznie przestraszonego! Za chwile polozyl sie znowu, ale kolo mojego krzesla. Ja zamarlam oczywiscie w szoku. Po pierwsze, ze nigdy takie cos sie nie zdarzylo, a po drugie , nigdy nie widzialam go w takiej akcji. To bylo okropne, ale naszczescie zaraz jakos weszli do domu moi rodzice.

Dodam, ze gdyby slyszal jakis odglos z klatki, czy z innego pokoju, to by tam poprostu polecial sprawdzuc. Zawsze jak cos tam na klatce stuknelo , to odrazu lecial pod drzwi i szczekal. Zreszta w tedy bylo cichutenko...

I jeszcze cos dodam. Jak on sie tak zjezyl, to wyraznie mial mine jak by tam ktos byl. Patrzyl na kogos. Wlasciciele psow mnie zrozumieja.

no ja wiem o co chodzi z tym psem jak się patrzy na kogoś a jak się patrzy 'bez powodu'.....znowu będę miała dziwne sny przez to że to czytam:O Ale w moim domu duchy chyba nie straszą bo się same boją:D