Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość

Rzucilam palenie! Pomocy!!! cz 2

Polecane posty

no cóz, nie doczytałam tu postów!!!! Ktos ma za długi jęzor tu:p Ale cóz....:D Mam na imie Małgorzata!

nic nie dostałam na maila od ciebie:( zabko.

Żabko- nic nie dostałam na skrzynke:( moze poszło gdzie indziej:( pisz raz jeszcze:)

basiek- nie, nie o Ciebie mi chodziło:D:D sadny dzien mnie wkopał:P

mamuska44-----farbowana_lisica-----mam prosbe moze byscie podaly chociaz pierwsze literki :)

A moje imie zgadł Jacuś" żabka znaczy Kasiu naprawdę ? :D zgadłem ? :D

ale jest Misz masz .... żabka ty jestes w tym dobra ...podsumujesz? kto jest kto ?:P Regres ----> Jacek żabka ----> Kasia jovik -----> Małgosia dobrej Nocy życzę ... ide spać wczesniej bo jakis trzasnięty strasznie jestem :) do jutra pachnąca załogo :D 🖐️

Ja tez ide spac, niestety, bez cisnienia:P:P zabka- co z tym mailem?

Heh,aleście kochani namieszali tu ,że ho ho !!!hahaha,albo ja taka blondynka jestem,że się połapać nie mogę;):D aga---my już dawno się na NK mamy:) jovik---to zaproszenie dziś do od Ciebie kochana:D a co do imienia podpowiedzi nie będzie;p wrednam jak to lisice:D Buziole kochani.....

A niech bedzie proszę bardzo Regres Jacek zabka Kasia Jovik Małgosia Basiek Basia Madziuchna Magda Złośliwiec Wiesiu Paulina Paulina Kachna Kasia Pachnąca aga Agnieszka sadny dzień ???mamuśka ???lorika ???neri11??? bella ???ojejkujejku??? Vonk??? Witch321???Grace R ???kairanka ??? Bronka12 ???monamas??? BP - 26 05 2010 1. zlosliwiec >>>>>>>>>1874 BP 2. jovik >>>>>>>>>>>>>1664 BP 3. sadny dzien >>>>>>>>824 BP 4.neri11 >>>>>>>>>>>>> 655 BP 5. bella 1962>>>>>>>>>> 575 BP 6. ojejkujejku >>>>>>>>535 BP 7.Pachnąca aga>>>>>>>>537 BP 8. Madziuchna 04 >>>>>>503 BP 9. Regres >>>>>>>>>>>>>391 BP 10.Vonk>>>>>>>>>>>>>>>264 BP 11.Jullka 01 >>>>>>>>>>>256BP 12. mamuska44 >>>>>>>>253 BP 13. Farbowana_lisica>>>200BP 🌻 🌻 🌻🌻🌻 14. lorika >>>>>>>>>>>>>136 BP 15. Witch321 >>>>>>>>>>130 BP 16. Grace R >>>>>>>>>>>127BP 17.kairanka >>>>>>>>>>100 BP🌻 🌻 🌻🌻🌻 18. basiek1 >>>>>>>>>>>>72BP 19. Bronka12 >>>>>>>>>67 BP 20. monamas>>>>>>>>>>>27 BP 20. Paulina >>>>>>>>>>>>27 BP 21 caphirinia>>>>>>>>>>>>6 BP 22.veroniqueee>>>>>>>4 BP 23. żaba >>>>>>>>>>>>>>>2 BP Czekamy na: kachna

A niech bedzie proszę bardzo Regres Jacek zabka Kasia Jovik Małgosia Farbowana lisica Agnieszka Basiek Basia Madziuchna Magda Złośliwiec Wiesiu Paulina Paulina Kachna Kasia Pachnąca aga Agnieszka sadny dzień ???mamuśka ???lorika ???neri11??? bella ???ojejkujejku??? Vonk??? Witch321???Grace R ???kairanka ??? Bronka12 ???monamas???

Żabko 👄👄🌻🌻🌻 za Twoją ciężką pracę tylko ja poprosze miejsce o oczko wyżej widzę że wczoraj na naszym topiku dużo się pisało. Bardzo miło stawiam kawkę tak więć zapraszam miłego dnia

Dzień dobry :) Się namieszało na topiku,haha :) Juz kilka stron wcześniej żabka i mamuśka44 zgadły moje imię, ale się przypomnę - Monia :) Od szóstej klasy szkoły podstawowej znajomi mówią do mnie "żabcia" odmieniowując w różny fajny sposób :) Dziś kolejny dzień BP przede mną, z czego bardzo się cieszę. Ale muszę powiedzieć, że mam obawy przed wyjściem np. do knajpy na piwo... czy nie ulegnę pokusie papierocha... Poki co, jeszcze unikam spotkań, ale ileż można? :P Miłego dnia wszystkim życzę :)

Witam🖐️ Juz się połapałam w tym galimatiasie:) Dziekuję za zaproszenie na NK:) Żabko- jak mozesz, to prześlij link na NK:P Zakładam, że masz tam profil:P Dzięki za maila:) Już odpisuje:) Fajne jesteście laski:D:D I fajnie popatrzeć, z kim sie pisze:) Pozdrawiam Goska

Witajcie ale fajna zabawa z tymi imionami:) żabko, gratuluję pomysłu i dzięki za listę. Miłego dnia:)

Hejka wszystkim :) Fajna zabawa... O mnie powiem tyle że moje inię troche" widać w nicku, bo tak naprawdę nick miał pierwotnie wyglądać inaczej ale okazało się że pewne znaki nie zostały "obsłużone;)" Proszę tylko osoby ktore mają mnie na nk o niezdradzanie;) Kombinujcie!!!!!

Vonk- wysłałam Ci zaproszenie na NK:)

witam serdecznie i się pochwalę moim sukcesem 200-dniowym:D dałam radę i co najważniejsze dalej daję:) pozdrowionka i spadam zasilać grono pracujących:)

pozdrawiam całe pachnące grono 🖐️ farbowana_lisica 🌼 gratuluje tych 200dni BP Vonk 🌼 masz na imię Iwanka :D zabka 🌼 Kasiu ja nie posiadam wąsów :D

Dziękuję jovik:) Możesz nie wierzyć, ale nie odbiegasz bardzo od moich wyobrażeń (bo wiadomo, że kazdy z nas podświadomie ma w głowie obraz przyjaciół z topiku:) Fajna z Ciebie laseczka!!!! Lisiczka wielki szcunek i gratulacje oby tak dalej kolezanko!!!!! 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

Gość veroniqueeeeee
melduję się, wciąż BP. Aż sama się sobie dziwię, że to tak łatwo przyszło.. Zrobiłam sobie wolne na uczelni i przyjechałam do domu, żeby osobiście wręczyć mamie kwiaty :) Zostanę jeszcze parę dni w domu - będzie mi łatwiej, bo tutaj nie myślę o papierochach ;) PS. mam straszne problemy z zalogowaniem się :| Pozdrawiam 🌼

Hejka 🌻🖐️ farbowana_lisica-----moje gratulacje zycze Ci wiecej takich 200-ek🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 veroniqueee---jestes dzielna dziewczyna tak trzymaj 🌻 moze za duzo piszesz e i dlatego :) p.s.jestescie wszystkie fajne laski to dla Was 🌻👄🌻

Nooo... laska z farbowanej- jest na czym oko zawiesić (tak powiedziałby Regres i Złosliwiec).

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować