Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość

Rzucilam palenie! Pomocy!!! cz 2

Polecane posty

dudka- czy twoje imie na D.? Bo jak tak, to masz na NK zaproszenie. A jak nie Ty- to zonk:(

Napisze Wam cos, ale nie pękajcie ze śmiecu- a'propos spotkań w realu..... Dawno temu, gdzy znalazłam tę Kafetrie była topik "Nieudane spotkania w realu" .( może i jeszcze funkcjonuje, nie wiem...). Otóż, jak to przeczytałam, zdziwiona byłam, że ludzie nie mają lepszych miejsc do spotkań, tylko supermarkety REAL:D:D:D Ale mysle, bezpieczniej może, wśród ludzi.....Uhahaaaa, teraz to mi sie chce samej smiać z mego skojarzenia...

dudka ja cie pamietam 🌻 ale hohoho i jeszcze troche cie tu nie było zagladaj do nas czesciej :D Ja dzis z rana stawiam Coca- cole, lizaki i lody z polewą czekoladową!" jovik🌻 ja poprosze cole + whisky ;) :P vonk , farbowana lisica 🌻🌻 moze sie wypoccie w nocy to może to wam pomoże :P a tak serio to moze pijcie soki z witamina c ? :D i wracacie szybko do zdrowia obecnie, kiedy mijam samochody z palaczami w środku , to mam taką radochę, że ja nie palę, że hej" Paulina 36 ja miałem odwrotnie niż ty na poczatku mojej drogi z rzucaniem fajek.Własnie jak jechałem samochodem to najbardziej mi własnie wtedy brakowało fajki :O nie miałem co robić jak stałem w korku czy na światłach ale ...pozniej zmieniłem auto i juz nie paliłem .Teraz nikt nie ma prawa zapalić mi w samochodzie ....bo ładnie w nim pachnie :D

jovik spotkania w realu ? buhahahahahah widziałem gdzies ten topik , ale go nie czytałem ;) ja to troche sceptycznie podchodze do tego typu spotkań bo: nie wszyscy moga , nie wszyscy chcą i terminy czasami sa takie ze nie wszyscy przyjda czy nie wszyscy przyjada na umówione spotkanie bo to urlopu nie ma , bo to czasu brak , bo coś coś tam .... i wychodzi w koncu z tego jakies masło maślane a nie spotkanie ... MOze akurat z nami było by inaczej kto wie . kto wie ? MOze pomysł nie głupi i godny realizacji ;) nie mnie to oceniać ....

Jovik 🌻tak moje imie to Danuta :):):)zaraz zobacze zaproszenie ..pozdrawiam

Regres, ja miałąm z autem identycznie... Czekałam całe 8 godzin na to, zeby wsiąść i zaciągnąć się moim ukochanym LMkiem po pracy... A potem, już PO RZUCENIU, modliłam się żeby nie bylo czerwonych świateł czy korków...., problem miałam zawsze na takiej malej uliczce "dobijającej" do Kościuszki bo tam zwylke stoi się z 5 minut... Roznosiło mnie wtedy.... Bite 3 miesiące wchodząc do mojego auta czułam faje!!! Niedawno tak jak Ty zmieniłam autko, pachnie wciąż fabryką i nie wyobrażm sobie jakbym mogła w nim zapalić ;) Powiem Wam, że mam nawet "gula" kiedy ktoś pali zaraz przed wejsciem do niego...mam schizę że zapach przejdzie na pas, czy fotel;)

Witaj Dudka!!!:):):) Miło Cię widzieć, zwłaszcza pachnącą:) My się chyba już mamy na nk:) Raczej napewno;)

Witam pachnąco 🌻 Ale miałam zaległości w czytaniu bo trochę mnie nie było widzę że wesoło tu na topiku i pachnąco i coraz przyjażniej dudka miło że sie odezwałaś i że nadal pachniesz ja nadal mam obawe czy mnie śmierdziel kiedyś nie dopadnie jak widze takie wpisy jak Twój czy złośliwca to mnie buduje i pewnie nie tylko mnie 🌻 Pozdrawiam CAAAAŁŁŁŁŁŁĄ ekipe 🌻 🌻 🌻 Bitch i Aszati trzymam kciuki na pewno Wam się uda pogonić śmierdziela tylko tu często zaglądajcie żabko jesteś super.. widze że intrygują Cię zagadki więc dokładam Ci jedną moje krótkie imie wymienił Regres przypisując je innej osobie a pełna wersja powstaje po dodaniu mojego nicku farbowana lisiczko (sorry za zdrobnienie) zazdroszczę Ci tego Mielna nawet w deszczu tym bardziej że u mnie też brzydko słoneczko jak sie tylko pojawi poślę do Ciebie

bella🌻 witaj znaczy Izabella ;) ? :D żabka , żabka uzupełnij liste :D Vonk czyli o paleniu w autach sporo wiemy ;) Gorzej mi sie chciało w aucie niz np przy wódce :O ale to już przeszłość Miłego popołudnia :D

Proszę bardzo nowa lista Regres Jacuś Farbowana lisica Agnieszka Pachnąca aga Agnieszka sadny dzień Agnieszka Lorika Agnieszka zabka Kasia Jovik Małgosia Basiek Basia Madziuchna Magda Złośliwiec Wiesiu Paulina Paulina Kachna Kasia Vonk Iwonka monamas Monika mamuśka Renata Bella Izabella Dudka Danuta neri11??? ojejkujejku??? ? Witch321???Grace R ???kairanka ??? Bronka12 ??? BP -01 06 2010 1. zlosliwiec >>>>>>>>>1879 BP 2. jovik >>>>>>>>>>>>>1669 BP 3. dudka >>>>>>>>>>>>>1045BP 4. sadny dzien >>>>>>>>829 BP 5.neri11 >>>>>>>>>>>>> 660 BP 6. bella 1962>>>>>>>>>> 580 BP 7.Pachnąca aga>>>>>>>>542 BP 8. ojejkujejku >>>>>>>>540 BP 9. Madziuchna 04 >>>>>>508 BP 10. Regres >>>>>>>>>>>>>396 BP 11.Vonk>>>>>>>>>>>>>>>271 BP 12.Jullka 01 >>>>>>>>>>>261 BP 13. mamuska44 >>>>>>>>258 BP 14. Farbowana_lisica>>>205 BP 15. lorika >>>>>>>>>>>>>141 BP 16. Witch321 >>>>>>>>>>135 BP 17. Grace R >>>>>>>>>>>132BP 18.kairanka >>>>>>>>>>105BP 19. basiek1 >>>>>>>>>>>>77BP 20. Bronka12 >>>>>>>>>72 BP 21. monamas>>>>>>>>>>>32 BP 22. Paulina >>>>>>>>>>>>32 BP 23 caphirinia>>>>>>>>>>>>11 BP 24.veroniqueee>>>>>>>9 BP 25.Aszati >>>>>>>>>>>>>>>5BP 26. bitch>>>>>>>>>>>>>>>1BP

złoga... dudka,bella---miło iż się odezwałyście...brakuje tylko ojejkujejku,mariolki,lelofka naszego kochanego,miska,30-ki z Gdańska,Ani.B.ja-ka---i innych osób...i ciesze się ze nadal pachniecie... żabeczko---pisałam wczoraj że iplusa mi zabrali....ja nikomu nic niezabieram a mi ciągle cos...dlatego mnie niebyło niemiałam dojścia do netu...ale dzisiaj jestem,za to Ciebie niema :( Złośliwiec---zagladam na skrzynkę ale @ niemam od Ciebie... vonk---a może to cos innego?🌻🌻 wracaj do zdrowia kochanie... farbowana lisiczko---ja gdy jadę nad morze w ty czasie też jestem chora i to smiertelnie,gorączka sięga 40stopni,i jestem nieprzytomna...najlepiej czuję się nad morzem lipiec,sierpień---kiedy to juz inni trochę powdychaja jodu,a dlamnie go juz chyba niema :D :D :D :D :D :D :D Regres---pisałeś o slubie swoim...ale mamy nadzieję ze nas zaprosisz co??jakieś kawalerskie trzeba Ci wykombinowac.. :D :D :D Jovik---dziękuję za cole i lizaczka...poczułam sie jak dzidzius...👄👄 pozdrawiam serdecznie każdego z Was...

Madziuchna, Na kawalerskie do Regresa to się tylko Złośliwiec kwalifikuje. Cała reszta nie powinna zostać wpuszczona, chyba że w innym charakterze, ale tylu rurek to nie ma chyba w najwiekszym bur..hmmm "domu przedweselnym" ;););) Ja sobie dalej walcze z moim brzucholem i jak na razie wygrywam. Poza tym, że udało mu sie doprowadzić do tego ze moje sportowe plany wzięły dziś w łeb, to większych szkód nie wyrządził ;) Przypomnialo mi się o mojej "siostrze" 09-09-09, zaczynałyśmy razem... Ciekawe co u niej....

żabeczko---szukam dalej,a dzisiaj?? :( na koniec tygodnia mam dostac odpowiedź,ale nienastawiam sie na dobre,znając swojego pecha :( Vonk---od czego śą peruki,itd.coś da się zrobic...oby tylko zaproszenie było...no ale jakis pachnący prezent trzeba by było im dać na nową drogę....pachnącą drogę...co nie...dla żabki misia---odemnie juz dostała...:) teraz coś trzeba Jacusiowi naszemu kupić... lorika---ale sny....nieraz fajne są...🌻 jovik---lodów jeszcze niemogę,bo choroba do końca nieprzeszła... :( a złośliwiec---dalej nic,pewnie z pracy niewrócił...czekam dalej...

Witam pozdrawiam wszystkich bywalców pachnącego grona 🌼 🖐️ dopiero co wróciłem z pracy ale tu ruch na tym naszym topiku :D chorym życzę szybkiego wyzdrowienia Vonk 🌼 farbowana_lisica 🌼 wszystkim pięknym i pachnącym dziewczynkom 🌼 🌼 🌼 a chłopakom przystojniakom 🖐️ graba kaczmar369@wp.pl wszystkim chętnym :D

Witam pozdrawiam wszystkich bywalców pachnącego grona dopiero co wróciłem z pracy ale tu ruch na tym naszym topiku chorym życzę szybkiego wyzdrowienia Vonk farbowana_lisica wszystkim pięknym i pachnącym dziewczynkom a chłopakom przystojniakom graba kaczmar369@wp.pl wszystkim chętnym cytuję wypowiedz naszego kochanego zlośliwca....wyżej jest @

witam z wieczorka kochani:) u mnie bez zmian,co mnie zaczyna już wkurzać pomału... Vonk ,ale się uśmiałam z tego jak sobie wyobraziłam nas wszystkie przy rurach hahaha:D 👄 dla wszystkich,takie mogę ,bo przez net się nie zarazicie:)

żabko 🌻jak sie napracowałas ze swoją tabelką... jstem na 3 miejscu ...jejku jak tak cofne sie do tych dni kiedy miałam rzucic palenie ...wydawało mi sie to niemozliwe ..jak dam rade ..wieczorem jak kładłam sie spac przysiegałam ze juz od jutra nie pale ....naprwno nie wezme papieroska ..dam rade ..ale jak wstawałam ...nalogowiec... oczy szukały paczuszki z papieroskami .... weszłam tutaj na tą kafaterie nie wiem jak ten topik znalazłam ..pare dni udało mi sie nie palic pozniej poległam wyszłam z tąd bo przeciez jak mogłam pisac ze nie pale jak poległam ale tylko na pare dni pamietam jak mi ludzie tłumaczyli ze nic sie nie stało ze zaczynam od nowa ...i tak kazdemu napisze ze niemozliwe stało sie mozliwe i tak jest do dzisiej ......21lipiec to jest moja rocznica.....trzecia oczywiscie ... widze tutaj bitchkwiat]1 dzien kzddy dzien to jest sukces i pozniej dzien za dniem i rocznica ZŁOSLIWIECCCCCC🌻🌻mój mąz nie pali juz 4 miesiac ..ciesze sie bardzo bo cały czas miałam palącego meza ..dojrzał do tego ale mowi mi ze nie jest pewny tłumacze mu jak moge ze teraz ma juz najgorsze za sobą głupotą byłoby zacząc palic ...nie odzywam sie za bardzo nie madrkuje bo wiem ze to jest wyzwanie i mocno trzymam kciuki za wszystkich poczadkujących ......pozdrawiam

farbowana wykorzystaj jakiegoś przystojniaka co by cię wygrzał co będziesz tak sama w tym wyrze gnić :D:D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować