jovik 0 Napisano Listopad 12, 2010 Regres---> moge Ci podac przepis na bezpieczne picie:) Jak juz czujesz, że nogi swoje a ty swoje to poproś o cytrynę! Tak- cytryne i... obierz ja i zjedz pół (po alko jest mniej kwaśna:p). Będzie Ci lepiej i "syndrom dnia następnego" lżejszy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vonk 0 Napisano Listopad 12, 2010 Regres, chlapnij moje zdrowie bo ja z racji przyjmowanego antybiotyku ten weekend na trzeźwo :(:(:( Brzmi strasznie, ale pocieszę się jutro rano jak otworze oczy i pomyślę jak Ty, biedny, sie w tym czasie bedziesz czuł ;) ;) ;) Kazdy medal ma dwie strony :) Miłego weekendu dla wszystkich!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Listopad 12, 2010 moi drodzy i tycie i pryszcze--bledy w diecie rzucajac na chwile zmienia sie nam przemiana materi i nalezy diete dostosowac,kto tego nie robi tak jak ja to mu przybedzie tu i owdzie 12 kg :) a potem kupi sobie steper i beda mu tak jak mi spodnie spadaly,musze znowu zmieniac garderobe :) tym razem zrobie to z dzika satysfakcja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Listopad 12, 2010 aaaaaaaaaaa i ja tez dzis bylam w pracy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Listopad 12, 2010 daj jakis link, gdzie jest ten Twój steper:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Listopad 12, 2010 dziwne utworzylo 121 strone ale pusta-tak mi pokazuje ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farbowana_lisica 0 Napisano Listopad 13, 2010 witam,witam.....widzę,że w ten piękny listopadowy poranek wszyscy jeszcze śpią;) A ja już do pracy się szykuję....ale może to i lepiej bo przynajmniej nie będę oglądać tej pięknej pogody ;) pozdrowionka dla wszystkich i miłego weeku czy pracy-zależy co tam kto ma w planach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Listopad 13, 2010 jovik na allegro kupilam steper skretny taki niebieski http://allegro.pl/stepper-skretny-steper-marki-ts-niebieski-sp3-i1302204973.html to link do takiego jak ja kupilam i od tego samego wystawcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Listopad 13, 2010 sadny... a czy Ty naprawde gubisz na nim kilosy??? Bo ja chodze na fitness, siłke i jakos to mało efektywne..( Fajny, mąz kazał zamawiac:p ten steper. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Listopad 13, 2010 jovik na wadze stracilam i spadaja mi spodnie,no co mam ci powiedziec,jakies 2 rozmiary moge sie odwazyc mniejsze kupic.Zostalam z jednymi spodniami ktore mi z tylka nie spadaja. steper kupilam pod koniec sierpnia jakos tak,cwicze systematycznie godzine dziennie patrzac na telewizor,robie sobie 2 przerwy na picie po 30 minutach a druga po 50.za caly ten czas nie cwiczylam cos ze 4 dni,dwa co mnie w domu nie bylo i 2 co bylam chora tak solidnie. na poczatku pot sie ze mnie lal okrutnie i po jakiejs pol godzinie oddychalam jak do porodu (swietna technika:) ) teraz owszem troche sie spoce wiadomo,ale kondyche juz mam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Listopad 13, 2010 to biore ten steper:P tylko k...ewsko droga przesyłka:( Ale...co się nie robi dla figury:) dzieki za pomoc sadny:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Listopad 13, 2010 jak rzucalam fajki wygladalam jak miss anoreksji 55 kg wazylam przytylam 12 kg potem jeszcze 3 czyli dobilam do 70 kg!!! przed chwila sie wazylam jak odczytalam twojego posta waga pokazala mi 65 kg,podczas kiedy jest wieczor a wazyc sie powinno na czczo a nie wtedy kiedy czlowiek opity i objedzony :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Listopad 13, 2010 on wazy 6kg,to musi przesylka kosztowac:/ kurier DHL mi przywiozl a nawet nie wiedzialam ze wyslali,ja jakos w piatek wieczorem zamowilam a we wtorek mialam steper w domku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Listopad 13, 2010 ja Własnie dobiłam do 70kg.:( 72:p ale wyjściowa waga to 59kg.:( źle mi....ech. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Listopad 13, 2010 trzymam kciuki jovik :) ale najwazniejsza jest systematycznosc,godzina dziennie :) powodzenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Listopad 13, 2010 dzieki...wielkie:)\ za 2 miesiące napisze co mi "spadło" tzn. ile:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Listopad 13, 2010 no niestety ja tez sie nieczuje za dobrze jak jestem za duza :/ teraz mysle ze tak akurat,a cwiczenie na steperku juz mi tak w krew weszlo,jest wpisane w codzienny grafik,i naprawde sprawiaja mi radosc te cwiczenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Listopad 13, 2010 he he powodzenia :) na poczatku miesnie sie ksztaltuja :) na mnie dziala,wierze ze na ciebie tez. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Listopad 13, 2010 ja jestem z tych aktywnych kobiet..:) rower, górskie wspinaczki, pływanie, fitness, silka i.... choroba tarczycy:( Ale dam radę;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Listopad 13, 2010 to jeszcze polecam herbatke z biedronki just fit na spalanie z L-karnityna to te pudelka z rozowym kolorem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Listopad 13, 2010 dobrze ja sie na dzisiaj juz pozegnam,uciekam nyny :) dobrej nocki kochani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Listopad 14, 2010 A ja w domu dopiero teraz .... piatek fajny ale dzisiaj sobote spedziłem z dobrym kumplem Byłem na mega koncercie .... moze ktos kojarzy zespół "sedes" albo "defekt mózgu" ???? Ja dzisiaj przy nich bawiłem sie megaaaaaaaaaaaaaaa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Listopad 14, 2010 złosliwiec pewnie skojarzy.... link na dole http://www.youtube.com/watch?v=TFBg5PLJlxk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Listopad 14, 2010 Zajebisty był koncert !!!!!!!!!! No ja lubie takie klimaty i z tym sie nie ukrywam;) pozdrowienia dla fanów ... był fajny koncert :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pachnąca aga 0 Napisano Listopad 14, 2010 witam żabko kochana czekam na torta Sto lat sto lat w dniu urodzin., nigdy więcej śmierdzieli i tylko samych miłych i słonecznych dni miłego dnia 'ja szykuje sie na uczelnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Listopad 14, 2010 Regres---------defekt mózgu oczywiscie ze kojarze,jak moglabym nie,mam nawet gdzies ich kasete (plyt CD jeszcze nie bylo) , no na takim koncercie trudno sie swietnie nie bawic:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Listopad 14, 2010 a sedesu nie slyszalam juz ponad 20 lat!!!!! rany jak to zlecialo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Listopad 14, 2010 Regres a Brzytwa ojca,Proletaryat,Nauka o Gównie,Uliczny opryszek Oj,KSU na pewno tez znasz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Listopad 14, 2010 wiesz nie wiedzialam ze jeszcze graja,a moze znowu graja,Brzytwa juz dawno nie gra,chlopaki sie pozenili,porozjezdzali i po kapeli,ruszyles wspomnienia starych dobrych szkolnych czasow,czasow koncertow Brodnicy,Jarocina,czasow kiedy cale wakacje stopem sie jezdzilo po Polsce eeech wspomnienia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Listopad 14, 2010 Agusia :) no jak nie znam jak znam :) Te kapele co wymieniłaś to czołówka starego dobrego punka ... wszystkie lubię :) Ale z tego co widzę to ty też klimaciara jesteś starego dobrego polskiego punka :) i fajnie,bo ta muza jest zajebista,proletaryat,armia,zielone żabki,ksu...itd Ale wczoraj było świetnie :) Ostatni raz na Sedesie byłem w Jarocinie aż mi sie łza w oku zakręciła jak wczoraj usłyszałem te stare hiciory ... echhh fajne są takie chwile:)taki jakiś sentymentalny sie zrobiłem:P pozdrawiam całą ekipę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach