Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość

Rzucilam palenie! Pomocy!!! cz 2

Polecane posty

uwielbiam takienklimaty z zurkiem, bigosem i golonką:D i jeszcze, gdy towarzystwo zgrane!!!!

witaj zalogo :) jovik daj Regresowi spokuj,my tu palenie rzucamy a nie picie ;) he he na rzucanie picia zalozymy inny temat :) loris dla mnie jeszcze w alkoholizm nie wpadlas :) to sie nie martw :)

sądny---> a gdzie ja tu niepokoje R egresa??? napisałam swoje spostrzezenia:p

co jak co ale piwa to ja sie musze czasami napić ;) jovik no bylismy zgrana ekipą 18 osób sadny dzien piwko nie jest złe co nie ;) Idę spać bo ledwo żyję a jutro robota :O Dobrej nocy załogo ;)

Gość wiewióreczka_33
Hej Złośliwiec!!! Mam pytanko?Czy ten pierwszy topik jeszcze działa czy juz nie?? Szukałam,ale nie moge go znależć.Pozdrawiam cie Złośliwiec :)

Gość z tamtego topiku
wszyscy przyszli tutaj i tutaj jest złosliwec

Nadal bp. Lokomotywie kupiłam plastry nocorett bo chciał, zobaczymy czy rzuci? No chyba , że rzuci z torby do kieszeni. I tak go nie upilnuję, bo go już nie ma, chłop w trasie. Wiem , że to niby nie pomaga , ale sam chciał więc zakupiłam. Ale to ja noszę spodnie w domu nie on. Miłego tygodnia Wam kochani życzę. Złośliwiec - u mnie na działce same kretowiska, jak z tym walczyć. Wszelkiego rodzaju odstraszacze nie działają. Myślę, że to też zasługa Nornic. Może masz jakiś sposób na nieproszonych gości. ? 🌻 MY ne palimy 🌻 My pachniemy 🌻

siemka 🖐️ pozdrawiam wszystkich serdecznie życzę miłego dnia bp wiewioreczka33 🌼 miło Ciebie znów spotkać :D stara paczka :D bardzo się cieszę ze się odezwałaś tamten stary topik trochę szwankował to przedłużyliśmy nowy i jak na razie działa bez zarzutów OK. :D mamuska44 🌼 to bardzo dobrze ze twój ślubny ma chec rzucić palenie to jest dobry znak bo zazdrości tobie :D myślę ze przyjdzie ten dzień ze i twój ślubny pójdzie moim śladem jest już dobry początek tylko trzeba trochę czasu żeby do tego dojrzeć :D ze mną tez tak było moja zona rzuciła palenie i nie paliła już 2 lata a ja po cichu woziłem się z tym zamiarem żeby skończyć ze śmierdzielem az nadszedł ten dzień przeżyłem horror ja moja rodzina i znajomi :( bo nikogo nie oszczędzałem, jakim kosztem kosztem złośliwego człowieka :( ale udało się :D dziś po śmierdzielu pozostał tylko złośliwiec ale szczęściarz :D tak mi się spodobało to nie palenie i znając siebie to już nigdy nie zapale :D 🌼 bo nie palić to cos pięknego 🌼 Regres 🖐️ graba jest niskie ciśnienie wypij kawę postawi Cię na nogi :D za potrzebujących trzymam dwa wolne nie zajete śmierdzielem kciuki 🖐️ 🖐️ BP -------------------------------------------- 🌼 --------------------------------------------- Ps. mamuska44 🌼 ja tez miałem udrękę na jesieni z kretem już mi zbrzydło likwidować i uklepywać pozostawione po nim kopce strasznie mi zniszczył trawniki próbowałem rożnych sposobów nic nie pomagało az dowiedziałem się od znajomego żeby podlać nafta lub ropą kijem robiłem dziurę w kopcach i wlewałem trochę ropy i pomogło wyniósł się :D

Witam pachnaco wszystkich żabka 🌻 mordusiak🌻 aber🌻 basiek🌻 Regres[kwiat lorika 🌻 jovik🌻 sądny🌻 wiewórewczka🌻 mamuśka🌻 złośliwiec🌻 no i cała reztę, oczywiście :) Zawalili mnie tak robota z początkiem roku, ze czlowiek nie ma czasu na kafeterii posiedzieć, a co dopiero o fajach myśleć ;) Mam nadzieję ze niedługo się zluzuje i bede bardziej aktywnie uczestniczyć w konwersacjach. P.S. nie wiecie co tam słychac u naszej monamas? Wieki jej tu nie było...mam nadzieję, że nie poległa....

witajcie kochani :) Regresku swiete slowa-dobre piwko nie jest zle :) lubimy piwko lubimy :) i Vonk 🌼 tez lubi i loris lubi i chyba wszyscy lubimy :)

Gość aber123
Witam wsystkich u mnie pod górkę, niestety palić mi się chce jak cholera ale czytam topik od początku i pomaga, mamuśka miałaś rację :), trochę problemów mam ale kto ich w dzisiejszych czasach nie ma:( widzę ze piwko na tapecie, ja sobie przerwę robię bo w sobote umierałam, dobre dobre było ale za duzo ok spadam, miłego wieczorku Wszystkim kochani zyczę a za loriś i nową pracę trzymam kciukasy :)

Gość aber123
miało być wszystkich :)

Vonk,złosliwcu dzieki za pozdrowienia :D ja również pozdrawiam was ciepło jak i reszte ekipy z tego topa .... mamuśka,złoslwiec pozdrówcie krety :P sadny dzien :D a kto nie lubi piwka;) kto nie lubi ręka w górę :P aber123 musisz sobie zniechęcac szlugi Mnie np zniechęcały foty ludzi którzy mieli żółte zęby albo żółte palce od papierosów ....fujjjj Przeczytałem także kiedyś gdzies wywiad z kobietą z rakiem płuc ... bardzo tam sie żaliła na swoją głupotę i pisała że gdyby wiedziała że tak sie jej życie bedzie konczyło to by nigdy do ust papierosa nie wzieła ... Musisz być silna !!!! Pysia czekamy na ciebie tu w poniedziałek z utęsknieniem :D bedziemy miec nową koleżankę jeden warunek !!!! Nie palisz :D loriś widzisz .... jakbym nie był z moją narzeczoną to mógłbym wpaść do ciebie i cię uśpić ;) a tak to pozostaje mi podpowiedziec ci że dobry na sen jest grzaniec ;) A tak powaznie to może faktycznie jakieś badania zrób idź do lekarza, zbadaj sobie krew ... A jak tam z tą nowa pracą ?

na marginesie ... widzieliście ten filmik jak chłopak zostawił na torach swojego psa? i pociąg go zabił ? Ja go widziałem i jestem w szoku że tacy ludzie po ziemi chodzą Przecież jakbym dorwał takiego gnoja w swoje łapy to ja bym mu chyba łeb urwał ... niestety w Polsce sa za małe kary dla takich zwyrodnialców Dla mnie jest to nie do pojęcia jak można swojego wiernego przyjaciela posłac na śmierć ? :O

lorika - kiedyś dawno , dawno temu też miałam lęki, jakieś obawy nie wiadomo przed czym - kim. Sen to najdłuższy ok. 2 h. W telewizji na jakimś tam kanale była yoga. zaczełam z nimi ćwiczyć, kupiłam sobie nawet książkę. No i pomogło. Wyciszyłam się sen przyszedł tak szybko jak kiedyś odszedł. Trwało to troszkę, ale pomogło. Więc myślę, że alkohol nie jest tu wskazany, ale mama koleżanki ma rację, chłopa Ci też może trzeba :) Jeśli Ci to nie pomoże , to jedyna droga to "konował". Życzę dużo zdrówka. No a teraz bez medytacji rzucam się w wir pracy. aber123, trzymaj się nas - dasz radę - pamiętaj będziesz WIELKA 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻

to cudowna rzecz, zycie bez tej cuchnącej nikotyny" Loriś to fakt :D i ta duma że nie musisz biegac na dwór na dyma BEZCENNA Fajnie że znalazłaś satysfakcjonująca pracę życze powodzenia w niej . Tak czasami bywa ze nie wiemy co jest nam pisane :) 🖐️ załogo

Gość aber123
Witam mamuska 44 dzięki kochana ale nie wiem czy dam radę, póki co wytrzymuje ale czasem mi się wydaje ze z kazdym dniem jest gorzej a nie lepiej, hmmmmm......., spać nie mogę, chodzę zupełnie bez humoru, masakra jakaś to jest :(

wpadłam powiedziec dobranoc i kochani pamiętam o Was i myśle tylko czasu mi brak Pachne oczywiście dalej Trzymajcie sie ciepło i pachnąco

aber123 nam wszystkim też było ciężko, bo przecież nikt nie powiedział, że będzie lekko. Powtarzaj sobie "ja nie palę i nie zapalę", lub coś w tym rodzaju może Ci pomożę. Lorika, życzę Ci pięknych dłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłługich snów. Dla całego pachnącego grona 🌻

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować