Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAPŁODNIŁAM SIĘ STRZYKAWKĄ!!

ZAPŁODNIŁAM SIE STRZYKAWKĄ!!!

Polecane posty

Gość bzubzu
a na efekty musimy czekac po tym jeszcze 2 tygodnie :p

Gość mirka mirka
oglądałam taki dokument na 2 jakieś pare lat temu jak babka nie pamietam w jakim to karju było ale oferowała parom bezdzietnym urodzenie dziecka umawiali sie u niej na kawce rozmawieli ustalali warunki potem facet szedł do innego pokoju oddawał spermę i jak oni wychodzili ona wstrzykiwała sobie ta spermę urodziła tak 8 dzieci i tylko 3 razy powtarzała zaplodnienie tak za 1 razem jej sie udawało pamietam ze dziwiłam sie jak tak można a teraz sama tak robię :P

Gość bzubzu
mirka , a który raz próbujesz? :)

Gość bzubzu
i jaka metode stosujesz? wiesz ta babka z tego filmu zapewne byla calkiem zdrowa i plodna no i plemniki przyjely sie :)

Gość bzubzu
teraz doczytałam mirka,palcem to chyba nie bardzo, musi byc duża ilość plemników a palcem to raczej je zgniotłaś... no i trzeba z nogami do góry troszku poleżeć ;) ale życze powodzenia :)

Gość bzubzu
Jak tam dziewczyny jakieś efekty? ja po... teraz czekam za nie całe dwa tyg bedzie wiadomo,ale raczej watpie u mnie nastąpiły nie spodziewane zaburzenia . Jednak mam nadzieje :)

Gość załamana2387
ja mam podobny problem i też próbuję zajść przez strzykawkę mam zespół policystycznych jajników od 16 roku życia a mam 26 lat jestem z facetem 11 lat ale on ma dziecko i nie chce narazie mieć dzieci wiedząc o tym że jestem chora i mogę ich nie mieć wcale.Tu mi nie chodzi o wrobienie tylko o ty by mieć to potomstwo.nie musi ze mną zostać dla dziecka ale tu chodzi mi o to że chcę mieć te dziecko z nim żeby on był ojcem a nie kto inny.

Gość załamana2387
poradźcie jak mam to zrobić bo udało mi się zajść w ten sposób

Gość minipizza
zrobić dziurkę w prezerwatywie :)

Gość załamana2387
ale jak zrobić dziurkę przecierz się kapnie ze gumka jest dziurawa i jeszcze zacznie coś podejrzewać i w końcu nici z bobaska

Gość załamana2387
jest ktoś kto może mi doradzić kto przeszedł przez to?

hej kobietki...jaką strzykawką to robicie ? bo mnie sie wydaje ze ona powinna być długa... ja robiłam normalną krótką i nie wyszło :(

Gość mirka mirka
u mnie z palcem nie wyszło kupie strzykawki i spróbuje tym sposobem 3 razy jeżeli nie wyjdzie daje spokój

Gość bzubzu
Dziewczynki ja pierwszy dzień próbowałam właśnie palcem bo w sumie nie miałam możliwości inaczej, na drugi dzień strzykawką 5ml a 3 razem 10ml. Myslę że nie ma znaczenia czy krótka czy długa. Położyłam się po tym z nogami do góry ,leżałam tak z 30minut ale co miało wylecieć i tak potem wyleciało trochę jak wstałam . Czekam na efekty jeszcze 9 dni do testowania . Na razie żadnych konkretnych objawów 3majcie kciuki , ja za was też !

Gość bzubzu
teztakchceee a skad pobieralas plemniki? wiesz ze ma sie na to jakies 5 minut... no i trzeba trafic w najbardziej plodne dni,dlatego ja powtarzalam 3 razy w rozne dni, a nie wiem co z tego bedzie bo czułam ze owulacje prawdopodobnie mam za wczesnie w 11dc :( ale jestem pełna nadziei...mimo to.

Gość jateztakchceee
u mnie to było dokładnie tak...wielokrotnie robiłam to bez przemyślenia gdy mój facet konczył na moj brzuch zbierałam to i wkładałam sobie palcem a raz użyłam strzykawki ale najwidoczniej nie trafiłam na dni płodne później zaczęłam sobie wszystko dokładnie wyliczać i spróbowałam jeszcze raz palcem za 4 dni mam spodziewany termin @ i wszystko wskazuje na to ze dostane...szczerze juz troche straciłam nadzieje ze mi sie uda :( a poza tym mój facet za kazdym razem chodzi ze mna do łazienki jak mu mówie ze ide sie umyć albo on przynosi ręcznik i dzieje sie to tak szybko ze mam małe szanse na zebranie tego strzykawką...towarzyszy mi przy tym cholerny stres i strach ale bede próbowała dalej...a co do strzykawek to moze i prawda ze długosc nie ma znaczenia ale ja mysle ze mając dłuższą strzykawke mozna głębiej ją wsadzić... sama juz nie wiem

u mnie to było dokładnie tak...wielokrotnie robiłam to bez przemyślenia gdy mój facet konczył na moj brzuch zbierałam to i wkładałam sobie palcem a raz użyłam strzykawki ale najwidoczniej nie trafiłam na dni płodne później zaczęłam sobie wszystko dokładnie wyliczać i spróbowałam jeszcze raz palcem za 4 dni mam spodziewany termin @ i wszystko wskazuje na to ze dostane...szczerze juz troche straciłam nadzieje ze mi sie uda :( a poza tym mój facet za kazdym razem chodzi ze mna do łazienki jak mu mówie ze ide sie umyć albo on przynosi ręcznik i dzieje sie to tak szybko ze mam małe szanse na zebranie tego strzykawką...towarzyszy mi przy tym cholerny stres i strach ale bede próbowała dalej...a co do strzykawek to moze i prawda ze długosc nie ma znaczenia ale ja mysle ze mając dłuższą strzykawke mozna głębiej ją wsadzić... sama juz nie wiem

Gość bzubzu
To może spróbuj do buzi wziąść te plemniki? Nie możesz jakoś zamknąć się w tej łazience? Ja to robie tak ....biore i pewnym gestem daje mu do zrozumienia ze fuuuu i ze musze szybko wypluc i lece wtedy...... a z tymi płodnymi to ciężko trafić ,mi kalkulator pokazał że owulke mam w pn a ja juz czułam i plamiłam od czwartku w 10 i 11dc ,moglam to zrobic tylko w sob i nd i tak tez poczynilam ale w sob tez palcem ,ciezko bylo bo mnie zaczal wycierac :p a tak chlusnal ze mi cale wlosy i szyje zalalo a szkoda ze wtedy do buzi nie chcialam bylo tego baaaardzo duzo i juz nie tyle co w nd ,moglam zmarnowac te szanse. Ale zobaczymy czy terazniejsze bole podbrzusza to wahania hormonalne czy ciaza.... A kiedy masz teraz plodne ile trwa twoj cykl?

Gość czy-to-prawda?
A powiedzcie szczerze -chodzi wam o baby czy o żerowanie na kasie partnera ? Może jedno i drugie?

Gość alicja66 wawa3
jakie zerowanie???chce dziecka i tyle

Gość weq
Ale wy durne jestecie naprawde! I tak nie zapłodnicie sie w ten sposób plemniki na powietrzu- czytaj np. brzuchu itp. nie sa zdolne do zapłodnienia . Wiem jestem ginekologiem. Normalnie mnie rozśmieszacie :)

Gość ffsafsasaf
facet dziecka nie chce, albo woli psa. a kantujcie takich dupkow do woli. niech wpadają, jak się ma związek to po to, aby byla rodzina. a kundel dziecka nie zastąpi.

Gość hfejhjfh
To widocznie chu*jowym ginekologiem jesteś bo jakbyś dobrze umiał czytać to byś wyczytał ze nie jednej osobie udało sie zajsc w ciąze własnie w ten sposób :) i co zdziwiony ?

Gość bzubzu
ostro:p

Gość jjsjs
Masakra dziecko powinno byc decyzja obojga,a nie boicie sie konsekwencji,karma wraca

Do bzubzu mój cykl trwa 28 dni wiec po wyliczeniu moje najbliższe dni płodne wypadają od 5 marca i mam nadzieje ze tym razem mi sie uda.

Gość bzubzu
To tak jak ja masz 28dni a mi wypada teraz okres na 1 wiec plodne mam od 10 niby owulacja 14 ale mysle ze lepiej zaczac prubowac juz od 10 bo w tym cyklu tak mi jakos wypadla kolo 12 a nie 14 czy 15. Czuje swoja owulacje wiec moze sie uda.... A moze teraz sie udalo bo 2dni temu cala noc nie spalam brzuch mnie bolal jajniki masakra jakas jak by sie juz zagniezdzalo,ciezko to opisac a moze to tylko moje mysli byly ,nie wiem to zbyt realny bol byl. Zobacze za kilka dni czy fasolce sie udalo zagniezdzic :)

Gość bzubzu
Chyba ze to juz objawy okresu byly 10 dni przed@ ......

Gość bzubzu
Hejterów mam w d*pie więc pisz sobie co chcesz... :)

jesli nie wyjdzie lepiej go upij i go dosiadz :) Nie z chodz z niego a potem niech sie dzieje co chce