Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAPŁODNIŁAM SIĘ STRZYKAWKĄ!!

ZAPŁODNIŁAM SIE STRZYKAWKĄ!!!

Polecane posty

Dziś pierwszy dzień spodziewanej @ temp w pochwie utrzymuje sie aż do dzisiaj od 37.1 do 37.5...takim moim znakiem rozpoznawczym jest dzień przed lub w tym samym dniu silny ból brzucha owszem mam ból brzucha i ból piersi ale jakis taki inny który utrzymuje sie juz od tygodnia...byłam święcie przekonana ze bedzie to @...hmm pozostaje mi czekać

Gość o matko z corka!
a co jak facet odejdzie jak sie dowie o ciazy?

do tępej obleśnej maciory !!! maciora to z ciebie idz moze odnajdziesz sie w temacie " nikt nie chce mnie kijem przez szmate tknąć " moze pokażesz swój ryjek i wtedy ciebie ocenimy ? nikt z was tak naprawde nie wie czym sie kierujemy i z jakich powodów uciekamy sie do takich sztuczek w moim przypadku napewno nie jest to łapanie faceta na dziecko jest to bardziej skomplikowane niz myslisz i miejsca moge ci powiedziec ze mój facet napewno by mnie nie zostawił takze zamknij ryj i spierdalaj jak ci sie nie podoba !!!

żałosne to mało powiedziane .... jesteście beznadziejne ! Nie możecie sobie znaleźć meżczyzn którzy będą chcieli z wami mieć dziecko ? Bo ci wasi aktualnie maja was i wasze potrzeby w dupie lub co najwyżej tam skąd wypływa ta drogocenna dla was sperma. Oni nie chcą z wami zakładać rodziny - macie zero honoru i ambicji i nie tłumaczcie że chcą tylko jeszcze o tym nie wiedza i że na pewno będą wspaniałymi ojcami ... buhhahahahaha A potem stos tematów że facet nie szanuje i się dzieckiem nie zajmuje...

Zgadzam się z moją poprzedniczką! Ja też planowałam dziecko z kalendarzykiem i termometrem, ale z jednym wyjątkiem MÓJ PARTNER W TYM UCZESTNICZYŁ. Też bardzo chciałam mieć dziecko, wiem co to uczucie zawodu gdy dostaje się okresu... ale na litość boską !!! To co robicie nie mieści sie w żadnych granicach zdrowego rozsądku. Zachowujecie się jak rozpieszczone dzieci , chcę i muszę - koniec kropka !

Gość bzubzu
teztakchcee ciesze sie twoim szczesciem:) kiedy robisz test?

Gość no wiesz co....
Dla mnie to sa chore baby....szkoda tylko tych facetów

Gość Dziewczyny a nie lepiej
Byłoby skłamać że bierzecie tabletki? Nawet kupić i położyć na szafce i po jednej wyjmowac i wyrzucac?

Gość bzubzu
teztakchcee - robiłaś test? Ja bym zrobiła bo z tymi objawami to różnie , mogą byc bardzo przypominające zbliżający się okres.... A jak cię ten brzuch boli?

Gość fssaf
no tak i wtedy raz niby wymiotowac i ze strach.....

Gość bzubzu
ja testuje za dwa dni i ewentualnie 1.04 mam pewne objawy ale testy je moga jedynie potwierdzic...

Gość wwworrrr
Bedziecie sie smarzyc w piekle

Gość bzubzu
:)

Gość czy-to ?
Tak czy siak chore. Bo. Facet nie chce z taką stałego związku. Być może to kochanki które chcą złapać dzianego frajera na dziecko. Facet nie chce dzieci bo nie lubi. Facet traktuje taką tylko jako rekwizyt seksualny. Taka nie jest w stanie związać się z porządnym prorodzinnym mężczyzną. Ma fatalny charakter ,jest odpychająca -partner nie chce dziecka.... I jeszcze mnóstwo wariantów.

Fajnie, że są nowe koleżanki! Ja miałam przerwę. Złapałam grypę i nie chciałam ryzykować. Teraz z kolei będę czekać do następnego cyklu, obecny pominę, bo wyliczyłam, że dziecko urodziłoby się 31 grudnia. To już wolę w styczniu raczej a nie tak na granicy. Ponadto co ciekawe moja długa połówka po ponownej rozmowie powiedział, że będziemy próbować zrobić dziecko :) kiedy tylko chcę, nawet za tydzień. To dobry znak. Jak nie, no to dalej będę próbować. Ten miesiąc czekania na następną owulację przeznaczę na przedciążowe badania krwi. Jak test? Jesteś w ciąży? @Teztakchce??

Gość jaminnnnnn
dziewczyny a jak potem wytumaczycie drugiej połowie jak zajdziecie w ciąże ze co zapłodnił do buzi czy do pępka powie że dziecko nie jego, że się puściłyście, bo niby jak miało się przytrafić jak zawsze było do buzi?

Gość jaminnnnnn
ja wcześniej już gdzieś pisałam o sobie na tym wątku, ja przebujałam prezerwatywy, ale nie udało mi się w ten sposób zajść, potem się przekonał i teraz mamy dwoje dzieci i jest kochającym tatusiem, wtedy jak przebujałam prezerwatywy to się nie zastanawiałm jak zareagowałby na ciąże poprostu chciałam dziecko i mnie nic nie interesowałao, tylko jak facetowi potem wyt łumaczyć że to jego jak zawsze spuszcza się do buzi?

Gość bzubzu
Teztakchceee jak tam??? Udalo sie?

Dziewczynki dziś trzeci dzień spóźnia mi sie @ ale nie zrobiłam jeszcze testu poczekam jeszcze kilka dni bo nie chce sie rozczarować napewno bede was o wszystkim informować :) no i temperaturka w pochwie przeważnie 37.1 ... a co do tego jak wytłumaczyć facetowi skąd ciąża to mysle ze z moim facetem nie byłoby problemu ponieważ on sam wielokrotnie mówi mi ze wydaje mu sie ze skończył troche we mnie ja tez czasami z niego zartuje i mówie mu kochanie jestem w ciąży a on " poważnie mówisz nie strasz mnie " :) mój facet jest kochany a nie chce dziecka ponieważ boi sie ze jakby przypadkiem nam nie wyszło to odejde od niego razem z dzieckiem a on na to nie pozwoli i takie tam...

Gość bzubzu
Teztakchcee rób test! 3 dni spuznia sie okres to test ci pokaze! A nie lepiej rozczarowac sie wczesniej? Tak sie nakrecisz jeszcze bardziej i bedzie wieksze rozczarowanie,ja juz bym robila ale to nie ma sensu jestem w 23dc. Ale na twoim miejscu juz dawno...... A jak sie czujesz masz jakies objawy? Lub mialas wczesniej? Mnie raz w nocy ok 6 dnia od calej akcji strasznie w nocy bolal brzuch jajniki pachwiny.

Gość bzubzu
Co do temperatury ja mam 36,9 w dzien spodziewanej @ powinna spasc,a u ciebie dalej sie trzyma? Jak tak to jestes w ciazy :-) rob ten test kobitko i zycze powodzenia!!!

Moze i masz racje zrobie ten test i przynajmniej bede wiedziała na czym stoje.Hmm szczerze mówiąc na chwile obecna najbardziej dokucza mi mój biust no i ta temperatura nie daje mi spokoju ale z tym nie wiem do końca jak powinno być bo kiedys słyszałam ze temp w dniu spodziewanej @ powinna spaść no i brzuch czasami sie odzywa a czasami co dziwne spokój wiadomo nie musze mieć odrazu wszystkich objawów świata bo każda przechodzi to inaczej

Gość bzubzu
Masz rację objawy sa i równie dobrze może ich nie być. Zrób test po 3dniach nawet wieczorem ci wyjdzie ciaza jesli jestes w ciazy. Z temperatura nie wiem jeszcze dokladnie jak jest mierze od wczoraj :p czekam z niecierpilowacia na twoj wynik testu ,daj znac od razu i oczywiscie trzymam mocno piastki :)

Gość bzubzu
teztakchcee a powiedz jaką miałaś temperature w pierwszej fazie cyklu?mierzyłaś sobie wcześniej? chociaż i tak wydaje mi się że 37,1 to ten wyższy szczebel. U mnie teraz 36,9 w pochwie rano,pod pachą 36,4 a wieczorem 37,1 w pochwie a pod pachą 37- musze mieć stan podgorączkowy skoro teraz mam 37 -ciała.... ( W pierwszej fazie mam 36.5 w pochwie 36.4 pod pachą-rano) Czy któraś z was też obserwuje swój cykl mierząc temp? Wiecie że nawet w ciąży jest możliwość jednodniowego spadku temperatury? Może też gwaltownie wzrosnąć na jeden dzień.

Zakupiłam dzisiaj test ciążowy i jak do jutra nie pojawi sie @ to z samego rana testuje :D już sie nie moge doczekać :)

Gość bzubzu
Teztakchcee a jak się czujesz? Ja mam piersi jak balony , dziś zaczęłam na fotelu w pracy i Spalam 40 minut,mam stan podgoraczkowy 37 czuje się słaba czuje jakby powoli zbliżała się miesiaczka, jeszcze 5 dni :)

Gość bzubzu
Teztakchcee jak tescik?

Gość ojojojojojjoj
I oby za każdym razem byla tylko jedna bo w taki sposób wrabianie faceta w dziecko jest naprawdę podle.... współczuje facetom miec takie kobiety.....

Gość DESPERATKA-31
Hej Ja juz pisalam o sobie ze tez chce tak próbowac. Mam męza wiec usidlic go nie chce- tak jak niektórzy sceptycy to sugerują. Przed ślubem deklarowal ze chce 2 dzieci , a teraz jak ma synka (kocha go bezgranicznie) to z czystego egoizmu i wygodnictwa nie chce drugiego! Po moich namowach zawsze jest to samo - "jak Bóg tak zechce to bedziemy mieli 2 ale zaplanowane napewno nie" - tylko ze tak sie stara zeby Bogu nie pomóc ze hoho.Bede próbowac od lipca - wczesniej nie moge niestety. Teztakchce - współczuje .\ Ale dziewczyny znacie kogos kto zaszedł w taki sposób i urodzil?? Bo o poronieniach czytalam ale nie wiem czy ktoras urodzila dzieciaczka w taki sposob?!