Gość ja TATA Napisano Wrzesień 13, 2010 mosew nie czekaj, miej świadomość że to jest i przychodzi samo, czekanie to tęsknota, a to cierpienie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 evela777 zrób ranking od najmlodszego do najstarszego :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 już myślałam,że jestem najstarsza a tu proszę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Evela777 a przypomnij ile ty masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 mosew ja boje sie nawet pomyslec co by sie dzialo... Bo wiesz.. Ja gdy kocham to bez pamieci, a jak impreza to ho ho ho do bialego rana na maxa;) A moja glowa twarda, oj twarda. Ja jestem z tych co sa do konca zwarci, rzescy i wytrwali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja TATA Napisano Wrzesień 13, 2010 evela pozostaje mi z racji dobrego wychowania uwierzyć, nie pytam Kobiet o wiek, jest widocznie jak mówisz, gdybym Cię widział mógłbym coś powiedzieć :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Ja mam 27 mozna powiedziec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 mosew wyjazd jak najbardziej aktualny, tylko brak chętnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 w pierwszej połowie listopada skończy 2x lat ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Ja to ciekawska istota jestem, i ciekawa jestem jak wyglada np.taki ja TATA...:) Bo samodzielna mama 35 i Ogórasty wiem jak wygladaja, milutkie mordeczki moje:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 A można się z Wami zabrać?? To i ciuchy bym zabrał do prasowania... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja TATA Napisano Wrzesień 13, 2010 pożegnam Was, idę się dołować przy lampce wina:| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 A można się z Wami zabrać?? To i ciuchy bym zabrał do prasowania... A ze niby zamiast imprezowac to bedziesz prasowac? No ok, moze byc i tak:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 ja TATA nie uciekaj... Zaraz wyciagne moje wino i napijemy sie razem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja TATA Napisano Wrzesień 13, 2010 ja ponoć całkiem normalnie ;):P wyglądam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Ujawnij sie bom ciekawa... 26469514:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Ja Wam zaraz zapodam linka do mojej foty-będziecie wiedzieli przynajmniej z kim rozmawiacie ;-) A co mki tam ;-) ale to chwile potrwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 oj Evela777 to super bo ja tez się szybko nie poddaję, chętnie bym się z tobą spróbowała, w sobotę potańczyłam do trzeciej nad ranem, i tylko poranione nogi po wycieczce na morskie oko sprawily że skonczyłam zabawę, powrót do krakowa nastepnego dnia wpłynął natomiast na decyzję o zaprzestaniu sporzywania alkoholu ale gdybysmy zaczęły lub zaczęli (bo mamy Panów na forum) w piatek to kto wie co by się wydarzyło, hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Evela777 Wy byście mi pomogły a później bym Wam za to kawę i wino postawił :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja TATA Napisano Wrzesień 13, 2010 evela, dziś jest taki smutny dzień, chwycę lampkę wina, Twardowskiego w rękę i oddam się objęciom ojej samotności. Chłopaki śpią jak zabici, więc mogę odpocząć i się zrelaksować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 samodzielna mamo jak to brak ja jestem chetna!! i evela777 i Ogórek ekipa sie zbierze, więc zaczynaj organizować wyjazd!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Nooooooo nieeeee... Ze niby mialabym prasowac za kawe i winooooooooooo??????????????? Nie wchodze w to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 mosew w gory to ja mam daleko, kilkaset kilometrow... Nad ukochane morze rowniez... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Bym się zdziwił gdybyś weszła..... Ale w mojej złośliwości zatańczę Cię na smierć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Evela777 ja Cię wezmę po drodze :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 ogórek ciekawa jestem, jak byś np. wyglądał z tym żelazkiem na Kasprowym , musiał byś wjechać na górę kolejką :D bo deskę tez trzeba zabrać. No chyba że wyjazd był by w zimie i wykorzystał byś tą do zjeżdżania :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Nie wiem czy takie po drodze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja TATA Napisano Wrzesień 13, 2010 evela to Twój nr gg???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 13, 2010 no nie wiedziałem że można na maxxa imprezować :D jeśli tak to dobrze wybrałem :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Of course...:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach