alebazi1 0 Napisano Marzec 23, 2012 Annika, dobre naprawde, nawet sie usmiechnelam, ale chyba bede musiała to zwyczajnie przespac, bo jednak pomaga,ale tylo na chwileczkę:( Eweline, dzieki Ci ze i mnie przygarniesz, bo ja jednak dzis, jak nigdy wczesniej potrzebuje sie przytulic........... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 23, 2012 A więc przytulajmy się:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 23, 2012 Alebazi, a nie powiesz co się stało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
susie_13 0 Napisano Marzec 24, 2012 witajcie.................... nie bylo mnie zaledwie kilka chwil a tu juz tak duzo zaleglosci sie narobilo hi hi......................... izabelko bede pewnie teraz tutaj coraz rzadziej ale calkowicie z kontaktu nie zrezygnuje............... moja babcia i moi rodzice uwazaja ze takie pisanie na forum to zly i niebezpieczny pomysl......:( martwia sie ze napisze za duzo szczegolow przeczyta to ktos kto mnie zna nie daj boze ktos z rodziny tamtego i moga byc problemy........................ jednak z taka zyczliwoscia spotkalam sie z waszej strony ze nie potrafilabym tak uciec bez slowa..................... a wiec z tata tez juz rozmawialam dzisiaj po szkole bylam z nimi obojgiem na pizzy w gdansku wiem ze nie powinnam jesc tego swinstwa ale po prostu nie moglam sie oprzec i czulam wzmozona potrzeba posmakowania tego obrzydlistwa hi.................... pozniej pojechalismy do gdyni na skwer kosciuszki............ swietnie sie bawilam..................... wygladalismy jak sczesliwa rodzina.....:) i w sumie chyba bylismy szczesliwi....................... jutro znowu sie z nimi spotykam zostalam zaproszona na obiad.....:) izabelko a ty czemu sie smucisz? nie smuc sie zycie bywa okrutne ale kiedys naprawde przychodza lepsze dni.......... spojrz na mnie tylko.....:) kocham was buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Marzec 24, 2012 Dzień dobry Forumowi. Jak tam dzisiaj, słonecznie u Was? - (pytanie poszerzone o sferę emocjonalną) - wczorajsze smutne stany minęły? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 24, 2012 I ja witam sobotnio, na zewnątrz - owszem - przecudnie. Wewnątrz - sporo gorzej :-( Jedziemy dziś do teatru i mamy pewną misję do zaliczenia. No i na koniec zakupy bo dziś nie chciało mi się za nic w świecie lecieć z rana do sklepu ;-) Obudziłam się po 5 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! z tygodnia na tydzień coraz wcześniej :-(. Ale się zaparłam i do 9 !!!!!!! gniłam w łóżeczku. Za karę oczywiście wstałam z lekkim bólem głowy, ale .... warto było :-D Miłego dnia wszystkim :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 24, 2012 Witam Oj żeby takie słoneczko ja na zewnątrz było adekwatne do tego co w środku:( W takim razie przedłużam akcję PRZYTULANIE :) Jak coś to się proszę zgłaszać:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 24, 2012 Witam:) Czy zastałam kogoś?:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 24, 2012 A tu znowuuu pustki:( Gdzie się wszyscy podziali?Normalnie już nie ma z kim porozmawiać :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 24, 2012 Ja wróciłam właśnie. Zaraz eksploduję !!! EWELINA przytulaj !!! Pierwszy raz od roku była wojna z mężem ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 24, 2012 Ja też już jestem Eweline:):):) Hej Dudzia, jak było w teatrze?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 24, 2012 Ja przytulam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 24, 2012 Ale tutaj naprawdę puuuuuusto!:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Marzec 24, 2012 Dudzia, jaki wynik wojny? Choć uśmiechnięta buźka na koniec daje pewne insynuacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 24, 2012 Cztery razy po dwa razy:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 24, 2012 KARMELA - jest beznadziejnie. Nie spłynęło to po mnie, nie ulżyło mi. Ale wstydu mu narobiłam przed ludźmi. Uciekli z jednego miejsca zamieszkania gdzie ich wszyscy palcami pokazywali, to teraz pojechałam w nowe miejsce i .... tam też już wiedzą kto się sprowadza :-). W sumie to pozytywy też są - kolejne dowody na jego kłamstwa przed sądem. No i najbardziej się cieszę, zeon to dzisiejsze odchoruje :-). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 24, 2012 Dudzia przytuuuuulam :) Też mnie zastanawia wynik tej wojny, ale obstawiam 1:0 dla Dudzi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Marzec 24, 2012 Dudzia - tylko żebyś Ty tego przy okazji nie odchorowała nadmiernymi nerwami i dodatkowymi wyniszczającymi emocjami, bo tak jak piszesz, nie spłyneło to po Tobie i czujesz, że jest Ci źle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 24, 2012 Nie czuję wygranej absolutnie choć przyznam, że gebę darłam ile wlazło, a on zapomniał języka - on nie ma żadnych argumentów - co by nie próbował powiedzieć to ja go z miejsca gnoję. Wiecie co zrobił - uciekł do środka i zamknął drzwi na zasuwę. Nie cieszą mnie bitwy - najważniejsze dla mnie to 1:0 w sądzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 24, 2012 Niestety, od 3 dni cała się trzęsę. Może to dzisiejsze jednak przyniesie lekkie oczyszczenie. I zła jestem na siebie, ze nie powściągnęłam emocji i on widział, ze ja się zagotowałam. Fuck ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 24, 2012 Idę do mojego królestwa - w planach mam rosół, racuchy serowe, domową mielonkę, szarlotkę i deser z serka i kiwi. Może ukoję nerwy. :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Marzec 24, 2012 Uspokój nerwy i wyśpij się. Jutro niedziela - może po tych smakowitych dobrociach (szczególnie utkwiły mi w myślach racuchy z serem) relaksacyjny spacer w lesie.. Złap dystans i oddech. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 24, 2012 Dziękuję Ci kochana, wiem, że masz rację, ale moja depresja znów się pogorszyła i nie daję rady nad tym zapanować :-(. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 24, 2012 Dudzia, Karmel ma rację. Jutro będzie może troszkę lepiej. Nie smuć się :) Pamiętaj, że niektórzy nie są warci naszych nerwów i stresu. Przytulam jeszcze raz i podeslij chociaż jednego racuszka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 24, 2012 Dudzia, ja też przytulam:) Jutro będzie lepiej, zobaczysz:) Eweline, ja mam racuchy dziś akurat:D Wpadnij jak chcesz:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneta z hanią 0 Napisano Marzec 24, 2012 Witam kochani. Wpadłam do was na chwilkę bo zaraz uciekam spać. O 20 wróciłam z pracy. Widzę,że nie tylko ja ryczę na nowo od czwartku wieczorem. Też Dudzia walczę,mój eks jest tak chamski,że nie poznaję tego człowieka. Widzę,że się miota, szczęśliwy nie jest, a za wszystkie swoje problemy życiowe na mnie się wyżywa, obraża i jeszcze w dodatku przeklina. Co się dzieje z tymi ludżmi, przecież się kiedyś kochaliśmy, chciał odejść, trudno, ale dlaczego mnie w taki sposób traktuje?? Do tego dochodzi walka o pieniądze, teraz widzę,że to co mówił na początku, że będzie płacił regularnie, to wielka bujda jest!!! A ja muszę się poniżać, ciągle przypominać i czuję się ztym okropnie. Jest to dla mnie żenujące. I pomyśleć, że kiedyś dałabym sobie za niego rękę obciąć- to bym się urządziła.:-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Marzec 25, 2012 dopiero teraz poczytałem że meczą was depresje :( diabełku ja wczoraj miałem jeden z najlepszych dni w życiu chodz zapowiedał się znowu kiepski wikend nigdy nie wiadomo co przyniesie nowy dzien http://www.youtube.com/watch?v=_rUaokmewig dla tych co się smucą :D proszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 25, 2012 MAXX - dziękuję Ci za tę piosenkę - uwielbiam SDM i ich stare kawałki. Nie pochwalisz się szczęściem ? :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 25, 2012 A mnie zawsze motywuje ten kawałek:) http://www.youtube.com/watch?v=eBiVHQ09SRE Pozdrawiam wszystkich! Słonecznej i ciepłej niedzieli życzę;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 25, 2012 Oddech weź, już najgorsze jest za Tobą... W końcu gdzieś będzie lepiej - daję słowo! Nie bój się, uwierz w siebie, masz już wszystko... Poczuj więc, że przed Tobą cała przyszłość, przecież wiesz!;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach