mee 0 Napisano Kwiecień 10, 2012 Maxx z tym pierwszym punktem się zgadzam,ale las blisko i brak sąsiadów to bym zeszła na zawał ;-) dobranoc Wszystkim ,miłych snów całusy Karmelko mua muuaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Kwiecień 10, 2012 Mee - Haha:D Zgadzam się z tobą w zupełności:P Las, ludzi brak... wrr:O Sen już się zbliża dużymi krokami, gdy ciemność nocy jest między nami. Pamiętajcie o tym, moi kochani, że jutro znowu się tu spotkamy!:D I popłyną znowu najcieplejsze słowa, bo dzień się zaczął jak zawsze od nowa!;) DOBRANOC WSZYSTKIM MOIM ZŁOTYM, DOBRYM DUSZYCZKOM! Alebazka Ewelinka Dudzinka Ktosiu Mateczka Poleczka Mee Maxx Samodzielna Karmelka WAM I CAŁEJ RESZCIE, KTÓREJ NIE WYMIENIŁAM - ŻYCZĘ KOLOROWYCH, SŁODKICH SNÓW:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Kwiecień 10, 2012 P O P R A W K A Mee - Haha:D Zgadzam się z tobą w zupełności:P Las, ludzi brak... wrr:O Sen już się zbliża dużymi krokami, gdy ciemność nocy jest między nami. Pamiętajcie o tym, moi kochani, że jutro znowu się tu spotkamy!:D I popłyną znowu najcieplejsze słowa, bo dzień się zaczął jak zawsze od nowa!;) DOBRANOC WSZYSTKIM MOIM ZŁOTYM, DOBRYM DUSZYCZKOM! Alebazka Ewelinka Dudzinka Ktosiu Mateczka Poleczka Mee Maxx Samodzielna Karmelka WAM I CAŁEJ RESZCIE, KTÓREJ NIE WYMIENIŁAM - ŻYCZĘ KOLOROWYCH, SŁODKICH SNÓW!:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Kwiecień 11, 2012 Spałam całkiem słodko gdyż zasypiając myślałam o .... (bokserkach :-D ). MEE - bardzo dziękuję za wsparcie techniczne przy uruchamianiu radia CHRUPECZKA - jak się cieszę, że wróciłaś - tęskniłam :-) ALEBAZI - obiecała, że już nie gada ze mną, ale jakoś jej nie wychodzi :-D KARMELA - wcięło Cię w te Święta czy jak? MPE - co u lekarza z tymi Twoimi dwoma chłopami? ANNIKA - dziękuję za bijace od Ciebie ciepełko :-) Ja już dziś w pracy, ale na szczęście przed nami tylko 3 dni :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Kwiecień 11, 2012 Witam wszystkich słonecznym uśmiechem:):):) Dudzia - Ja też mam problemy techniczne:O Chłop mi się zepsuł:D Czy ktoś umie go naprawić?:P Lecę nakarmić małego, później muszę się wykąpać i pouczyć, bo dziś mam pisemny egzamin z matmy Ludziska - trzymajcie kciuki! Do wieczorka!;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Kwiecień 11, 2012 Witam wszystkich słonecznym uśmiechem:):):) Dudzia - Ja też mam problemy techniczne:O Chłop mi się zepsuł:D Czy ktoś umie go naprawić?:P Lecę nakarmić małego, później muszę się wykąpać i pouczyć, bo dziś mam pisemny egzamin z matmy Ludziska - trzymajcie kciuki! Do wieczorka!;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Kwiecień 11, 2012 ANNIKA - oni są jak jednorazówki - nienaprawialni :-( JA TRZYMAM KCIUKI !!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Kwiecień 11, 2012 Dzięki Dudzinka:) Kochana jesteś Ale kurcze... chyba znowu zepsułam kafeterię, bo naliczyłam z pięć identycznych swoich wpisów:D A wcześniej żaden cholernik nie chciał się wysłać:D Do później kochani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Kwiecień 11, 2012 Dzień dobry:) Annika - z przyjemnością daję duuuuużego kopa na szczęście, połamania pióra i oczywiście trzymam kciuki cały czas :) Całej reszcie miłego dnia:) A Dudzi bokserek przed oczami nie tylko nocą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Kwiecień 11, 2012 EWELINA - sugerujesz, że powinnam się przekwalifikować na sklepową w butiku z bielizną męską? :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Kwiecień 11, 2012 Jestem jeszcze na chwilkę:) Eweline - Dzięki Ci dobra kobieto za tego kopa w tyłek:):D Wiedziałam, że na Ciebie też zawsze można liczyć:P Dudzia - Eweline sugeruje, że powinnaś przekwalifikować się na kochankę jakiegoś opalonego, umięśnionego bruneta, który chodziłby całymi dniami tylko w bokserkach:D:D:D No to teraz żegnam się już tak na poważnie!:P Paaaaaaa!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Kwiecień 11, 2012 A wiesz Dudzia, że to niegłupi pomysł :D Myślę, że bardzo lubiłabyś swoją pracę :P A ja właśnie rozwiesiłam całe podwórko prania, normalnie ze 100 sztuk:D I juz mnie przeraziła myśl o prasowaniu tego brrr:( Na szczęście wczoraj wygrałam zakład i normalnie ktoś to zrobi za mnie :D:D I jak tu nie wierzyć w szczęście :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Kwiecień 11, 2012 Hejka :) Anika Mo postaram się trzymać kciuki pięciokrotnie, mam tylko mały problem - 4 kończyny , cóż piątą od kogoś pożyczę miłego dnia dla Wszystkich :) S.M. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Kwiecień 11, 2012 Ja nie mogę zostać niczyją kochanką bo ja mam męża ;-), a praca w sklepie też raczej odpada bo oglądanie pustych bokserek mnie nie kręci :-P (Ewelina - podpadłaś) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Kwiecień 11, 2012 Upssss - no to po mnie :D Tego się się zawsze obawiałam - zadrzeć z Czarownicą ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Kwiecień 11, 2012 A teraz jeszcze dostawilaś kropkę nad " i " Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Kwiecień 11, 2012 Witajcie:D Jaki szalony dziś miałam dzień w pracy,normalnie jak na karuzeli:( Oczywiście robiłam wszystko tylko nie to, co sobie wczesniej zaplanowałam... dobrze, że jeszcze tylko dwa dni! Annika, ja cały czas o Tobie myślę,będzie dobrze, pozytywnie zdasz ten egzamin!!!!!!!! Dudzia, no nie pisz takich bzdur!! Przecież Twój piękny mąż sam odszedł do innej i juz rok żyją ze sobą, a Ty chcesz czekać nie wiadomo na co:( Jemu jakoś nie spieszno do rozwodu, a Ty powinnaś właśnie sobie budować fundamenty uczuć na przyszłość. Taka sytuacja, bez rozwodu,może trwać wiecznie i co będziesz wtedy nadal pisała takie słowa??? SM jak święta upłynęły?? Mam nadzieje, że rodzinnie, bo mnie się tak włąśnie trafiło,czego absolutnie nie spodziewałam się i było baaaaardzo miło:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Kwiecień 11, 2012 Zapomniałam dodać WRÓCIŁA DO NAS WIOSNA:D:D:D:D Nawet wyłaczyłam piec,bo jakoś za ciepło było mi w domu, ale juz powolutku czuje ten chłodek:( pod wieczór ponownie sobie włacze, bo to jeszcze nie pora na całkowity brak ogrzewania. Na dzis mam weile planów, tak się zastanawiam ile z nich zrealizuję siedząc tak przed kompem.... Bo ja mam nowy nałóg:P jak chyba większość z nas:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Kwiecień 11, 2012 Mam ten sam nałóg co ALEBAZI - przez Was zaniedbuje domowe obowiązki, chodzę późno spać, a dziecko robi co chce ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Kwiecień 11, 2012 Ja już po egzaminie!!!:) Nie znam jeszcze wyniku, bo to był pisemny, a czeka mnie jeszcze ustny i masa innych przedmiotów do zaliczenia:D Ale myślę, że jak na razie nie jest tak źle;) Dziękuję ci Alebazi:) Twoje myślenie o mej skromnej osobie naprawdę bardzo mi pomogło Tak samo kop w tyłek od Eweliny:P i mocne trzymanie kciuków Dudzi i Samodzielnej Mamy:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Kwiecień 11, 2012 Ej no!!! Co tutaj tak pusto?:( Pijemy, musimy to oblać:D Sama mam pić?:( Myślałam, że mi pomożecie;) hehe... Nie no, ja wiem, wy nie pijecie w środku tygodnia;) Ale raz możecie zrobić wyjątek:) Dla mnie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Kwiecień 11, 2012 Annika - na pewno dobrze jest, wierzę w Ciebie:) Bardzo się cieszę na te Twoje egzaminy - tyle kopniaków sobie sprzedam :D A Ty mi nic nie możesz zrobić bo to na szczęście przecież :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Kwiecień 11, 2012 Eweline - Ty to jednak sadystka jesteś:D Ale dobrze - cieszę się - bo pomaga:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Kwiecień 11, 2012 No wiesz-ja przecież chcę tylko żebyś zdała ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Kwiecień 11, 2012 Ja mlodemu zawsze przy kazdym egzaminie sprzedaje kopniaczki szczseliwe... i zawsze zdawal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale gdy mial zdawać na prawko,on jeszcze spał i nie mialam jak tego zrobić:( i niestety nie powiodło się:( Wiec widac, że nawet słowne kopniaki szczęścia sa skuteczne:D Przed maturą Annika, beda Ci bardzo mocno bolały te pośladeczki:P ale chyba warto?????? Dudzia, znalazłam w domu migdały!!!!!!!!!! przyłączysz się?????? Tylko, że ja je rozgryzam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Kwiecień 11, 2012 Eweline - No ja wiem, że ty to tylko z dobroci serduszka robisz:P Dlatego jestem w stanie ci wybaczyć:D Alebazi - A co tam, niech bolą:D:D:D Przynajmniej będę miała pewność, że po takich kopniakach to zdam na pewno:P Ale ja was kocham normalnie:D To co dziołchy?:D Pijemy?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Kwiecień 11, 2012 No to piję sama:( :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Kwiecień 11, 2012 Ja nie mogę bo jutro nie wstanę ;-) ALEBAZI - ja te migdały najpierw posysam, ale ostetecznie też rozgryzam :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach