Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość

samotni rodzice

Polecane posty

I jeszcze śniadanko, bo Maxx jak je obiecał to zjadłam dopiero popołudniu w pociągu kanapkę, którą sobie sama musiałam zrobić :-(

lubisz słabą? oczywiście,że tak:) ale się chwalę, wyjdę na chwalipiętę i mnie wykorzystacie tylko do kuchni...

qrcze jak fajnie jak facet zrobi i poda kawkę Karmelku chodź do nas!

Nieeeeeeeeee, no śnaidanko, to już zostaw mnie do zrobienia. Robetrh ewentualnie je poda do łóżka:D

Ja uwielbiam spędzać czas w kuchni:) kuchnia to moje królestwo :) mogę robić śniadania, obiadki, kolację, przekąski itp

Mee, ale Ty tego wiedzieć nie możesz,nie probowałąs, a wiesz, same opowieści, to moga być naciagane:D

to ze mną biłbyś się o teren ,bo ja lubię pichcić

ALEBAZI zrobi śniadanko pod warunkiem , że nas zaszczycie swoją obecnością :-) Gdyby była w KK to nie byłabym głodna przez tyle godzin :-( Roberth - ja myślę, że Ty będziesz chciał żebyśmy Cię wykorzystały TYLKO w kuchni - bo Ty jeszcze nie masz pojęcia na co nas stać :-D

Alebazi obiecałaś mi jajecznicę,na kacu będzie mi obojętnie jaka będzie :P

Jestem, ale dzisiaj raczej biernie niz czynnie. Czytam Was. Cieszy ta gwarność i wesołość. Zmęczona jestem po tapetowaniu kuchni. Na razie połowicznie mogę sie już cieszyć sukcesem remontowym. Nie piszę, bo mam ogólny brak myśli i nawet palcem po klawiaturze ciężko nadążyć, a Wy dokazujcie, bo scrollem strony spokojnie mogę przewijać :)

Ja i kuchnia? Gdziez tam? Co to za pomysł? Dziś spędziłam w niej tylko jakieś 11 godzin :-P. Czy to znaczy, że ja to lubię? :-D

Roberth Ty nie wiesz na co stać kobiety bez bluzek Karmelek dlaczego nie wołałaś !!! wiesz ,że ja i syn to niezła ekipa remontowa,dlaczego nic nie powiedziałaś??

KARMELKO - już sama świadomośc, że jesteś jest dla nas ważna :-) Ja dziś jestem nieprzytomna ze mnęczenia, ale nie mogę się od Was odkleić. Piszę dwoma palcami, a patrzę już tylko na jedno oko, ale ... będę twarda :-)

ja się chyba wycofuję..nagle tyle kobiet i jeszcze piszecie o tych ściąganych bluzeczkach...

ojjj przeciez wiem o tym najlepiej, zartowalam sobie:D Dłonie mi już zmarzly przy tej klawiaturze i nie ma kto ich ogrzac:( Zimna kobieta ze mnie hehehe

Meegotko, wyszło z tą pracą jakoś tak pod wieczór, spontanicznie, a pisałaś sms-a, że leżysz pod kocem i przysypiasz. Przeczytałam później i co Cię miałm do pionu stawiać, jak mogłaś już spać. W wieczornym świetle wygląda ładnie, zobaczę jutro rano jaki będzie efekt dzienny.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się