alebazi1 0 Napisano Marzec 28, 2012 Witam Wszystkich a w szczególności nowego kolegę M@riusza:) Łączę się z Tobą bólu:( Nic więcej nie dodam, bo już wszystko zostało napisane... Przyłączam się do grupy chętnych na pierogi, ale że jestem wybredną, to tylko Dudziowe jak na razie mnie kuszą:D na wymianę proponuję sławetną jajecznicę, coś wiecej jeszcze mogę, ale moze już innym razem,bo mam mase roboty w pracy. Pozdrawiam i życzę Wszystkim spokojnego dzionka:) PS. Eweline, kobieto, zlituj że się nad tym biednym Ktosiem:P On naprawdę, to wszystko pisze z dobroci serca.... Ja biorę Cię Ktosiu w obronę jak widzisz..... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 28, 2012 Haha:D Dobre Eweline!:D:D:D Uszkodzony? Chcę bliżej poznać tą historię:P Dudzia - dzięki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 28, 2012 Alebazi - mówiłem Ci już że Cię uwielbiam? :D:D Jesteś jedyną Kobietą na tym forum która za mną się wstawiła :D Reszta powinna brać z Ciebie przykład :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 28, 2012 Nie gadam więcej z KTOSIEM - ma strasznie krótką pamięc więc ja oficjalnioe strzelam focha :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 28, 2012 Dudzia - Ty jesteś tak wspaniała że aż nie miałem śmiałości tego podkreślać! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 28, 2012 Mariusz... ty lizusie:P A więc dobrze - ja też strzelę focha tak dla zasady:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 28, 2012 Jak długo mam chodzić z tym fochem, żeby też dostać taki komplement?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 28, 2012 Może inaczej: Proszę odczepić się od KTOSIA, bo to bardzo uczynny, grzeczny, sprawiedliwy, troskliwy, kochany, sympatyczny, wspaniały, ambitny, inteligentny, dowcipny, szarmancki, pedantyczny młodzieniec:D No i jak wypadłam?:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 28, 2012 Już wiem jak wypadłam - mocno przesadziłam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 28, 2012 Zapomniałaś dodać, że przystojny, wyrozumiały, tolerancyjny, wszechstronny, skromny, stateczny, taktowny ble ble ble i tylko nie umie prasować :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 28, 2012 Oj niee... Dudzia!!! Mariusz przecież prasuje wyśmienicie:P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 28, 2012 Dudzia! dzisiaj prasowanie wyszło mi idealnie!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 28, 2012 No bo dzisiaj jest idealny dzień na idealne prasowanie:D A u mnie w idealnym koszu jest idealna sterta idealnego prania, czekająca na idealnego ochotnika:D:D:D Mariusz, co ty na to?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 28, 2012 No i jeszcze nawet prasować umie !!! :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 28, 2012 No, Mariusz, wypowiedz się:D Prasowanie czeka:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 28, 2012 Alebazi - i Ty przeciwko mnie!!!!Jak może Rudy bądz Miedziany Potwór być napisane z dobroci serca!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 28, 2012 Annika - następnym razem :D:D Ewelina, uspokój się:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 28, 2012 Drogie panie strzelające FOCHA, bardzo proszę o fason i klasę !!!! Ja jako najstarsza w obecnej chwili wypowiadająca się teraz na forum, chyba zasługuję na takowe uwielbienie??????? Nietaktowna jest z Waszej strony aż tak zazdrościć:P Gdy będziecie w moim wieku, może znajdzie się taki drugi Ktoś, kto i do Was napisze tego typu słowa:D Trzeba czasu......, a jak widać mój juz nadszedł:P Natomiast Eweline,kochana, czytaj między wierszami co do Ciebie pisze Ktosiu!!!!!!!;) No i na zakończenie mojego wywodu, dodam, że Ktoś szykuje dla Was biedne FOCHOWICZKI coś specjalnego i to tylko i wyłącznie dla WAS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość m@riusz39 Napisano Marzec 28, 2012 Jestem z okolic Bielska białej, i chyba muszę zmienić Pseudonim bo faktycznie 2 Mariusze to za dużo! Zaczynam się gubić może mówcie na mnie "nowy" Okna myję ale tego nie cierpię więc Dudzia tych pierogów to by musiało być z milion Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 28, 2012 No wiedziałam - umiesz liczyć licz na siebie :-P Pani Starsza - widać Twój czas nadszedł, za to mój czas widać już minął ;-) Znowu koleś z południa :-( - tyle Was tam jest i jeszcze Wam przybywa. A mnie to tylko kg przybywają, a towarzystwa jak nie było tak nie ma (najbliższe jest za daleko o 120 km). :-( Sama sobie wszystko zrobię :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 28, 2012 Dudzia - no dobra, za te pierogi to ja się poświęce i umyje Ci te okna :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 28, 2012 Dziękuję Ci bardzo, ale jak napisałes - jestem taka świetna, ze sama je sobie umyję ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość m@riusz39 Napisano Marzec 28, 2012 Dudzia a Ty skąd, dorzuć do pierogów bigos i się zobaczy z tymi oknami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 28, 2012 ja stołeczna dziewczyna jestem :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość m@riusz39 Napisano Marzec 28, 2012 Tym bardziej Ze córce obiecywałem wyjazd na weekend Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 28, 2012 Cwaniaczek - w weekend ma być padająco-śniegowo więc mycie okien odpada :-(, ale ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość m@riusz39 Napisano Marzec 28, 2012 Trzeba było nie robić smaka na pierogi, bo teraz to mi nawet to gotowe golonko nie smakowało - sam robię lepsze! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość m@riusz39 Napisano Marzec 28, 2012 Spadam wieszać firanki do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 28, 2012 M@riusz, to będziesz te firanki wieszał do jutra???????????????????? Ja Cie piernicze, to gdzie Ty mieszkasz??????????????????????????????????????? Ale nic się nie martw, Dudzia i tak podzieli się tymi pierogami, ja Ci to gwarantuje:D A jak nie, to w ostateczności dostniesz moj bigos ewentualnie gołąbki lub pyszny serniczek;)I to za darmoche :D Dudzia, co Ty opowiadasz????? mnie nie zrazi ten deszcz na mycie okien, mam tak postanowione i tak też zrobie. A co do starszej Pani,nigdy tego nie ukrywałam, ale inna sprawa,że nikt nie chce w to uwierzyć:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 28, 2012 Eweline, jeszcze słowo do Ciebie, gdyby Ktosiu nie pisał tak od serca, to nie bylabyś Rudą czy choćby Machoniową a zwyczjną Wredną Małpą:D Pozdrowienia dla Dudzi:P mojego małpiątka:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach