Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupie pytanie...

Kobiety! Co zrobić aby się wam przypodobać i zyskać waszą sympatię?

Polecane posty

'dziękuję za zrozumienie' Ta nadinterpretacja to chyba Ciche(B) wołanie lala la la la la sukienka się nabrała sukienka się nabrała :P

Możesz to sobie powtarzać nawet sto razy jeżeli poprawi Ci to sampoczucie :) Tęsknota ludzka rzecz. Ale ok, nie powiem nikomu :D

Tęsknota ludzka rzecz. Ale ok, nie powiem nikomu no nie mów jak się wstydzisz:) ale przynajmniej nie zwalaj na ike :P

'ale przynajmniej nie zwalaj na ike' Nie pochlebiaj sobie masz racje jeszcze ego mi pęknie :P dobra idę

Afera Nitrasa. W sprawie firmy E-PLUS należącej do żony posła Nitrasa, doniesienie złożył były poseł PO Zaremba. W doniesieniu napisał o niejasnych związkach, które mają miejsce na styku biznesu prywatnego i wielkich zamówień infrastrukturalnych, które są finansowane ze środków publicznych. Pytał o to, kto czerpie korzyści z pośrednictwa i dostaw żwiru dla kluczowych inwestycji w Zachodniopomorskiem, o rolę firm związanych z bliższą i dalszą rodziną posła.

No nie, bardzo dziękuję wszystkim (ze szczególnym naciskiem na Ike), normalnie rozpieszczacie mnie :) Ale nie przyszło Wam do głowy, że mam BMI 40 i mogę się przyśnić jako turpistyczny kontrapunkt Brada Pitta? Lusia, czy się wypalę? Pewnie dość szybko, ponieważ "baobab" wyciąga resztki sił z mego wirtualnego bytu dość szybko :(. Za każdym razem, gdy ktoś to napisze mi ubywa sił. Pomyśleć, że mogłem być "prince.of.darkness", no nic może będę musiał jakąś inną inkarnację znaleźć.

No nie, bardzo dziękuję wszystkim (ze szczególnym naciskiem na Ike pomyliłeś nicki na pewno chodziło ci o lusię :P

pomyliłeś nicki na pewno chodziło ci o lusię NIe, Ike, myślę "Ike", piszę "Ike". Duży już jestem i biorę odpowiedzialność za to co mówię "wprost", a nie "z dobrodziejstwem inwentarza" ... tylko te baobaby ... powyrywać je jakoś muszę (i to jest lektura dla dziewczynek)

a widzisz ja tak brzydko na ciebie nie mówię :P :P

NIe, Ike, myślę "Ike", piszę "Ike". ale w lodówce ike nie widzisz?:P

A w ogóle nie daj się baobabom, Baobab. I to będzie po rycersku! przyznaj się luśka chcesz wyssać z CB byt!! za tą wstawkę o ikusi zazdrośnico :P

przyznaj się luśka- OK chcesz wyssać z CB byt!! - nie, mamswój za tą wstawkę o ikusi - Ike, za brak wstawek o Tobie na topikach, na których bywasz mozna by nagradzać, takie to rzadkie :P zazdrośnico - słyszałaś o teorii z twierdzeniem, że mamy skonnośc doprojektowania swoich cech, głownie wad na innych? coś w tym moze być ;-)

za tą wstawkę o ikusi - Ike, za brak wstawek o Tobie na topikach, na których bywasz mozna by nagradzać, takie to rzadkie ty chętnie byś rozumiem nagradzała??:P zazdrośnico - słyszałaś o teorii z twierdzeniem, że mamy skonnośc doprojektowania swoich cech, głownie wad na innych? coś w tym moze być nie słyszałam podejrzewam, że wymyśliłaś tą bzdurę na poczekaniu ale to ci się akurar chwali:P

A w ogóle nie daj się baobabom, Baobab. I to będzie po rycersku! Ale to Zawsze Szczery przyprawił mi gębę. Na szczęście Ike wzięła mnie w obronę, za co jestem Jej umiarkowanie wdzięczny (może sobie mieć ten punkt, którego nie chce oddać i się nim chełpić), bo mi samemu jakoś nie wypadało.

Gość a jak rozmawiać z kobietami?
jak je zainteresować rozmową i sobą? o czym rozmawiać? o czym NIE rozmawiać? itd?:) Pozdro

Na szczęście Ike wzięła mnie w obronę, oj tam po prostu wykorzystałam twoją osobę do rozgrywek z zawsze wrednym:)

ponawiam prośbę;)

uwaga! będe "badbojem";) czy może mi któraś do kurzej jego mać odpowiedzieć?:P

Gość baby są goopie
nie widzisz tego? temat wogole o czym innym a one pierdziela o dupie marynie, pff co za swołocz:P