Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rozowalalka

miłość nie istnieje

Polecane posty

Gość kochana Ewusiu33
🖐️ Jest zauroczenia, a później przywiązanie i rutyna.

Gość kochana Ewusiu33
i do pieniędzy 🖐️

hmmm praqdopodobnie istnieje, tylko wielu ludzi myli ją z zakochaniem, przecież to nie to samo. miłosć istnieje. dajmy na to rodziców - ich zawsze sie kocha, nieważne jakimi są, ważne że są myślę, że trzeba nauczyć sie kochać, żeby zobaczyć, że miłość jest. pozdrawiam :)

Gość odpowiem.....
najpierw jest zauroczenie ...później pojawia się miłość a na jak długo cóż sprawa indywidualna a po paru latach pozostaje ( jeśli pozostaje )...szacunek ....przywiązanie i rutyna ....ot proza życia ...dla mnie najważniejsze żeby chociaż po latach została przyjaźń i szacunek

przywiazanie? jescze mnie takie coś nie zlapało a jestem z moim M, ponad 6 lat a kocham tak jak na poczatku jakbym dopiero co sie zakochała

Gość miłujcie Pana

Gość Kafe Sadło
wróc do tego tematu za jakieś powiedzmy 10 lub 15 lat będzie miał głębszy odcień :)

Gość Natury nie oszukach
Zostało naukowo udowodnione że tzw. miłość (chemia) przestaje działać po 3 latach. Później zostaje przywiązanie o ile zostaje....

Zostało naukowo udowodnione że tzw. miłość (chemia) przestaje działać po 3 latach. Później zostaje przywiązanie o ile zostaje.... widzisz no to mamy wyjatek bo u mnie milosc jest tak jak na poczatku a jestem juz w zwiazku 6 lat .... teoria nie zawsze zgadza sie z praktyką

Gość miłość nie istnieje trzeba
robić melanż taaaa, miłość to coś więcej niż zakochanie, zadłużenie w kimś, pożądanie, samemu zamienia się związek w rutynę, przejście do etapu miłości jest trudniejsze niż się wydaje...

Gość Natury nie oszukach
Taaaak, 6 lat biegasz jak skowronek i masz wiecznie motylki w zołądku na widok swojego mena, wkręcaj mi dalej, może uwierze.

Gość tenka,,,,,
Milosc ? Prawdziwa istnieje ale tylko matki do dziecka :) reszta to sex,zauroczenie,fascynacja. A jezeli ktos uwaza ze istnieje to..... oddajcie zycie za kochanka czy kochanke;Tylko matka odda zycie za swoje dziecko.

Natury nie oszukach no wlasnie tak jest i nie bede cie przekonywać ze tak jest poki nie znajdziesz prawdziwej miłosci

Gość miłość nie istnieje trzeba
mówić można wiele, tylko czyny pokażą nas w sytuacjach ekstremalnych

Gość prawda ostateczna
i w taki sposób można sprawdzić czy miłość jest prawdziwa jeżeli dla kogoś oddałabyś życie bez wahania i nie ma takiej rzeczy której byś dla tej osoby nie zrobiła to to jest właśnie to :)

Gość tenka,,,,,
agata_bbb optymistka hahaha.Powodzenia Ci zycze z ta miloscia.Zebys sie tylko nie obudzila z reka w nocniku;)

no wlasnie czyny tez sa najwazniesjze i moze przez to ze bylam krok od smierci i moj facet był przy mnie w tych ciezkich chwilach i to chyba nas umocniło w tym jak bardzo sie kochamy i jak bardzo potrzebujemy siebie

no to współczuję wam, tym, które twierdzą, że miłość nie istnieje bo to znaczy, że nigdy nie kochały i nie były kochane przykre, że sa tacy ludzie

Gość ja jestem najmądrzejsza
moim zdaniem miłość istnieje. ale nic nie trwa wiecznie :D jeśli jest to cos głębszego może potrwać parę lat(3-7), potem to mija.

Gość spytaj narkomana
Dlaczego prochy go klepią tydzień/miesiąc/rok .... a nie 10 lat. Chyba że kogoś klepią 10 lat, to chyba ci którzy są 20 lat zakochani hhahahaha

taaa miłość ja miałam faceta kochałam go jak nikogo na świecie wszystko byłam w stanie dla niego zrobić i co skonczyło sie predzej niż sie zaczeło po nim miałam kolejnego, tym razem to on mnie kochał a ja nie mogłam zapomnieć o tamtym. teraz jestem w kolejnym związku.... no i teraz to juz sama nie wiem co z ta miłością