Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila 65

odchudzajmy się razem

Polecane posty

Gość kamila 65
no to elegancko!! :D w takim razie wszystkie 3 zaczynamy od poniedzialku:) moze karolina83 sie dolaczy zobaczymy:) ja kochane musze teraz spadac... powinnam byc po poludniu aa! i nie wiem jak to bedzie z jutrem, bo moj brat wraca i on bedzie chcial siedziec... ale nie martwcie sie, na pewno wygospodaruje dla was czas i popiszemy:)

Zostawic was na chwile i ile drukujecie :D kamila 65 - od 16.06 schudlam dokladnie 3,1 kg :) Dodam, ze pozwalalam sobie na male co nie co, nawet raz zeberka jadlam, grilla mamy raz w tyg :) Co do powstrzymywania sie przed slodkim - chrom moim zdaniem pomaga, ale jesli zjesz 1 cukierka, to tragedii nie bedzie, uwierz mi;) chudnijmy razem ja na obiad mam piers z kurczaka z warzywami na patelnie i 1/2 woreczka kaszy gryczanej :) mademoisele a ciocia jojo nie miala po tej zupce? Bo to jednak niezdrowo tyle chudnac tak szybko. Skora obwisla chyba sie zrobi? Ja sie nie pisze na kapusciana, ladnie mi idzie ze zbilansowana dietka, ale bede kibicowala :)

Wiesz co o dziwo własnie nie miał jojo Ma 47 lat i od 5 czy 6 lat po diecie kapuscianej ma zaje... figurę, a na obwisłe ciało potrzebne są ćwiczenia, niestey samo się nie zrobi ja też zaczełam ćwiczyc zeby mieć ładny brzuszek bo od samej diety płaski i twardy się na pewno nie zrobi:(

Gość deelllaaaa
HEJ dziewczyny ja juz po śniadaniu 2 kawalki chleba razowego z bialym serem pomidorem i ogorkiem malosolnym godzine po 1 kubek herabty zielonej za godzine jablko;) popoludniu wybieram sie na dzialke wrcaam w niedziele takze nie bedzie mnie pozdrawiam i zycze milego dnia;)

Gość kamila 65
ja jeszcze jednak jestem na moment..:) no to niezle ci idzie dobre i 3 kg na poczatek... napewno bedzie lepiej:) a no cwiczenia tak ale dobre kremy tez pomagaja... moja kolezanka po 2 ciazach miala takie rozstepy i wogole brzuch i uda jak sama skora jej wisialy i wiem ze uzywala krem z bielendy chyba, on nie jest drogi a super ujedrnia.... no ale.... ja narazie nie mam takiego problemu jak zwisajaca skora tylko mam problem z chudnieciem ... wiec potem sie bedziemy martwic:) ale postaram sie od pn wcinac ta zupke:)

a poza ty logiczne jest ze jeśli dużo się schudnie to nie można od następnego dnia jadać Mc Donaldzie, bo nie ma diety cud która na całe życie pozbawi nas zbędnych kilogramów potem też trzeba się pilnować aby stracone kilogramy nie wróciły właściwie trzeba to robić do końca życia oczywiście raz na jakiś czas pozwalając sobie na małe grzeszki:)

Gość kamila 65
ooo delllla!! dlugo cie nie bylo! :) jak tam piszesz sie z nami na zupke kapusciana od poniedzialku? jak tam samopoczucie?

Gość chudnijmy razem
kamila a gdzie ty się wybierasz że nas zostawiasz? tydzień można spróbować z tą zupką,skoro po 3 dniach są efekty...a potem się zobaczy co dalej .

Gość chudnijmy razem
delllla to życzę udanego weekendu na działce :-)

Gość deelllaaaa
samopoczucie w porzadku piekna pogoda za oknem ;)... u mnie moaj dieta wyglada w ten sposób sniadanie maksymalnie 2 kawlaki chelba razowego 2 sniadanie jakis owoc albo jogurt obiad normalnie ( nie lacze ziemniakow z miesem jak ziemniaki to tylko z surowka jak mieso takze z surowka) kolacja waza alo jakis serek i przede wszytskim wiecej ruchu cwiczenia rower;)

Gość deelllaaaa
dziekuje Wam tez zycze milegeo weekendu :)

Gość deelllaaaa
takze cyba ta zupke sobie odpuszcze ,wydaje mi sie ze po diecie kapuscianej wystepuje efekt jojo ... moze ktos sie wypowie kto stosowal ta diete

Ja bym po prostu nie wytrzymala jedzenia takiej zupki przez pare dni/tydz. Wg mnie odchudzanie to zmiana nawykow na dobre, a zupka moze doprowadzic do rzucenia sie na jedzenie . Poza tym, balabym sie o zdrowie, wlosy, paznokcie :)

Gość chudnijmy razem
to może i ja się wycofam z kapusty tej :-) poczekam na efekty do końca tygodnia tej diety co stosuję . dziś zjadła m zupkę warzywną ,kanapkę z wędliną i ogórkiem ,no i rożka :-)

chudnujmy razem ja wczoraj mialam jesc na podwieczorek serek homo, ale stwierdzilam ze taki upal i tez rozka zamiast tego zjadlam :) Kiedys w Biedronce byly takie dobre sorbety jablkowe, bylam dzisiaj i ich nie widzialam :/

Gość kamila 65
kochane zrobilam jakies 9 km na rowerku... to znaczy mialam zalatwic jakas sprawe a wiec przyjemne z pozytecznym:) od rana zjadlam: kanapke z pomidorem i ogorkiem do tego serek wiejski, jablko, szklanka maslanki, i tez sie musze przyznac.....ze zjadlam lodaaa.... ale przynajmniej co dobre zaspokoilam potrzebe i mam spokoj na 2 godz...:) co tam u was? tez bym sie chciala gdzies wybrac na weekend ale tak naprawde to nie ma gdzie... tak wiec jak narazie w domku

Gość chudnijmy razem
miałam okazję to wskoczyłam na wagę ,i zamiast w dół ,to w górę.83,7 kg ale w spodniach bluzce i z komórką w kieszeni się ważyłam ,no i dużo dziś piłam wody herbaty, zjadłam też obiad. liczę że 1 kg na ubrania ,mniej więcej ,no i to co zjadłam wypiłam liczę że 2 kg .to niby teoretycznie powinnam ważyć 80,7kg .chociaż najlepiej się ważyć z rana na czczo.ale pomarzyć mogę że mniej już ważę :-)

Gość kamila 65
ja jestem zrozpaczona.... przyjechala moja mama i dzis ona gotowala..... a wiecie co to oznacza? to ze musialam zjesc obiad i to bardzo obfity... wcale nie czuje sie bardz syta a zjadlam tyleeeee.... kurde i jeszcze do tego smazone!!!:( jeszcze po 3 dniach takiego malego jedzenia...a tu sie tak najadlam.. dobra musze o tym zapomniec i nadrobic dz9isiaj cwiczeniami!! zeby nie wiem co!!! karolcia napewno schudlas...! z reszta jak ty dzisiaj tak zdrowo jadlas tylko loda.., wczoraj do wieczora nic... jutro rano sie zwazysz i zobaczysz 2kg w doł murowane:) cwiczylas juz cos kochana? oprocz brzuszkow? czy dzis nie masz natchnienia?

Gość chudnijmy razem
kamila czytaj moje posty ze zrozumieniem.bo nie tylko loda zjadłam :-)

kamilo,wcale nie musialas tylko chcialas.po co tyle zarlas? nie wroze ci sukcesu z takim nastawieniem.badz asertywna jak mama proponuje albo chociaz zjedz pol porcji...

Gość kamila 65
czytalam karola, tylko mowie ze loda to z takich zakazanych... oj przepraszam chcialam sie tylko podzielic przeciez... jednorazowy wyskok...

wiem,nie mowie tego zlosliwie-sama sie odchudzam i znam ten bol;) musisz byc asertywna albo jesc mniej bo caly wysilek pojdzie na marne.

Gość chudnijmy razem
lepiej żeby nasz wysiłek nie poszedł na marne .... tylko czemu te kg i cm tak wolno spadają :-( jak w górę to szybko się tyło. ćwiczenia? może zrobie dziś brzuszki 200 :-) kurcze żeby chociaż poniżej tej 8 zejść szybciej kamila miałam się wypisać z zupki ,ale mam kapustę :-) zielonej papryki nie mam i sosu nie znalazłam .ale głównie chodzi o kapustę chyba? a sos to tylo do smaku (chyba). spróbuję ugotować dziś

Gość kamila 65
wiem o tym... mam tak ze moge i 3, 4 dni nie jesc chleba czy smazonego ale jak mnie najdzie to poprostu... tyle ze dzisiaj nadrobilam cwiczonkami wiec jest ok...:) Moze dołaczysz do naszego grona hmm? zapraszam :) podziel sie, masz jakas dietke czy mniej jesz? tak jak my z dziewczynami?

Gość kamila 65
ja dzis dosc duzo pocwiczylam wiec ok... zjadlam ten obiad najpierw byly wyrzuty sumienia ale teraz jestem o wiele bardziej silna wiec nadal pocwicze. takze nie jest zle... ale nie! od poniedzialku zacznijmy hmm? chyba ze ty dzis zaczniesz i podzielisz sie wrazeniami co? :)

Gość chudnijmy razem
możemy od poniedziałku

Gość kamila 65
ok to spoko:) co tam porabiasz? ja zaraz zabieram sie do sprzatania... i juz dzisiaj nic nie jem

Kamila, na drugi raz powiedz mamie ze nie bedziesz tyle jadla i tyle. Albo naloz sobie pol porcji i po krzyku ;) Ja dzisiaj 10 min na orbim, wiecej rady nie dalam bo mam upal w pokoju.. Do tego 15 min hantle.

Dołączam się. Nie chcę się odchudzać, ale zależy mi na zgubieniu tłuszczu z dolnych partii brzucha. Mam 168 cm wzrostu, 48 kg. Wszystko w porządku, tylko ten brzuch! ćwiczyłam A6W, polecam : >

Gość kamila 65
wiem wiem :) ale dzis nadal cwicze :) wiec troche spalilam:D brzuszki byly, bieganie,skakanka-az sama sobie sie dziwie, nigdy nie mialam takiego zapalu:D super ze kolejna osóbka:) ojejjjj ale 48kg... zdziwisz sie ale chcialabym tyle wazyc... ale rozumiem cie, ale jesli masz sam brzuch to nie radze diet bo mozesz bo diecie jeszcze bardziej przytyc-ja tak mialam.... wiec rob brzuszki, lub jakies dobre kremy.. albo poprostu zrezygnuj ze slodyczy... a co jadasz w ciagu dnia?