Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

młody27

Miłośnik rajstop pozna miłośniczkę Toruń, okolice

Polecane posty

Gość mlody26
Witam wszystkich miłośników rajstop i pończoch! Dzień pracy właśnie się zaczął. szybko minie bo mam co do roboty dziś. Znajdę jednak czas żeby kontynuować konwersację. A propos... jest tu ktoś czy jeszcze wszyscy śpią?

Jadę na napoju energetycznym bo zaraz mi oczy się zamkną. Znów się nie wyspałem. Zamiast rajstopy to śnią mi się jakieś horrory. No nic. Przynajmniej na jawie nie spadnę z łóżka.

Dziś z dziewczyną jadę na zakupy i mam nadzięję, że uda się ją namówić na jakieś szaleństwo i kupimu kilka par rajstop i się poprzebieramy. heh Oczywiście nic z tego nie wyjdzie bo stwierdzi że nie chce jej się eksperymentować. :)

Ja w prawdzie sie wyspalam, ale tez snil mi sie jakis koszmar, cos o tym, ze moj maz okazal sie gejem i chcial rozwiazac malzenstwo. Obudzilam sie przerazona.

Oooo nic z tego. Mam dość sexu po alkoholu. Oczywiście wiadomo, że człowiek się rozluźnia ale ja nie chcę żadnych wspomagaczy. Ma sama chcieć. Relacja będzie wybitnie nudna bo zajdziemy do sklepu i nic nni kupimy bo ona nie będzie chciała a nawet jak jej się coś spodoba to na pewno nie będzie służyło jako afrodyzjak w łóżku. Sklepy sklepy. Jeśli chodzi o takie typowo z rajstopami to GATTA i VENEZIANA. Kilka stoisk w centrach handlowych.

To Ty masz jeszcze większe koszmary niż ja :):) Mi sie dziś śnilo, że dostałem się do więzienia i zamiast normalnej kary śmierci moje cialo miało posłużyć do oddawania organów. Szok co mi się śni. nie mogłem siw wczoraj napatrzec na nogi koleżanki w autokarze. Ona zawsze nosi jakieś fantazyjne rajstopy

Rzecz w tym, że przez 4 lata związku było cudownie ale jej się nagle zmieniło przez ostatnie 2 lata. Miłość wszystko zwycięży. Może to ja mam jakieś wygórowane wymagania? Cholera wie. Najwyżej sobie kogoś na boku znajdę, albo wynajmę kogoś. Błeeeeee sam sie tego brzydzę. :)

Pewnie pokręci głową i powie, że masz jakieś chore sny albo się oburzy. Lepiej się przygotuj wizualnie do tego... :)

Jak sie randkuje, to obie strony probuja dopasowac sie do partnera. Dzieje sie to mniej lub bardziej swiadomie, takie ''niewinne'' udawanie, ktore pozniej rozwala. Jestes mlody 26, 27 lat, w tym okresie duzo sie eksperymentuje.

A żebyś wiedziała, ze sporo już eksperymentowałem. Czasem sam jestem przerażony tym co już wyczyniałem. Ale ostatecznie nie żałuję.

Właśnie a ja mam zamiar na stare lata wiedzieć, że spróbowałem wszystkiego co chciałem. :) Mam już sporo na koncie ale jeszcze nie wszystko. Jeszcze bym chciał trójkąt 2k+m

Brzmi fajnie, jeszcze nie probowalam ;)...nie mysl, ze z czasem potrzeby zanikaja, to jest tak jak ze spaniem i jedzeniem, nie da sie na zas.

Ostatnio rozmawiałem z koleżanką i stwierdziła, że fajnie było by się do mnie i mojej dziewczyny przyłączyć ale doskonale wiem, że moja się nie zgodzi.

Do tego kumpela jest bardzo skora do zakładania rajstop i eksperymentów z nimi.

Dobra kończymy te smuty bo odchodzimy od tematu głównego. Ja tu o rajstopach chcę mówić a nie o jakiś problemach osobistych bo to nudne. Rozmowa zaczęła się rozklejać. :) Jaki kolor najbardziej Ci odpowiada?

Ciałowy? buahahahah uśmiałem się po pachy. Chyba cieliste :) Mój ulubiony kolor to cieliste lub srebrne. czasem szare. Zależy jaki mam nastrój. Ale jak pisałem teraz bardziej oponuję za cieńszymi.

Raczej kolor ciałowy - szałowy. To już połączenie koloru rajstop z prześwitującym kolorem skóry nóg.