Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mst

Galerianki-prawda czy falsz?

Polecane posty

Pierdolicie trzy po trzy i tyle.Chcecie coś sobie nawzajem udowodnić ale i tak nie dojdziecie do porozumienia.Tym bardziej że pierdolicie nie na temat.Najpierw myślicielu chciałeś obalić tezę o prostytucji kobiet i za cholerę nie umiałeś ,teraz próbujesz z czymś innym ale tez ci się nie uda.Lepiej pilnuj swojej baby bo teraz się pewnie grzmota z twoim sąsiadem a ty siedzisz na kafe.Widać że ten wypadek miał drastyczne skutki dla twojej potencji.

Rybak z bagien nikt cię do tablicy nie wywołał więc po kij się odzywasz niepytany?

Rybak z bagien trenuj trenuj....jak ci dobrze pójdzie to sam sobie dziabniesz:) i będziesz samowystarczalny.....

Rybak znowu żeś jebną grzywą o beton kretynie bo moja żona siedzi koło mnie :D matole skończony. Weź się chłopie pierdolnij młotkiem w głowę może ci się poukłada. Choć w twoim wypadku lepiej by było siekierom przynajmniej efekt był by gwarantowany i korzyść dal społeczeństwa nieoceniona. W sumie jak się tak nad tym zastanawiam to dobrze że masz takie podejście do kobiet dale to cień nadziei że się nie rozmnożysz. fev pewnie że ci wybaczam wprawdzie nie bardzo wiem co bym miał ci wybaczać ale jak prosisz to wybaczam ;)

Myslicielu rozumiem że już wróciła od sąsiada,oficjalnie była na pewno w kościele.Chyba że jesteś na tyle mądry że wziśłeś sobie tak brzydką że nikt ją nawet przez szmatę na kiju nie dotknie.

hahaha:D:D no cóż....wygląda na to że rybak ma małe szanse na powielenie genów stąd akt desperacji:D .mysliciel999.......bo nie wyjaśniam nie tłumaczę....no...nie chcę....czasem lepiej by pewne rzeczy nigdy nie ujrzały światła dziennego....

fev a skąd wiesz że cie nie ruchałem?Skąd wiesz żę cie nie porucham i nie walnę ci dzieciaka?Przecież w realu mogę grac całkiem kogoś innego

Rybak ty to masz fantazje... :D w sumie zaczynam się coraz lepiej bawić czytając twoje wysiłki "chorego na nocniku". Nie wiem co pijesz albo palisz ale lepiej przestań bo twój poziom spada w przerażającym tępię... fev i właśnie dlatego czasem wole czegoś nie zrozumieć ;) coby nie napisać o jedno zdanie za dużo.

Rybak z bagien nie ruchałeś bo:..........nigdy nie ruchałam się z facetem dysortografem nie poruchasz mnie bo:......nie ten przedział wiekowy jesteś dla mnie

zapomniałam dodać że jak z tobą pisze to libido mi opada...coby nie napisac że fiut....:( rybaku z bagien

Gość zruchac to ty se mozesz
ale co najwyzej wał z kołdry ciulu niedomyty :P

mysliciel999 poważnie zajmujesz się fotografią? jaki masz aparat? i dawaj link do twojej twórczości....:)

fev link? Nie uważam że trzeba wszystko w sieci pokazywać. Poza tym jeszcze byś się zgorszyła... choć w twoim przypadku to pewnie byś się zaczęła ślinić ;) A mój ukochany aparacik to Practica zresztą mająca więcej lat niż ja :D

mysliciel999 nie ma mowy o ślinieniu się czy zgorszeniu choć prawdą jest że mam kilka zboczeń...fotografia artystyczna, malarstwo, architektura, motory, szybowce i dobre żarcie!

Rybak z bagien wystarczająco by ci za sex podziękować....i za mało by płacić za wyrko!

rybak nie bądź taki chop do przodu kolego bo naprawdę szkoda mi ręki na ciebie ale zbiera ci się . Jesteś zwykłym malutkim tchórzem. Jak chcesz takimi bluzgami rzucać i obrażać mnie i moją żonę to proszę cie bardzo zapraszam do karkowa i powiedz mi to prost w twarz. Wiesz jest pewien próg tego co wolno bo co wypada to już dawno przekroczyłeś. oderwałaś go od jego bagien i teraz tu błoto z niego spływa :(

Gość zruchac to ty se mozesz
rybak ty cwelu wypierdalaj już stad nikt cie tu nie chce kloszardzie jebany wypierdalaj w podskokach do lasu i nie wychodź juz stamtąd bo mi tu przez ciebie capi i z monitora robactwo wyłazi :P

fev malarstwo to nie moja bajka co innego plakat czy komiks a co do architektury... To rzygam nią :( cała rodzina architektów wystarczy żeby mieć dość i prawie ;)

Myslicielu nie goraczkuj się tak bo ci żyłka pęknie.Za to właśnie kocham net,można tu każdego wkurwić i nie trzeba się nawet ujawniać.Normalny człowiek to by na takie teksty w necie nawet nie zwracał uwagi alebo by coś powiedzał błyskotliwego a takie teksty w twoim stylu są prosto z niemyślącej głowy.Jeśli chcesz żebym ci to powiedział prosto w twarz to podaj mi jeszcze twój dokładny adres bo szukać cię w tym miasteczku nie będę

mysliciel999 kocham mosty i autostrady.....:)....

Oj rybak jaki ty tępy jesteś... Myślisz że jesteś anonimowy? O naiwny... I właśnie za to kocham neta ze każdego można znaleźć bo zostaje po każdej literze ślad nie do zatarcia i to na wiele wiele lat. Ale ty o tym gówno wiesz bo się w błocie za bardzo lubisz taplać. Uważaj troszkę co piszesz bo w końcu źle trafisz na kogoś kto za późno stwierdzi ze przez takiego kretyna jak ty szkoda się w kratkę opalać przez pięć lat...

salut. jeszcze jak:D nie ma to jak fizdusiowe urozmaicenie:d inaczej nie byłoby czego zamiatać:P