Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maćek a1

Czy któraś dziewczyna potrafi docenić takiego chłopaka?

Polecane posty

Gość Taka jedna studentka90
Jestem na 2 roku studiów, a większość moich znajomych świata nie widzi poza imprezami. Zawsze ubolewają, że na jakąś nie przyszłam, ale jakoś nie ciągnie mnie do zadymionych pubów i oglądania rzygających kumpli pod koniec imprezy. Wolę spędzać czas inaczej. Ogólnie jestem kontaktowa i pogodna, więc nie mam przypiętej etykietki "sztywniary", na ogół udaje mi się wyłgać od imprez tego typu i nigdy specjalnie tego nie żałowałam. Nie znoszę chłopaków, którzy chwalą się tym, jak to chodzili "najebani przez cały tydzień" albo że przyszli na kacu na egzamin. Dla mnie to żenada, ale są panny, które piszczą z zachwytu na taki tekst :/

Hej. Tak patrzę co wy tu Piszecie że 14 już dawno nie są dziewicami przepraszam ale ja mam 16lat i jestem dziewica i jestem z tego bardzo zadowolona i nie ma co ukrywać bo to dla mnie atut a nie wstyd:) więc nie rozumiem dlaczego oceniacie niektóre dziewczyny:) co do maćka al to hmm może po prostu zacznij zwracać większą uwagę na dziewczyny niż siedzieć cichutko w kącie co?:)Wgl w jakim wieku szukasz:)

"przez 3 lata studiów może 10 piw wypiłem." Zaraz autor tematu sprostuje, że tak naprawdę to on wcale ich nie wypił tylko te złe, niewartościowe dziewczyny wlały mu je siłą.

Gość hytttt888888888
888888876tttttttttt

Gość Martuś...,
Coś mi się zdaje, że zbyt stereotypowo myślicie...

skad jestes jesli mozna wiedziec??

nosz kur na zadnym temacie do ktorego dodano wpisy nie pokazuje mi ich aaaaaaaaa :( ciekawe czy inni widza moje wpisy ktore teraz pisze...

Gość maćek a1
Powiem Wam, co mnie często trapi, ale też sam się z siebie śmieje. Jak mi się spodoba jakaś dziewczyna, chociażby w mieście, to mam doła, że nie spróbowałem zagadać, że takiej nie mam, mam myśli, że takiej mieć nie będę. Ale jak się później nad tym zastanowię i miałoby rzeczywiście dojść do poznania, to bym nie chciał, bo to jeszcze nie ta, itd. Może powinienem spróbować z którąś, która mi się spodoba, a nie czekać na tą wyjątkową na horyzoncie...

Gość nie widac postown a 8 strronie
das

Gość Moderatorki śpi sie wam
ŚPIĄ TE FRANCE BEZ PŁACY NA KAFE I MAJĄ TO W DOOPIE:o:(

Gość upupupupupu
oooooooooooo

Gość sdfdfdsfdsf
wtf? co z tym czasem?

Gość sttdfdfdsfdsf
gfgdg fgfgdf fgf fd

Gość Hottie hottie
Ja tez nie lubie studentow imprezowiczow. Od czasu do czasu imprezka jest ok. Troche alkoholu tez. Ale ludzie czasami przesadzaja, a potem jeszcze sie chwala co to oni nie zrobili jak sie nawalili kompletnie (zalosc i glupota) ja najbardziej cenie ludzi ktorzy nie chwala sie ile wypili, co zaliczyli...ALE! W druga strone tez...nie cierpie ludzi ktorzy chwala sie ze oni nie pija, nie imprezuja wcale itp ludzie sa rozni, ale przechwalanie sie i uwazanie za lepszego bo prowadzi sie bujne zycie lub tez nie...jest glupie

''Może powinienem spróbować z którąś, która mi się spodoba, a nie czekać na tą wyjątkową na horyzoncie... '' -oj macku macku... jak ty chcesz sie dowiedziec czy to ta jedyna, wyjatkowa, jesli do zadnej dziewczyny nie chcesz zagadac ??? ty czekasz az ujzysz dziewczyne i z nieba spadnie ci zlota strzalka wskazujaca ze to ta jedyna tobie przeznaczona ??? no prosze cie, zycie to nie zaczarowane bajki... jak nie porozmawiasz z dziewczynami, nie pozanasz ich blizej, to sie nie dowiesz czy to ta czy nie ta. ale skoro ty myslisz ze ona spadnie ci sama z nieba i powie ''tak macku, to ja, to na mnie czekales tyle lat'' to sobie czekaj cierpliwie ;) hehehe...

Ale widze, ze ty czekasz na swoj ideal pod wzgledem urody. to zebys sie nie zdziwil, ze jesli juz ja kiedys spotkasz taka piekna idealna i w ogole, a pozniej sie okaze ze jest np pusta albo sie nie mozecie dogadac, zebys potem nie zalowal ze nie chciales nawet poznac wszystkich tych dziewczyn nieco odbiegajacych od twojego wykreowanego idealu, bo mogly byc fajne, madre, dobre. wtedy dopiero bedziesz sie zadreczal, bo chyba nie chodzi o sam wyglad prawda? wiec nie przekresalaj od razu z gory tych, ktore nie sa jak twoj wymarzony ideal, bo tym spodobem nikogo nie poznasz, albo sie tylko rozczarujesz. ;]

Gość Anna Maria...
A ja sobie myślę, że ten top, to prowokacja. Zgłosiły się tu niewiasty niby nie imprezowiczki, a nasz autor ani myśli do zadnej zagadać, więc to jakiś eksperyment był, nic więcej.