Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napalenieccccccc

Dzisiaj spóźniłem się bo szedłem za kobietą w tak obcisłych spodniach że...

Polecane posty

Gość .treewetu
a Ty Kornelio co porabiasz w wolnych chwilach pochwal sie;)

Hahah, no to widze ze mamy podobne zainteresowania treewetu :P Ja tez uwielbiam jeździc autem, czasem nawet specjalnie jadę do sklepu po drugiej stronie miasta, aby tylko się przejechać. Parę lat temu kochałam się w motorach, interesowałam się tym na maxa, nawet po usłyszeniu jak chodzi silnik wiedziałam jakiej mocy jest dany motor. W sumie też w IRL chciałam zarobic na prawko na motor i kupić sobie własny, no ale później plany się zmieniły... Poza tym ostatnio praca zabiera mi mój cały czas, ale normalnie to lubię pływać, zimą narty, czasem przeczytać dobrą książkę, lubię też gotować, ale nie w pośpiechu. Kocham zwierzęta. I to tak pokrótce tyle ;)

Rythm is a dancer- MASAKRA, to jest świetne, rozkręci każda impreze! :)

Gość .treewetu
no ja do kfc jade na drugi koniec miasta chociaz mam tez punkt duzo blizej;) a co do motorów mmm ścigacze cos pieknego odkad pamietam zawsze chciałem takiego miec ale zabrakło nie wiem jaj za przeproszeniem;) ale z drugiej strony moze i dobrze ze cos mnie powsztrzymało przed zakupem bo musze sie przyznac ze mam ciezka nogę i jak sie okazalo reke (ogólnie lubie szybka dynamiczna jazde oczywiscie z zachowaniem zdrowego rozsądku choc nie zawsze sie udaje;)) kiedys pewien znajomy dal mi sobie pojeździc najpierw po parkingu póćniej troche po drodze na uboczu i to była moja pierwsza stycznosc w ogóle z dwoma kólkami a mnie tak bardzo korciło zeby manetka odkrecac coraz mocniej i mocniej...;)

Treewetu, a powiedz mi jakie dziewczyny lubisz, jesli chodzi o wygląd? Wyskokie czy niskie? Blondynki, brunetki a może rude? Na jaką cześć ciała, jako pierwszą, zwracasz uwagę u dziewczyny? A może wygląd wogóle nie ma dla Ciebie znaczenia? Troszkę osobiste pytania, ale chyba mogę sobie na nie pozwolić :P

To faktycznie, dobrze ze nie masz motoru :P O kurcze to we Wrocku bede uważac na Ciebie ;) Ale własnie taką jazdę lubię...

Gość .treewetu
no to możemy sie poscigać;)...e wcale nie jest to pytanie osobiste... tzn powiem tak no skłamałbym jakbym powiedział ze wyglad nie ma dla mnie znaczenia oczywiscie ze ma ale wiadomo jezeli dziewczyna nie przypasuje mi z charakteru to nic z tego i na odwrot...na co zwracam uwagę na oczy twarz dłonie chyba ze ide za nia to na tylek ;) no i nie mam jakis specjalnych preferencji zabrzmi to banalnie ale dziewczyna mnie pociąga jak ma w sobie to coś no i bardzo lubie brunetki o ciemnych oczach aczkolwiek nie ma to wiekszego znaczenia jak dziewczyna po prostu mi sie spodoba no i to chyba tyle a jak z tym jest u Ciebie?

Gość .treewetu
tzn jakich Ty lubisz facetow...

Gość .treewetu
aha o i 170cm to jest idealnie;)

U mnie...hmmm.. jest wygląd ważny, oczywiście nie na pierwszym miejscu, ale jednak. Chociaż czasem facet nawet nie musi wyglądać nie wiadomo jak świetnie, a swoim zachowaniem, stylem bycia punktuje u mnie. Jeśli mamy sie skupić na wyglądzie to uwielbiam brunetów, a jak jest do tego wysoki i ma szeroko rozstawione kości policzkowe to juz jest Masakra :P Ale tak jak piszę, musi mnie czymś zafascynowac, musi być ta chemia...i to jest chyba najważniejsze.

wkleiłes link do piosenki a nie zdjęcia :P Hahah 170 cm mówisz.... ;)

Żeby nie było że się podlizuje czy cos, ale jestem brunetką o brązowych oczach :P A Ty?

Gość .treewetu
no 170:) akurat jak ubierze szpilki to będzie do mnie pasowac;) a tak na marginesie moim zdaniem jak ktos mowi ze wyglad w ogóle sie nie liczy jest troche prózny i chyba oszukuje sam siebie no ale to moje zdanie;)

Gość .treewetu
zeby nie było ze odgapiam jestem brunetem o piwnych albo brazowych oczach sam nie wiem;) mysle ze 186 to raczej wysoki tylko niestesty chyba nie mam szeroko rozstawionych kości policzkowych;)

Dokładnie, miałam to samo wczesniej napisać :P Co do szpilek, to nie chodze w nich za czesto, jedynie na imprezy, bo na codzień wolę wygodne buty, tym bardziej że nie potrafię prowadzić auta w szpilkach :P

treewetu, no wiesz...ideałów nie ma :D Mam ten sam problem, piwne, bądz brazowe...to chyba zależy od światła albo pory roku :D

Gość .treewetu
no domyslam sie ze musi byc ciezko w szpilkach prowadzic tak samo jak mi jest niewygodnie powiedzmy latem w klapkach;)...jakis czas temu widziałem dziewczne w szpilkach ale szla w nich jakb miała doslownie szpilki albo pineski w srodku...;)

Tak po opisie, o po tym co piszesz to całkiem wporzadku z Ciebie facet, aż dziwne że jeszcze zadna laska Cię nie uwiodła :P

Gość .treewetu
a nie napisalas jaki preferujesz kolor oczu czy wlosów i faceta...

Gość .treewetu
wiesz co z tym uwodzeniem to z cała pewnością sam jestem sobie winien było juz pare okazji ale zawsze cos było nietak nie wiem sam w czym problem tzn we mnie ale nie wiem dokladnie w czym jestem chyba po prostu zbyt wybredny;)

Kolor oczu, nie ma dla mnie znaczenia. Kolor włosów, pisałam, że brunet. A kolor faceta to biały oczywiście :P Nie lubię czarnoskórych :P

Gość .treewetu
a z drugiej strony nie chcialem byc z dziewczyna na sile bo to bez sensu meczylbym siebie i ja przedewszystkim...

Gość .treewetu
hhehe a tak zapomniałem no z tym kolorem skóry to wiesz zwatpiłem wczesniej kazalac mi sie zaczernic;)

W takim razie, Grzesiu, ta którą wybierzesz może się poczuć naprawdę wyjatkowa! :)

Gość .treewetu
e nie przesadzaj sa fajniejsi ode mnie a ja mam tez wady...wyjątko to moze poczuc sie tój chłopak piszesz normalnie widac ze masz poukladane w głowie no i jak od pasa w gore jest tak ladnie jak w dól to juz w ogóle ekstra;)

Zaczernić, hahahha :D Nie, nie czarnym mówię stanowcze nie, jakoś tak nie wiem, chyba jestem troszkę rasistką :P Masz rację, nic na siłę, bo taki związek nie ma przyszlości.

Gość .treewetu
co w ogóle teraz porabiasz oprócz pisania...drinkujesz jeszcze?;)