Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 26lat

Jak dziewczyna odbierze wyznanie, że jest moją pierwszą?

Polecane posty

Gość nie rozumiem....
jak można do 26 roku życia nie znaleźć sobie NIGDY dziewczyny, nawet się nie całować...nie mówię tutaj nawet o seksie, tylko o zwykłym umówieniu się np. na randkę. Człowieku, czy Ty nie chodziłeś do szkoły? Może do męskiej, gdzie nie było dziewczyn? Nie studiowałeś, nie pracujesz nigdzie? Ciągle w domu siedzisz? Za co więc żyjesz? Może jest tak rzeczywiście jak ktoś pisał, że szukałeś ideału, nie zwracałeś uwagi na zwykłe dziewczyny i dlatego ciągle jesteś sam...dl mnie to jakaś abstrakcja jest...

Gość Chłopak z Wawa_
"Proszę Was o rady i wsparcie. Pisząc, że nie mam szans założyć rodziny (czyli spełnić mojego największego, niezbyt przecież wygórowanego marzenia) nie pomagacie mi, a tylko dołujecie" nie dołujemy cie koleś tylko piszemy jak jest naprawdę nazwywamy gówno gównem a nie fiołkami

A weźcie spieprzajcie :o "bumbumshoko, na pewno? bądź szczera? A może to kompleks że była miała większe cycki, ładnjejszą twarz, czero celulitu, ciasnejsza c*pkę czy co tam sobie kobieta wymyśli?" Nie wiem, nawet nie pomyślałam o tym jak wyglądałaby ta eks (gdybym była w takiej sytuacji), skoro już z nią nie jesteś, a z kimś innym to chyba nie ma powodów do kompleksów, tylko się cieszyć.

Gość njhdhdggd
Darker to frustrat, nie sluchajcie go. Mysli ze chodzace zloto z niego i ma zal do kobiet ze zadna go nie chciala :o Ale jeszcze nie wie, ze nie wszystko zloto co swieci :o

"jak można do 26 roku życia nie znaleźć sobie NIGDY dziewczyny, nawet się nie całować...nie mówię tutaj nawet o seksie, tylko o zwykłym umówieniu się np. na randkę. Człowieku, czy Ty nie chodziłeś do szkoły? Może do męskiej, gdzie nie było dziewczyn? Nie studiowałeś, nie pracujesz nigdzie?" A co ma piernik do wiatraka? Zmusisz dziewczynę aby poszła na randkę z Tobą jak nie chce? Nie zmusisz. A jak żadna nie chce? To wtedy jesteś bohaterem negatywnego aspektu statystyki.

Gość Chłopak z Wawa_
FHG - dziewczynę to nie problem mieć, gorzej piękną dziewczynę

"Darker to frustrat, nie sluchajcie go. Mysli ze chodzace zloto z niego i ma zal do kobiet ze zadna go nie chciala Ale jeszcze nie wie, ze nie wszystko zloto co swieci " Naucz się rozumieć to co czytasz bo kiepsko z tym. Gdzie mam żal do kobiet, matole? A co do złota to mnie zwykłe 'miedziaki' w dupsko kopały a nie żadne miss Polonia.

Gość po prostu,,
TO brzmi DUMNIE.......

"Tylko prawda boli was kobiety." Prawda zawsze boli. Sranie w banię odbywa się tu codziennie ale ja zawsze będę pisał prawdę.

Gość 26lat
"Chłopak z Wawa_ wyjaśnienie prawictwa w wieku 20-30 lat jest proste - był zawsze ODTRĄCANY przez dziewczyny które mu sie podobały i do ktorych mogl cos poczuć a nie chciał tego robić z pasztetami" Albo inaczej: Wstydził się podejść i zagadać do dziewczyn które mu się podobały, a seks nikgdy nie był dla niego głównym celem". Mnie trochę przeraża to co napisało tu kilka osób, a mianowicie, że prawiczkiem trzeba przestać być przed dwudziestką bo inaczej to wstyd. Czy podobne jest podejście odnośnie dziewictwa? Mnie zawsze uczono, że właśnie wstydem jest stracić cnotę zbyt wcześnie ponieważ świadczy to o niedojrzałości. Czasem mam wrażenie, że świat podzielił się na dwa obozy. W pierwszym najważniejsze przykazanie to żyj chwilą i dobrze się baw nie bacząc na konsekwencje. W drugim natomiast panuje zasada - szanuj innych i siebie, bądź osobą odpowiedzialną i nie rań ludzi. Przynależność do tego drugiego obozu to obciach? Czy dziewczyny wolą ten pierwszy?

"FHG - dziewczynę to nie problem mieć, gorzej piękną dziewczynę" A to Ty chcesz dziewczynę na pokaz? Żeby inni zazdrościcili? :o

Gość njhdhdggd
Skoro piszesz ze brzydki nie jestes to pewnie zbyt wysoko mierzyles. Miedziaki :o najwyrazniej . Znam wielu nieurodziwych chlopakow ktorzy maja dziewczyny, wiec co jest nie tak?

Gość 123666
Przecioeż to żaden problem nie mieć randki w szkole, studiach, pracy. szkoła: - nieśmiały - brzydki - bez pozycji u cghłopaków = zero dziewczynek chętnych studia - niesmiały - brzydki - nieimprezujący = zero chętnych praca - niesmiały - brzydki - w pracy się pracuje a nie romansuje. - wszyscvy już kogoś dawno mają barddo proste

"szanuj innych i siebie, bądź osobą odpowiedzialną i nie rań ludzi." I gdzie tu potępienie dla seksu? Człowieku tak samo jak ja straciłeś w chuj czasu a teraz filozofujesz.

Gość prawiczy prawiczek 28
"nie zwracałeś uwagi na zwykłe dziewczyny" Powiedz szczerze ile znasz "zwykłych dziewczyny" które zwrócą uwagę na niewygadanego, niewyglądengo, nudziarza? Bo ja ani jednej.

"jak można do 26 roku życia nie znaleźć sobie NIGDY dziewczyny, nawet się nie całować...nie mówię tutaj nawet o seksie , tylko o zwykłym umówieniu się np. na randkę. Człowieku, czy Ty nie chodziłeś do szkoły? Może do męskiej, gdzie nie było dziewczyn? Nie studiowałeś, nie pracujesz nigdzie? Ciągle w domu siedzisz? Za co więc żyjesz? Może jest tak rzeczywiście jak ktoś pisał, że szukałeś ideału, nie zwracałeś uwagi na zwykłe dziewczyny i dlatego ciągle jesteś sam...dl mnie to jakaś abstrakcja jest..." Ja mam 28 i pół i odpowiem jednym zdaniem Jestem brzydki.

Gość Chłopak z Wawa_
chce piekną żebym był w stanie sie zakochać

"a z kimś innym to chyba nie ma powodów do kompleksów, tylko się cieszyć." ale jezeli eks go rzuciła a nie on ją? Zresztą idealne piersi czy usta sa obiektywne i z racji przytwierdzenia do głupiej eks nie stają się brzydkie. ;)

"Skoro piszesz ze brzydki nie jestes to pewnie zbyt wysoko mierzyles. Miedziaki najwyrazniej . Znam wielu nieurodziwych chlopakow ktorzy maja dziewczyny, wiec co jest nie tak?" A ja znam wielu nieurodziwych co dalej są sami. I co? I chuj. Nieśmiały też jestem ale jak facet się podoba dziewczynie to ta już potrafi go ośmielić. Poza tym, cholera, mamy sms'y, e-maile, komórki, internet nie trzeba podchodzić bezpośrednio do osoby która nam się podoba.

"Ja będę miał ładną dziewczynę zdrową psychicznie z majątkiem" bo przeciwieństwa się przyciągają? żart tygodnia :D.

A fragment o tym, że zna wielu nieurodziwych to kłamstwo. Po prostu musiała to napisać.

Gość njhdhdggd
Nie prawda. Nie musialam. Moglabym Ci udowodnic ale po co? Moze jeszcze by sie okazalo ze jest od nich bardziej atrakcyjny.. ciekawe co bys wtedy powiedzial

Wiadomo. Każdy tak pisze. Tylko nie pokazuje zdjęć tych nieurodziwych. Bo kto wie, czy z jego metroseksualnego (?) standardu to ci brzydcy nie są jakimiś przystojnymi nie metro. :classic_cool:.