Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladacznica nie z tej ziemi

Mam dziwkarską naturę, i co z tego?

Polecane posty

Gość jeździec z nikąd
warto stworzyć stowarzyszenie kobiet o dziwkarskiej naturze.Jest was więcej, wiec może być ciekawie.Lubicie wkręcać,podniecać,bzykac i zostawiać.W sumie nawet z tego typu facetami warto się dogadać.Trafi swój na swego i będzie niezła jazda

Gość jeździec z nikąd
Ladacznica ma wprawę w śledzeniu więc może podać sposób w jaki to robiła:P

Gość malinowska dajaca za friko
Na zywo mezczyzn obkrecam wiec jezdziec nie ma szans nie spotkamy mimo Twoich checi.Chyba ze sie przypadkowo spotkamy na jakiejs domowce

Gość jeździec z nikąd
wyobaź sobie ladacznico,że nic nie straciłem z twórczości i konstruktywnosci,ku Twojemu zawodowi jak mniemam...Cóż...cały czas się uczę a Ty chyba nie bardzo,bo wracasz do schematów:P

Gość jeździec z nikąd
Może bedę rzecznikiem jeśli mi się spodoba i będę coś z tego miał:P

Gość jeździec z nikąd
Ladacznico...Za nisko mnie cenisz...Rozwijam się też w realu i mam już sukcesy damskie na koncie:P Teraz mam tydzień wolnego i ładowania akumulatorów dopóki obiekt nie wróci:P

Gość jeździec z nikąd
i dodam,że jest to ciekawa odskocznia i układ,który spełnia moje oczekiwania w temacie seksu

Gość malinowska dajaca za friko
obiekt w postaci zony?

Gość kolorowy zawrót głowy
malinowska...Nie odwalam takich numerów:P Obiekt to kobieta z układu,który sobie stworzylismy niedawno.Ona wyjechała na tydzień

Gość kolorowy zawrót głowy
aczkolwiek jest to drugi układ i zainteresowani sie na to godzą:)

Gość jeździec z nikąd
sorkki zmieniłem nicka,bo mi nie chciał się wbić na kafe, więc te wpisy wyzej to moje ale po wyjściu z netu i ponownym logowaniu wróciłem do jeźdźca:P

Gość jeździec z nikąd
Seksownego wieczoru życzę,bo chyba nie zawitam juz dziś na ten temat. Ladacznico mozesz odetchnąć z ulgą:P

Gość jeździec z nikąd
Tak to jest,ze dz i w k i sa i zostana tylko dz i w ka mi...Wiele przez gadanie i pisanie by chcialy a gó w no z siebie w realu dawały za to duzo sciemniały. Reasumujac: pisze tu, bo tu sie zaczeło i tu zostałem zaatakowany i "reklamowany".Swoja droga zabawne i załosne te ladacznicowe hasła typu: oszust matrymonialny i pod innym nickiem "ale on mnie nie chce"(kiedy to rzekomo bez laptopa,netu i kafe była delikwentka"chora" na głowe zamiast na noge:P) Jak widac Ladacznice maja tez rozne nicki,adresy maili i nr telefonów.Moj obiekt z układu sam sie nawinął.Skoro jedna Ladacznica nie umie sie dogadac za to pier...bez sensu, to znalazła sie inna,bardziej konkretna,młodsza i mało uzywana, co nie zmienia faktu,ze kazde dzi w karskie skłonnosci u kobiet nalezy traktowac z buta jak zasługuja.Suki same sie o to prosza,zeby byc krótko trzymane a zanim odwalą jakis brzydki numer, trzeba byc szybszym albo je zmienic na inny model

Gość jeździec z nikąd
Cos czułem, ze jeszcze sie masochistycznie zjawisz w necie.Wpis twój w kontynuacji tematu nie odbiega wiele od załozonego przeze mnie,ze mam dosc dziwnych panien z netu i w realu,gdzie byłas oczywiscie jeczac zalosnie i zawodzac jak to cie nie chce i zebym porzadek zrobil czy cos...Nie udalo ci sie wiele rzeczy a ta,ktora byla poznana,skonczyla tu zagladac,bo nie ma czasu,ochoty i znalazła w przeciwienstwie do ciebie i twoich dziwacznych akcji:P

Coz za piekny poranek, nie ma to jak dobrze zacząć dzień :) No widzisz, tak samo jak oszust zawsze pozostanie oszustem, cos w tym jest. Tak jak oszust wiele pisze i gada a w rzeczywistosci robi co innego licząc na ułomność i zaślepienie innych. Określenie faktycznie jest żałosne bo miało być takie w założeniu aby te naiwne kobiety z netu włączyły czujnik i troche bardziej uważały na podobnych tobie, a tekst "uciemiężonej, biednej i oszukanej kobiety miał na celu jedynie dadanie tragizmu całej sytuacji, nie było to moim osobistym odczuciem w żadnym stopniu. Jeśli pijesz do mnie z nickami to źle trafiłes, nie zmieniam ich tak jak Ty w błyskawicznym tempie, nie boję sie wypowiadać swoich myśli, w przeciwienstwie do innych. Nie muszę się kryć tak jak ty, a już ostatnią rzeczą jaką bym zrobiła to szukanie jakiegokolwiek partnera w sieci, w czym ty osiagnąłes juz mistrzostwo, prawiąc te swoje wyssane z palca teorie.