Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona...rozczarowana...

Jestem pewna że mąż ma romans, ale nie mam dowodów.

Polecane posty

moze miec tez drugi telefon, ale karte dodatkowa kurcze gdybys tak mogla przejrzec jego telefon, ale mozliwe tez ze kasuje wiadomosci... jednak sprawdzic nie zaszkodzi :) a jaka ma prace? po pracy wraca normalnie do domu? mozesz dowiedziec sie czy naprawde sylwestra spedzil z szefem?

Gość karolisia8555555555
moj tez czasami chodzi z tel do lazienki ... i gra w jakies glupie gry jak sie zalatwia!!!!! kiedys sie zadarzylo ze ktos mu puscil sygnal przez pomylke to ja dlugo nie czekalam na wyjasnienia tylko telefonik rozjebalam mu o sciane

moze warto kupic nowa karte i napisac do niego ze ladnie bawil sie w sylwestra podczas gdy jego zona siedziala w domu i ciekawe czy zonka wie o tym... i ciekawe co odpisze... EVI MA RACJE TO JEST DOBRY POMYSL BO NP JAK TY DONIEGO NAPISZESZ W JEJ IMIENIU TO MOŻE POWIEDZIEC ZE ZADZWONOL TYLKO ZEBY SEI PRZEKONAC KTO TO JEST TRZEBA MYSLEC JAK FACET MOŻESZ WLASNIE JAK EVI ZAPROPONOWALA ZEBY NAPISAC DO NIEGO SMS

sa specjalne programy do tego ja znam software spy 007 latwy w obsludze, ciezki do wykrycia

Gość a billingu w necie
nie mozesz sprawdzić? wchodzisz na nr abonenta i masz wszystkie połączenia i smsy inny sposób kup dyktafon, umieść w miejscu gdzie czesto przebywa i wyjdź z domu na 2-3 godziny, poczuje sie pewnie i nie bedzie wychodzic zeby zadzwonic przejrzyj mu tel jak śpi nie daj sie robic w bambuko

Gość Paplanina1234
a w nocy nie dasz rady przejrzeć telefonu, jak spi ? Gdzie go zostawia, jak idzie do łóżka. Możesz też sama go pośledzić. Idź czy jedź za nim, jak wg. Ciebie wyjdzie w podejrzane miejsce. Fakt, że jesteś w ciąży i masz synka i trudno tak wyjść kiedy się chce, ale zgadaj się z kimś cichaczem , np. z mamą, czy koleżanką, by np. Ciebie odwiedziła na dzień, dwa, i jak mąż gdzieś pójdzie, zostaw dziecko z tym kimś, a sama go pośledź.

Gość mmkjoi
ja pierdole, faceci to po prostu chamskie swinie. Po cholere robil drugie dziecko, skoro nie kocha zony i woli dupczyc inne?:O

Gość karolisia8555555555
a jak u was sprawy lozkowe???????? wiem ze jestes w ciazy...ale jakos to musi byc

Gość masz dostęp do jego konta
piszesz, że robisz przelewy przez internet- zacznij od tego co masz. Sprawdź gdzie i kiedy wypłacał pieniądze. może płacił gdzieś kartą. To zawsze jakiś trop. Poza tym przechwyć telefon i spróbuj zalogować się na stronie operatora na jego konto- wtedy będziesz miała całą historię połączeń. Z telefonu można usunąć połączenia i smsy...ale z bilingu nie.

Gość karolisia8555555555
nabic na pal takiego

Gość a powiedzcie mi
karolisssssiaaa nerwowa z ciebie kobietka :-D i dobrze !!!!!!!!!!!!! Wiesz jesli czujesz ,ze on moze odejsc tylko czeka na poród to lepiej wydaj te pieniadze na detektywa Wybierz dzien kiedy bedziesz wiedziała ze gdzies wyjezdza lub ma jakies firmowe spotkanie ----- kiedy on cię poinformuje ,ze bedzie zajety , ze cos musi zrobic ,ze musi zostac w pracy , ze gdziec jedzie z szefem lub szef cos kazał Bedzie wtedy wieksze prawdopodobienstwo ,ze spotka się z tamtą i detektyw coś znajdzie A mama nie moze ci tych pieniedzy przysłać , pozyczyc ???

pracuje jako kierowca, nienormowany czas pracy telefon postaram się dziś w nocy przejrzeć. Macie racje, najgorsza jest ta niepewność - chce wiedzieć na czym stoje. Co do sprawdzenia miejsca sylwestra, właśnie weszłam na jego konto bankowe. Płacił kartą na jakiejś stacji benzynowej i właśnie sprawdzam czy to jest na trasie do miejsca gdzie niby był.

facet nie musi zaraz dupczyc ja mysle ze zauroczyl sie inna zeby zalogowac sie i sprwdzic biling przez net trzeba znac haslo np wplusie jest pluskod , przypomniec go moze tylko osoba dzwoniaca z tego nr z ktorego chce przejrzec biling nie wiem jak jest w innych sieciach ja zaczelabym od tego zeby sprawdzic czy faktycznie byl z szefem na sylwestra moze w pracy meza masz kogos zaufanego i moglabys sie czegos dowiedziec?

Gość dgfksjfjsfs
ale jak wejdzie na bilingi? przeciez trzeba podac hasło.. tzn np kod jednorazowy, ja tak mam w erze, ze muszami przesłac na komórke kod jednorazowy . wtedy dopiero moge dostac sie do bilingów.

tel ma w orange, zaraz się spróbuje zalogować

dobrze robisz najlepiej najpierw sprawdzic "fakty" fajnie gdybys znala zone szefa :) a maz ma kolegow? czasami taki facet zwierza sie koledze/przyjacielowi a ten przyjaciel swojej zonie mowi co robi jego kolega-to dosyc czeste zjawisko ;)

Gość JASNE..jasne
emailem jest dobry pomysł,może pomyśli jeszcze ze kochanka chce go wyruchac jeszcze na kasie to by był dobry obrót sprawy ale bez tego czekaj na moja kolejną wiadomość... TO CHUJOWY POMYSL najdurniejszy jaki mozna wymyslic przeciez sie zorientuje ze to ty detektyw i w razie robienia z ciebie wariatki masz wszystkie asy w reku, lacznie z rozwodem o winie .. no chyba ze wybaczysz

Gość grim
Przepraszam za szczerość ale ja bylam kochanką zonatego faceta i wiem jak to wszystko dziala . Kochana... on ma cos na sumieniu uwierz mi... wiem ze go kochasz i jest to dla Ciebie nie do pojecia ale puki mozesz to zdobądz dowody na jego zdrade bo jesli on bedzie chcial Cie nie daj Boże dla kochanki zostawić to zostaniesz z niczym. moze to troche egoistyczne. mozesz tez podstawic jakas dziewczyne dla niego ktora bedzie z Toba wspolpracowala i ona dostarczy Ci dowody. mozesz tez kupic druga karte i pisac do niego po kryjomu jako inna kobieta

Gość a billingu w necie
no tak kod jednorazowy - ale nikt nie jest zrośniety z telefonem, kiedys trzeba spac, kąpać się

Gość a powiedzcie mi
pomysł z dyktafonem tez dobry ! Tylko jezeli chcesz go złapać to mu nic nie mów , bo w przeciwnym razie stanie się ostrozniejszy !

Gość ja majka
ale zeby przejrzec billing na necie potrzebujesz jego tel bo bedziesz musiala wpisac nr tel i na ten jego nr dostaniesz haslo dostepu. Wiec zrob to w nocy jak zdobezdiesz jego kom.

Gość ja majka
ale zeby przejrzec billing na necie potrzebujesz jego tel bo bedziesz musiala wpisac nr tel i na ten jego nr dostaniesz haslo dostepu. Wiec zrob to w nocy jak zdobezdiesz jego kom. No i co z ta platnoscia karta???Byla w miejscu gdzie maz byl w sylwka czy nie???

Gość zona ...........
jest taka usluga "gdzie jest dziecko" wiec mozesz w jego telefonie to zamontowac tzn wlaczyc taka usluge bez jego wiedzy......bedziesz wiedziec wtedy gdzie jest.........

Gość ja majka
nie nowy kod tylko by musiala wtedy wpisac haslo abonenta i wtedy dostaje era kod na kom...no wlasnie autorko, a znasz haslo abonenckie??Jest na pewno napisane na umowie

jest taka usluga ale najpierw tek kto ma numermusi potwierdzic dwa razy ze wyraza zgode zeby ktor\s w razie czego mogl wiedziec gdzie jest i za kazdym razem jak dana osoba bedzie sprawdzala gdzie jest on dostanie automatycznie sms-a ze jest "poszukiwany"

Gość grim
jak się wlacza ta usluge gdzie jest dziecko? bo sama jestem bardzo ciekawa :)

Gość ja majka
ale jak ma sie ta usuge aktywna to przy kazdym zapytaniu gdzie jest abonament to ten ktos dostaje zpytanie czy moze udzielic takiej informacji...tak mi sie wydaje

Gość ...nuda...nuda
Ale w tej usłudze dostanie smsa, że jest namierzany.

Gość a billingu w necie
odpusc sobie narazie tego detektywa bo to droga sprawa - wex jak tu laski radza: 1. dokładnie jak zaśnie przetrzep tel + billing 2. dyktafon pod stół i wychodzisz 3. jak chcesz wiedziec gdzie jeździ to kupujesz najtańszy tel wrzucasz wyciszony do auta + funkcja gdzie jest dziecko i wiesz gdzie sie wozi