Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalaa14

Jestem w ciąży! Mam 15 lat! Pomóżcie

Polecane posty

Gość Frau_des_Teufels sama sciemnia
o czym pisalam na drugim temacie. Nie ma syna a corke, no chyba ze sama nie wie o tym czy ma nawet dziecko:D I nie pracownikom cos ona mowi tylko sama jest pracownikiem dokladnie kierowca:) I co do jescze jednej kwestii to zarzucasz komus ze ma slownik wziac do reki a sama nie umiesz napisac poprawnie KLIENT. Radze sie ogarnac, bo widze, ze z chwalenia sie Anja przeszlas we frustracje.

Gość natalaa14
hah wiedzialam udajesz ogos kim nie jestes frau? tepisz innych po to zeby swoja samoocene podwyzszyc ?

Gość natalaa14
mozesz przeslac ten drugi temat poprzedniczko?

Gość natalaa14
haha to fakt tego nie zauważyłam ! ;D 10:05 [zgłoś do usunięcia]Frau_des_Teufels byc moze dziewczyny ja umykam musze do klijentow jechac, wieczorkiem poczytam moze napisze cos ciekawego KLIJENTÓW haha doobre ;p widzę ze ci KLIJENCI tyle warci co Pani frau

Gość natalaa14
Pani frauu proszę się wytłumaczyć! pewnie nie wchodzi bo argumenty wymysla

frau to niejaka Anja norge, ktore potem zmienila nicka, ale wciaz pisala swoim zyciu zmieniajac z lekka fakty tylko. Dodam tylko, ze sama krytykowala to co pisala Anja czyli ona sama:D jak jej napisalam ze maja takie samo ip to odpowiedziala, ze to mozliwe, bo wiele osob ma identyczne:D Potem bronila sie pod nowym swoim nickiem zalozonym na czarno i uzywala tych samych argumentow co teraz, ze tylko czarne nicki sa wiarygodne a reszta to podszywy:D dzinym trafem po moim zdemaskowaniu jej powstal nowy nick obecny pod ktorym chwalila sie ile to ona nie zarabia za granica i wyzywala polakow, ktorzy pracuja w polsce:D To wszystko to jedna i ta sama osoba.

Gość babie latto
taak razem ze swoimi klijentami ;D

natalaa14 Hah opetalysmie moj topik jak plaga kretynów. To nie ja zalozylam tamten topik. I jestes idiotkom Frau. Podajesz lin a potem mowisz ze skad tamta autorka wiedziala o ip OMG Ty idiotko. Wow śmiejesz sie z innych a jak napisałałaś?jestes idiotkom??hellołłłł.!!Natalaa do książek,ale juz.!!!

Gość natalaa14
Dokładnie a pisała do mnie że się podszywam i że niby to samo IP mam co taka dziewczyna na innym topiku. Ty samym udowodniła, że jednak można dowiedzieć się o ciąży w 6 miesiącu :D I pewnie tutaj w moim przypadku też podszywała się pod pare osób żeby tylko wyszło na jej a ja jej Bogu ducha winna. Dziwne. Jakoś teraz ani ona, ani jej koleżanki nie piszą, a jak ona wejdzie to wszystkie zaczną - pewnie mają to samo IP :D:D

Gość natalaa14
Napisałam idiotkom ale nie zwracałam uwagi innym na to że robią błędy ! :D A treaz zrobiłam dokładnie to samo. Piłeczka musi wrócić; Kobieto87 jesteś Panią FRAU :D Macie to samo IP !

ona o ip pisala? Wyjasnilam jej w innym temacie gdzie pisze pod innym nickiem, ze zaklada te same tematy ale z innych nickow i ze wiem to po jej ip. Potem probowala sie wykrecac, ze ip moze byc identyczne u kazdego, a teraz sama ludziom wyskakuje z tym:D ale smiac mi sie chce z niej:D wielka pani co za granica zarabia duze pieniadze a wyzywa polakow:O dziwne, ze jej nie wstyd pisac na polskim forum, bo przeciez polacy to taki zly narod i ona uwaza polakow za chamow i jedno wielkie nic:O

Kobieta rocznik 87 to nie Frau

Gość natalaa14
Okej. No tak pisała :P Myślę, że po tym co ujawniłaś o niej - już się tu nie pokaże.. :D I pozostaje mi tylko Ci podziękować bo na prawde starała się udowodnić swoje racje moim kosztem. A teraz odnosze wrażenie że z nią jest coś nie tak skoro pisze o sobie różne historie.

Gość natalaa14
Chętnie poczytała bym jakiś jej topik, tzn taki w którym wyszło na jaw że kłamie (oprócz tego ) ;D Masz jakiś link? Bardzo mi się nudzi bo w szpitalu leżę i dlatego bym chętnie poczytała

Gość natalaa14
Sizilenka , nie chcę podawać gg. Dziękuję za pomoc ale wiesz, nie znam Cię zaczną do mnie wypisywać że jestem dziwką itp a ja tego nie chcę. Mam nadziejęże mnie rozumiesz

Gość natalaa14
Możemy popisać tutaj jeżeli Ci to nie przeszadza. Powiem Ci, że trudno mi pogodzić sie z tym że tak wiele osb mnie wyzywa bo jestem młoda - w ciąży to od razu znaczy że się kurwię. Nie - niestety zgodzę się - wcześnie zaczęłam ale to nie znaczy że będę złą matka. Albo że robię podszywy prowokacje itp.. Chciałam z kimś porozmawiać po prostu

tu ja zdemaskowalam i widac od 2 strony wyraznie ze zalozyla nowy nick by sie nieudaolnie bronic i obrazac mnie, bo sama pisze na pomaranczowo http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4741965&start=90 Mysle, ze sie pokaze jeszcze by napisac cos w stylu jestes pierdolnieta, pojebana, zal, nie bede z toba pisac itd. Zreszta widac jej reakcje na tamtym temacie. Tam sa 2 jej nicki, pierwszy to Anja Norge

Gość natalaa14
do Natalii14 - dziękuję :) Poczytam xD

dlatego to to ja ci podałam nr gg pewnie przeoczyłas podam jeszcze raz 22135638 napisz ja tez jestem młoda matką

tu ja zdemaskowalam i widac od 2 strony tematu wyraznie ze zalozyla nowy nick by sie nieudaolnie bronic i obrazac mnie, bo sama pisze na pomaranczowo http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4741965&start=90 Mysle, ze sie pokaze jeszcze by napisac cos w stylu jestes pierdolnieta, pojebana, zal, nie bede z toba pisac itd. Zreszta widac jej reakcje na tamtym temacie. Tam sa 2 jej nicki, pierwszy to Anja Norge

sorry za dwa posty. Jej pierwszy nick to Anja norge, drugi to taki jak w temacie co podalam, a trzeci to widac tez w tamtym temacie bo zalozyla go specjalnie. I sama w temacie ktory podalam pisala ze Anja Norge pisze, bajki i glupoty:D Caly komizm polega na tym, ze ona i Anja to jedna osoba:O Obrazala sama siebie

Gość natalaa14
okej juz czytam

Gość ona nie chce pomocy
Sizilenka widać że autorka nie jest zainteresowana pomocą. Ostatnio skupiła się na na wyszukiwaniu afer na kafe. Nawet założyła nowy topik: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4746794

Gość Mała misia:)
Witaj autorko przeczytalam wszytskie toje linki i wogole cala twoja historie i zazdriszcze ci bardo tego dzidziusia i super ze tak dbaszo siebie i ze jestes szczesliwa a nie zalalmana..powiedz jak sie czujesz?

Gość natalaa14
Mała Misia :) Czuje sie dobrze, dziękuję tylko martwię się trochę o Bartusia , bo nie wiem jak ten brak wód może na niego wpłynąć. Pytałam lekarza, on mówi że w moim przypadku przy prawidłowym leczeniu i opiece wszystko będzie dobrze, ale ja się i tak martwię. Teraz idę się kąpać bo prysznic się zwolnił :) Dość dużo kobiet tu leży. Szkoda że ludzie patrzą na mnie z pogardą przez to że jestem młoda - za młoda na dziecko

Gość do czego to doszło, że dzieci
rodzą dzieci?! Tragedia!!! I gdzie są rodzice???????????

No właśnie odpaliłam kompa i patrzę a mnie tu mała Natalka Pania Frau nazwała...no ładnie Natalenko ładnie a w rodzinie wszyscy zdrowi czy tylko Ty się taka trefna trafiłaś??????

Gość hahahahahaha.........
Gdyby to nie byla jedna wielka sciema to Natalka chwycila by oferowana pomoc bez chwili wahania. Ale poniewaz zmysla to potrzebuje szerszej widowni :P wiec gg jej nie wystarcza.