Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ęfa78

Podjelam decyzje-to koniec.Pomozcie mi przetrwac te dni

Polecane posty

hej dziewczyny! u mnie po staremu,, jutro na 4 rano do pracy a energii mam tyle ze spac mi sie wogole nie chce Drach super mama jestes :)) Anja dieta kapusciana? ech daaawno temu probowalam masakra , dla mnie na te 40 dni mam postanowienie ze bez ciast i ciastek i ograniczam alkohol ;-)) dobranoc ;-))

witam :)) spakowana jestem ide spac bo jutro rano jade do rodzinki do chrzesnicy ponad miesiac jej nie widzialam ma juz prawie 10 miesiecy na zdjeciach jest nie do poznania jak takie male dzieci szybko rosna ciekawe czy mnie pozna...:( buziaki wracam w poniedzialek wieczorkiem bo mam wolny uff buziaki :)

to ja sobie obiecuje przez 40 dni nie wchodzic na ebay :P i nie robic zadnych zakupow a ze w przyrodzie musi byc rownowaga, zamierzam przez te 40 dni nie ograniczac slodkiego :D...alkoholu prawie nie pije bo nie lubie...ale slodkie musi byc :D gotuje obiadek, siedze w cieplym domeczku i nic wiecej nie potrzebuje teraz do szczescia :D pogoda u niemcow wietrzna ale sloneczko napiernicza mi po oknach :D a ona ona ja jestem normalna matka jak wszystkie inne normalne matki :D

Gość Anja76
Hallo :) u mnie sie nic nie dzieje ale moze lepiej :D jest spokojnie ! A_ona_ona a zupka pomogła Tobie zrzucić obiecywane 5 kg ??? :D od poniedziałku zaczynam przez 7 dni :D ;) jak na razie to była próba czy ugotuje i czy jest zjadliwa ;) dziś jade na zakupy z moją mama i bratową ;) babski dzien :D muszę iść małego zobaczyć przyjaciółki wiec przy okazji coś kupię , uwielbiam łazić i oglądać te minaturowe ubranka :D a jutro idę na łyzwy z młodym naszym :D pozdrawiając życzę Wam udanego weekendu !!!

Gość efa78
hej,hej dziewczyny drach dzieki ze pamietasz:) u nas na fitnesie dziewczyny tez zlozyly obietnice,ze nie beda w poscie jadly slodyczy;) ja tam sie niczego nie wyrzekam;) wlasnie popijam winko mialam ciezki tydzien

efa wlasnie wyslalam Ci mailem namiar do tej firmy :D

Gość efa78
dzieki drach:) zaraz zajrze:)

wlasnie wrocilismy od mamusi z Polski.Mamusia dzisiaj mi dala 2 futra z norek...a u nas nie ma zimy :P oczywiscie brzuchy napasione, waloweczka przywieziona :D bylo fajnie, teraz jedziemy tam na wielkanoc, zeby komandosowi pokazac tradycje swiecenia jajek bo nie ma pojecia co to jest :D

Gość tlenek3
Witajcie. U Was spokojnie, u mnie też, bylismy z małą M wczoraj w teatrze na przedstawieniu zrobionym przez dzieci o Królewnie Pieknotce i Pryszczorycerzu. Super było. miłego dnia wszystkim życzę.

czesc dziewczyny i chlopaki :) juz wrocilam :( niestety do wrocka moja chrzesnica jest niemożliwa ale urosla przybylo kilogramow i jest tak rozkoszna... :) ech :) ale nic wracamy do rzeczywistosci jutro do pracy na 7 rano a dzis M mnie odebral z pociagu potem wspolny obiadek spacerek po wroclawskim ryneczku i spontaniczny wypad do kina udany wieczor :) p.s. bylismy na "a wiec wojna" bardzo fajny film polecam ;) buziaki dobranoc dobrze ze cisza i spokoj :) u Was :)

hop hop ;)) gdzie sie wwszycy podziewaja? ja ostatnio duzo pracuje, dzisiaj 7 dzien pod rzad jeszcze jutro i 3 dni wolne ;-) widzialam apolla nr 3 ostatnio odwiedzil mnie na kawe w pracy;> tak to nic ciekawego.. pozdrawim i dobrancoc

ja padam na gebe ze zmeczenia...juz nie wiem jak sie nazywam :(

Gość dammar
Ja tylko na chwilke powiedziec ze zyje, po tych praktykach mam tyle roboty ze nie wiem od czego zaczc.Jednak w pracy jest lepiej, masz rutyne wiesz co robic.A na studiach ciagle cos nowego, ledwo czlowiek jedno zalapie to juz egzamin i nastepne.Boze, byle do maja... Efa ja bym sie do tego winka przylaczyla chetnie.

Gość efa78
Dammar zapraszam:) u nas zle dlatego sie nie odzywam.Ciagle klotnie,pretensje Jak to X mowi,ze ja atakuje a on bombarduje ale jakie pociski wtedy leca:O ciekawe jak u Anji? piszcie dziewczyny:)ja sie zbiore i tez napisze:) pozdrawiam i przesylam buziaki

Czesc dziewczyny :) ja od 2 dni nie mialam pradu wiec nie moglam tu zagladac zreszta nic nie moglam robic .. wszytsko przy swieczkach :((( koszmarrr... sredniowiecze :( ale od pol h mam juz prad ech nie wspomneo lodowce xamrazalniku wszystko do wyrzucenia mam nadzieje ze nie ...a juz nie moiwe nic o tym ze nie moglam rano do pracy umyc wlosow naladowac komorki... czy zjesc cos cieplego wszytsko w pacy :D ale nic ten koszmar przezylam. u mnie nijako....z M ani dobrze ani zle... :)po prostu jest boje sie z to wszytsko sie wypala... wczoraj spotkalam sie z moja przyjaciolka i to nie to samo co kiedys oddalilismy sie od siebie kazda jakby zyla w innym swiecie.... nie tak jak kiedgs ze zzapalem gadalysmy o wszystkim co sie u kazdej dzieje... ona zajeta studiami przygotowaniami do slubu i tylko o tym gadalysmy wybieraklysmy buty slubne i chodzilysmy po salonach szukac sukni....a raczej pomyslu bo bedzie szyc sukienke... zycie.... a ja ciagle w miejscu... wiem wiem tylko nazekam to zrob cos tylko co do tego potrzeba pieniedzy i checi a ja nie mam ani jednego ani drugiego... buziaki kochane anja, efa, drach, a ona ona, dammar buziaki

Guten Abend zza miedzy :) siedzimy w domeczku, jutro mam urlop,tzn. wzielam wolne zeby kilka terminow obleciec, i jade ze starszym synem do Zielonej Gory. u mnie dzisiaj zaczal sie 9 mies. ,,znajomosci" z komandosem, odpukac....wszystko o.k...tzn. moze nie wszystko bo przytylam przez 8 mies.ok.6 kg...:O blueoczka czasami bez kasy tez mozna zmienic zycie.. efa i co na froncie?polepszylo sie?czy znowu szukalas ,,wolnego kwadratu dla siebie"?

Hej dziewczyny :P drach ja tez przytylam prawie 4 kilo masakra. ciasno sie robi we wszystkich ubraniach juz rozmiar 34 idzie w zapomnienie;/ efa Jak tam? Anja odezwij sie co tam u Ciebie marzec sie zaczal :/ buziaki dla pozostalych dziewczyn

Gość anja76
Dobry wieczór wszystkim :-) Długo nie pisałam bo jakoś dola złapałam ...:-( pomyslicie pewnie nic nowego! Rozmawiałam , przemyslalam i nie mogę się pozbierać... Marzec się zaczął a ja w tym samym miejscu już wstyd mi pisać bo pewnie niejedna lub niejeden z Was pomyśli że mam nierówno pod sufitem ;-) W ten weekend powinien być r ..dziś rano pytał czy przyjadę go odebrać ( auto sprzedał ) ale ja się zawzielam i powiedziałam mu że jak wraca na stale z walizami to tak w innym przypadku ani mi się sni... Powiedział że to wyjazd odmawia ... Byłam twarda i powiedziałam a proszę bardzo! :O mam wyrzuty sumienia ale nie mogę się poddać! Powiedziałam w domu o co chodzi i jest mi łatwiej dlatego że mnie podtrzymują mnie na duchu ;-) Spotykam się że znajomymi ale ciężko jest:O blueoczka podobnie jął u Ciebie ..mam ciuszki kupione żeby malutkiego koleżanki iść obejrzeć ale nie mamy już tematów i nie mam siły się zebrać... Drach ma rację obie potrzebujemy zmian nie pieniędzy !!!! Odnośnie diety jestem na zupie z kapusty 5 dzień :-D w niedzielę wejdę na wagę i powiem Wam czy będę musiała zmienić garderobę na roz 38:O Czuje różnice więc może nie będzie aż jak źle ;-) Buziaki pa

Anja kochana 3mam kciuki u mnie bylo podobnie dawalam szansy czas.... sama wiesz jak bylo i jest.... a mowilam Wam ze m ostatnio przed kinem zaciagnal mnie na hama do sklepu zebym pokazala mu jaki pierscionek mi sie podoba?????? ludzie sie gapili jak nie wiem co ja ze nie on ze choc i pchal mnie do sklepu to bylo beznadziejne powiecie ze sama nie wiem czego chce przciez tego chcialam wlasnie ale nie w ten sposob ... a tylko dlatego tak zrobil bo ... bylam zla na niego i dowalilam ze ide sobie wystawe ogladnac jak pierscionek mi kupisz i on dopiero wtedy zaczal swoje a tak to pewnie sam nie wyszedl by z inicjatywa. to wszytsko chore juz mam gdzies ten pierscionek za pierwszym razem ma to sens a za drugim taka akcja co ma znowu klekac i pytac czy zostane jego zona ech :/ bez sensu i tak potem obraczka tylko sie liczy.... wiem wiem przesadzam i robie akcje :( no nic szkoda gadac ;) ale wygadaam sie i mi lzej ;) Dobranoc a ja czekam z obiadokolacja az M przyjedzie po pracy do mnie by na chwile sie zobaczyc ostatnio w poniedzialek sie widzielismy :/ papap

Hej dziewczyny właśnie jadę spotkac sie z mama, wieczorem mam randkę nr 4 z apollem :)) wstalam dzis wcześnie, byłam na ćwiczeniach. wczoraj kupiłam sobie śliczne dwie pary szpileczek, jedne różowe drugie lososiowe :) Anja!! Tracisz czas przykro mi ale Twój książę ma Cie gdzieś i przestań sie łudzić ze będzie inaczej, Sylwester, walentynki, zdjęcia z imprez.... Za dużo tego nie trac czasu jesteś piękna kobieta wyjdz z domu i baw sie :)

hej :D sluchajcie, ja dopiero jestem na chodzie...chociaz dzisiaj bylam w pracy i oblecialam kilka rozmow biznesowych. caly dzien glowa mnie tak bolala ze mialam wrazenie ze mam glowe wielkosci telewizora 50 cali :P mam tak silne tabletki, ze jeszcze sie slabo czuje, ale juz nie boli :) anja w zyciu nie pomysle ze masz nierowno pod sufitem.Pisz zawsze jak ci zle czy jak cos cie ucieszy, najgorsze to zamknac sie na swiat. jak widzisz nic nie potrafimy ci doradzic, bo tak dlugo jak sama nie bedziesz chciala odciac sie od przeszlosci to my nie damy rady...to musi nastapic w twojej glowie...ty sie ludzisz , czekasz, ta nienormalna sytuacja tylko jest przeciagana.Dlaczego nie chcesz dac sobie szansy?Przeciez wiesz czego chcesz...A moze bedziesz jeszcze szczesliwsza niz kiedys?nie wiesz tego...to i ja dolacze :( powinna cos do ciebie napisac, ona miala podobna sytuacje.A ona ona tez przez podobny cyrk przechodzila...posluchaj czasami innych. blueoczka z tym pierscionkiem...facetowi czasami trzeba podpowiedziec pewne sprawy, no to juz sa takie typy.Najwazniejsze ze facet cie poslucha i odpowiednio to wykorzysta, to niczego facetowi nie ujmuje.Po prostu czasami faceci juz tacy sa.Tlenek moze sie wypowiedziec...za ostro zareagowalas...no i co ze znowu bedzie cie prosil na kolanach? chocby 10 razy mial to zrobic...to warto...zaden facet dla zabawy nie kleka przed kobieta ktora kocha...i dla faceta to jest zawsze ogromne przezycie...wole byc na miejscu kobiety :P...wspolczuje facetom ze to oni musza sie oswiadczac :D nie wiem czy potrafilabym tak ukleknac przed kims :D

drach to mnie teraz rozwaliłas:P na lopatki tym tekstem z klekaniem na kolanach :) ja tez wole role kobiety ;) a wyobraz sobie ze m stwierdzil ze dalam mu szanse wiec to ja powinnam sie JEMU oswiadczyc wyobrazasz to sobie :D?:P tak gadal pol zartem pol serio :) on juz przebakiwal z tym pierscionkiem ze nie odda mi tego samego bo zaczynamy cos nowego i chce dac nowy pierscionek i ze niby mialam mu pokazac jaki chce a jak mu wczesniej chcialam pokazac jaki to robil wielkie halo ... drach on wie jak ja bym chciala zeby to wszytsko wygladalo ale on ma inna wizje wiem wiem drach tacy sa faceci ;) ale ja nie chce nahama czegos robic zeby mnie zaciagal na sile do salonu jak ostatnio i kazal wybierac.... moiwlam mu ze sobie w necie ogladalam to osiol dawno by sobie wszedl na historie i zobaczyl zreszta w zakladkach sobie zapisalam ... ale wiem faceci sa "prosci" w obsłudze wygodniej ciagnac do salonu wybranke i juz. za pierwszym razem sie postaral tak ze zmienial z 3 razy pierscionek :D haha. zreszta ostateczny wybor byl piekny :) dobra koniec o biadoleniu o pierscionku itd w kazdym razie M nawet nie moge nazwac znowu narzeczonym.... a zreszta nie wiem czy nim bedzie a ja jego narzeczona... bo sie wali ze hej.... zycie. ostatnio znowu sie sprzeczamy i przepraszamy na zmiane.... bo kazdy ma do kazdego pretensje o to samo ciagle... musialam sie wygadac.... no nic ide spac jutro do pracy na 2 zmiane i caly tydzien ... maraton. a z m widzialam sie tylko 2 razy w tym tyg. i jeszcze zdazylismy sie poklocic.... cud miód i orzeszki.... dobranoc

buhahahahahah :D :D :D no dlugo jakis facet musialby czekac ze mu sie oswiadcze :P :P w tym wzgledzie jestem tradycjonalistka...i POLKA...dla Niemki to obojetne, one same sie oswiadczaja....po****lo je juz calkiem, nature staraja sie zmienic :D ja rowniez nie chcialabym wybierac sobie pierscionka zareczynowego, nie cieszylby mnie pozniej...zawsze mozna kogos zapytac, moje dzieci i rodzice wiedza ze nie lubie malych, cienkich pierscionkow, no tak juz mam...u mnie pierscionek musi byc na pol palca :P...taki konkretny klamocik :D komandos wzial starszego syna,to trafil w moj gust :D ja bardzo czesto ogladam bizuterie z moim starszym synem, Mlody jest w temacie, buty tez by mi kupil, kurtke skorzana tez. wyleguje sie w domku :P

:) drach ja tez sie nie wychylam :D i na pewno nie oswiadcze:)m wie jaki chce pokazywalam mu juz ale jak to facet stwierdzi ze i tak nie wie co i jak. Inajlepiej pokaz wybierz ja zaplace .... o nie tak nie bedzie;P choc jak sie wkurze to moze byc roznie :D ale czasem trzeba facetowi pomoc i przycisnac bo sami czasem maja do tych spraw dwie lewe rece. jakby tak pomyslal poprosil by o pomoc moja przyjaciolke w sumie za drugim razem powinno byc latwiej no nie ?:D no nic temat zamykam bo o tych sprawach nie ma konca :) jutro mam wizyte u okulisty w koncu sie wzielam M tez zapisalam idziemy razem ...;) musze sie wziasc w koncu za siebie, badania porobic ogolne itd... a co u was dziewczyny bo cisza na morzu :)

Gość smutnażona123456789
:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Gość smutnażona123456789
W końcu znalazłam temat i normalne kobiety z którymi można pogadać.Jak czytam to wszystko to widze siebie lecz mam troszkę inną sytuację.:(Mam dość.

opowiadaj ... na pewno wysluchamy i doradzimy buziaki!!!! ja lece do pracy odezwe sie wieczorkiem... ja dzieki tym kochanym kobietka czuje wsparcie i zrozumienie ;)

Gość smutnażona123456789
Jestem z mężem już od 10 lat,po ślubie 3 lata.Mój mąż ma dziwnie zmienne nastroje co powoduje nasze kłótnie,bo ja nie uznaje czegoś takiego że gdy ktoś ma zły humor to wyżywa się na najbliższej osobie.Gdy byliśmy parą było w miarę dobrze.Planowaliśmy ślub.Aż do chwili gdy zaszłam w ciążę,zostawił mnie na całą ciąże samą bo uznał że to nie jego dziecko mimo iż nigdy go nie zdradziłam.Gdy sie urodziło dziecko wrócił a ja mu wybaczyłam i pobraliśmy się.Po nie całym roku małżeństwa,pokłóciliśmy się o jakąś małą sprawę i znowu odszedł od nas na jakiś czas .Jakimś cudem znowu się zeszliśmy.Było dobrze starał się,dbał o mnie o dziecko itd.. ale szczęście nasze trwało krótko,ponieważ jakiś tydzień temu pokłóciliśmy się.A poszło oczywiście o jego picie piwa nagminne podkreślam.Wstąpił w niego jakiś diabeł,zwyzywał mnie od najgorszych,uroił sobie że go zdradziłam.I kazał wynosić się z domu.Ta nasza kłotnia trwała kilka dni,był dla mnie okropny mimo iż ja nigdy na niego nie krzyczałam,ciągle we wszystkim ustępowałam,wszystko podstawiałam pod nos i byłam dla niego zawsze uśmiechnięta,sex kiedy tylko sobie zamarzył.Az tu nagle cos tak okropnego spadło na mnie z jego strony.Dużo przez niego wycierpiałam i zawsze pierwsza ręke wyciągałam,ale teraz powiedziałam sobie dość i odeszłam do mamy razem z dzieckiem.Nasze milczenie trwa już ponad tydzień i jest mi bardzo ciężko,bo nawet nie zadzwoni nie napisze ze załuje ze chciałby żebyśmy wróciły.NIC KOMPLETNIE NIC.

Gość Anja1976
HAY , nie odzywa się jest cisza... chce zeby juz tak zostało ... poboli i mam nadzieję ze szybko wyzdrowieje :O wyłam cały weekend i tak qrwa boli ze mogłabym z bolu sciany drapać ale nawet gdybym je zdrapała to i tak mi to nic nie pomoże:O zmusiłam się i wyszłam wczoraj wieczorem do kina z dziewczynami ale mało ze myślami byłam w innym swiecie to jeszcze film porazka:O mama tak mi doradza jak wy ...mam dać sobie z debilem spokoj i jest świnią ze tak się zachowuje...nie mam zamiaru moim dzieciakom zbudować domu ktory bedzie się nazywał CYRK NA KOŁKACH ! smutnazona123456789 ja się na Twoj temat nie wypowiem dlatego ze sama nie umiem sobie zycia uporządkować ... myslę ze mamy tu bardzo mądre kobiety ktore coś doradza ;) Jedynie to Twoja historia mnie rowniez daje do myślenia i jezeli tak mnie traktuje przed slubem to czego jeszcze oczekuje po ...:O ps zmieniłam z anja76(nie umiem wysyłać zadnych wiadomosci) na anja1976 ;) dziękuję Wam kochani ze jesteście!!!!!!!!!!!!!! buziaki