Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja zrobie...

Czy moge oddać psa, którego wziełam ze schroniska?

Polecane posty

Gość tututuru
oczywiście na pewno pies,któremu debile urwali głowe cierpiał mniej,nie czuł bolu bo to przeciez nie człowiek.... a te biedne słodkie dzieciaczki sama słodycz i tylko sie litowac.nie twierdze,ze wszystkie dzieci sa złe,ale jak sie uczy podejscia,ze zwierze mniej czuje to wlasnie rosna takie małe padalce!

ty wierzysz 11 letniemu dziecku na ja pierdoooleeeeeeeeeeeee

Gość pies ma nieraz wieksza
swiadomosc i bardziej czuje niz niejeden czlowiek :(

Gość jebnięta mamuska z bachorem
Do tej mendy okrutnej ,która wzięła psa ze schroniska,a teraz chce go się pozbyc i do tago przygłupiego ,rozpuszczonego bachora! By was kurwiszony los tak pokarał,jak tego psa,zdychajcie w mękach ,a na stare lata do przytułku i niech was stamtąd wywalą w zimie,na mróz i na zbity ryj,czgo wam serdecznie życzę

Gość tututuru
dołączam sie w 100% do poprzedniczki!nic dodać nic ująć

Gość co ja zrobie...
opanujcie sie!! psu nie dziala sie zadna krzywda!

Gość wyrodna córka123456
niech oodsa tego psa jak najszybciej bo byc może za kilka ikesięcy ten bahor 11 letni urwie temu psu głowę słysząc od rodziców jaki to kłopot wielki albo zacznie nim o meble żucać, i jak mozna kupować psa dziecku! Psa kupuje dorosły i to on odpowiada za niego nie dziecko, kupoiwać psa bezczułemu bahorowi który nawet nie nauczony jest że pies to żywa istota, bezczuły bahor i beczuli rodzice palanty, strzelałabym do takich

Gość co ja zrobie...
bezczuły? a coz to za slowo? i przestancie oczerniac moja corke, to dobre dziecko. nigdy by zadnemu zwierzeciu krzywdy nie zrobiła.

To każ córce zajmować się psem i już . Stosuj kary jeśli będą to puste słowa. To jej obowiązek . Obetniesz kieszonkowe itd to córka się otrząśnie ..

dzieci czasem można nauczyć tylko karami .. nie cielesnymi ,nie krzykiem. ale trzeba je nauczyć jakiejs odpowiedzialności

Gość tututuru
a zamykanie na balkonie to nie krzywdzenie!?na prawde dobre dziecko...!gratuluje!dobre dziecko to takie,które nauczone jest od poczatku,ze kazda istota zywa odczuwa tak jak ona sama,pies czy slimak szacunek sie nalezy.a twoja corka to nie jest dobre dziecko,ale to nie jej wina tylko twoja.

Gość wyrodna córka123456
słowo bezczuły? oznacza to samo co bez uczuć jest takie Twoje dziecko i Ty, dziecka nie winię nauczyło się tego od Ciebie, masz jeszcze czas żeby to naprawić tylko oddaj tego psa komuś komu będzie na nim zależało i kto będzie traktował tego psa jak żywą istote a nie zabawkę dla dziecka

ma zmuszać córke do opieki nad psem? karami? myslicie że wtedy będzie lubiła tego psa? macie w chuj zajebiste rady...:D powinna się psem zajmować mamusia skoro go wzieła ze schroniska. ale jak nie ma czasu to niech odda. bo tak to pies bedzie nieszczęsliwy. powtarzam, to prowokacja jest nie ma żadnej córki:P ps. tuturutu jestes ciężkim przypadkiem. urwanie głowy boli tak samo wszystkie ssaki. ale pies, kot, mysz, żyrafa nie ma świadomości porzucenia!!! nie rozumie że zostało porzucone, wywalone z domu, że jest niechciane. takie zwierze jak jest przywiązane po prostu czeka na swojego pana. ale do tej corki czy matki nie zdążył się ten pies przyzwyczaić.

Gość co ja zrobie...
nie ma słowa "bezczuły" w słowniki, pani mądralińska! moze zamiast psioczyć na forum do ksiazek bys zajrzala?

Gość wyrodna córka123456
do co ja zrobię wypierdalaj do swojego psa którego wziełaś na swoja odpowiedzialnośc a nie mnie uczyć słownictwa BO NIE O TYM JEST TEN TOPIC

Gość wyrodna córka123456
I SWOJĄ CELUJĄCĄ ORTOGRAFIĄ ORAZ ZNAJOMOŚCIĘ SYNONIMÓW, gramatyki i Polszczyzny wogóle nie naprawisz tego że wziałaś psa dla dzieciaka atareaz chcesz sie go pozbyć, i mam nadzieje ze pozbedziesz sie jak najszybciej bo ty nie tylko do opieki nad psem sie nie nadajesz ale nad dzieckiem też bo mu narzucasz jakieś obowiąki o których sama nie masz pojęcia

Gość co ja zrobie...
haha ciezko sie przyznac do bledu? nie CHCE sie go pozbyc, a MUSZE! to nie moja wina.

Gość mowe wiec psem byc zajela
zamiast siedziec i marnowac czas na kafe? podobno nie masz czasu sie nim zajac ale czas na pisanie na kafe masz hahah

Gość wyrodna córka123456
a czyja to wina że musisz się go pozbyć?

Gość co ja zrobie...
mam go nianczyc jak dziecko? dostal zrec, na spacerze byl. czyli byscie woleli zebym go zostawiala na caly dzien w lazience w miska zarcia i wody? no co ja poradze ze pracuje?

Gość wyrodna córka123456
prowokqacja ta szmata która napraw emeczy psa juz tu się nie odzywa

Gość co ja zrobie...
uwazaj na slowa dziecko! i zaden pies nie jest meczony!

Gość lejla27
nosz kurwa jasna co ty masz za pojebaną córkę ..ją kurwa zamknąć na balkonie..no co za wredny bachor...lepiej oddaj tego psa,może go adoptuje ktos kto bedzie go kochał a nie taki patologiczny dzieciar...

Gość co ja zrobie...
ale co moja corcia takiego zrobila ze tak ją wyzywacie? nie byla go , nie glodzila. posiedzial chwile na balkonie wielkie mi co.

Gość nie tylko ty pracujesz
i masz w domu psa. inni sobie jakos radza a ty juz wymiekasz? ja mam w domu 4 koty, w tym 2 ze schroniska, w dodatku jednego zabralam jak mial 3 tygodnie , inaczej nie przezylby. chowalam go na butelkach z mlekiem dla niemowlakow i butelkach z ciepla woda do ogrzania i jakos dalam rade. tobie sie po prostu nie chce bo jestes zbyt leniwa, ale o tym trzeba bylo pomyslec PRZED a nie PO.

Autorko jesteś jakąś idiotką, wiadomo jakie są dzieci, a ty uwierzyłaś w słowa jakiejś gówniary, oddaj swoją córkę, albo wyrzuć tego bachora na ulicę, teraz jest mróz to może zrozumie jak cierpią te biedne zwierzaczki w schroniskach, zwłaszcza zimą. a jak wcześniej zamarznie to trudno jednego tępego smarkacza mniej.

pies do schroniska a najlepiej popytać znajomych może ktos chce jamnika. ps. psów jest za dużo. powinno się wprowadzić ograniczenia. przepełnione schroniska , usypiają non sto, to kosztuje.

Gość nie tylko ty pracujesz
jesli uwazasz ze psu na balkonie sie nic nie stalo, w tych temperaturach minusowych, to wystaw corke na balkon to zobaczysz jak bedzie piskac ze jej tam zle. wtedy tez powiesz ze na balkonie o tej porze roku jest tak fajnie i przyjemnie?