Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja zrobie...

Czy moge oddać psa, którego wziełam ze schroniska?

Polecane posty

Gość co ja zrobie...
jestescie okrutni! powiedzialam juz - nie mam zamiaru w zaden sposob krzywdzic ani karac nikogo, a juz tym bardziej mojej corci! pisalam , nie ma mnie w domu od 7 do 18. sama wychowuje dziecko. myslalam ze w tym wieku dziecko jest bardziej odpowiedzialne. widocznie sie mylilam.

Gość lejla27
posiedział pewnie nie chwilke tylko zapewnew cały czas jak cie w domu nie było bo przeszkadzał gówniarze ...lepiej oddaj pieska bo jak zmusisz bachora do opieki to jeszcze mu coś wywinie jak ma takie sadystyczne podejscie...ja mam dwa psy ale w zyciu by mi nie przyszło do glowy zeby je na balkon zamknąć

Gość nie tylko ty pracujesz
czas wiec ja nauczyc odpowiedzialnosci, kiedy zamierzasz to zrobic? jak ci z brzuchem do domu wroci w wieku 15 lat? wtedy tez powiesz tylko ze myslalas ze juz jest bardziej odpowiedzialna? zastanow sie lepiej nad tym co gadasz.

Gość do autorki !!!!
NIE ZESRAJ SIE Z TĄ SWOJĄ CÓRCIĄ JUZ WIDAC ZE WYCHOWASZ TĄ NA EGOISTYCZNĄ SZMATE TYLKO CORCIA I CORCIA JAKOS INNE DZIECI W JEJ WIEKU WIEDZA ZE TRZEBA OPIEKOWAC SIE ZWIERZETAMI A NIE JE WYWALAC NA BALKON TO POTWÓR A NIE DZIECKO. JAK ODDASZ TEGO PSA BEDZIESZ SKONCZONA PIZ** !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość w jakim miescie mieszkasz?
Przyjade po tego biednego psa.

Gość lejla27
inne dzieci w jej wieku marza o psie i dały by wszystko zeby miec pieska...a ta mała szmata ma pieska i go nie szanuje

Jaka matka taka córka... Nie potrafisz wychować dzieciaka! Sama jesteś mało odpowiedzialna więc co się dziwić... Twoja królewna nie wyrośnie na zbyt mądrą...

Gość co ja zrobie...
prosze sie nie mieszac do wychowania mojej coreczki! uwazam ze dobrze ja wychowuje, an tyle na ile moge.

To tylko i wylącznie TWOJA wina tępa kobieto. "ale co moja corcia takiego zrobila ze tak ją wyzywacie? nie byla go , nie glodzila. posiedzial chwile na balkonie wielkie mi co." to nie 'córcia' a rozpieprzony zasrany bachor TYLKO I WYLĄCZNIE PRZEZ CIEBIE i kiedyś ci podziękuje 'dziękuje mamo ze wychowalas mnie na rozwydrzona suke, dzieki tobie nie radze sobie teraz w zyciu, jestes cudowna 🌻" może przejdźmy tu wszyscy do rzeczy: TRZEBA BYLO SIĘ ZABEZPIECZAĆ A NIE DZIECI ROBIĆ :o sama się zachowujesz jak gówniara stąd też myślę, że to prowo znudzonego dzieciaka. Jeśli jednak tak nie jest to wspólczuję spoleczeństwu które MUSI się z wami kontaktować i chyba zacznę się modlić z prośbą do Boga aby w życiu nie doszlo do tego aby twoj bachor mial jakieś zwierzęta czy rodzinę🖐️

Gość lejla27
coreczka coreczka a to wstrętny bachor !!!

Gość do autorki !!!!
tak JĄ DOBRZE WYCHOWUJESZ ZE NA STAROŚĆ ONA BEDZIE CIE WYSTAWIALA NA BALKON JAK BEDZIESZ ZA DUZO MARUDZIC !! SKORO JĄ NAPRAWDE CHCESZ DOBRZE WYCHOWAC TO JA NAUCZ ZE ZWIERZETA TRZEBA TRAKTOWAC DOBRZE I Z MILOSCIA BEDZIE CORAZ STARSZA TO MOZE TO TEJ ŁEPETYNY WKONCU DOJDZIE !

co ja zrobie... Mylisz się dziecko w tym wieku może być odpowiedzialne, ja byłam jeszcze młodsza od twojej córki jak przygarnęliśmy zwierzaka ze schroniska, do dzisiaj z nami jest i ma się dobrze, a minęło już ze 12 lat. A jeśli kiedyś zdarzyło mi się zapomnieć o obowiązkach to rodzice mi o tym skutecznie przypominali, w życiu by im do głów nie przyszło żeby go oddać z powrotem do schroniska. Widocznie jesteś złą matką, twoje dziecko jest głupie i rozpieszczone, trzeba było dokonać aborcji 11 lat temu, skoro nie możesz sprostać roli matki.

Gość co ja zrobie...
przesadzilas.. tak sie skalda ze kasia byla planowana, a moj maz zmarl dwa lata temu..

Hahaha? Bardzo dobrze, bachor jest nieodpowiedzialny i rozpuszczony brawo, brawo pogratulować takiego dziecka! Boże ludzie mający zamiar wychowywać dzieci powinni przechodzić chyba testy psychologiczne zanim im się na to zezwoli. Później takie zepsute dzieciaki rosną bo mamusia daje im wszystko co zechcą nie wymaga, a one jak roślinka mają tylko ładnie wyglądać.

Kobieto... ja w wieku 11 lat zapieprzalam do schroniska na darmowy wolontariat czy to zima czy lato nie wierzysz zadzwoń do schroniska w Bydgoszczy i zapytaj na priv Ci podam swoje imie czy nazwisko :o Sprzątalam zaszczane boksy, wyprowadzalam te mniejsze i lagodne psiaki, moglam je czesac i bawic sie z nimi. Od dziecka byly w moim domu zwierzęta a matka wpajala mi do glowy, że to żywe stworzenia które są wobec nas bezbronne i dlatego nie wolno ich krzywdzić. W wieku 8 lat mialam wlasnego kanarka i SAMA musialam się troszczyć o jedzenie, o zmianę wody i tak dalej a jak mialam kaprys, że mi się nie chce to zaraz jechane dodatkowe zadania do roboty abym się nauczyla odpowiedzialności.

Gość do autorki !!!!
NIE BIERZ NAS TERAZ NA SPOLCZUCIE SKORO NIE MA OJCA TYM BARDZIEJ POWINNA SZANOWAC NOWE ISTOTY W DDOMU KTORE POTRZEBUJĄ JEJ CIEPLA I MILOSCI (KTOREGO NIESETY I TAK NIE MA...)

Nie napisalam, że się puścilaś z byle kim i to wpadka a to jest kutwa różnica :o i trzymam się tego ewidentnie: TRZEBA BYLO SIĘ ZABEZPIECZAĆ A NIE DZIECI ROBIĆ NIEODPOWIEDZIALNA I NIEDOJRZALA KOBIETO

Gość co ja zrobie...
nie biore na zadne wspolczucie, ale skoro takie szlachetnie jestesccie to jak mzoecie w ogole pisac takie rzeczy o moim dziecku!

Jest taka zasada: jeśli jedna osoba mówi ci, że jesteś pijany możesz to zlekceważyc jednak jeśli kilka to musi być prawda! A tutaj więcej niż kilka mówi, że ty i twoja córcia jesteście nieodpowiedzialnymi osobami itp.

ja pierdole. same pewnie w wieku 11 lat byłyście mega odpowiedzialne, sumienne, grzeczne i zakurwiście idealne:D:D:D:DD::D:D:D:D i oczywiście macie recepte i wyłącznośc na doskonałe wychowywanie dzieci? :O🖐️ psy o tej porze siedzą w wielu domach w budach, albo na dworzu i na balkonie jak posiedział chwile nic takiego się nie stało. a jak dziewczynka nie chce jednak psa to albo mama się nim zajmuje albo oddaje skoro nie ma czasu. dziecko powinno dostać kare jakąś żeby miało nauczkę. ale ZMUSZANIE CÓRKI DO OPIEKI NAD TYM PSEM TO MEGA DEBILNY POMYSŁ!!!

hitler i stalin też kiedyś byli dziecmi...myślisz, że bycie walniętymi mieli w genach? Ja myśle, że to raczej wina wychowania ich rodziców...

Gość Co ja zrobie...
Słuchajcie a moze uda mi sie zarobic na tym psie? Ile bym mogla wziac za takiego jamnika? i gdzie dac ogloszenie zeby sprzedac?

Gość co ja zrobie...
wiec niby wiekszosc ma racje tak? chocby nie wiem jakie bzdury powtarzała? widac jestes bardzo mloda osoba, skoro tak uwazasz.

Wlaśnie od takich matek jak autorka wyrastają tylko śmieci które w przyszlości rzucają kotami o ścianę, przywiązują psy do linek holowniczych, podpalają kojce w których śpią ich ''pupilki'', zostawiają psy na torach, przywiązane w lasach itd. HAHAHA bo przecież stary kundel się znudzil, trzeba wymienić na takiego który jest obecnie w modzie A PRZECIEŻ MAMUSIA NAUCZYLA, ŻE ODDAĆ DO SCHRONISKA WSTYD A TO I TAK NIE CZLOWIEK I NIE CZUJE :D

Gość do autorki !!!!
BO SIE SAMO O TO PROSI !!! CZY TEN PIES JĄ UGRYZŁ? ZAPEWNE NIE ! SAM SIE ZAMKNAŁ NA BALKONIE NA MROZIE CZY ONA GO???????????!!!!!!!!!!!!!!!! TO ZE MA 11 LAT NIE ZNACZY ZE JEST NIEWINNA !!! CO INNEGO JAKBY MIALA 4 LATA A NIE 11 ! ALE TY JESTES TĘPA. JA NA TWOIM MIEJSCU W ZYCIU NIE ODDAŁABYM TEGO PSA SAMA BYM SIE NAWET NIM ZAJMOWALA A UKOCHANEJ CÓRUNI NIE KUPOWALA NIC PRZEZ ROK (MAM NA MYSLI ZACHCIANKI)

Gość do autorki !!!!
MYSIA ZGADZAM SIE Z TOBĄ W 1000% DOBRZE ZE JESZCZE ISTNIEJĄ COS WARCI LUDZIE A NIE TAKIE PIERDOLONE PUSTAKI JAK AUTORKA ;/

Gość co ja zrobie...
Jak mam jej nie kupowac, przeciez to dziecko tez ma swoje potrzeby.

Gość co ja zrobie...
prosze nie uzywac mojegu nicku!! i wypraszam sobie te wszystkie oszczerstwa! to jest karalne.

ja kupiłem mojemu bratu jak miał 7 lat królika miniaturkę. efekt taki ze nie on sprząta po nim , jedynie się z nim bawi i karmi. królik go kocha, dosłownie i w przenośni, to samiec i uważa mojego brata za swoją ukochaną, nie odstępuje go na krok. teraz brat ma 10 lat. ale do rzeczy. ów królik też był pomysł żeby oddać na poczatku. bo brat się nim nie zajmowal tak jak obiecywał. przypominam, 7 lat. ale że w domu gdzie mieszka mo brat z rodzicami jest weranda i ten królik tam sobie cały dzień do powrotu mojego brata siedzi. na mrozie. już 3 zime tak i jakoś żyje i ma się dobrze, okaz zdrowia. jamnikowi pare h na balkonie nie zaszkodziły.

jestem młoda, ale 18 lat już dosyc dawno temu skończyłam... tak uważam, że większośc ma racje gdy wydaje osądy w sprawach etycznych!