Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja zrobie...

Czy moge oddać psa, którego wziełam ze schroniska?

Polecane posty

co ja zrobie... to porównanie wykazalo że twój poziom inteligencji jest co najwyżej równy numerowi dziecięcego buta 🖐️ zwierzęta domowe są oswajane już przez kilkadzięsiąt lat IDIOTKO IDŹ DO ZOO ZE SWOIM JAMNIKIEM I STAŃ KOLO WYBIEGU WILKÓW I PORÓWNAJ. Baaaa.. możesz nawet porobić fotki 🖐️ jeśli wciąż nie będziesz widziala znaczącej różnicy to już nawet śmiać mi się nie będzie chcialo z twojej durnoty. POZA TYM DLA SPROSTOWANIA: - akurat mojej osobie nie rozchodzi się o samą FIZYCZNĄ szkodę jaką ten maly śmieć wyrządzil temu psu bo to fakt, umrzeć by nie umarl przez chwilę a jedynie zmarzl chodzi o szkodę PSYCHICZNĄ dla psa. Jakim stresem bylo zamknięcie, pies nie rozumie dlaczego i za co później się dziw, że pies agresywny albo inne rzeczy się dzieją. Debilu 🖐️

Gość autorko!
gdzie mieszkasz? moze ja bym tego pieska wziela..

autorko tematu: gardzę tobą.. uwierz mi że u mnie to rzadkość ale gardzę i cieszę się że sie w życiu nie spotkamy (bynajmniej mam taką cichą nadzieję)

Gość DO AUTROKI !!!
JA ROWNIEAZ GARDZE TAKIMI LUDZMI WLASNIE DZIEKI TAKIM JAK TY UTWIERDZAM SIE W PRZEKONANIU ZE CZŁOWIEK TO NAJGORSZA ISTOTA !

Mysia ośmieszasz się podwójnie:D:D:D: raz , dlatego że ten topik to ewidentna prowokacja, autor już dawno se poszedł a reszta to podszywy, nie widzisz tego????:O dwa, ten post o gardzeniu jest totalnie żałosny i świadczy średnio fajnie o tobie i twojej mentalności:O 🖐️ ja unikam takich ludzi jak ty, którym tak łatwo przychodzi pogarda, i gardzenie innymi ludzmi🖐️

powiem wam coś, w mojej rodzinie (mamy dom z ogrodem) były trzy psy: duży pies dalmatyńczyk, mieszanka wszystkich chyba ras wielki włochaty pies i jamnik krótkowłosy. wszystkie trzy mieszkały w domu. nie w budzie. to psy domowe. ale caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaałe dnie spędzały na dworzu!!!! mimo że mogły wejść do domu w każdej chwili. nawet przy - 10 siedziały cały dzien an dworzu i nie dawały się zabrać. jeden żył 8 lat (dalmatyńćzyk - zdech na raka czy coś ), kudłacz wielki był mój żył 17 lat (zdechł ze starości już nie chodził), jamnik żył 14 lat (oślepł i zdechł ze starości) wy kurwa myślicie że te wasze pieski co 95% życia spedzaja w małym mieszkaniu w bloku to są szczęsliwe????:O :D i raz dwa razy na 5 minut wyjdą na dwór zrobić kupe? co to za zycie dla psa??? WY JE TRAKTUJECIE JAK ZABAWKI. SIEDZA CAŁE DNIE SAME W DOMU. na pewno są szczesliwe:) pies mojego kuzyna siedzi an balkonie cały czas bo chce!

Gość co ja zrobie...
jaka prowokacja? kogo niby prowokuje? chcialam zasiegnac rady czy mozliwy jest zwrot psa do schroniska. a wy na mnie naskoczyliscie.

Gość Phoebe20
dostałąś odpowiedź. Jest możliwy. Ale nie powinnaś tego robić, tyle. Napisałam co wg mnie powinnaś zrobić, reszta też, zrobisz z tym co zechcesz.

Gość DO AUTROKI !!!
NIE WSADZAJ WSZYSTKICH DO JEDNEGO WORA ! TWOJE PSY MIALY WYBOR A NIE KAZDY PIES CHCIALBY SIEDZIEC NON STOP NA DWORZU. SPORO LUDZI WYCHODZI NA DLUGIE GODZINY Z PSAMI, MOJ BOKSER ZYL 14 LAT I CZESTO CHODZIL NA DLUGIE SPACERY NIENAWIDZIL ZIMNA I DESZCZU. AUTORECZKO I CO JAKIE WNIOSKI Z UDZIELANYCH RAD? ROZUMIEM ZE ODDASZ PIESECZKA BO JEDEN CI PRZYTAKNAL ? CZY NIE ODPISUJESZ GDZIE MIESZKASZ MOZE KTOS Z SERCEM BY GO WZIAL?

Gość co ja zrobie...
no wiec skad wiesz ze moj pies nie chcial tam siedziec?

Gość DO AUTROKI !!!
IDIOTKO BO BYL ZAMKNIETY TO NIE MIAL INNEGO WYJSCIA ZOSTAW BALKON OTWARTY TO SIE PRZEKONASZ JA PIERODLE ILE TY MASZ LAT???????????????????????/// A MOZE TERAZ ZAPYTASZ SKAD WIEM ZE NIE CCHE BYC ODDANY SPOWROTEM DO SCHRONISKA?

Zcoolgany w coolke cool to co powinna zrobic gdy nie ma kto się dzieckiem zajac jak pracuje?

Gość co ja zrobie...
11 letnie dziecko nie potrzebuje ciaglej opieki.

" 22:20 [zgłoś do usunięcia]DO AUTROKI !!! IDIOTKO BO BYL ZAMKNIETY TO NIE MIAL INNEGO WYJSCIA ZOSTAW BALKON OTWARTY TO SIE PRZEKONASZ JA PIERODLE ILE TY MASZ LAT???????????????????????/// A MOZE TERAZ ZAPYTASZ SKAD WIEM ZE NIE CCHE BYC ODDANY SPOWROTEM DO SCHRONISKA?" a skąd wiesz ze nie chciał??? ja tam miałem 3 psy i one na mrozie wolaly spedzic caly dzien niz w domu. tak samo robi królik czy pies kuzyna i psy mojej dziewczyny. mylicie psa z niemowlakiem:O

Gość DO AUTROKI !!!
SKORO NIE POTRZEBUJE TO Z TEGO WYNIKA ZE JEST ODPOWIEDZIALNA>? TAKA ODPOWIEDZIALNA ZE NIEDLUGO UPIECZE W PIEKARNIKU TEGO PSA...

Gość ongfeqwf
CHYBA ZE JEST WALNIETE TAK JAK TWOJE

Ty pusta cipo. Jak mogłaś tak nieodpowiedzialnie postapic i uwierzyc swojej 11letniej córce??? zwierze to nie zabawka! trzeba było myśleć wcześniej a nie "musze sie go pozbyc teraz". ze tez tacy ludzie zyja na tym swiecie ;/ gdzies czytałam ze córka jakiejs kobiety strasznie chciała miec psa, w takim razie ta pani zaczeła przez dwa tygodnie codziennie rano budzic dziecko o 6, 7 czy 8 rano , dawala jej do reki smycz i kazala isc na 20 minutowy spacer. dzieciak nie wymiekl i teraz wyprowadza psa na smyczy! bo jest odpowiedzialny. trzeba było myśleć a nie dzieciakowi wierzyc na słowo ;/ żal mi tego psa, a jeszcze bardziej Ciebie - bo nie myślisz. pzdr

Gość Phoebe20
jezu przestańcie się o ten balkon czepiać, nie o tym był temat... nie ona tego psa tam zamknęła. Chociaż dziecku TRZEBA wytłumaczyć że tak nie można. A co do tego że 11 latki nie mogą same zostawać w domu to bzdura... 11stki już mają w miarę swój rozum, jasne że nie na noc, ale w ciągu dnia mogą same kilka godzin pobyć. 7-8 latki nawet, te co odpowiedzialniejsze. Wyobrażasz sobie wołać nianie do 11latki?

Gość DO AUTROKI !!!
ZGOOLGANY KOLEJNY OSZOŁOM TO MALY PIES JAMNIKI Z REGULY NIE LUBIĄ ZIMNA TWOJE MOGLY WROCIC DO DOMU KIEDY CHCIALY A TEN NIE ! TAK TAK RZECZYWSCIE PIES DOPIERO CO ZABRANY ZE SCHRONISKA WRECZ MARZY ZEBY ZNOWU SIEDZIEC W SAMOTNOSCI NA MROZIE ! TAK NAPEWNO TEGO CHCIAŁ !

Phoebe20 spac same nie? ale psocic tak? głupota xD

"no wiec skad wiesz ze moj pies nie chcial tam siedziec?" a Ty byś chciała siedziec na morzie? ładnie Cie wali. a poza tym, chciałaś rady ? to masz: idź sie walnij w łeb może zmądrzejesz. Nikt myślący nie bierze psa ze schroniska i po kilku dniach chce sie go pozbyc.

do mrozu na pewno był przyzwyczajony. myslisz że pies który moze całe życie spedził w schronisku zamrznie od siedzenia np 3h na balkonie? powinna zostawić otwarte okno wiadomo ale to dzieciak, bezmyslny. 11 lat to DZIECIAK. głupie i bezmyslne. powinna dostac kare jakąś, wyjasnić, pogadac itd. co oszołom. ja oszołom?::D:O poczytajcie swoje posty. ile nienawiści jadu, złości, frustracji/// ja oszołom? to ja pisze że tą 11 latkę do przytułku oddać?????????????????????? kurwa, ja oszołom?:D

Gość Phoebe20
z prostego powodu że w ciągu dnia jest bezpieczniej. Ja nigdy sama na noc nie zostawałam, jakby się coś stało to ciężej by było zawołać pomocy, od sąsiadów czy kogokolwiek. A czy psoci czy nie to zależy od wychowania. Nie można dziecka trzymać pod kloszem.

pies to nie jest niemowlak. który pozostawiony na noc w lesie zamarznie, zachoruje . KAŻDY PIES , nawet york w lesie zostawiony na mrozie przezyje!!! nie dociera to do was? psy to zwierzeta , nie ważne że udomowione. geny, budowa ciała, umiejętnośc zatrzymywania ciepła w organizmie, instynktowne chowanie się przed wiatrem , sniegiem itd piesek to nie jest niemowlak.

Gość DO AUTROKI !!!
NIE PISLAM ZEBY ODDAC TYLKO ZEBY WYCHOWALA JĄ NA PORZADNĄ OSOBE ! I NIE CHODZI TYLKO O TEN BALKON ALE PRZEDE WSZYSTKIM O TO ZE SIE SLUCHA GOWNIARY I PORZUCIC BOGU WINNE ZWIERZE!