Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość następna samotna.,/

Jestem tak cholernie samotna ,ze już tego nie wytrzymuje

Polecane posty

Gość zesralem sie
:(

Gość następna samotna.,/
eh...

Gość Nie jesteś samaaa
Ja też mam 19 lat i też jestem samotna. Gdyby nie szkoda, to bym zwariowała z nudów, a jak tak na nią narzekam.

macie dopiero 19 lat :) skończycie szkołę pójdziecie na studia/do pracy będą nowi znajomi :)

Gość Nie jesteś samaaa
Levviatan - Nawet nie wiesz jak mnie tą myślą pocieszyłeś. Mam nadzieję, że tak będzie. Dzięki :)

Gość następna samotna.,/
szczerze wątpię ;/ co to za różnica studia praca czy teraz LO też mam przecież kontakt z innymi ludźmi i co ? i dupa.

następna samotna. -> to tobie brak faceta a nie znajomych :P Nie jesteś samaaa -> nie ma za co dziękować :)

Gość następna samotna.,/
po czym to niby stwierdziłeś ? nie mam żadnych znajomych rozumiesz ? wracam po szkole do domu i w nim po prostu siedzę bo nie mam sie z kim spotkać ani do kogo odezwać ( teraz niby mam rodzinę ale jak się wyprowadzę kiedyś do chyba zacznę mówić do siebie 🖐️ )

Gość Nie jesteś samaaa
No tak, z jednej strony to prawda, ale ja jednak nie tracę nadziei. Wierzę, że będzie dobrze. Może nie jestem naiwna, ale tak mi się łatwiej żyję.

Gość następna samotna.,/
tak zajebiście jupi mogę mieć internetowych przyjaciół super.

Gość dfdsff
boze to wez sie otworz przed tymi ludzmi w budzie, zaproponuj sama z siebie piwo albo kino a nie siedzisz i narzekasz zes samotna, nic samo do ciebie nie przyjdzie, trzeba wykazac troche inicjatywy

następna samotna., -> teraz to sama sobie strzelasz w stopę... przecież można poznać kogoś ze swojej okolicy. poza tym siedząc i z nikim nie rozmawiając znajomych na pewno nie będziesz mieć

Gość następna samotna.,/
robiłam tak zapraszałam jedną dziewczyna do kina albo na zakupy to ok spotkałyśmy sie może za 3 razy i jakoś odzewu od niej później nie było ;/ (ale to lesbijsko brzmi ) czasami nawet odwoływała wszytko przed wyjściem bo nagle nie może itp ;/ To pewnie moja wina muszę być zajebiście nudna.

Gość następna samotna.,/
nie czytałeś wcześniejszych postów ja z ludźmi w szkole gadam normalnie za wszystkimi tylko to takie pieprzenie o szopenie , powierzchowne rozmowy z nikim nie nawiązuje żadnej bliższej więzi.

Gość dfdsff
eee nie zwalaj winy na siebie, to wina zlego dobrania charakterologicznego, spotykaj sie dalej a trafisz na kogos z kim bedziesz sie mogla dogadac, ja tez nie ze wszystkimi sie dobrze czuje

Gość następna samotna.,/
no nie wiem może jestem nudna i skazana na samotne życie 🖐️ najdziwniejsze jest to ze świetnie sie z nią bawiłam tzn nie nudziłyśmy się, normalnie gadałyśmy śmiełysmy sie w i w ogóle. wiec pewnie ona udawała ,a ja jestem zajebiście nudna.

Gość następna samotna.,/
wiesz co jestem w takiej sytuacji ze nie wybrzydzam 🖐️

Gość PRAWICZ3K_22
pewnie jestes strasznie brzydka.

Gość następna samotna.,/
nie , nie jestem brzydka. mógłbym być modelką gdyby moi starzy 3 lata temu pozwolili mi podpisać kontrakt z agencją. ale wyszło jak wyszło nie mam im tego za złe było minęło. nie mam jakiś zajebistych zainteresowań głownie książki, niszowe filmy , moda, gry. Nic ciekawego.

książki - napisz własne opowiadania gry - graj przez sieć filmy - pisz własne recenzje (np. na filmwebie)

Gość PRAWICZ3K_22
jesteś dziewicą ?

Gość następna samotna.,/
szukasz mi zajęć żebym nie myślała o tym jak beznadziejnie jestem samotna ? dzięki :D ale mam co robić tylko ile można tak żyć ?

Gość następna samotna.,/
tak jestem bo nawet nie miałabym sie z kim bzykać 🖐️

Gość PRAWICZ3K_22
pewnie brakuje ci bolca ?

następna samotna.,/ -> tak szukam ci zajęć abyś nie myślała o samotności - to dobry sposób. dwa np. grając możesz poznać kogoś ze swojej okolicy i zacząć z nim gadać po czym ta znajomość może stać się przyjaźnią ;)

Gość następna samotna.,/
nie wiem dla mnie to trochę głupie takie poznawanie ludzi przez internet chyba nie dla mnie. wolałabym kogoś poznać normalnie ale widocznie nie mam szczęścia do ludzi ;/