Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość następna samotna.,/

Jestem tak cholernie samotna ,ze już tego nie wytrzymuje

Polecane posty

Gość samotnoscwsieci
Przypomniałam sobie własnie o temacie, cały dzień zalatana nie miałam czasu. Ale tak dzisiaj rozmyślałam o tych "samotnych" i powiem Wam, może to nie jest żadna nowosc, ale zazwyczaj najnormalniejsi i Ci najfajniejsi ludzie są samotni, dlatego że nie chcą robic nic na pokaz, zaczac palic zeby poznac ludzi(ja tak zrobilam bo wyjechalam do szkoly w ktorej nie mialam nikogo), są po prostu soba, a ludzie którzy mają kupe znajomych po prostu się podporządkowują i takie osoby często sa SZTUCZNE. Ja czuję się samotna, ale to nie dlatego że nie mam koleżanek - bo mam ich dużo(przez to że kiedyś taka byłam jak wyżej napisałam), teraz już trace z nimi kontakt bo zmieniłam sie, zostały tylko 4 osoby nie licząc rodziny z którymi mam super kontakt -ale jestem samotna bo 1.osoba mieszka z innym miescie, 2. znalazła chlopaka i nie ma czasu, 3 i 4. ucza sie i pracują wiec nie mają czasu...

Gość Topka roztropka
Następna samotna, też jestem z Poznania i jeśli naprawdę Ci się nudzi, to chętnie wyskoczę z Tobą na piwo, kawę, film, czy na co masz ochotę:) Nie jestem samotna, ale lubię poznawać nowe osoby. Żeby nie było jestem dziewczyną trochę starszą od Ciebie. Studiuję w Poznaniu:) Jeśli masz ochotę się spotkać, to daj znać. Jeśli nie, to życzę powodzenia w przełamywaniu samotności:) Tobie i reszcie:)

Gość samotnoscwsieci
A ja już nie bede jęczec tylko biore sie za siebie i może jak zaczne miec wszystko w dupie to samo do mnie przyjdzie :) najczescie tak mam że dużo o czyms myśle to jak na złosc sie nic nie udaje a jak olewam to wychodzi.. :D może to jest sposób !

Gość misia-a
hej ! Jest tu ktos jeszcze? Co do tego by wyjsc do ludzi i znalezc sobie towarzystwo: jestem strasznie niesmiala i zagadanie do kogos jest dla mnie wrecz niewyobrazalne, a osoby ktore nie sa niesmiale nie zrozumieja ze rada typu "przełam to" jest kompletnie bez sensu

Gość Topka roztropka
Hej Samotna :) Mój e-mail to: topka_roztropka@wp.pl

Gość co mam do stracenia?
Dziewczeta, nie panikujcie.. jestescie jeszcze mlode, zapewne piekne i wszystko przed wami. Powiem wam szczeze, ze tez jestem cholernie samotny - nigdy nie przywiazywalem wagi do tego, zeby miec wielu znajomych - caly swoj czas poswiecalem swojej partnerce i bratu. Brat jest juz dorosly, ma teraz swoje zycie, wlasne problemy, wyprowadzil sie na studia... Moja partnerka natomiast wyprowadza sie rowniez (jutro z rana wylatuje z powrotem do kraju). Mam 27 lat, zero znajomych, a zwiazek, w ktory inwestowalem od 8 lat rozsypal sie w ciagu dwoch dni w drobniutki pyl...Mysle, ze najwazniejsze to sie nie poddawac a kazde niepoodzenie widziec jak nowa szanse na lepsze jutro :D Wiem, ze czasem ciezko dostrzec swiatelko w tunelu, ale wiem tez, ze ono zawsze jest, chocby nie wiem jak nikle. Trzeba sie trzymac. Dacie sobie rade. Wszyscy jakos sobie radza - wyjatkow nie uswiadcza sie :D Pozdrawiam Poznan - miasto nowych mozliwosci b.

Gość AgnessBe
Na samotność najlepiej zacząć od rozmów przez internet, tak najłatwiej będzie to przelamać. Polecam Ci np gochat.in tam jest duzo osób pozytywnie nastawionych do nowych znajomości