Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość następna samotna.,/

Jestem tak cholernie samotna ,ze już tego nie wytrzymuje

Polecane posty

No wiesz ale masz jakiś temat ulubiony czy coś takiego np. muzyka no nie wiem może grasz w gry to dla osób z takimi zainteresowaniami nie jesteś nudna.

Gość ona00000
autorko jak chcesz moge z toba pogodac zapoznac sie ;) jestes w liceum czy juz skonczylas?

Gość samotnoscwsieci
zazdroszcze że nie bylas, ja juz zaplacilam i kurwa musze isc i jeszcze sama, siara na cala szkole pewnie bede jedyna bez os.towarzyszącej :D bedzie trzeba sobie po procentach strzelic :D

Gość następna samotna.,/
z tego co wiem to u mnie w LO dużo dziewczyn było bez partnera na studniówce :D jestem jeszcze w LO ostatnia klasa :)

Gość feliqua
Ale trafiłam,jedyne co mi sie nasuwa na myśl to "czy oni piszą o mnie?" przechlapane....

Gość misia-a
mam rocznikowo 18 lat, też czuję się strasznie samotna. jestem bardzo nieśmiała nie umiem nawiązywac kontaktów z ludźmi. właśnie kończą mi się ferie a ja nic nie robiłam, drugi tydzień to właściwie przeleżałam w łóżku. Chciałabym coś zmienic ale nie umiem! na dodatek mieszkam w małej miejscowości i nawet nie mogę, dajmy na to, wyjśc sama do kina bo żadnego tutaj nie mamy..

Gość gevka
misia-a - dokladnie jak bym o sobie czytala

Gość feliqua
misia... chyba wiem o czym mówisz,ja może też bym wybyła z domu ale szkoda się pakować w to cudowne błoto i gromadke ludzi pod jedynym sklepem

Gość samotnoscwsieci
mam nadzieje że tak będzie, bo chyba pójde do kibla, nawale sie i wróce i tyle będzie z mojej studniówki :) samotna, a miałaś kiedyś jakąś bliższą koleżanke czy tak od zawsze nie miałaś z kim wyjść z domu? w ogóle z czego piszesz mature ?:D ja walcze z chemią w tym roku.. coś czuje że to był zły wybór

Gość dup1111111111111
PISZCIE Z JAKICH JESTESCIE MIEJSCOWOSCI !! moze te samotne sie zakoleguja i spotkaja :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Gość następna samotna.,/
zawsze myślałam ze w małych miejscowościach wszyscy sie znają od dziecka i jest łatwiej ale widać się myliłam... jakkolwiek durnie to zabrzmi to jednak pocieszające ,ze nie tkwię sama w tej dupie 🖐️

Gość samotnoscwsieci
z jakiego woj.dziewczyny jesteście ? przynajmniej cieszmy się że torche nas sie uzbirało tych samotnych :)

Gość gevka
ja okolice Olsztyna ;)

Gość lilka 201
hej dziewczyne:) nie przejmujcie sie ta sampotnoscia to tylko chwiolowe. przerabialam juz to.... wiem ze to nie jest mile wlasnie jedna kol wyszla za maz ma innych znajomych i z nimi sie spotyka bo lepiej sie z nimi zna ja tez bym chciala zebysmy utrzymywaly lepszy kontakt ale mysle ze jest coraz lepiej... i znajdziemy tematy dla nas:(ale ma chłopaka z ktorym mam swietny kontakt i zawsze sobie mowie ze wlasnie to jest moja najlepsza przyjaciolka i jak narazie sie sprawdza:) jak chcecie ze mna pogadac to dajcie znac tutaj , napiuszcie swoj nr gg albo emaiol:) chetnie pogadam, pozdrawiam:)

Gość następna samotna.,/
no właśnie w podstawówce miałam dwie w gimnazjum tez 2 ale potem wiadomo, wszytko sie rozpadło i juz nie nie da sie reanimować. one mają swoich nowych przyjaciół a skoro sie nie odzywają to widocznie maja mnie gdzieś. Po za tym to tez nie była prawdziwa przyjaźń takie spędzanie czasu razem i tyle z barku laku.... ja piszę dodatkowo z wosu i geografii ale co potem to nie mam pojęcia :D

Gość samotnoscwsieci
ja z Wrocławia :) kurde w okół mnie mam wrażenie że wszyscy są szczęśliwsi ode mnie, każdy ma jakiej hobby plany na przyłość a ja ani jednej rzeczy dobrze nie umiem :/ fuck

Gość następna samotna.,/
samotnoscwsieci przybij mam tak samo 🖐️ w niczym nie jestem dobra , a niby każdy ma coś w czym jest... taa

Gość misia-a
gevka-> ja też warmińsko-mazurskie ;)

Gość samotnoscwsieci
te przyjaźnie z sp i gim.. skąd ja to znam, tak samo będzie pewnie w liceum, za rok czy dwa już nie będę połowy nazwisk pamiętać. A macie może nadzieje (te samotne co są jeszcze w liceum) że jak pójdziemy na studia to jakoś nasze życie ruszy na przód ? w ogóle to piszcie jakie macie plany jeśli macie na przyszłość :) A wos i gegra podobno nie takie straszne. Ja dalej chciałam wyjechać za granice albo gdziekolwiek do dużego miasta :)

Gość gevka
misia-a blisko Olsztyna mieszkasz? :)

Gość samotnoscwsieci
misi-a i gevka troche daleko ode mnie, a szkoda :) może sie jakoś spotkacie ?:D co dwie głowy to nie jedna, pójdziecie na impreze i kogoś poznacie, trzymałabym kciuki :) samotna- to mamy coś wspólnego. Ja zawsze oglądają "mam talent" albo kiedyś jeszcze idola czy ycd rozpaczałam po każdym odcinku że każdy coś robi, tylu ludzi tam przychodzi a ja siedze na dupie i wzdycham czemu mnie nigdzie nie posłali rodzice :/

Gość nwdjkfsm,
a z lublina jest ktos

Gość gevka
ja tez chce wyjechac gdzies do duzego miasta albo zagranice ...i zostawisc to wszystko i zaczac od nowa

Gość takise 87
a z okolic poznania ?

Gość misia-a
gevka- ok. 100 km :) ja tak średnio sie uczę, mam dośc dobre oceny tylko że jestem strasznie leniwa.. jestem na profilu ścislym a te przedmioty akurat srednio mi wchodzą. mam zamiar zdawac na maturze matme rozszerzona i geografie ale jak to bedzie to zobaczymy. wiem tylko jedno, że gdy skoncze szkole uciekam z rodzinnego miasteczka do jakiegos wielkiego miasta, mam nadzieje ze tam poznam chociaz JEDNA osobe z ktora jakos sie dogadam

Gość gevka
oho widze coraz wiecej nas ;)

Gość feliqua
wam to przynajmniej matura zostala(jakies zajecie) ja rzucilam studia na pierwszym roku(jakies 3 tygodnie temu) zawsze prymuska,ulubienica nauczycieli w LO,ludzie do mnie lgneli,faceci rowniez,zawsze slyszalam "ty to mozesz miec kazdego"...nie mialam nikogo.mnostwo zainteresowac.wrocilam z miasta na wies,zamknelam sie,pozbylam telefonu.I stwierdzilam ze jak ma sie walic to niech sie wali.we wtorek musze jechac do wroclawia i ciesze sie na sama mysl o pociagu,bo beda tam ludzie! ale i tak sie pozniej zamkne.....to chore! ach no i na studniowce nie bylam...uwazalam ze mi sie nie nalezy...ale drogie Panie jak maci okazje to idzcie i zatanczcie na stole :D i jeszcze rodzice....eh

Gość jaa850
jesli chcecie jechac za granice na zarobek to szukam osoby ktora pojedzie ze mna do Holandii jest to praca w ogrodnictwie, niestety moj chlopak nie moze jechac ze mna, dlatego szukam kogos kto tez chce zarbic i lepiej nie jechac samej;) wyjazd w marcu, jest ktos chetny?