Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Troenna

15 kg od 8 lutego! Kto ze mną?

Polecane posty

anvers to moze pestki slonecznika wiesz pojedynczo to troszke zajmie paluszki:)

uwielbiam pestki ale one maja swoje kalorie a jak zaczne jesc to nie moge przestac wiec tych kalorii mozna sie nalykac

jeszcze dzis pije sok pomaranczowy ale od jutra tylko woda

Gość pepsifrau
Dziewczyny , jesli ciagnie was do slodyczy, to sprobujcie popijac herbatke z chromem, naprawde pomaga , regulujac poziom cukru we krwi!!! Albo ostroznie suplementowac chrom, ale sprawdzcie najpierw w internecie jaka dawka jest bezpieczna!!! Ale dziala naprawde dobrze!!!!

chrom tez prubowalam i naprawde nie dziala na wszystkich mi troszke pomogl ale wiem ze i tak wszystko jest u mnie w glowie to tam musie sie poprzestawiac

a moj to juz dawno zasnal i nie mam co robic a spac mi sie jeszcze nie chce

ja ze spaniem nie mam problemow no chyba ze moj siedzi i oglada tv ale jak jest juz w lozku to milo wskoczyc do juz nagrzanego i spioch od razu

Ja się chętnie przyłączę :) Jestem mamą prawie 2,5miesięcznego szkraba i niestety do mojej idealnej (dla mnie) masy ciała brakuje mi właśnie 15kg (grubasek- mam podobnie jak Ty- 79kg i 169cm). Zrzuciłam już wszystko co przed ciążą z tym, że moja sylwetka paskudnie się zmieniła- mam dużo szersze biodra niż przed ciążą i lekko wiszący brzuch :( niestety ćwiczyć można dopiero po ok. 6 msc od cc także u mnie w grę wchodzi póki co sama dieta. Będę zaglądać tutaj wieczorkami bo oprócz opieki nad młodym mam jeszcze sesję (studiuję). Trzymajcie się i powodzenia :D

no ja problemow ze spaniem nie mam po prostu jeszcze nie jestem na tyle zmeczona zeby zasnac

Co do chromu- ostatanio na wykładach przedstawiali nam najnowsze badania i chrom jest mutagenem i może działać kancerogennie bo wpływa na receptory regulujące uczucie głodu i sytości zmieniając ich działanie a one muszą działać poprawnie. A... no i nie u każdego działa- wpróbowałam na sobie.

Gość pepsifrau
Na temat chromu od zawsze byly sprzeczne opinie , wszystko zalezy od postaci i ilosci, bo bez niego insulina swiruje! Kopie w chromie juz od lat, ostroznie trzeba!!!!

No tak, wiadomo, że nie można przekraczać dawki chromu ani niczego innego co jest zalecane w jakiś tam dawkach bo w nadmiarze wszystko jest toksyczne, ale tak naprawdę zapotrzebowanie na chrom w porównaniu do innych składników mineralnych diety jest niewielkie...

Gość studenciaczka
Witajcie, ja dziś zaczelam ale mysle ze moge sie podpiąc, 15 kg to dla mnie idealna sylwetka, narazie moj pierwszy cel to 6 kg, ale dlugofalowo 10-12kg wiec mysle ze moge sie przylaczyc, jakas specjalna diete stosujecie? ja jestem na kopenhaskiej, iwem ze jest dosc ciezka i niebezpieczna ale 2 lata temu ja stosowalam i schudlam 6 kg, ktore mi nigdy nie powrocily, teraz marze o kolejnych 6kg. Pozdrawiam

dzien doberek wszystkim:) widze ze zycie bedzie sie toczylo wieczorami(przynajmniej mam taka nadzieje) to dobrze bo ja tez pracuje caly dzien i wygodniej jest mi tu zagladnac po 19:) ja dzis na sniadanko mialam serek bialy z 2 pl szynki i kawalkiem ogorka, pozniej bylo jablko a teraz wcinam musli z mlekiem i tak sie zastanawiam co na obiad zebym nie musiala gotowac 2 choc moj m tez moglby troszke zrzucic, no ale dla niego obiad bez ziemniakow/makaronu czy ryzu to nie obiad;) mam nadzieje ze zagladnie tu jeszcze ktos:)

Gość Pierdołka ;-)
Ja tez sie odchudzam ale na innym forum ;) W sumie tez mam do zrzucenia 15kg z metodą MZ. Kurcze mnie to przeraża ze będe musiała na 2 obiady gotowac bo mó mężuś tak samo ziemniaki , ryz cy makaron muszą byc heh.... Niestety on nie będzie sie ze mnąodchudzał bo nie ma z czego ;/

myslalam nad obiadkiem i wymyslilam wlasnie nasmarowalam kurczaka przyprawami i do piekarnika obiad na 2 dni (dla m beda tez pieczone ziemniaczki) do tego zielona salata z jajkiem i sosem jogurtowo-koperkowym:) oj fajnie jest miec choc 1 dzien krotszy w pracy mozna nadrobic zaleglosci, powycieralam z kurzu mojego orbika i mam zamiar wieczorkiem pobiegac, oby tylko nie skonczylo sie na planach;)

Gość Pierdołka ;)
Widze ze dobrze rozwiązałaś problem z obiadkiem dla Ciebie i m ;-) Trzymam kciuki za ćwiczenia!

Słuchajcie - jak dla mnie świetnym sposobem na głód jest guma do żucia - jakkolwiek to brzmi, mi pomaga, ewentualnie tic tacki - jeden to dwie kalorie, zaspokaja głód na słodkie i oszukuje żołądek. No i warto pić dużo zielonej herbaty - przeczyszcza organizm. Od jutra zaczynam ćwiczenia - znalazłam w internecie świetny zestaw na pupę, uda, łydki i brzuch. Musimy wyglądać świetnie latem! Ja już mam dość chowania swojego ciała i ukrywania grubych nóg. Chcę włożyć mini i wreszcie poczuć się seksownie!

Gość Pierdołka ;)
To moze podizel sie zz nami tym swietnym zestawem cwiczen z nami? ;) hmmm guma do żucia do świety pomysł :D

Witam. Ja od dawna odchudzam się. Za mną już 25 kg, które przyrosły do mnie po hormonach. Przede mną jeszcze bardzo dużo kilogramów. Walczę z nimi non stop. Waga 103.5kg, wzrost 165 cm. Dieta: ryby, gotowane mięso, warzywa surowe i gotowane, niektóre owoce, wszystko bez dodatku soli. Do tego krople odchudzające i herbatki takie jak "Zioła mnicha" i inne. Powodzenia wszystkim!!!!

Gość grubaska81
hyym z ta zielona herbata to nie jestem tak do konca pewna czy przeczyszcza ja pije tylko zielona juz od 7 lat wiec powinnam trzymac linie caly czas;) czasem na wieczor lubie tez mietowa wypic i nie slodze ale daje 1 lyzeczke miodu, ja wlasnie po obiadku(udko+salatka-i naprawde czuje sie mega full) maly relaksik i ide pocwiczyc-musze w koncu rozruszac te moje stare kosci:) a co do gumy do zucia czy tictac-slyszalam tez takie opinie ze to pomaga zabic/ oszukac glod, ale z 2 str moja dentystka mowi takim uzywka stanowcze nie:)

hyym z ta zielona herbata to nie jestem tak do konca pewna czy przeczyszcza ja pije tylko zielona juz od 7 lat wiec powinnam trzymac linie caly czas czasem na wieczor lubie tez mietowa wypic i nie slodze ale daje 1 lyzeczke miodu, ja wlasnie po obiadku(udko+salatka-i naprawde czuje sie mega full) maly relaksik i ide pocwiczyc-musze w koncu rozruszac te moje stare kosci a co do gumy do zucia czy tictac-slyszalam tez takie opinie ze to pomaga zabic/ oszukac glod, ale z 2 str moja dentystka mowi takim uzywka stanowcze nie jeszcze raz bo wpadka lietrowa byla:)

Cześć kobietki ! Więc zaczynam moj dzien jest parwie 11 , kupilam dzis troche warzywek owoców , chleb chrupki , wlasnie pije kawe. Zamierzam nie łączyc niektórych produktów ze soba , a niektore ograniczyc do absolutnego mininium albo nawet zero , typu ziemniary - ktore uwielbiam nota bene najlpesze z patelni ;) Wieczorem moze wstwie moje wymiary bo nie mam centymentra w domu ! musze sie zopatrzyć w ten sprzet. Moje sniadanie : chleb chrupki 1 kromka , pomidor , ogórek , troche twarogu.

Ja też zaczynam po raz kolejny od jutra, sama nie wiem który to już raz, mogę do Was dołączyć? :) Dokładnie nie wiem jakie teraz mam wymiary i ile ważę - mam zamiar zrobić to dopiero gdy skończy mi się okres bo teraz jestem cała napuchnięta :) Mam ok 65 kg, 170cm wzrostu i 18 lat, przytyłam w rok 5 kg, mimo, że schudłam 8... Chciałabym stracić 5 kg co najmniej, a może i więcej, zobaczę jak będę się czuć z tą wagą :)

to i ja sie dołacze jesli mozna. nosze sie z zamiarem odchudzania juz dlugo, ale zawsze znajduje sobie skuteczne wymowki. a ostatnio tak mi dopisuje apetyt ze zamiast 6 kg bede musiała niedlugo zrzucic 12 kg do wymarzonej wagi. jakis czas temu udalo mi sie schudnac dieta nielaczenia weglowodanow z bialkami, w polaczeniu z dieta 1000 kcal, wiec mysle ze teraz tez dam rade. mam od polowy marca szereg imprez ,chcialabym gdzies za miesiac juz zgubic ok 4 kg. mysle ze to zdrowe tempo. plan na jutrzejszy dzien: twarozek z pomidorem i otrebami - na sniadanie 250 kcal jogurt naturalny - przekaska 200 kcal (ewentualnie ze slodzikiem jak bede miala ochote wtedy an slodycze) marchew piers z kurczaka z duuuuza iloscia surowki - obiad 350kcal jajko z ogorkiem lub pomidorem - kolacja 200 kcal myslicie ze tak mozna?:>