Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnamaska

ona ciągle ma ochote na seks nie wiem co robić

Polecane posty

Gość Bardzo marne prowo
Mamy nadzieje ze sie wreszcie zachowasz jak mężczyzna ktory kocha i pragnie swojej kobiety. Powodzenia

Gość Bardzo marne prowo
Dla tej dziewczyny to byloby lepiej jakby sie z innym przespala bo ten koles to jest jakis ograniczony i w dodatku Mówi co kiedy ma robić itd a jak do seksu dojedzie to juz chyba bedzie uważał ją za swoją własność i sie biedna dziewczyna juz nie uwolni z rąk psychopaty

Gość wiesz co autorze
ty sie nie zachowujesz jak jej kolega nawet nie jak jej brat. ty jestes jej ojcem! mowisz jej ze ma sie uczyc i co ma robic. ty dyktujesz warunki i caly czas piszesz tylko ze ty,ty,ty,ty czegos od niej wymagasz a ona nie ma prawa niczego wymagac? myslisz sobie ze ozenisz sie z nia i wtedy bedziecie uprawiac sex, ze dopiero po slubie straci dziewictwo i wtedy ty-pan i wladca rozkazesz ze musicie miec dziecko bo juz wiek jest odpowiedni. zrozum ze ona chce sie kochac wiec pokaz ze masz jaja i sam cos zainicjuj.bo na razie jestes dupa wolowa ktora najchetniej pozalilaby sie jej mamusi ze corcia dorasta i chce sexu i nie zaslaniaj sie swoimi kolezaneczkami ze ''im sie nie chce'' bo to sa typowe baby ktore sa aseksualne -tobie neistety trafila sie kobieta ktora ma duze potrzeby a ty jeszcze bardziej jej to uswiadamiasz nie dajac jej tego czego chce-skad wiesz moze jak juz ja zaspokoisz wcale jej sie to nie spodoba...no ale przeciez wiesz lepiej czego potrzeba twojej ''corce''

Gość autorze
no przeciez mowie ze psychiczny:-O

Gość autorze
marika jestes slodka :-)jak cos piszesz to smiac mi sie chce :-)

Gość czarnamaska
jestem, troche się pokłuciliśmy, kiedy jej oznajmiłem że chce rozwiązać sprawe dotyczącą naszego współżycia, powiedziała tu cytuje "wreszcie nie mogłam się doczekać". Nie chciałem tego z nią robić, porozmawialiśmy, oznajmiłem jej że minimum 3 lata musimy poczekać, nie chciała słichać, tłumaczyłem że będzie żałować, że to jest nieodwracalne, że przecież musi się uczyć a ona swoje nadal swoje... Nic pokłuciliśmy się i tyle .

Gość Zwariuję, więc mnie zarżnij!
Są dwie opcje: albo komuś się bardzooo nudzi, dlatego wymyśla takie durnowate prowo albo Ty drogi autorze powinieneś jak najszybciej skonsultować się z lekarzem lub farmaceutą. A najlepiej jeśli byłby to psychiatra bądź seksuolog!!! Ja pierdolę, jak czytam Twoje teksty i to co piszesz o tej dziewczynie, to choć jej nie znam, współczuję jej z najszczerszego serca. Biedna dziewczyna nawet nie z jakim psychopatą przyszło jej być. Ok, rozumiem -chcesz żeby się szanowała, była pewna pierwszego razu, ble ble ble. Ale to, że się masturbuje to nic niezwykłego- ma 19 lat i odczuwa już potrzeby seksualne a skoro z Ciebie jest cipa a nie facet, to co się dziwisz dziewczyninie? Po jej słowach i czynach można wywnioskować, że jest jak najbardziej dojrzała i pewna tego, że chce seksu z Tobą! A Ty na co czekasz? Na jej pisemne potwierdzenie matole?! OMG, to Ty się powinieneś leczyć- nie ona! Facet, który w wieku 24 lat nie odczuwa żadnych potrzeb seksualnych i myśli o seksie jak o złu koniecznym jest albo aseksualny albo chory psychicznie! Poza tym terroryzujesz ją psychicznie, rozkazujesz jej co ma robić a czego nie- jednym słowem jesteś zwykłym tyranem i powiem Ci jedno: odejdź od niej i daj żyć! Zasługuje na kogoś lepszego niż takie ścierwo jak Ty!

Gość autorze
no i ktos wreszcie napisal prawde :-)

''tłumaczyłem że będzie żałować, że to jest nieodwracalne,'' Hahaha. No tak, bo jak straci cnotę z kimś, kogo kocha i kogo zna ponad 2 lata to będzie koniec świata. :o Tak, tak.

Gość autorze
on sie nad nia zneca i to mnie najbardziej wkurwia :-O zgrywa pana i wladce nad cnota :-O

Gość i ja się tez wypowiem
nie odpowiedziales na pytanie czego tak wlasciwie oczekujesz piszac tutaj? jesli rady, to ludzie juz ci doradzili...praktycznie wszyscy to samo...PRZELEC JA!

Znalazł się strażnik cnoty i edukacji! :o Bożeee, że też ziemia takich nosi!!!

Gość czarnamaska
Powiedziałem jej, że seks będzie możliwy za minimum 3 lata. Muszę się do tego jakoś przygotować psychicznie, a ona tego w ogóle nie rozumie! Nie wie, że boję się bólu związanego z pierwszym razem?! Co ona sobie wyobraża? Co za jebana gówniara!

Gość czarnamaska
jak ja moge ją przelecieć?, przecierz to moja dziewczyna?, ja nie moge, ona musi byc pewna

ja też mu to doradzałam, ale zmieniłam zdanie. Zostaw ją w spokoju! Jesteś chory psychicznie i doprowadzisz dziewcze do nerwicy! Bądź człowiekiem i daj jej wreszcie żyć tak jak chce! Uczyć się kiedy chce i bzykać się też kiedy, jak, gdzie i z kim chce!!!! A ty się lecz.

Gość autorze
ja tez wypije browarek na to hahhaaaaaaaa :-) ustalil ze nie 4 lety TYLKO 3 buahhaaaaaaaaa :-)

Może chcesz pomocy?Moze nie wiesz jak to się robi? Jak chcesz to powiemy:))

Gość czarnamaska
nie mam pindolka :(

Gość autorze
nie 4 lata tylko 3 buahhaaaaaaaa

Gość czarnamaska
Powiedziałem jej, że mam wiele obaw. Czytałem, że podczas pierwszego razu mogę zacząć krwawić albo złamać sobie penisa, a tego nie chcę. Ona ma to w dupie i myśli tylko o zaspokojeniu swojej złej powtarzam złej chuci seksualnej!

Gość czarnamaska
Prosiła mnie, płakała, błagała. Na co ja wziąłem pasek od spodni, posadziłem gówniarę na kolanie i dostała wpierdol po dupie! Wzięłoby się toto do książek, bo kolokwium w poniedziałek, a jej figle migle w głowie!

Nie masz:)) Trzeba było od tego zacząć:)) Leć do sex shopu tam ktoś Ci doradzi:)

Gość i ja się tez wypowiem
i dalej nie odpowiedziales czego od nas oczekujesz...czytanie ze zrozumieniem szwankuje?