Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropka nad ii

Podoba mi sie moja pacjentka-część druga

Polecane posty

Gość kropka nad ii
nie wiem majka,jak masz to wytrzymac...to straszne,sluchaj,a moze jak wy sobie piszecie to napisz mu w mailu i spytaj,czy wyjatkowo nie moglby cie przyjac wczesniej,bo w polowie maja,to musisz wyjechac...jesli mu zalezy to zrobi to dla ciebie,jesli nie to wcale nie jestes wyjatkowa dla niego..lekarze zawsze wcisna swych znajomych w jakis wolny termin,nie ma innej opcji,nawet dluzej zostana,a przyjma...na bank wcisna znajomka,jak im zalezy..

Gość majeczka31
Terminy ustala asystentka. Ostatnio dwa razy zabrał jej kalendarz i wcisnął mnie wcześniej, ale nie tym razem :( Stał jakiś taki markotny

Gość kropka nad ii
moglby i trzeci raz...ona tam rzadzi ,czy co?dziwne...napisz mu o tym,jak bedziecie pisac,zreszta sam ci powinien w mailu napisac,ze mu przykro i chociaz ,ze teskni...ale to mi takie dziwne jakies jest,,, moze jej tak kazal,zebys czekala dluzej,no juz sama nie wiem co myslec...

Gość majeczka31
Trudno mi sie odnieść do tego. Może i kazał. Nie wiem

Gość kropka nad ii
Nie bede wymyslac teorii majka,nie mam pojecia..przykro mi.Nie wiem,jak cie pocieszyc...ale pewnie bedziecie do siebie pisac,to moze jakos to przezyjesz...

Gość kropka nad ii
Spytaj mu sie w mailu,czemu taki smutny byl..moze faktycznie jest na cos chory..

Gość majeczka31
Przeważnie był uśmiechnięty i rozgadany, trochę posmutniał tylko gdy usłyszał o terminie wizyty i jak wychodziłam

Gość kropka nad ii
No i zrobilo sie smutno....mnie rowniez...

Gość majeczka31
Mnie trochę też, ale nie jest tak źle, bo wydarzyła sie taka mała rzecz :) Tylko gdzie nasza bezimienna?

Gość kropka nad ii
myslalam,ze jest gorzej wiec ok,majka... nie wiem,gdzie jest pani bez nicku?moze nie ma ochoty dzisiaj ?

Gość bez nicku..
jestem juz, jestem, musze tylko nadrobic zaległosci w czytaniu ;)

Gość majeczka31
poczekamy na nią...a co u ciebie?

Gość kropka nad ii
jakos tak sie markotno zrobilo,a moze ja sama jestem smutna..

Gość bez nicku..
kurcze, szkoda ze tak długo musisz czekac.. ale wiesz, mimo wszystko w Twojej hist jest wiele pozytywow - mam na mysli wasz kontakt. to ze piszecie. i skoro tyle czasu musisz czekac na wizyte to moze akurat się cos uda w miedzyczasie... jakies spotkanie, bo jednak piszac do ciehbie pokazał ze zalezy mu na kontakcie z Toba.. moze on ogolnie teraz ma gorszy czas, samo to ze sa odwoływane wizyty.. ale naprawde nie smuć się, bo sama wiesz ze wizyty w gabinecie to nie jest jedyna droga waszego kontaktu... moze napisz w mailu, ze szkoda ze sie nie bedziecie tak długo widziec, i poczekaj na reakcje, zobaczysz co on na to napisze. jesli nine zaproponuje spotkania to pewnie bedziesz musiala poczekac do zakonczenia leczenia i wtedy zobaczysz co i jak. a jesli chce sie spotkac, to na takie słowa powinien cos co najmniej zasugerowac.

Gość majeczka31
Super :) Przeczytaj koniecznie

Gość bez nicku..
kropko - a Ty kiedy masz wizyte?

Gość majeczka31
Podaję wam meila. Napiszcie szybko bym miała pewność, ze to wy majeczka3179@wp.pl

Gość kropka nad ii
u mnie bez zmian..mam chyba zisiaj dola jakiegos ....nie wiem sama co to jest...przeczytalam te posty powyzej ,tez od tej dziewczyny tego ptaka wolnego zdaje sie...i tak zaczelam sobie myslec o tej mojej sytuacji,glupio mi sie zrobilo tak przed sama soba...bo pomyslalam,ze nikogo nie mozesz zmusic do milosci,faktycznie facet,ktorem zalezy to poderwie kobiete...i pomyslalam tak jak ona pisala,ze moze ty to masz szanse wiec dobrze,ze cos robisz...a ja to pewnie podziele jej los,w sensie ze moze tez nie jestem np;w jego typie i nawt nie mialabym szansy ,zeby go poderwac....

Gość bez nicku..
ja ci napisałam juz maila :) i napisałam Ci tam tez czas kiedy bede mogła odpisac na Twojego maila - pisze to tak dla pewnosci zebys wiedziala ze to na pewno ja ;)

Gość bez nicku..
kropko - jeszcze niczego nie przesądzaj. poczekaj do konca leczenia (no chyba ze chcesz działać wczesniej) i sproboj z nim nawiazac kontakt przez internet. i wtedy bedziesz wiedziała, czy powinnas się wycofać czy nie. w takich relacjach naprawde róznie bywa. niektorzy lekarze potrzebują zobaczyć takie zielone swiatełko u pacjentki, by tez nie popsuc swojej włąsnej opinii zaczynajac kontakt. bo wyobraz sobie lekarza który podrywa pacjentke, ktorej sie to w ogole nie podoba. co robi taka pacjentka? opowiada swoim koleżankom, ktore opowiadaja o tym dalej i tak sie to toczy.. potem taki lekarz ma zepsuta opinię. naprawde róznie bywa. oczywiscie jest tez mozliwe ze danty lekarz jest w ogole niezainteresowany. ale warto to sprawdzic, nawet jelsi się nastawiasz na ta druga opcje. potem nie bedziesz przynajmniej załowała, ze nic nie sprobowałas. nic nie tracisz, a zawsze jest jakas szansa ze mozna cos zyskać

Gość bez nicku..
ja już niestety dzisiaj muszę zmykac, wpadłam tylko na chwilkę. do jutra dziewczyny. głowa do góry i dobrej nocy :)

Gość majeczka31
odpisałam ci... Kropka każda z nas jest inna i mimo podobieństw nasze sytuacje też są różne. Nie ma co wrzucać wszystkiego do jednego wora. Ja też mam ciężki dzień, ale cóż zrobić,trzeba przetrwać

Gość majeczka31
kropka napisałaś?

Gość kropka nad ii
nie wiem majka ,co ja mam z tym kompem lub poczta ...juz wyslalam ci 3 maile,jeden chyba odrzucilo...pisalam ci gdzie ide na chwile i po co....napisz mi ,ze dostalas te maile,prosze..

Gość majeczka31
mam :) już ci odpisałam

Gość kropka nad ii
majka odpisz mi prosze,ze dostalas moje maile...

Gość majeczka31
kropka odpisałam ci

Gość majeczka31
Kropka przeczytałaś? Wysłałam ci drugą wiadomość z nr gg by łatwiej było

Gość kropka nad ii
tak majka,poczekaj tylko ,az wroce..10 minut,ok?

Gość mad world.
Dziewczyny, czy ten dentysta nie jest przypadkiem z dolnego slaska? Prosze o odpowieź- to bardzo wazne