Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NellyBlu

Faceci 40letni

Polecane posty

Gość Wadi
Green można mieć net w telefonie :-)

Cześć Wadi. net w telefonie to ja mam, ale ja pracuję przy kompie, i tego co robie w telefonie nie ogarnę :) więc pozostaje siedzieć i przez okno tęsknie spoglądać

Gość Wadi
Hmm to i do mnie czasem oczko puścisz :-)

wadi a jaaa ja też mogę puscić oczko?? :-) Ja akurat neta w telefonie nie mam i dobrze, bo już bym chyba całą dobę siedziała na necie. green ok, zrobię kółeczko wokół jeziorka za Ciebie :-)

Wadi oczywiście - wielkie zielone oczko dla Ciebie ;) Nelly - wokół jeziorka, ach cudownie, już mi lepiej

Gość Wadi
A to juz coś o tobie wiem , masz zielone oczy :-)

Gość Wadi
Nelli to tak jak ja co chwila wchodze na neta.

Wróciłyśmy na chwilę, obiadek ,pranie itp a potem pewnie znów gdzieś pójdziemy. U nas jest ponad 20 stopni i piękne słoneczko

Gość Wadi
No gdzie to oczko Nelli ???

Gość Wadi
A pewnie ze chcę . A jeszcze jaj są takie kocie ... . :-)

Pogoda jest doskonała. Najchętniej pojechałabym sobie teraz nad morze, ale niestety praca praca praca

wadi- kocie to popros green. Moje nie są raczej ;-) green mooorze, nie widziałam kilka lat.

ja bylam sobie 3 tygodnie temu w SPA nad morzem, cudownie. No ale ja mam niecałą godzinę jazdy. Moje zielone, ale kształ mam mało koci :) bo pewnie to Wadi mial na myśli.

green ja nad morze mam całą Polskę do przejechania... a oczka to domyślam się że o kształt chodziło, ale zielonym i tak bliżej do kota niż szarym :-)

ja jestem uzalezniona od morza :) koi mi nerwy skołatane, daje mi energię. Kocham Bałtyk, bo to nie każde morze jest takie cudowne, wspaniałe i ma tyle odcieni zależnych od pory roku. Mi do kota daleko w każdym względzie, nawet nie mam i nie będę miała kota bo nie przepadam za tymi zwierzakami, nie rozumiem i nie czuję się dobrze w ich towarzystwie :)

Green ja uwielbiam morze, ale mało mam szans na spotkania z nim. kot... hm, też akurat z kotem bym się nie porównała. Nie mam kota, choć tu koło mnie kręcą się rózne, ale własnego nie mamy .

Za to jak się wybierzesz nad morze to już możesz celebrować :) Sama sobie czasem zazdroszczę że mam tak blisko nad Bałtyk ;)

O tak, to prawda jak jade raz na ileś lat to cieszę się jak nikt. Akurat zazwyczaj ni nad polskie jeździliśmy, w takie jedno ulubione miejsce- dla mnie raj. W tym roku nie wiem czy się uda gdziekolwiek pojechać, a nad morze to raczej niestety nie, a szkoda bo nie miałam żadnych wakacji od 3 lat;-(

ten rok jakiś kiepski widzę. Z kim nie gadam - wszyscy rezygnują z wyjazdów. Ja niestety też nie dam rady, chociaż plan był maj - londyn. Nic z tego. No ale nad morze będę sobie na weekendy jeździć

My nie byliśmy dawno, bo najpierw budowa, potem w ciąży leżałam w szpitalu, potem przeprowadzka i tak zleciało. W tym roku mamy plan, ze może się uda gdzieś pojechać, ale to nic pewnego narazie. Bardzo bym chciała, choć na kilka dni.... wadi a Ty biedaku zapracowany jesteś, że milczysz?

Nelly ja musze juz uciekać z wirtuala po mału. Dziękuję za miły dzień. Wadi mam nadzieję zaraz przejmie rozmowę :) Odezwę się jutro papapapapa

Miłego popołudnia Green:-) A wadi niech się spieszy bo jak mi mała wstanie i skończę prac to zmykamy na słoneczko i będę wieczorkiem dopiero. :-)

Gość Wadi
Hmm ja niestety moge tu być tylko z doskoku

wiem wadi :-) Ja też z doskoku, ale narazie doskok mam bliski bo łażę po domu i wokoło :-) Coś mi dziś dziwny humor dopisuje....

Gość Wadi
To dobrze tylko co znaczy dziwny ???

Dziwnie.. pogodny. Wiesz, trudno to opisac w paru zdaniach. Strasznie dziwną rozmowę miałam wczoraj z meżem, tzn nic poważnego, ale tak o podejsciu do życia i mnie lekko zbił z tropu. Nie negatywnie, nie pozytywnie, po prostu,.. no dziwnie i już. Poza tym choć mam małe grono znajomych, tzn koleżanek, to akurat wszystkie trzy :-) borykają sie teraz z czymś powaznym, a ja słuuuucham ,słuuucham a u mnie nie dzieje się nic wielkiego. Zazwyczaj było odwrotnie :-) Tak jak Ci wspomniałam, ja właśnie coś poważnego zakończyłam i... nie wiem. Odpoczywam? Odchorowuję? A może to cisza przed burzą?? Jest tak jakoś inaczej....

Gość Wadi
Popatrzyłaś na wszystko z innej perspektywy ?

Nie, chyba nie do końca bo ja mam własne prespektywy i przekonania i jestem im wierna od lat. DLatego raczej się skłaniam, ze to cisza przed burzą, tylko obiecuję sobie, ze w tej burzy będę nieco mądrzejasza ;-)