Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Zacznijmy wszystko od poczatku

Operacja nosa u dra Krawczynskiego

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Do acha 15 ja ju偶 mam symulacj臋 i efekt jest rewelacyjny, nawet o takim nie marz臋, ale bardzo mnie pocieszy艂a艣, 偶e Tw贸j nos nie jest du偶o mniejszy, bo mi w艂a艣nie na tym najbardziej zale偶y. Ja nie chc臋 malutkiego noska tylko m贸j nos ale bez garba. Mam nadziej臋 偶e to mo偶liwe.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kobietazpasja
Witam serdecznie,mialam operacje u Dr w 2012 roku,poprawke po rzezbiarzu prof Zielinskim,ktory spartaczyl mi nos,Pan Dr Karczynski to wspanialy czlowiek ,jestem zadowolona,podejmuje sie bardzo trudnych przypadkow,zastanawiam sie jeszcze nad powiekszeniem ust u Pana Dr;-)moge sie wymienic zdjeciami po operacji;-)wiozwi@wp.pl,robilam operacje w Lodzi w Salve Medica,czy ktos wie gdzie jest Klinika obecnie Pana Dr,bo czytam,ze wlasna otworzyl,pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czy kto艣 si臋 orentuje jakie badania zleca do wykonania dr Krawczy艅ski przed operacj膮? S艂ysza艂am, ze niekt贸rzy lekarze wymagaj膮 test贸w na obecno艣膰 wirusa HIV,HBV,HCV,bada艅 ekg,morfologii i calej innej masy rzeczy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Owszem Dr te偶 wymaga morfologii, ekg, przeciwcia艂a HBS, je偶eli przekroczono 40-stk臋 to r贸wnie偶 rtg klatki piersiowej. Wymagania s膮 podobne jak u innych lekarzy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hm....powiem tak s膮 i tacy co olewaj膮 niekt贸re badania, ale to ci jak okre艣laj膮 '' kiepscy '', tyle 偶e p贸藕niej mog膮 by膰 takie szopki 偶e szkoda s艂贸w. Np. Sczczyt te偶 wymaga ca艂ej listy bada艅

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pewnie, lepiej sprawdzi膰 sobie kondycj臋 serca przed zabiegiem ni偶 nie wybudzi膰 si臋 z narkozy:) pyta艂am g艂贸wnie ze wzgl臋d贸w ekonomicznych, bo sporz膮dzam wst臋pny kosztorys

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ales18
je艣li chodzi o operacje nosa + badania to spokojnie zamkniesz si臋 w kwocie 9500 z艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 acha15a
Koszt operacji zale偶y od tego co b臋dzie robione i ka偶dy nos jest "wyceniany" indywidualnie. Ja zap艂aci艂am 13200 + badania (ok. 350 z艂).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 acha15a
Przepraszam, pomy艂ka, nie ten guzik wcisn臋艂am. Nie 13200 a 11200 mia艂o by膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do acha 15a, jak teraz Tw贸j nosek? 艁adnie si臋 goi? Zadowolona jeste艣 z efektu, pytam bo mnie te偶 czeka zabieg u Dr, na dodatek poprawkowy po innym lekarzu, no i strasznie si臋 boj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 acha15a
Niema co si臋 ba膰 :) to nic nie boli, nie odczuwa艂am b贸lu ani przez moment, by艂 tylko dyskomfort bo oddycha si臋 ustami. Je艣li chodzi o efekt wizualny to jest ok, chocia偶 min膮艂 dopiero miesi膮c i nos si臋 jeszcze zmienia. R贸偶nica w wygl膮dzie jest du偶a, na plus oczywi艣cie. Tylko mam problemy z oddychaniem nosem bo pojawi艂y si臋 jakie艣 komplikacje (co podobno si臋 zdarza ) i w 艣rodku co艣 mi tam spuch艂o czy si臋 rozros艂o ale rozmawia艂am z Doktorkiem i podobno to nie problem, bo obkurcza si臋 to jakim艣 tam pr膮dem. Za tydzie艅 wizyta wi臋c b臋d臋 mia艂a to robione a p贸ki co sterydy do nosa i ma艣膰 i da si臋 偶y膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ales18
czyli ci臋偶ko b臋dzie zrobi膰 wst臋pny kosztorys je艣li s膮 a偶 tak du偶e r贸偶nice w cenie, m贸j nos zosta艂 wyceniony na 9200 z艂 do tego 210 z艂 badania i 80z艂 konsultacja z anestezjologiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do acha 15,kurcz臋 ale co Ci si臋 mog艂o rozrosn膮膰? A jak nosek jest ju偶 mniejszy? No i jak w por贸wnaniu z symulacj膮 efekt podobny czy niekoniecznie? No i czy nosek jest szerszy po 艣ci臋ciu garbka czy nie? Bo s艂ysza艂am 偶e zawsze jest szerszy ni偶 by艂?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak sie poczyta to forum to widac ze ta osoba kobietazpasj膮 to pisuje jeszcze na forach jako sensuelle albo ewelina艂贸dz. Wychwala Krawczynskiego i dziwne jest bardzo ze teraz pyta o adres doktora kliniki a jak pisze pod innym nickim to podaje adres bez problemu. Ja biore pod uwage tylko Szczyta albo Kobusa. No moze jeszcze nad Brom膮 si臋 zastanawism.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣ciu powy偶ej, ale ja mam foty tej kobiety. Pisalysmy poza forum, ona jest po poprawce.Mo偶e tyle pisala, gdyz wiele przeszla i by艂o to dla niej trudne. Czasem tak wlasnie jest, ja jestem po konsultacjach u kilku chirurgow, i wiadomo ze Szczyt jest bardzo wiarygodny, odpowiedzialny, ale wiadomo jak jest u niego z terminami. Kobusa tez mi polecono, bo widze ze tez wymieniasz. dr Michala akurat polecil mi miedzy innymi ordynator laryngologii...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
z tego co wiem ci m艂odsi koledzy po fachu usuwaj膮 zbyt wiele chrz膮stki w wyniku czego nos od 艣rodka si臋 zapada, s膮 problemy z oddychaniem, a potem Krawczy艅ski czy Wysocki z Polanicy musi po nich robi膰 przeszczepy. chodzi mi o ten temat ''zmasakrowanego''

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do goscia 2 post wyzej. Jak taka zadowolona to nie musi chyba w kolko to samo pisac za 100 zachwyconych osob. E tam ja nie wierze w te opowiesci wyimaginowane chyba. Coraz bardziej o tym Kobusie mysle. Doswiadczony i mnie przekonuje co o nim pisza. On pracuje w Polanicy i tam robi naprawde ciezkie przypadki jak czyta艂am. Do niego tez kolejki sa. Ale nic dziwnego jak dobry to warto poczekac nawet d艂ugo a nie isc do piewrszego lepszego bo ma krotkie kolejki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak Ci臋 interesuje Kobus to co robisz w temacie o Krawczy艅skim?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 pewnie jest do pierwszej operacji a tutaj ludzie cz臋sto szukaj膮 pomocy do poprawek po innych partakach i jakie艣 trudniejsze przypad艂o艣ci. Czy kto艣 si臋 orientuje czy dr stosuje po operacji te okropne setony czy jak膮艣 nowsz膮 metod臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 acha15a
U mnie po 艣ci臋ciu garbka nos jest troch臋 szerszy na grzbiecie ni偶 by艂, nie wiem czy tak ju偶 zostanie? Dopiero min膮艂 miesi膮c, wi臋c to jeszcze pewnie si臋 b臋dzie zmienia膰 ale p贸ki co to minimalna r贸偶nica. Je艣li chodzi o podobie艅stwo do symulacji to w moim przypadku jeszcze w 100% nie jest taki bo efekt ostateczny jest po kilku miesi膮cach. Je艣li chodzi o setony, to Dr. ich nie u偶ywa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No nie zartuj. Jak szukam dobrego lekarza to pisze gdzie chce bo nie chce trafic na partaka a moj nos wcale nie jest taki 艂atwy przypadek. "Zmasakrowanemu" poprawki ten doktor przeciez nie robi艂 to nie ma co sie trudnym przypadkiem znasakrowanego podpierac. Zreszta przeczytalam temacik czarna lista lekarzy i znalazlam dr Krawczynskiego tez. Takze dzieki. Jasne ze wole isc do Kobusa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do acha 15 tak w艂a艣nie mi powiedzia艂 jeden z chirurg贸w, 偶e nos b臋dzie szerszy. Mi to nie b臋dzie przeszkadza艂o bo mam do艣膰 du偶膮 twarz, a jak nosek patrz膮c z przodu? Mam na my艣li czy te skrzyde艂ka nosa nie id膮 tak jakby do g贸ry bo to cz臋ste po zabiegach z tego co zauwa偶y艂am na fotkach a mi si臋 to nie podoba. no i czy bardzo Dr zmodyfikowa艂 Ci czubek noska, czy zostawi艂 Tw贸j?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
acha15a dzi艣 okej dzi臋ki za info 偶e dr nie stosuje seton贸w, to ju偶 du偶o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 acha15a
Czy chodzi o to czy nos jest zadarty? Nie jest. A je艣li chodzi o czubek nosa, to mi w艂a艣nie zale偶a艂o na tym 偶eby by艂 w膮ski ale niestety nie do ko艅ca jest taki jak chcia艂am. Mia艂am du偶y przerost ma艂偶owin tzw. kartofel na czubku i cho膰 jest w臋偶szy to mam nadziej臋, 偶e si臋 jeszcze obkurczy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do acha 15 a dzi臋ki to super, bo ja bardzo nie chc臋 zadartego, a i niekoniecznie w膮ski. Mi si臋 podobaj膮 takie nieco szersze czubki noska. Dr w艂a艣nie chyba takie robi, u mnie b臋dzie rekonstrukcja, ale mam nadziej臋 偶e sobie poradzi z moim czubkiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do go艣膰 z 18.05 jak szukasz dobrego lekarza to dlaczego w temacie o Krawczy艅skim? Przecie偶 to wg Ciebie zwyk艂y laryngolog, na dodatek z czarnej listy? Nie rozumiem...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tamta kobieta szuka do pierwszej operacji swego wielkiego nosa, nie jest do poprawki, kojarze jej posty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Szkoda ze niektore pacjentki nie wpisaly sie co tam u nich ''po''. Pewnie jak by艂y to ciezkie przypadki i nie maja kompikacji to sie juz nie wpisuja, i maja spokoj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Konsultacje mam wkr贸tce... po niej zdecyduje, czy zaufam doktorkowi. Fakt faktem strasznie ma艂o jest o nim w internecie (cv krajmed) i nie ukrywam ze interesowa艂em si臋 tematem ...to musz臋 przyzna膰, ze mam uczucie naganiania potencjalnych pacjent贸w w艂a艣nie do tego chirurga. Zdam relacje wkr贸tce co i jak.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Teraz sie pozmienialo i nie jest tak pisala sensuele-ewelina lodz, ze mozna wszystko zalatwic droga mailowa. moze dawniej tak bylo. Ja sie wczesniej sugerowalam tymi wpisami i musialam jechac tez jeszzce raz na wizyte, jak inn

Udost臋pnij ten post