Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość egzaminatorka w WORDzie

Jestem egzaminatorka na prawo jazdy. Odpowiem na pytania, wyjasnie wiele rzeczy

Polecane posty

Gość mam prawko 10 lat
1 - moja bryka 2 - autobus 3 - droga piaskowa ale utwardzona 4. knajpa / dom weselny. wiec tak mysle ze, jak wyjezdzaja z domu weselnego to tez jada tak jak autobus, ale jest to petla autobusowa tzw. koncowy, autobus ma na bank znak stop , ja mam ust. pier. przej. i jest to normalne http://www.voila.pl/028/156yl/ kliknij na miniaturke.

Gość mam prawko 10 lat
czemu ne mzoesz napisac ile zarabiasz przeciez jestes anonimowa

Gość mam prawko 10 lat
jest to normalne skrzyzowanie

przepuszczasz autobus w takim wypadku.

Gość asdfbds
no ok to powiedz masz z 2,5 tys na reke ?

nie moge odpowiadac na takie pytania

Gość asdfbds
zarobki egzaminatorów są regulowane rozporządzeniem więc ....google jak zawsze przyjacielem .... nie mozesz poprostu napisac ? i czmu nie mozasze napiac?

Gość znalzalem na necie
Aby zostać egzaminatorem to długa droga najpierw należy posiadać średnie wykształcenie, choć ostatnio słyszałem coś o wyższym. Ponad to trzeba mieć prawo jazdy kat. B przez co najmniej 6 lat i przez min. rok prawko na daną kat. o którą się ubiegasz. Nie wspominam o zdrowiu i badaniach psychologicznych i psycho-fizycznych oraz niekaralności pod względem wykroczeń drogowych. Następnie musisz ukończyć kurs kwalifikacyjny w wordzie. Ośrodki dają materiał do nauki, który mały nie jest.. co do egzaminów to przed Tobą jest 7 egzaminów państwowych w charakterze obserwatora oraz trzy takie egzaminy które przeprowadzisz pod kierunkiem egzaminatora wyznaczonego z wordu. Jak to zdasz dostajesz wpis do ewidencji egzaminatorów. Jednym zdaniem 4 miechy kursu i wydatek na to 3500,- a zarobki w mojej miejscowości to w granicach 4000,- brutto.

Gość znalzalem na necie
anonim | 23 kwietnia 2010 11:52:12 oceń odpowiedź 0% 0% 0% 0% Co do tego ile zarabia egzaminator: Dziennik Ustaw z 2007 r. Nr 197 poz. 1437 ROZPORZĄDZENIE MINISTRA TRANSPORTU z dnia 11 października 2007 r. w sprawie warunków wynagradzania egzaminatorów przeprowadzających egzaminy kandydatów na kierowców i kierowców zazwyczaj są to najniższe widełki więc 2500 zł/brutto to niewiele za taką pracę Co do wymagań i obowiązków: Ustawa z dnia 20 czerwca 1997 r. Prawo o ruchu drogowym Art. 110 i Art. 110a. Szkolenie w Wordzie kosztuje 4500 tyś zł teraz w woj. Śląskim

"Moje pytanie: Czy wszyscy egzaminatorzy siedzą tacy naburmuszeni i czy burczenie na zdającego leży w zakresie ich obowiązków? " Nie, nie wszyscy. Ale nie mozemy byc mili i krzyczec "super" z radoscia po kazdym udanym manewrze. Musimy byc oficjalni. Kazdy przejaw sympatii, zagadania moze zadzialac na nasza niekorzysc. I jak juz pisalam czasem lepiej trafic na egzaminatora oschlego i bardzo oficjalnego niz na takiego, ktory usmiecha sie od poczatku.

Malo kto wie, ze m przechodzimy szkolenia w tym zakresie. Musimy byc oficjalni niestety. Ja czasem chetnie bym porozmawiala ze zdajaca/zdajacym, ale nie moge. Musze sie stosowac do przepisow tym bardziej, ze mam niewielki staz.

Najsmieszniejsza to jak laska sie zatrzymala na skrzyzowaniu i wrzeszczala do mikrofonu "ten z lewej ma pierwszensto, ja go puszczam, mysli pani, ze bedzie nagrane?" Malo co nie wybuchnelam smiechcem:) A dodam, ze dziewczyna zdala mimo tego karygodnego bledu.

najglupsza sytuacja to chlopak pewny siebie, lipiec, upal, on otwiera okno i lokiec za nie:O I jeszcze pyta "a radyjko wlaczyc moge?"

Gość ja nie zdałam 7 razy
Zaharowywałam się, żeby zdoby ć kasę na kurs, zapożyczyłam się na dodatek i nie zdałam 7 razy :O Teraz na razie zrezygnowałam, bo nie będę z głodu zdychać kurwa na jebanych łapówkarzy. Kurwa podstawiają jakieś 6-biegowe Elki zjebane ze zjebanym sprzęgłęm złodzieje i kurwa dlaczego egzaminy kosztują aż 115 zł jeżeli ja np. będę jechać tylko pół minuty na łuku bo zjebanaELKA zgaśnie? Za co kurwa te 115zł????????? Jak spłącę długi to jadę za granicę zdawać nie wyciągniecie więcej kasy ode mnie !!!!!!!!!

I pytanie mam takie jakbym zajebała w drzewo ze strony zjebanego egzaminatora to nic by mi za to nie zrobili prawda? I jakbym uszkodziła zjebaną ELKĘ to byłoby to na niego?

Gość midsmfd
dlaczego to jest takie trudne i głupie? jak dobrze go przejechac?

Gość qwrgnbfed
myzle ze elki za bardzo nie rozjebiesz bo ma tam chyba hamulec u siebie. ale kosztow nie ponosisz maja przeciez oc wykupione i pewnie Ac

Chciałąbym, żeby takiego frajera wyrzucili z pracy jakbym rozjebała elkę za niedopilnowanie i nieuwagę. Kurwa ile ja wydałam pieniędzy 400 zł na dodatkowe jazdy plus dwa razy za test teortyczny (2 razy zdany za pierwszym razem( plus 7 razy 115 zł .... :O Kurwa mać.

Gość qwrgnbfed
da sie zalatwic tylko to tez kasa okolo 2 tysie. napisz z jakiego woj jestes

Dolnośląskie. Wiem, że da się załatwić, miałam propozycję ... Ale byłam głup[ia i naiwna i chciałam być uczciwa i uczciwie zdać... Czułam się na sile zdać uczciwie. Ale nie kurwa, czeka taki frajer jeden z drugim żeby im w końcu łapówkę dać :O

po pierwsze przepisy sie zmienily. Jak rozwalisz samochod nie placisz, ale juz jestes sadzona jako kierowca. Czyli jesli dojdzie do wypadku to nie jest tak, ze tylko egzaminator ponosi odpowiedzialnosc. Zdajacy jest juz kierowca, bez uprawnien, ale jednak. Nie ucza was tego?

za malo w tym pracuje chyba, bo o lapowkach nic nie wiem.

Gość qwrgnbfed
kierowca ale bez prawwka , kurwa niezle czyli jako oni jezdza na elkach i sie ucza to tak samo /? jak kogos rozjada to moga isc siedziec ?

Gość qwrgnbfed
a co myslałas ze po robocie wszyscy siadaja przy stole i kazdy liczy i le łykna do kieszeni?

Gość qwrgnbfed
rozjadła heheh rozjechałą zajebała

"Chciałąbym, żeby takiego frajera wyrzucili z pracy jakbym rozj**ała elkę za niedopilnowanie i nieuwagę. " Nie wyrzuca za to egzaminatora. No chyba, ze walniesz w drzewo, a on spi. Pamietaj jednak o tym, ze na tobie tez spoczywa odpowiedzialnosc. Moze warto sobie zadac pytanie dlaczego nie zdajesz? Chyba jakis powod byc musi

Gość qwrgnbfed
zawsze mozesz do opluc na dowidzenia , zapamieta to do konca zycia .