Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość egzaminatorka w WORDzie

Jestem egzaminatorka na prawo jazdy. Odpowiem na pytania, wyjasnie wiele rzeczy

Polecane posty

Gość ja nie zdałam 7 razy
To ja się pytam po chuj siedzi taka ciota egzaminator jeżeli on nawet nie ponosi żadnej odpowiedzialności i to ja bym była sądzona? To po chuj ma hamulec? Kto to nadzoruje chamstwo i łapówkatrstwo, czekają kurwy na łapówkę i tyle :O Żal co ja mam kurwa głodem przymierać żeby smatom zapłącić.

za kierownica siedzi osoba normalna z zalozenia, dopuszczona do prowadzenia pojazdu. jak instruktor zasnie, nie zdazy wyhamowac, bo kursant jedzie za szybko to tak odpowiada jako kierowca. Bez uprawnien, ale jednak kierowca, bo ktos za ta kierownica siedzi. I dodam, ze takiemu "kierowcy" tez moga byc odejmowane punkty karne.

egzaminatorka w WORDzie Tak jest powód taki, że podstawiają zjebane ELKi kurwa żeby mi na łuku 2 razy auto zgasło i za to oblany egzamin? hahahahha i jeszcze jak mi pierwszy raz auto zgasło, frajer zadowolony w oknie powiedział, że to jest ostatnia próba i już kurwa wiedział, że mi zgaśnie ten drugi raz. I po drugie chamstwo, podchodzę czekam wystarszona i jeden frajer z drugim gada i się kurwa śmieją a co ja kurwa płacę frajerowi 115 zł za to żebym musiała słuchać o jakich głupotach on gada:O

"To ja się pytam po ch*j siedzi taka ciota egzaminator jeżeli on nawet nie ponosi żadnej odpowiedzialności i to ja bym była sądzona? To po ch*j ma hamulec? Kto to nadzoruje chamstwo i łapówkatrstwo, czekają k**wy na łapówkę i tyle Żal co ja mam k**wa głodem przymierać żeby smatom zapłącić" Jak sama nazwa wskazuje egzaminator egzaminuje. Nie jest ratownikiem by cie ratowac z opersji, a po hamulcach daje dla wlasnego badz cudzego bezpieczenstwa. Ty masz byc kierowca, a nie kims kto liczy na cud. Jak zachowujesz sie tak na egzaminie jak sie wyrazasz to juz wiadomo dlaczego nie zdajesz.

Czy to prawda że kurs na prawo jazy można rozpocząć 3 miesiące poed 18-stką. A co z egzaminem można go zdawać prze 18-stką czy trzeba mieć juz ukończone 18 lat aby zdawać egzamin na prawo jazy ???

Niech się nażrą za moje pieniądze chamskie świnie bez grama kultury patrzy taki frajer spod byka i tylko czeka, aż ci się noga powinie i kolejne 115 zł od kolejnego frajera :O

"Tak jest powód taki, że podstawiają zj**ane ELKi k**wa żeby mi na łuku 2 razy auto zgasło i za to oblany egzamin? hahahahha i jeszcze jak mi pierwszy raz auto zgasło, frajer zadowolony w oknie powiedział, że to jest ostatnia próba i już k**wa wiedział, że mi zgaśnie ten drugi raz." O tym pisalam. Wiele samochodo powinno byc wymienionych, ale to nie od egzaminatora zalezy. Zgaslo ci auto zaplacilas to trzeba bylo jechac "I po drugie chamstwo, podchodzę czekam wystarszona i jeden frajer z drugim gada i się k**wa śmieją a co ja k**wa płacę frajerowi 115 zł za to żebym musiała słuchać o jakich głupotach on gada" Skoro cie zignorowal to nalezalo zwrocic uwage. Placisz za godzine, robisz blad na luku- masz prawo jechac dalej.

musisz miec skonczone 18 lat by przystapic do egzaminu. Ale kurs mozesz zaczac wczesniej.

Gość tak mozna zaczac kurs
3mies przed 18 ale przystapic do egzaminu mozna dopiero jak sie jest juz pelnoletnim i ma sie dowod lub paszport

a moze nie czeka az ci sie noga powinie tylko jest wyczulony na twoje bledy? Moze sie pochwal na czym oblalas i czy to rzeczywiscie bylo takie niesprawiedliwe?

Gość qwrgnbfed
moj kolega jechał rondem i typ powiedzial ze niezdał bo jakis tam rtazacy bład, zahamował wysiadl i jebna tak drzwiami ze poszla szyba. zaznaczam ze poszedl na autobus a nie usiasc z do auta.

Gość Egzaminatorką NIE Powinna
był młoda laska po 20-tce!! Mam nadzieję że autorka tematu nie jesteś dziewczyną po 20-tce która tylko na wygląd patrzy i jak zdaje egzamin jakiś kurdupel to musisz go oblać bo Ci się nie podoba i jest za niski?? :(

"Jak sama nazwa wskazuje egzaminator egzaminuje. Nie jest ratownikiem by cie ratowac z opersji, a po hamulcach daje dla wlasnego badz cudzego bezpieczenstwa. Ty masz byc kierowca, a nie kims kto liczy na cud. Jak zachowujesz sie tak na egzaminie jak sie wyrazasz to juz wiadomo dlaczego nie zdajesz.:" Na egzaminie słowem się nie odezwałam, na kolejne już praktycznie szłąm ze łzami w oczach, że kolejne 115zł przegram ... A po drugie jaki wpływ miałoby to na egzaminie jak się odzywam, jeżeli liczy się JEDYNIE umiejętność kierowania? To co mam kurwa dupę lizać tym złodziejom 😠

Gość wqw2121
[zgłoś do usunięcia] Egzaminatorką NIE Powinna był młoda laska po 20-tce!! Jasne, najlepiej same prosiaki po 60, sfrustrowane i obleśne.... jak to zresztą jest obecnie... :(

co jesli oblałem egzamin po czym przyszło mi zawiadomienie ze został on unieważniony z powodu błędu instruktora ? wyznacza mi nowy termin egzaminu za ktory koszta poniesie word ale w międzyczasie trwania tej rozprawy zdałem za nastepnym razem i co teraz? zwrócą mi kase za poprzedni egzamin?

Gość wqw2121
mój egzaminator to rzeczywiście był oficjalny... na końcu jak powiedział "wynik pozytywny" to w ogóle nie cieszyłam się, nie rzozumiałam o co chodzi... :p

|Skoro cie zignorowal to nalezalo zwrocic uwage. Placisz za godzine, robisz blad na luku- masz prawo jechac dalej." Czyli jak mnie obleje na łuku to ja mam prawo ćwiczyć sobie przez godzinę ten łuk?

Gość Egzaminatorką NIE Powinna
Prawko już na szczęście mam zdane (za 1 razem) i powiem wam że miałem MEGA szczęście bo zdawałem u FACETA!! :) Jak bym zdawał u młodej laski po 20-tce to bym w ogóle nie wsiadł... po prostu powiedziałbym wprost że nie będzie mnie egzaminowała młoda dupa i nie dam jej tej przyjemności oblać mnie za wygląd czy coś podnego. Straciłbym kasę, ale trudno, NIGDY nie pozwoliłbym aby młoda D U P A egzaminowała mnie, niedajboże ładna!! :(

wqw2121 Bo udają wielkich ważniaków a to zwykli złodzieje kradnący młodym ludziom ciężko zarobione pieniądze, wstyd żallllll

powinni was w tych OSK uczyc nie tylko teorii i jazdy, ale tez praw. Dlaczego tak wielu zdajacych nie zna wlasnych praw? Co instruktorzy z wami przerabiaja? Palenie papieroska? A potem szok, bo sie nie zdalo i wina egzaminatora.

"co jesli oblałem egzamin po czym przyszło mi zawiadomienie ze został on unieważniony z powodu błędu instruktora" Co zrobil twoj instruktor, ze z jego powodu nie zaliczyles egzaminu?

nawet nie zdajesz sobie sprawy ilu ludziom zmarnowałaś życie , (wiadomo prawo jazdy w małych miejscowościach jest jak druga ręka )skresliłaś plany , ile młodych osób przez Ciebie płakało !!! masz zawód który chyba jest najbardziej przeklinanym zawodem .. a z drugiej str. niektórym uratowałaś życie lub uratowałaś je innym którzy by takiego kierowce spotkali !!!

ze bezpodstawnie przerwał mi egzamin :D niby miałem sie zatrzymac przed pasami ale nie miałem powodów sie zatrzymywac bo pieszy na tych pasach nie był i nie było zagrozenia : ) egzaminatora chyba udupili niezle

jesli wina byla egzaminatora to egzamin masz bezplatny. Jesli zaplaciles wczesniej to WORD i tak musi ci zwrocic pieniadze za tamten egzamin gdzie egzaminator zawinil

Gość Autorko no powiedz proszę
Kobiet nie pyta się o wiek, ale powiedz chociaż czy masz chociaż 30? Bo jeśli masz to spoko, a jeśli jesteś młodą pizdą po 20-tce to uświadom sobie dziewucho że NIE POWINNAŚ być egzaminatorką!!! Taka lasencja niech sobie z facetami w łóżku wywija, a nie sprawdza jak ludzie mają jeździć!!! Kobieta egzaminator - niech sobie będzie, ale te 35 lat powinna mieć conajmniej. Dziewuchy po 20-tce egzaminatorki to dno. Jak taką widzę jak egzaminuje, to mam ochotę podbiec i powiedzieć jej parę słów prawdy co myślę o jej fachu!! :(

zapłaciłem zdałem a wiec musza mi zwrócic kase za poprzedni egzamin : ) 119 zł w kapsie :classic_cool:

Gość klegmskdoznsdl
Do egzaminatorka w WORDzie jag uvazam ze szkoly nauki jazdy sa ponizej krytyki tylko chca wyciagnac pieniadze a malo nauki. Ciekawa jestem czy ktos ich sprawdza?