Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TradeMark

piosenki o miłości

Polecane posty

Gość Princesitka
Mam ochotę wypruć flaki i wypić krew tego, kto nie zaktualizował czasu. Kocham Cię Eduardo, pewnie już słodko śpisz mój najdroższy. Myślę o Tobie cały czas, bez chwili przerwy, tylko o Tobie. O dzisiaj. O niesamowitym dzisiaj. O namiętnym dzisiaj. O wyjątkowym dzisiaj. Z dzisiejszym dniem rozpoczął się nowy etap w naszym związku. Kolejny poziom wtajemniczenia. Kolejny rozdział w naszej książce. KOCHAM CIĘ MÓJ NAJDROŻSZY !!!!!!!!!!!!!!!!!! Najbardziej na świecie !

Gość eduardo enamorado
Teraz już wiem, jesteś Boginią Bastet (Bast). Bastet przedstawiana była jako kotka lub kobieta z głową kotki. Bastet to bogini płodności, macierzyństwa, radości, miłości, dzieci, muzyki i tańca i wszystkiego co radosne. Ale Bastet potrafiła także być drapieżna, gdy chciała. Była boginią domu, bo który dom mógł się obejść bez kota. Imię Bast oznacza tę, która drapie. Słowo kot, które brzmi podobnie w wielu językach pochodzi z egipskiego utchat. Egipcjanie udomowili afrykańskiego kota ok. 3500 lat p.n.e. To tak z ciekawości poczytałem i Ci wklejam. Lubisz koty i myślę, że troszkę jesteś do nich podobna, jesteś Boginią Bastet. :)

Gość Princesitka
Możliwe. Może byłam kotką w poprzednim wcieleniu. Lubię chodzić swoimi ścieżkami, miauczeć, mruczeć, łasić się, tulić, ale potrafię też pokazać pazurki kiedy ktoś mnie zdenerwuje. Kocham swojego pana nad wszystko. Jestem mu bardzo oddana. Lubię kiedy mnie głaszcze i trzyma na kolanach. Lubię kłaść się obok niego i pomruczeć mu za uchem albo do ucha. Jestem też do niego bardzo przywiązana. Kiedy jestem z nim, mój ogonek jest niezmiennie uniesiony w górę. Tak wyrażam radość, szczęście i ogólne zadowolenie. Kiedy pan mnie opuszcza, ogonek opada i snuję się po chałupie. Jestem osowiała i nie chce mi się biegać za piłeczką. Tak, jak teraz.

Gość eduardo enamorado
Ja też lubię koty. Uniesiony ogonek, hmmmm. Faktycznie, im dłużej się zastanawiam, tym bardziej mi kotkę przypominasz. Masz kocie ruchy, zdecydowanie tak. Lubisz długo spać, koty także. Twoje mruczandos, mhmmm, najpiękniejsza melodia. Małe kotki są psotne, mają takie figle w oczach, a za chwilę są senne i melancholijne, Ty też tak masz. Kotka moja. Princesitka.

Gość eduardo enamorado
I nie chcesz, nie biegaj za piłeczką . . . . . .

Gość Princesitka
Kotki są też dobre do zabawy. Można się nimi bawić.

Gość eduardo enamorado
Bądź niedostępna, niezależna, leniwa, prychnij czasem i się nastrosz.

Gość eduardo enamorado
Można się nimi bawić, jeśli i one tego chcą. Jak nie chcą, to się chowają. Ale jak chcą, to zabawa jest niepowtarzalna.

Gość eduardo enamorado
Błąd ! Można się z nimi bawić, a nie nimi.

Gość Princesitka
Nimi też można, jak się chce. Nimi, z nimi..

Gość eduardo enamorado
???? To zależy, co masz na myśli. Ja się nikim nie bawię.

Gość Princesitka
Wiem, nie mam nic na myśli.

Gość eduardo enamorado
Mam nadzieję, że wszystko ok. Jakoś mam wrażenie, że kotka jest zła trochę.

Gość Princesitka
Kotka jest rozdrażniona, bo tęskni za panem.

Gość eduardo enamorado
Stereotypowo muwi się, że koty przywiązują się do miejsca, a psy do człowieka. Jednakże, w rzeczywistości, kot domowy wykazuje równie silne przywiązanie do swojego opiekuna co pies. Z tą wszakże różnicą, iż nie podporządkowuje się całkowicie i bezkrytycznie woli swojego właściciela. Przynajmniej w większości przypadków. :) Natomiast pan ZAWSZE przywiązuje sie do swojego zwierzaka :)

Gość eduardo enamorado
Ja ze swoim kociakiem bardzo lubię się bawić. Uwielbiam, jak mnie podgryza, poddrapuje i liże swoim szorstkim języczkiem. Zwija się w kłębek, po czym pręży się, jakby do skoku. I cały czas to mruczenie. Milutkie futerko. Włazi mi pod kołdrę i łaskocze.

Gość eduardo enamorado
mówi się :)

Gość Princesitka
Kotka jest szczęśliwa, ma dobre samopoczucie i jest zdrowa tylko kiedy jest ze swoim panem. Teraz niestety musi się położyć do swojego legowiska, bo jest nie do życia.

Gość eduardo enamorado
Kotki muszą dużo spać, nie mogą się denerwować, muszą się dobrze odżywiać, witaminki pan musi dać, przytulić i pogłaskać. Dobrej nocy Princesitko

Gość Princesitka
Dobranoc Eduardo

Gość eduardo enamorado
Bardzo się niepokoję, o Ciebie i o Twoją rodzinę, o zdrowie, o Twojego bliskiego, nie wiem, czy wszystko w porządku. Czekałem na kontakt, z niecierpliwością, która narastała i narastałe, niepokój mnie zżera.

Gość Princesitka
Staram się odstresować. Muszę przestać się wszystkim zamartwiać. Bardzo się przejmuję kimś dla mnie ważnym. Mam nadzieję, że wszystko w tej sprawie będzie dobrze, ale nie wiem bardzo, co będzie. Nie jest jakoś bardzo źle, ale chyba nie jest też jakoś dobrze. Chcę się do Ciebie przytulić, bardzo mocno, i usłyszeć, że wszystko będzie dobrze. Bardzo tego potrzebuję. Potrzebuję Cię, bardzo. Potrzebuję spokoju. Kocham Cię nad życie.

Gość eduardo enamorado
Chciałbym, żebyś w tym swoim odstersowaniu nie zapominała o mnie. Dak znać co się dzieje z Tobą. Tylko tyle. Nie wymagam wiele. Daj znać i się odstresowuj ile wlezie.

Gość Princesitka
Odstresowuję się oglądając telewizję, tylko tyle. Ale może to jest jakaś zbrodnia, nie wiem. Niedawno wróciłam i ani na chwilę nie zapomniałam o Tobie Eduardo. Jestem zmęczona i martwię się. Kocham Cię.

Gość Princesitka
Dzięki za wsparcie. :(

Gość eduardo enamorado
Ja niczego innego nie maiałem na myśli. Tylko proszę o info. I już.

Gość Princesitka
"Odstresowuj się ile wlezie", znam Cię. To nie jest miły Eduardo.

Gość eduardo enamorado
Jeszcze raz podkreślam, nie miałem niczego złego na myśli. Rozumiem to wszystko, o czym mówisz. Myślę tylko, że wypadałoby (chciałbym, może to nazbyt egoistyczne), żebyś napisała co się dzieje. Np. jestem ogromnie zmęczona, kładę się. albo: wszystko ok, myslę o Tobie. albo: mam kłopoty takie i takie albo: martwie się, ale wyniki w miare ok. albo: milion innych wariantów. Nie wymagam niczego więcej. Nie będę kłótliwy, chociaż mnie to zabolało. Napisałbym wiele, wiele więcej o tej sytuacji, ale się umówiliśmy, że nie będziemy się kłócić. Ok, rozumiem, odstresuj się, myśl o przytuleniach, tak jak ja myślę. Dobranoc :)

Gość Princesitka
Aaaa, wiem już o co chodzi. Zapomniałam, że dziś jest środa. Mówiłam, że nie masz się czym martwić i tak właśnie jest. Dziś zero, jutro zero, w weekend zero. Zero wszystkiego. Obojętność. Kocham Cię.

Gość Princesitka
Napisałam, że bardzo Cię potrzebuję i kocham nad życie. To czytelny przekaz, przynajmniej tak mi się wydawało. O wynikach napisałam nie wprost. Przykro mi, że nie dobrałam takich słów, jak oczekiwałeś.