Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elodi7

13.06 - 16 tygodni do uczelni

Polecane posty

ja cwicze na najnizszym obciazeniu uzywam garniera wyszczuplajacy zel modelujacy z algami morskimi, super jest, jak sie 1 raz odchudzalam to uda mi ruszyly dopiero jak sie zaczelam smarowac jak pod gore to faktycznie mogly CI sie zaczac miesnie budowac co do piersi, duzo osob chwali eveline push up do biustu taki rozowy

uhuhuh :) chyba musze wybrać się na zakupy ja jeżeli chodzi o uda to stosuję taka rękawice żelową z kolcami do niszczenia wroga :D zel lirene pomaranczowy do wyszczuplania czasami peeling tej samej serii i takie serum i cellulit mi znika ! ale cm słabiutko lecą musze zakupić tego garniera i koniecznie push up !:) Dzięki za rady :) Ile kcal mniej więcej zjadasz? bo jak tutaj zerknelam to max 600 kcal ....

nie nie, jakies 800, 850 tego jest, tej ryby gotowanej jest sporo, a filet z kurczaka to byczek:D:D zobacz koniecznie, chociaz w rosmanie juz go nie ma, tego garniera, ale jest podobny na allegro, zawiea lipokofeine spalajaca tluszcz i 1,9 ma zejsc w 4 tyg, moim zdaniem schodzi a to ten wlasnie drugi, ja sobie zmaowilam bo ten 1 mi sie konczy:) http://allegro.pl/garnier-antycellelitowy-zel-200ml-wysylka-gratis-i1633990987.html antycellulitowy zel wyszczuplajacy

pojade dzisiaj po pracy do tesco może cos znajdę w auchan jest generalnie MEGA wybor takich sfecyfikow wiec jak nie znajde do w sobote pojade do Auchan :) kochana jestes :)

to fajnie daj znac, moze u mnie w auchanie tez cos jest jeszcze :D

ja właśnie uszykowałam sobie miseczke twarogu chudego na podwieczorek :) mniam ! szkoda ze nas tak malo .... jakie plany na wakacje oprocz diety?:P

no malo nas ale licze ze ktos dolaczy:) narazie musimy sobie wystarczyc:) na wakacje praca, czy wyjade, hm musze odwiedzic chrzesnice:)

:) Ty mi wystarczasz chociaz fajnie by było jakby dziewczyny pokonczyły już sesje ja myśle ,że we wrześniu dużo dziewczyn się obudzi a my wtedy juz będziemy igiełkami !!:P jakis sredni ten twarog ... cos z nim chyba nie tak ..:d ale jem glodowac nie bede :D ja tez jeszcze nic nie wiem nawet nie zaplanowałam terminu urlopu jeszcze ...

beda chcialy dolaczyc a my wtedy powiemy spadac:D:D nie no zart niech ktos dolaczy jeszcze:)

hehe :) Nie jestesmy przeciez aż takie okropne !:) Przygarniemy wszystkich z otwartymi ramionami pod warunkiem codziennych wpisów :D:D! kurde 800 -900 kcal to mało jak na wysiłek fizyczny nie jestes zmęczona głodna itd ?

pewnie ze przyjmiemy:) czasem jestem, niby spalam 450 kalori na rowerze dziennie dzis tylko 435:P dzis zjadlam przed chwila pol kromki chleba razowego z wedlina:) chyba nie umre od tego:) bom glodna dzs cos po tym brokule:D

no ja sie boje ze Ty sie zaglodzisz jesz 900 spalasz 450 a gdzie energia potrzebna na podstawowe czynnosci zyciowe ... ale kazdy org inny więc sama wiesz ile powinnas a ile nie :) ja tam jestem za Toba ! i trzeba sobie kibicowac niezaleznie od metody !:)

Elodi śpiochu !:) Powiem Ci ,że wczoraj tata mnie uratował z tym rowerem bo już chciałam się skusic na cukierki kinder no ale pojechaliśmy wróciłam kąpu kąpu , leże przeglądam meile i takie tam i widzę te cukierki ( nie wiem po co mam je w pokoju) wystawały tak pięknie z tego wiklinowego koszyczka no ale swteirdziłam ,że jak zaraz się skusze to zjem wszystko i muszę iśc spać - poszłam do ubikacji i "przez przypade" otworzyłam szafkę ze słodkościami - nie wiem po co moja mama kupuje tyle slodyczy !;/ a tam pieguski hity czekolady rafaello - WSZYSTKO O CZYM MARZE ! szybko zamknelam szafke i poszlam spac i jestem z siebie taka dumna !!:) no i w nagrode za wytwalosc sie zwazylam dzisiaj wiem ze to wode i ze nie powinnam no ale i na wadze 62,3 ! uwierzysz :) chyba wygram ten zaklad z misiem :) Dzisiaj s zjadlam pol kromki chleba ciemnego ze slonecznikiem + cieniutki plaster sera te z biedronki (mniam) normalnie przezroczyste :D do tego pomidor i zbozowka z mlekiem 0,5 :) na 2 sniadanie będzie kubeczek owoców ananas melon brzoskwinia kupuje w aldiku jeden kubek ma 80 kcal :p na podwieczorek Danio waniliowe na obiad ...hm warzywa stimera z mikrofalli na kolacje jeszcze nie wiem a w sobote zawsze jem najpierw kolacja potem obiad bo w pracy nie mam warunkow na obiad !!:) wiec wole to zamienic i w domku o 17 zjesc pyszny lekki obiadek :P

Gość przepraszam ale mam
mam pytanie czemu wy dziewczyny nie zalozycie sobie pamietnika na vitalii?tak tylko z ciekawosci pytam

BO liczymy na to ,że po sesji ktoś się dołączy :) a teraz wspieramy siebie nawzajem jakos musimy sobie poradzic - mozesz dolaczyc !:) aha i wcale sie nie gniewamy ze pytasz :P

Gość przepraszam ale mam
hmmm nie rozumiem,nie zakladacie pamietnika tam bo liczycie ze ktos dolaczy??? Ja wlasnie tez chce schudnac do 1 pazdziernika 15kg ale mysle nad zalozeniem konta na vitalii bo tam jakos lepiej z osobami ktore robia to samo i mozna wklejac zdj,jest pasek wagi weic jakos to lepiej na mnie dziala.

hmmm zerkne :) no widzisz tez tak jak my chcesz schudnac :) od kiedy zaczelas ?:) napisz cos o sobie jesli masz ochote a ja wchodze na vitalie zobaczyc o co kaman :)

kurcze jestem z Ciebie duma:) naprawde sie ciesze ze nie zjadlas ! a to vitali czy jakos tam nie wiem co to fajen masz menu na dzis ja przesadzilam bo zjadlam serek wiejski i banana na raz:D ale sobota est w koncu:P :D

pozatym nie rozumiem, toczymy dyskusje, jak inne na kazdym innym temacie

A jak ja się ciesze :) a co do twojego sniadania jak dla mnie spoko bialko i weglowodany -banan jest dlugo trawiony wiec pozniej przyjdzie glod ... dla mnie weekendy to tragedia bo od 17 juz jestem w domu i caly czas moglabym cos skubac :) jak potem jedzeniowo planujesz dzien ?:)

na obiad 4 jajka na twardo z wedlina potem jakies owoce jeszcze naprawde ciesze sie ze nie zjadlas, tak trzymac:) wiem ze jest ciezko, mi w weekendy najciezej:/

4 jajka?:) o rety to najesz się przepieknie :) a gdzie warzywka hallo one wzywaja :):P dlatego ja dzisiaj zaplanowalam sobie ,ze najpierw pobede z Misiem srata nic nie jemy /podjadamy a potem jak on pojedzie na nocke do pracy to ja pojde do garazu pocwiczyc na maszynie a potem sobie zrobie troche zabiegow upiekszajacych a co !:) A jutro tez jakos zleci bo jade z rodzicami do ikea wiec kilka godzin (podroz + zakupy )pojdzie wieczorem z michem musze cos pokombinowac może do kina ..zeby nie siedziec w domu jakby byla ladna pogoda to moglibysmy isc na rower ale PADA;(

pewnie pociwcz na maszynie:) pewnie z epojem moj obiad jem w granicach 400, 450 kcal zawsze, dzis wazywa se daruje nie mam ochoty, a co to za zabiegi beda?:D ja mam taka szczote ryzowa moze sie wyszoruje:D

szczote hehe a więc : -pomaluje wypiluje i ogarne:D sobie panokcie - wyreguluje brwi bo zarastam powoli - peeling z kawy ...u w domu bedzie sajgon !:D -maska na wlosy i papiloty sobie nakrece na noc a co do poznania jade :D:D:D dluga kapiel z gabka do zwalczania wroga ! i to chyba wsio :) a z ta maszyna fajnie że on ajest ale tak samej do blaszanych drzwi slabo sie biega /chodzi ...na silowni wieksza adrenalina i checi bo az tak glupio byc i nie cwiczyc a w domu ....no ale jak mus to mus !:) a jak nie na maszynie to z pilka pocwicze na uda :)