Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koko79030-44-

przerwalybyscie ciaze gdyby okazalo sie ze dziecko ma downa?

Polecane posty

Gość to moze kolejne pytanie
skoro to zlepek komorek bez czucia to po jakiego chuja placzecie kiedy z ciaza ok a jednak nastepuje poronienie i potem nazywacie sie mama aniolka

Gość infaniolos
No właśnie małoszka, uprzedziłaś mnie i napisałaś, co ja chciałam.

Gość Małoszka
to to jest dopiero cud:D Że z minuty na minutę COŚ staje sie KIMŚ:D Nie moge... Ide stad bo juz wam piana sie toczy, byle wyszlo na Wasze, a same sie gubicie w tych "naukowych argumentach", a na wazne pytanie nie odpowiadacie, bo za trudno. Powodzenia!

Gość becia:)))
Nie chce mi sie z Wami dyskutować, skoro Wy macie racje. przecież Was nie przekonam. A co najlepsze nie mam zamiaru. napisałam już dlaczego bym usunęła. Pozdrawiam

[zgłoś do usunięcia] infaniolos Poza tym mówiąc, że człowiek jest dopiero jak się urodzi, a wczesniej to "nic", to jak potraktować sprawę, że np. dziecko sobie jest w brzuchu mamy, a na drugi dzień się rodzi, to co, dzień wcześniej jeszcze było "niczym", czymś nie żyjącym? Albo jak zaczyna się przedwczesny poród np. w 29 tygodniu i ratują dziecko i dziecko przeżywa, to co, to jest nadal coś, co normalnie nadawałoby się do kwalifikacji jako "nie człowiek "? nie moglam się powstrzymać :) musze coś napisać :) hehe powiedzcie dziewczęta jak to jest w takim razie z wczesniakami? najmlodszy wczesniak jaki się urodzil na swiecie pochodzil z 21 tygodniowej ciązy. to co? matka tego dziecka wychowuje "coś"? nie dziecko? a może kota filemona?

Gość gowniary zajmijcie sie nauka
no ja nie rozumiem tych "aniolkowych mam" i dla mnie to żalosne, Odpowiedzialam na wszystkie pytania pro-liferek i teraz musze zająć sie innymi sprawami niz kafe. PS cala ta dyskusja jest bez sensu, jesli dla kogos zarodek na etapie pozytywnego testu ciazowego jest człowiekiem....

Gość jotttka
gowniary zajmijcie sie nauka ale z wyizowlowanej tkanki miesniowej nie rozwinie Ci sie dziecko! a z zarodka tak! naprawde nie widzisz roznicy?????!!

Gość zielono-niebieska
Robak :D dobre :D

Gość zielono-niebieska
P.S. Cala ta dyskusja jest bez sensu jesli dla kogos zarodek jest tym samym co kawalek miesa w probowce labolatoryjnej.

Gość dwefevvvvvvvvvvvvvd
infa cos tam " niestety większość mających takie poglądy na temat usuwania ciąży ma wiele cech dzi**arskich, cech małolaty bez rozumu, myślącej tylko o swojej dupie, żeby czasem nie była zbyt luźna dla kolejnego alfonsa spod latarni." Z takimi argumentami spierac sie nie bede, ta wypowiedz mowi sama za siebie. skonczylam temat z Tobą . Ale oglaszam wszem i wobec ze wsrod dziewczyn które usuwają ciąże wedlug niektórych wiekszosc z nich to dziwki :D :D

Gość infaniolos
Acha, i skoro "coś", co jest w 12 tygodniu życia w łonie nie jest jeszcze człowiekiem,to dlaczego my wszystkie jesteśmy tutaj i zyjemy jako człowiek ? Jakoś chyba przechodziłyśmy etap płodu 12 tygodniowego. No sorry, ale życie nie powstaje od razu w formie wyrośniętego i myślącego kawła cielska, że bach, nie ma człowieka, a na drugi dzień stoi facet z jajami i resztą ciała. Wszystko zaczyna się od małej komórki, ziarenka.I mówic, ze to jeszcze nie życie, to tak jakby negować w ogóle nas wszystkich tu jako ludzi.

Gość jotttka
gowniary zajmijcie sie nauka moze odpowiesz na moje pytanie?

Gość dwefevvvvvvvvvvvvvd
gowniary zajmijcie sie nauka Powiedzialas wszystko co mialam na mysli. Mam identyczne zdanie i zgadzam sie z kazdym twoim postem

Gość jotttka
infaniolos świetnie to ujęlaś.

Gość MACIE NARABANE W GLOWACH
Bez urazy, ale większość osób piszących, że każde dziecko trzeba kochać, myśli "chwilowo". A takim dzieckiem trzeba zajmoiwać się już do samego końca. Nie ma "usamodzielni się i pomoże rodzicom na stare lata". Nikt rodzicom nie pomoże, zostaną sami. A to nie koniec problemów, oprócz codziennego wykonywania obowiązków trzeba jeszcze użerać się z urzędami i instytucjami państwowymi. A spróbujcie posłać takie dziecko do Komunii. Ksiądz w moim Kościele nie udzielił Komunii niepełnosprawnej dziewczynce, "bo to brzydko wygląda".

Gość Małoszka
wy idiotki!!!!! Wogóle jak wy możecie mówić lepiej dla dziecka! zabić go ? zastanówcie sie po za tym bez urazy ale jesteście jeszcze gówniarzami i wiele jeszcze rzeczy nie umiecie a przede wszystkim nie rozumiecie !? Święte słowa. Ale trzeba w koncu znalezc jakis argument, zeby nie ywszlo, ze jest sie zapyziala egoistka niedrosla do zycia i odpowiedzialnosci. W sumie nie... To jest dla dobra dziecka- nie musialoby miec takiej zjebanej "matki"

Gość wtedy tak, na pewno
tak

Gość jotttka
ale takiego dziecka nie trzeba od razu zabijac. Można je oddac do adopcji

Gość infaniolos
dwe, na takie drewno jak Ty jedynie mam takowe argumenty, jak te o dziwkach. Bo dla mnie ktoś, kto ma poglądy jak Ty, jest conajmniej ...hmmmmm....dziwny.

Gość SCIEMNIARR
Szczerze? To tak, bo nie chciałabym, żeby potem się w życiu męczyło

Gość jotttka
gowniary zajmijcie sie nauka Nadal czekam na odpowiedz na moje pytanie.

Gość Małoszka
Jesli ktoś robi sobie dzieci byle tylko miec "polise" na zycie, ze ktos sie nimi zajmie, jak sami beda podobni do ciezkich przypadkow Downa srajacych pod siebie, amrudzacych, walacych mlotkiemw leb itp, to faktycznie.....

Gość kapusta glowa pusta
Absolutnie nie bo to jest zbrodnia ja tego nie rozumiem jak można zabić bez bronę dziecko ! nawet z zespołem downa dostałoby o de mnie miłość i troskę jakie ono potrzebuje

Gość infaniolos
No a dla mnie bez sensu jest gadanie z kimś, dla kogo śmieszne jest, że ktoś uważa pozytywny test już za początek życia.

Gość kapusta glowa pusta
ja bym nigdy nie zrobiła aborcji bo to jest tak jak zabicie niewinnego człowieka ;] a po za tym, to by było moje dziecko, nie byłabym w stanie tak zrobić kochałabym je tak samo jak inne dzieci :]

infaniolos "Naprawdę coraz bardziej przekonuję się , że na kafeterii siedzą same degeneratki bez serca, bez rozumu, bez uczuć." Nie znoszę osób, które twierdzą, że jak kobieta nie poświęca się dla innych jest bezuczuciową degeneratką, widzisz czasy się zmieniły, kobiety znają swoją wartość i wiedzą, że nie muszą przyjmować pokornie "losu" takim jaki jest. "Tylko dawanie d**y im w głowie, zgrabne uda, brak cellulitu i to,żeby faceci się nimi interesowali i żeby miały ciasną cipę." Widzę, że jednak ciekawię cię takie tematy, że tak namiętnie je czytasz.

Gość dwefevvvvvvvvvvvvvd
oj maloszka skonczyly sie argumenty zaczely sie wyzwiska?:D konczmy ten temat bezsensowny, nikt nikomu i tak nie narzuci swojego zdania. kazdy wie najlepiej. Szkoda ze zamsiast uszanowac czyjes zdanie zaczynaja sie wyzwiska. Standard. Dlatego zegnam.