Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karollllla

udało się???kto ze mną czeka na 2 kreski???:)))))))))))

Polecane posty

anusia ja też nigdy się nie zabezpieczałam dokladnie to 5lat, i nic, także mój musiał bardzo uważać. No nic doczekamy się w końcu :)

Anusia86 tak właśnie się dzieje gdy się bardzo chce to się nie udaje. Tylko wyluzować i odpuścić jest bardzo ciężko, bo to siedzi gdzieś w głowie, taka podświadoma myśl udało się czy nie? facetom łatwiej wyluzować, my za bardzo podchodzimy emocjonalnie do wszystkiego, ale taka nasza natura:)

Gość ANUSIA 86
No własnie:)) a facet nie tym razem to następnym sie uda.Jakoś oni sie nie przejmują przynajmniej mój.

moj mąz tez sie nie przejmuje- tylko mnie pociesza. Jemu to na reke bo odkad staramy sie o dzidzie przytulamy sie czesciej:) wiec jest zadowolony..

Gość ANUSIA 86
Hehehhe nenia no to chociaz chłopina zadowolony:))) Dziewczyny udzielacie sie na jakichś innych forach? ja założyłam sobie profil na babyboom ale udzielam sie na regionalnych forach na babyboom z moich okolic zamieszkania ale kafeteria zawsze najbardziej mi odpowiadała

ja też jestem na baby boom. co do starań to mój mąż mówi że jak tak dalej pójdzie to on zejdzie na zawał hahahah:D

cześć Dziewczyny!!! u mnie mega zimno, więc plan na dzisiaj to odkopanie w szafie moich jesiennych i zimowych ciuchów, butów itp, a schowanie głęboko letnich rzeczy... wspomagam sie gorącą herbatką z cytrynką i miodzikiem! Coś dla pocieszenia: takie długie zimne dni i noce sprzyjają starankom ;) więc powodzenia :) ja od nowego cyklu biorę się ostro do roboty, i mam nadzieję że na gwiazdkę będzie już prezent, czego wszystkim nam z całego serca życzę!

hejo:) ja udzielam się tylko na kafeterii. Byłam dziś u gina na cytologii ( po raz pierwszy) ale nie mogła sprawdzić czy mam owulke bo coś jej sprzęt szwankowal;/ szkoda:( mąż wraca w sobote rano :)))) cieszę się jak gwizdek. POwiedzciemi czy jak płodne zauważyłam w środę to do soboty mam jeszcze jakieś szanse?

ja 'czekam' na okres. dzis mam dostac, zobaczymy czy dosttane czy nie, trzymajcie kciuki zebym nie dostala;)

iDusia i jak tam:???? ja właśnie czekam na kuzynkę, mój mąż po nią pojechał na lotnisko, zostaje na weekend a w poniedziałek lecimy razem do Polski i ja wracam z Hanią w piątek:) ale będę tutaj do was zaglądać. U nas nadal starania w toku:) ja już się nie nastawiam na wynik czekam co ma być to będzie. dobrze że ten ostatni tydzień przed @ będę w Polsce to nie będę miała czasu na myślenie o tym czy sie udało czy nie

Hej dziewczyny :) Moj mąż wrócił jednak wczoraj wieczorem, wiec przytulanka sie odbyły, był to mój 14dc więc zobaczymy! iDusia powodzenia, obyś nie dostała tej wrednej @!

Cześć Dziewczynki,ale mnie potwornie bolą piersi,nigdy tak nie miałam,może zaciążyłam :-),ale się wkręcam. IDUSIA trzymam za ciebie kciuki,mam nadzieje że koleżanka @ nie przyjdzie,zrób test i przekaż nam wspaniałą wiadomość.Może zapoczątkujesz dobrą passe i nam też zacznie się udawać :-). Truskawa 14dc,no no masz duże szanse .Pozdrawiam

Mnie też tak bolą piersi że wczoraj nie moglam leżeć na łóżku..no i to dziwne pobolewanie brzucha...Ale u mnie to na pewno nie ciąza- jakos to czuje...

Nenia a kiedy masz dostać @.Bądz dobrej myśli koleżanko i wpisz sie do tabelki

oj ale plama już się wpisałaś,do @ masz jeszcze sporo czasu,piersi nie powinny cię boleć,może jednak sie nam udało

no widzisz ty tez myslisz ze to dziwne- bo do okresu jeszcze kupa czasu...A ja nie moge dotknac swoich piersi- sa tak nabrzmiale i bola:( ciekawe co nam wyjdzie....Ciekawe jak idusia...Może jej się uda w tym miesiacu...

no właśnie mogłaby sie odezwać,mam nadzieję że jej się udało.Trzymam za nas kciuki :-)

Kurcze... kitka ty tez masz takie wrazenie jakbysmy byly tu same? Tak tu cicho i nic sie nie dzieje..smutno..

powiem Ci że nawet bardzo smutno dziewczynki chyba się starają :-),ciekawa jestem co tam u naszej zafasolkowanej fdeee,jak się czuje nic się do nas nie odzywa

Gość starajaca 86
ja tez czekamna @

ja dzisiaj mialam sprzątanie itp, dopiero mam chwilę wolnego, bo mąż wyszedł z małym na dwór i mam chwilę dla siebie.. :)

chcę się dziś zrelaksować, bo miałam ciężki tydzień, piwko już chłodzi się w lodówce :) a staranka zaczynam od października :)