Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karollllla

udało się???kto ze mną czeka na 2 kreski???:)))))))))))

Polecane posty

pewnie u wszystkich ladna pogoda i spaceruja z rodzinami:) u mnie narazie bez zmian. zobaczymy co pokaza kolejne dni.

Gość starajaca 86
to tylko my tu dwie jestesmy. to tak jak u mnie bez zmian poza tym bilem i tam gdzies w srodku takim dziwnym

Gość starajaca 86
iDusia wytlumacz mi okres mialam 19 lutego potem 18 marca(dziwny) test zrobiony dopiero 31 marca wskazal ciaze. czyli liczony od tego okresu z lutego wyszedl pozytywny po 41 dniach a od tego drugiego 14. czy mam jescze szanse ze wyjdzie pozytywny

Witam, iDusia mnie dzień po przewidywanym terminie @ wyszedł negatywny wynik testu, a dwa dni później juz pozytywny-Tego też Tobie życzę. Ja byłam dwa razy u gina tydzień po tyg, bo ciąża niby zbyt mała do wieku wzlędem OM. HCG badałam w odstepie 7dni-urosło, ale w czwartek nie było jeszcze serduszka. Mam kolejną wizytę w czwartek. Zobaczymy co się okaże. Tak, że na radość muszę jeszcze czekać.

Gość starajaca 86
fdee tez tak mialam 7 tydzien lekarz mowił 4. 11 mowił 7 ale nistety serduszko nie zabilo musialam pojsc na skrobanke

hej :) Witam wszystkie nowe koleżanki:)) nie miałam jak do was napisać bo zwiedzalismy Oslo, korzystaliśmy z pogody a wieczorem to już byłam wykończona. Ja dziś wylatuje do Polski więc będę miała mniej czasu ale postaram się odzywać wieczorami chociaż:) U nas staranka w toku no i teraz tylko trzeba czekać. iDusia powtórz test a najleoiej zrób betę fdee nie stresuj się , zobaczysz wszystko będzie dobrze. I nie myśl o tym co najgorsze bo ściągniesz na siebie te złe myśli

hej dziewczyny! No w taką piękną pogodę to pojechałam do rodziców na działkę w bory tucholskie bo niestety chłopina już wyjechał a nie chciałam siedziec w domu sama. iDusia dziewczyny mają racje zrób bete, to daje 100% pewności i bedziesz spokojniesza. Dziś pogoda paskudna a mnie od wczoraj coś strasznie boli po lewej stronie brzucha. Najgorzej jest jak chodze i siadam, nie wiem co to ale raczej nie jajnik bo boli mnie nad nim. Kurde wiecie co to moze być? trzustka albo jeszcze coś?

starajaca 86 wiem, że tak może być, ale mogłas sobie darować ten wpis :-(

fdee no ja już właśnie się ugryzłam w język żeby nic starającej 86 nie powiedzieć. Ale rzeczywiście nie na miejscu z tą "skrobanką'' :/

Jesteśmy tutaj po to, żeby się wspierać a nie kopać leżącego. Uwaga starającej to tak jakby choremu na raka powiedzieć "wiesz mój sąsiad miesiąc temu zamarł na to samo". No cóż czasami nieprzemyślana uwaga może sprawić przykrość.

Idę do pracy. Zajrzę później. IDusia czekamy na dobre wieści :-)

witajcie kochane dawno nie pisałam ale naprawdę nie mam kiedy ciągle tylko praca i budowa i tak w kółko w sobotę sadziliśmy drzewka i miedzy to taka perwole i chce na tym posadzić winogron to super będzie się piął. A ze starankami hmm nie wiem czy w tym cyklu będą bo się troszkę posprzeczałam z mężem a jutro niby owulacja a ja teraz mam na popołudnie a masz na rano i się mijamy. fdee zobaczysz ze będzie wszystko dobrze nie zamartwiaj się a słowa starającej naprawdę sa nie na miejscu. iDusia mam nadzieje ze masz dla nas super wiadomości o 2 kreseczkach

iDusia zrób tak jak radzą dziewczyny. Co do sprzeczek małżeńskich, wyznaję taką zasadę że kłótnie zostają poza sypialnią. Bo niby dlaczego ja mam siebie karać???:) trzeba odzielić kłótnie od seksu:P

karola wiem o tym ale co z tego jak ja teraz wraca o 23 a moj maz wstaje o 5 rano a tak wogole to wszyszlo mi w dwoch tarotach ze dziecko bede miala dopiero w 2013 roku ale nie przestaje sie starac i mam nadzieje ze nie bede musiala tyle czekac

truskava ja nie bylam u wrozki tylko na necie mialam robionego tarota wiesz niby nie wierze ale to co bylo napisane o mnie i o moim zyciu wszystko sie sprawdzilo.

hm... ciekawe. A płaciłaś coś za to? jak możesz to podaj mi link, z checia zobacze co tam jest i co mi ten tarot powie

nie t, że leniuszek ale nie lubie czekać:) a zanim pojde na poczte , przesylka dojdzie to już zapomne:P niestety to moja największa wada, że jestem w gorącej wodzie kompana. Ty do pracy a ja jeszcze 3 godzinki i do fryzera, cholera musze sciag wlosy bo garsciami mi wypadaja:(

Dziewczyny ja nadal czuje jaby mi piersi miało rozerwać i brzuch mnie pobolewa...do okresu jeszcze min. tydzien a maksimum to ok 12 dni. Nie wiem co jest...Niech ten dzień @ już przyjdzie...

dziewczyny a ten test Beta w laboratorium sie robi? bo ja nigdy tego jeszcze nie robilam i zielona jestem:P i jaka cena tego jest?

Gość TO JA STARAJACA 86
POWIEM MOZE TAK NIE WIEM CO MIALO BYC NIBY NIE NA MIEJSCU ALE TAKI KOLELEJ RZECZY NAZYWAC RZECZY PO IMIENIU. NAPISALAM TO DLATEGO ZEBYSCIE WIEDZIALY CO MNIE SPOTLAKO A NIE DO MOJEJ POPRZEDNICZKI KTORA ZLE TO ODEBRALA. NIE ZYCZE CZEGOS TAKIEGO CO JA PRZESZLAM. ALE DZIEKUJE DZIEWCZYNY ZA WSPOŁCZUCIE BARDZO MILO Z WASZEJ STRONY I ZYCZE ZEBY WAS TO NIE SPOTKALO