Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karollllla

udało się???kto ze mną czeka na 2 kreski???:)))))))))))

Polecane posty

ja siedzę od rana w pracy,ale o 19.00 kończe i wracam do domku.Mój chłopina dzisiaj wychodzi z kolegami na piwko,także jak położe dzieci spać to jeszcze troche poklikam,mam nadzieje że będzie nas troszke więcej

Gość starajaca 86
ja mam dzis 30 dzien cyklu bol podbrzusza i biala wydzieline test negatywny. nawet sie nie nastawiam po raz kolejny. przy odtatniej ciazy nieudanej niestety test wyszedl od razu pozytywny czy po raz kolejny mose byc inaczej mimo ze ten byl tej samej firmy

Gość starajaca 86
no tak normalnie mialam 15 lipca, 12 sierpnia,

czyli powinnaś już dostać @,może zrób jutro rano jeszcze jeden test,dobry jest quick vie,polecam

Gość starajaca 86
normalnie tak. tym bardziej ze zawsze przed mam kilka dni planiem. moze jeszcze poczekam ale zawsze jak sie nakrecam nigdy nie wychodzi. ostatnio mialam okres po nim zrobilam test i wyszedl pozytywny a wtedy sie wcale nie spodziewalam

ja w każdym razie trzymam za Ciebie kciuki,mam nadzieje,że zobaczysz 2 kreseczki,daj znać,może powiększysz grono zafasolkowanych,bo jak narazie idzie nam marniutko :-(

Gość starajaca 86
i ja mam tez taka nadzieje. powiedz mi jeszcze czy bol brzucha i biala wydzielina jest raczej obiawem nadchodzacego @ czy tez i ciazy bo spotkalam sie z roznymi opiniami

W ciąży ból brzucha może być jak przy @,a biała wydzielina jak najbardziej występuje na poczatku ciąży,wiem coś o tym bo już dwa razy przez to przechodziłam.POZDRAWIAM

Gość starajaca 86
okres mialam 19 lutego potem 18 marca(dziwny) test zrobiony dopiero 31 marca wskazal ciaze. czyli liczony od tego okresu z lutego wyszedl pozytywny po 41 dniach a od tego drugiego 14. to teraz moze poczekac jeszcze

wiesz co zrób sobe test z krwi beta hcg on Ci napewno pokaże jak jesteś w ciąży,będziesz mieć pewność

Gość starajaca 86
kitka 35. ja bardzo Ci dziekuje. bardzo mi pomoglas, mialam przynajmniej z kim pogadac. odezwe sie do was dziewczyny jeszcze

Gość starajaca 86
magda ja czekam ponad 2 lata

czesc Kitka i reszta dziewczyn, moj chlopina tez na piwku wiec moze troche popisze chociaz wczoraj zabalangowalam a rano musilam wstac , nie wiem ile wieczorem wytrzymam :)

Gość starajaca 86
iDusiaa ile juz nie masz

Gość starajaca 86
iDusia mam nadzieje i ja ze ci sie uda. a jak ogolnie twoje samopoczucie masz jakies obiawy czy tylko brak okresu

w sumie to objawow nie mam zadnych, tzn ostatnio pare razy mialam zgage, a w pierwszej ciazy bardzo czesto ja mialam, i ogole jakos slabo sie czuje i senna jestem, ale nie wiem czy to objawy ciazy czy psychicznie juz sie na ciaze nastawiam...

Gość starajaca 86
to masz jak ja. pierwsze co robie jak wracam klade sie spac na pol godzinki, no i ten bol brzuch pewnie na @

Cześc dziewczynki położyłam dzieci spać i chętnie bym z wami poplotkowała,ale pewnie już nie ma z kim :-(

Gość starajaca 86
hej dziewczyny u mnie bez zmian teraz ide do pracypozniej siedo was odezwe

Idusia może jeszcze jes zawczesnie...Poczekaj jeszcze kilka dni- jak nie dostaniesz okresu, powtorz test...Aj trzymam kciuki bo może Tobie się uda:) Ja też czekam z niecierpliwoscią na dzien w którym ma przyjsc @- i oby nie przyszła...jeszcze mam trochę czasu- orientacyjnie podałam że mogę dostac 19, ale może byc pozniej bo mam ostatnio nieregularne cykle.

Gość starajaca 86
hej dziewczyny ale tu cisza gdzie wy wszystkie jestescie????ja mam bol brzucha czuje ze zaraz dostane@ kwestia kilku dni. a wydzielina bez znian biala czasem ciaznacam za chwile gesta