Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karollllla

udało się???kto ze mną czeka na 2 kreski???:)))))))))))

Polecane posty

ja sobie zrobię morfologię, jak będzie ok to dalej będę zażywać tylko folikx1, a jak kiepsko wyjdzie to włączę jakieś witaminki...

ja mam dziś mega doła zamiast świętować wczoraj naszą 3 rocznicę ślubu to rozpętała się co najmniej 3 wojna światwa wiecie co aż nie chce mi się opisywać o co poszło bo ryczeć mi sie chce, pół nocy przeryczałam, mam dziś wory pod oczami. Powiem w skrócie: obecnie nie pracuje tzn przyjmuje klientki w domu i mój mąż wychodzi z założenia że jak wraca z pracy to chce odpocząć. Oka ja to rouzmiem ale np wczoraj miałam klientkę on wrócił to co za problem zająć dziecko godzinkę? lepiej włączyć tv a ja mam pracować i bawić dziecko.. no żesz... oczywiście skończyłam a w kuchni bajzel na kółkach , była już 20. A ten mój osioł zamiast w tym czasie kiedy ja kończyłam modelować panią umyć te gary, wykąpać małą to on sobie przed tv siedzi. Szału dosłownie dostałam. Skończyłam i ja to wszystko musiałam robić bo on jest zmęczony Dla niego ogarnąć przy dziecku to jest niewykonalne. Więc pytam jak on sobie wyobraża jak ja to wszystko przy niej robie??? Może to ja jestem jakaś nienormalna i się czepiam. Mam ochotę spakować się i wracać do PL ;-( jak mam nerwy to sprzątam, cale mieszkanko lśni- jedyne dobre

Karolla rozumiem Cię doskonale bo mam podobnie, cały dom i dziecko tylko na mojej głowie... czasem mam wszystkiego dosyć :/

ja nie mowię że on wcale nie pomoga, wczoraj kupił jakaś rybę to ją tam skorbal dzielił i co tam trzeba, ale mógł to zrobić jak ja skończę. Ja siędzę w domu z Hanią więc dla mnie naturalne jest że gotuję obiad, sprzątam- generalnie zajmuje się domem. Ale ja też przecież potrzebuje odpoczynku. Teraz 12.09 lecę do Polski może mój mąż sobie przemyśli Nie wiem czy ja mowię innym językiem niż on???

no nic czasem tak bywa. Mój też tak robił, że gdy wracał po pracy nic tylko włączał TV i siedział cały wieczór. faktem jest, że jeszcze dziecka nie mamy więc nie ma tyle obowiązków ale straszni mnie to wkurzało.W końcu nerwy mi puściły i ustawiłam go do pionu. Teraz nawet po sobie zmywa, nawet często :)

dziś już w lepszym nastroju do was zaglądam:) rozmowa została przeprowadzona, mąż zauważył nieprawidłowości huraaa:D sam zauważył hahaha teraz czekam na efekty:)

cześć Dziewczyny! co tam słychać? jak starania, testowała może któraś? Przydałaby się jakaś pozytywna wiadomość :) ja gotuję obiad i biorę się dalej za sprzątanie bo w jeden dzień nie da się tego ogarnąć. Ja sprzątam 3 dni na raty, poważnie, nie wyrabiam... ;)

stock121 ja mam jutro dostac okres, dzis testowalam-negatywny. :( czuje ze nic z tego w tym miesiacu:(

u mnie dni płodne się zaczęły wczoraj ale brak faceta, więc szanse marniutkie bo tylko w 9dc. Siedze w pracy i sie nudze nieziemsko, wiec wzielam się za sprzatanie biura. Dziewczyny jak nie w tym miesiacu to w nastepnym, nie wiem czemu ale jestem przekonana, że w nastepnym mi się uda, przynajmniej wydaje mi się, że intuicja mi to podpoawiada, więc czuje sie spokojna w duchu

Gość ANUSIA 86
Witajcie:))

Gość ANUSIA 86
Dziewczyny jak moge zaczernić nick?kurcze wpisuje hasło,moje konto i nic z tego ehh a wiem ,że pomarańczówki zle sie czyta

Gość nenia
Ja własnie robilam test- oczywiscie negatywny. Ale cylke mam jakos 30-35 a dzis jest dopiero 20 dzien cyklu:wiec pewnie za wczesnie. Dziwne bo brzuch mnie już pobolewa jak na okres i strasznie mam nabrzmiale i bolace piersi...Nie wiem o co chodzi...

ja niestety już nie pamiętam jak zaczerniałam nicka. Może inne Ci podpowiedzą. Nenia- może się udało ale przy takich cyklach rzeczywiście test zrobilam dużo za wcześnie. Musisz się uzbroić w cierpliwość i trochę poczekac

witajcie staraczki,nenia w 20 dc jest stanowczo za wcześnie,test z moczu wykonaj w dniu spodziewanej @,możesz zrobić bete z krwi po 10 dniach od zapłodnienia,ale nie wcześniej,Pozdrawiam. Ja się starałam w tym miesiącu,ale jak nie wyszło,to zaprzestaje starań z wiadomych przyczyn,nie będe chłopiny w ciąże wkręcać,co ma być to będzie,a nóż się udało. Anusia ja jak się zaczerniałam,poprostu wpisałam swój nick i hasło,może jest już jakaś anusia 86 zaczerniona,może spróbuj anusia86 bez odstępu.CAŁUSKI

Ja tez trzymam kciuki za siebie za Ciebie i za nas wszystkie:)

Nowe staraczki dopiszcie się do tabelki .Uaktualniam ją troszke. marta2387.....24..........śląskie...................... 10....ok.25.08.2011 Karollllla.........23..........norwegia.................. ..2.........1.09.2011 idusia...........23.........podlaskie.................... ..1.......09.09.2011 sylwia312.......31.........łódzkie..................... ...5.......15.09.2011 lady love........22........Portugalia........ok..2lata.......16-18.09.2011 kitka35.........35........zachodniopomorskie.........3.. .....19.09.2011 gonia35.........36.........kujpom....................... .?........20.09.2011 truskava888...21........pomorskie.................4............23.09.2011 afelek80......31.........mazowieckie...............3... ......25.09.2011 stock121......25..........lubelskie...................... 2........25.09.2011 SadAngel22.....22.........warmińsko-mazurskie.....25.... ...27.09.2011 Zaciążone ..........................................................te rmin fdeee............38.........mazowieckie...........1...... .....27.04.2012

Z tą @ koleżanki jest różnie bo cykle mi się pomieszały,ostatni miałam 34dniowy :-(,wcześniej co 30 dni,tak ze nie wiem.Ostatni @ był 19.08.Zobaczymy.DZIĘKI

nenia nie chcę się nakręcać,ale też mnie pobolewa brzuch i piersi,nie wiem czemu ale się ciesze bo może coś z tego będzie.

No wlasnie to uczucie jest najgorsze co miesiąc jak dla mnie...bo czlowiek ma nadzieje, cieszy sie jak nie wiem co i mysli juz jak powie o tym swojemu mezowi az nagle czar pryska i pojawia sie @:( kitka35 co oznacza w tabelce liczba po wojewodztwie i data

właśnie- najlepiej sie nie nakrecać, bo potem tylko rozczarowanie. NIestety u mnie też cykle wahają sie miedzy 27-32dc róznie bywa, właśnie dlatego chce brać castagnus

kitka witaj w klubie ja też mam pomieszane cykle. I nie poddawaj się tylko działaj działaj:) a co do testu 20 dc to zdecydowanie za szybko! A prowadzi któraś z was npr? tzn mierzycie temperaturę?? my działamy cały czas ale co z tego wyjdzie to ja nie wiem

KITKA Ty wiesz ze ja tez ostatni okres mialam 19. 08 a wczesniejsze cykle 30 dni przez ok 1,5 roku a ostatnio od jakis 4 miesiecy wydluzyly mi sie do 35 dni. Ale zbiego okolicznosci...

KITKA Ty wiesz ze ja tez ostatni okres mialam 19. 08 a wczesniejsze cykle 30 dni przez ok 1,5 roku a ostatnio od jakis 4 miesiecy wydluzyly mi sie do 35 dni. Ale zbiego okolicznosci...

Gość ANUSIA 86
Ja też miałam cykle 28-29 a od czerwca 35-40 martwie sie tym bo teraz mało kiedy odczuwam owulacje i na domiar złego zauważyłam jak badałam sobie sama piersi ze ściskając brodakwe leci mi z sutka jakaś ciecz i to moze byc objaw podwyższonej prolaktyny eh w pon mam wizyte u gin to sie okaze

fakcznie to może być prolaktyna. Da Ci pewnie bromergon czy jak to się nazywa (a po tym łatwie zajść w ciąże ) :)

marta2387.....24..........śląskie...................... 10....ok.25.08.2011 Karollllla.........23..........norwegia.................. ..2.........1.09.2011 idusia...........23.........podlaskie.................... ..1.......09.09.2011 sylwia312.......31.........łódzkie..................... ...5.......15.09.2011 lady love........22........Portugalia........ok..2lata.......16-1 8.09.2011 kitka35.........35........zachodniopomorskie.........3.. .....19.09.2011 nenia.............23........lubelskie........................12......20.09.2011 gonia35.........36.........kujpom....................... .?........20.09.2011 truskava888...21........pomorskie.................4...... ......23.09.2011 afelek80......31.........mazowieckie...............3... ......25.09.2011 stock121......25..........lubelskie...................... 2........25.09.2011 SadAngel22.....22.........warmińsko-mazurskie.....25.... ...27.09.2011 Zaciążone ..........................................................te rmin fdeee............38.........mazowieckie...........1...... .....27.04.2012

Gość ANUSIA 86
Mam nadzieje,że szybko uda nam sie zbić tą prolaktyne(jeżeli to prolaktyna) bo takie czekanie co miesiąc mnie wykańcza.Wmawiam sobie że teraz na pewno zaciąże i przychodzi @ ale większość z nas kobiet tak ma niestety bardzo pragniemy i wtedy nie wychodzi.Tylko jak nabrać dystansu?Ja miałam parcie duże na początku roku kiedy dowiadywałam sie ze kolejna kolezanka moja spodziewa sie dziecka.Ale mąż wtedy nie chciał więc dałam za wygrana i czekałam cierpliwie nie zabezpieczaliśmy się nigdy tylko stosowaliśmy stosunek przerywany ale i tak nie zaciążyłam9Małżonek chyba za bardzo uważał)No i w czerwcu dojrzał do decyzji bo tez zauważył że jakoś nie udaje nam sie :((( ehh pozdrawiam kobietki ja wybywam na spacerek