Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malowankaaa

Makijaż moja codzienność...

Polecane posty

chaj- dokładnie takie samo mam odczucie i chyba nawet gdzie pisałam cos podobnego. To tak jak pisanie obłudnych koemntów na NK " ślicznie wyglądasz" a w na głos hahaha :D

Gość .)...(.
tak, biała kreska na linii wodnej to jest to. Można też ją rozetrzeć w kąciku oczu jak pod łukiem brwiowym

gagita- to szczęsciara z ciebie :) ja zawsze marzyłam o duzych kociach oczkach :) Aaa makijaz robie 40 minut jak mam byc fakttycznie zadwolona i wszytsko ma byc dopiete na osatni guzik. Czasmi robie na szybko w połowe mniejszym czasie ale czuje wtedy ze cos jest nie tak i czuje sie zle cały dzien :/

Gość .)...(.
Nie wysłał? ;) oj, niedobry

Gość chaj
tez robie bialą kreske w oku :P i od jakiegos czasu przyklejam sztuczne rzesy - wiem jak to brzmi, mozecie wierzyc lub nie ale wyglądam znacznie naturalniej :P moje rzesy z natury mam dosc dlugie, zawsze mocno je malowałam bo byłam tak przyzwyczajona i takie posklejane, grube od tuszu wyglądają znacznie bardziej karykaturalnie niz taka ładna, równa firanka :) nie mowiac juz o tym ze dokladnie, poz=rzadnie wytuszowac rzesy to min 10 min a przyklejenie gotowych kilka sekund :P moge dluzej pospac i nic mi sie nie kruszy, nie zbiera po calym dniu :P malowanka, odnosnie komplementow to mimo wszystko uwazam ze sa dosc szczere, po prostu takie publiczne kajanie sie nie przyciaga zlosliwcow ktorzy z lalki barbie zrobia maszkare ;) tak mysle.

Gość chaj
mi tez nie wyslal :P przestraszyl sie ;)

Dokładnie z tymi komentarzami na kafee i NK np : nic się nie zmieniłaś , ale ślicznie wyglądasz ale to jest z powodu oczekiwania rewanżu w celu pocukrowania

Wiem oczy to się moim rodzicom udały :) i mój syn ma takie same pewnie będę przez to płacić alimenty kilku laskom :):):)

Gość chaj
gagita i tu dziala to podobnie, zauwaz ile osob prosi o fotki i obiecuje przyslanie swoich :D zaloze sie ze chca wzajemnego cukru :P ja trzezwo patrze na problem, nie licze na pocieszenie wiec nie wysylam :P

chaj- własnie miałam sie pytac czy masz przyklejone sztuczne rzesy :) ładniutkie. Ja mam fioła na punkcie długich rzes. Aaa Nk to jedna wielka obłuda i dlatego nie mam tam zdjęć :P

Pewnie jakbym dała na NK bez tapty to pół misata mało by uwbaw a komentarze mówiły by wyglądam rewelacyjnie.

Gość chaj
ale ja nie dawalam swoich zdjec skąd wiesz ze ladniutkie? :P kiedys tez mi makijaz zajmowal 40 min, dzieki tym rzesom o polowe krocej :P wybieram z naturalnych ludzkich wlosow i jestem bardzo zadowolona z efektu.

Chaj - jak na dłuższą metę z tymi rzęsami , ja ostatnio jak bylam robić paznokcie to coś dziewczyna mi sugerowała aby przedłużyć sobie rzęsy ale to problem nie można ich malować i myć za agresywnie

Gość .)...(.
Ja nie wstawiam tu zdjęć bo przybyłam jako "ciało" doradcze ;) :P, poza tym brak mi odwagi. Zresztą wiem jak wyglądam, więc nie potrzebne mi ani pochwały ani jakieś dołowanie ;)

Zdjęcie dać na kafee ? Zaraz zazdrosne baby cię obsmarują a inni sobie dogodzą :)

to musi być straszne:D Masz partnera bo jeśli nie to zawczasu pokaż mu sie normalnie bo sie biedak w nocy obudzi i sie przestraszy no chyba że na noc tez sie malujesz:D

Gość chaj
gagita, ale ja nie mam na mysli tych przedluzanych tylko normalne w pasku. swego czasu bardzo chcialam zrobic to u kosmetyczki na dluzej ale za duzo jest przeciwwskazan i zrezygnowalam. zaczelam wiec przyklejac okazyjnie takie w pasku i tak sie wprawilam ze teraz robie to codziennie. nikt nie zauwazyl ze mam sztuczne a sama czuje ze wygladam naturalniej, serio :P

chaj- Proszą o fotki bo ciekawość ich zżera, nie chcą pomóc tylko popatrzyć, a niektóre pewnie nawet podnieś w ten sposób swoją samoocenę. Aaa może i dobrze. Patrząc na ulicy na dziewczynę która wygląda na pewną sibebie nawet nie zdają sobie sparwy z tego że w srodku to jedne wielki kompleks. Ja jestem odbierana zwykle jako wyniosła i pewna siebie osoba, a tak napawdę jestem nieśmiała i niepewna siebie.

miła jak zawsze- przeczytaj temat dokładniej a nie wsyskaujesz jak filip z konopii. Było o tym i nikt nie umarł na zawał.

Śmieszą mnie takie śliczności które bez makijażu się nie pokarzą.Może ty po prostu przyzwyczaiłaś się do ,,pomalowanego wyglądu'' i dlatego jak jesteś bez tapety wydaje ci śie że wyglądasz źle.Spróbuj się przełamać i pochodzić tydzień bez make-upu

Oj Malowankaaa a do mnie po czasie mówią o myslałam że ty to taka zimna jesteś , ja tego nie kontroluję ale wiem że stwarzam jakiś dystans chociaż nie chcę

chaj- nie wysyłałas mi wczoraj zdjęc ? kurcze dałabym reke soibie uciac ze to ty zaraz zerkne wstecz bo nikck jakis podobny :)

Gość chaj
ojj ja tak samo... wielokrotnie jak ktos mnie blizej poznal slyszalam teksty ze nie spodziewal sie ze jestem taka i taka (tu seria komplemebtow) bo rzekomo wyglądam na wyzniosłą, zimną suke :P a ja jestem tak cicha, skromna i spokojna ze az sama sie czasem dziwie :P ta tapeta to jedyne co mam wyraznego :P

gagita- mam to samo, każdy kto mnie zna wie że jestem najnormalniszą osoba w swiecie i do tego mega postrzelona :P

Gość chaj
nie, nie ja nie wysylalam ;) chyba ze ktos sie za mnie podaje :P

No dokładnie nie raz słyszałam " a wyglądasz na taką poważna" " a myślałam że jesteś całkiem inna" Pozory mylą jak nic :)