Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malowankaaa

Makijaż moja codzienność...

Polecane posty

kolezanka tak powiedziala .. pff - wiele kobiet t o zazdrosne zdziry, a moze jej wymsknelo sie tak jak mialas 'ciezka' noc . . w kazdym razie ja tu nie widze brzdoty ktora trzeba ukrywac przed swiatem

Gość taki miły
malowankaaa nawet na sile probujesz zasugerowac ze jestes brzydka bez makijazu, bo na jednym zdjeciu masz ulozone wlosy a na drugim chyba specjalnie poszarpane zeby tylko ktos potwierdzil ze jest tak jak uwazasz :D niestety, na obydwy super laska. dalej czekam na zdjecia od pan :D takimily@yahoo.com

wyłączyłam komputer, poszłam pod prysznic ale cholera jasna, ciekawość mnie znów tutaj przywiodała żeby zobaczyc czy ktos cos nabazgrolił :P MadziuśkaSuśka- mialam to samo :) tez mieszkam za granica i poczatkowo wynajmowalimsy dom wspolnie z innymi ludzmi. zanim wszyłam zpokoju to musiałam byc pomalowana, a z mysiem twarzy czekalam do późnych godzin nocnych az wszyscy pojda spac i zeby czasami mi ktos znienacka nie wparował do pokoju :) teraz mieszkamy sami i w domu luz ale jak nie mam makijazu to mnie nie ma dla nikogo.

Gość rabiosssaaaa
oo jestes?:D sluchaj śledze topik od początku i oczywiście mam podobny problem co Ty;/ mogłabyś i mi wysłąc te zdj?? bom ciekawa...;) terazjuznaprawde@wp.pl

Gość MadziuśkaSuśka
Kochana, ja mam dokładnie to samo, z tym, że Ty... Wyglądasz ślicznie bez makijażu! Aż Ci zazdroszcze. Powiem Ci, że niektórym dziewczynom jak się nie malują, aż brakuje tego makijażu, ja się właśnie do nich zaliczam. Zaraz Ci wyśle moje zdjęcia, to uwierzysz, ze nie jest z Tobą tak źle :)

Gość MagdalenaGGGGGG
POWIE MI KTOS JAK MAM WSTAWIC ZDJECIA TUTA BO TEZ CHCE POKAZ JAK WYSGLAM Z MAKIAJZEM I BEZ

Gość MadziuśkaSuśka
tinypic.com np ;)

Gość rabiosssaaaa
magadlena - szczerze to tylko z cerą musisz coś zrobic i bedzie ok. naparawdę ;)

Gość MagdalenaGGGGGG
ale co mam z nia zrobic juz taka mam. mam 29 lat i juz mam zmarszczki.

Gość .)...(.
Ja też ja się maluje na co dzień przez co najmniej parę dni to się czuje dziwnie jak makijaż zmyję, jest to normalne bo przyzwyczaiłyśmy się do widoku siebie w makijażu.Ale to nie oznacza automatycznie że jesteśmy brzydkie i bez makijażu straszymy :D mój mąż to też czasami się pyta, po co się maluje skro bez też wyglądam dobrze. Mam też niedoskonałości które muszę ukryć: cera już nie taka, plamka na powiece i jasne rzęsy (bom blondynka) Ale staram się jak najbardziej malować się oszczędnie i dyskretnie. Moja koleżanka też kilo tapety waliła i przedwcześnie się "pomarszczyła"Teraz wydaje kupę kasy na różne kremy, ale też źle robi bo karmi skórę chemią i koło się zamyka. Daj skórze odpocząć a ona w przyszłości Ci się odwdzięczy :)

Gość rabiosssaaaa
nie wiem..maseczki, peelingi ?? może kosmetyczka.

Gość rabiosssaaaa
heeej Malowankaa to wyślesz i mi?;) terazjuznaprawde@wp.pl

Gość .)...(.
MagdalenaGGGGGG, no weź przestań :D kolejna ładna dziewczyna z kompleksami, ładna jesteś uwierz. Bez makijażu też lepiej wyglądasz

Dzisiaj po założeniu tego tematu kilka dziewczyn wysłało mi zdjecia w makijazu i bez i była miedzy nimi dziewczyna która jest tak sliczna że ja najnormlaniej w swiecie o mało nie spadałam z krzesła widzac jej zdjęcia. Ona twierdzi że musi się malować, ją bym bardzo chciała zachecić do wklejenia zdjęcia w takim miejscu, bo może gdyby jej wiekszość ludzi napisała że się GRUBO myli to dotarlo by do niej ze jest w bledzie. Ludzie myślą ze jestesmy pewnie siebie przynajmniej w moim przyapdku tak jest, a ja jestem jedym wielkim kompleksem. I czuje trochę jak zakleta żaba... :(

Gość .)...(.
dziewczyny jestescie naprawdę ładne, nie wiem dlaczego wkręciłyscie sobie taką bajkę? szczerze pisze

Gość MagdalenaGGGGGG
no teraz to juz wiem ze kłamiecie tutaj i sie nabiajcie pewnie nie umiecie napisac prawdy. bez makijazu lepiej ? no to to juz jakis gruby zart.

Gość rabiosssaaaa
dzięki ;P kurde dziewczyno one miały rację ! Bez makijazu ci lepiej i mowie to jak najbardziej szczerze! ;) śliczne oczy.

Gość MagdalenaGGGGGG
kto ma ladne oczy ?

Gość .)...(.
Magdalenka, pokazałam przed chwilą Twoje zdjęcie mężowi, zapytałam co o Tobie myśli. Powiedział (cytuję) ładna, fajna i naturalna a czemu pytasz? Powiedziłam że Ty myślisz inaczej. odpowiedział: no coś ty, żartujesz, ładna dziewczyna co ona chce. A mój mąż prawdę zawsze prawi

Gość rabiosssaaaa
o tych ładnych oczach to było skierowane do Malowanki ;) bo zdj mi wysłała to komentuję.

Gość MagdalenaGGGGGG
Nie ma gustu ten twoj maz i juz :( bez urazy ty pewnie piekna jestes, ale ja nie uwerze jednak chyba nikomu. Myslałam ze podziła na mnie to jak na zautroke ze mi sie humore troche poprwie ale :(

dzieki dziewczyny. Ja powaznie aż nie chce odchodzic od komputera a wypadałoby juz sie zebrac bo pozno. Jak po terapii u najlepszego psychologa i za free :)

Gość .)...(.
Ja piękna? :D no nie żartuj :D Tak sobie to wmówiłaś, że w to uwierzyłaś. I teraz ktokolwiek Ci coś innego napisze to i tak nie uwierzysz, bo tak działają Twoje kompleksy.

Gość MagdalenaGGGGGG
To dawaj swoje foto wtedy bede mogła sprawdzic gust meza i uwierze :)

Gość .)...(.
Mojej foty nie pokaże, nie jestem tak odważna jak Wy :P ja też się kładę, dobranoc, zajrzę jutro

Gość Lukaszek24
KLAMIECIE TE BIEDNE DZIWCZYNY BO NIE POTAFIOCIE NAPISAC PRAWDY NIE OSZCZDZAJCIE ICH TAK WALCIE PARWDE JAKA JEST. wOLIMY KOBIETY NATUALNE ALE PIEKNE ALE JAK SA BRZYSKIE TO NIUECH SIE MALUJA. MAGADA BRZYDKA JESTES I CO BEDE WIECEJ PISAL.