Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malowankaaa

Makijaż moja codzienność...

Polecane posty

Gość chaj
ja nie wysle :P jeszcze sie okaze ze jestes moim znajomym :P

Gość .)...(.
Haj, z tego samego powodu i ja fotki nie wrzucę :D :P kto wie, może tu siedzi mój przełożony, wyjdzie na jaw jak ja właśnie pracuję :P bo o znajomych to już nawet nie wspominam. Pomyślą jeszcze że brak mi piątej klepki :D

Gość hmmm niezla jest
e tam chaj napewno nie jest tak zle autorka tez mowila ze zle wyglada i co okazalo sie ze to bujda

i się spóźniłam i nic nie zobaczyłam :( malowanka podeślij proszę. Jestem bardzo ciekawa także tych trików makijażowych :) little15dm@interia.pl

Gość .)...(.
Bo dziewczyny wyglądają niczego sobie, ale sobie wkręciły bajkę, ze bez makijażu źle wyglądają. Jak się maluje na co dzień, to staje się przecież przyzwyczajeniem

Gość chaj
moze i traumy nie ma ale szału tymbardziej :P tez mysle ze to bardziej przyzwyczajenie do umalowanej buzi niz rzeczywistosc ale prawda jest taka ze roznica bywa kolosalna :P niestety...

Gość .)...(.
Jak się twarz "zamalowuje" to nic dziwnego ze różnica bywa kolosalna.Makijaż jest sztuką, należy umiejętnie tuszować niedoskonałości i podkreślać atuty.

Gość chaj
u mnie wystarczy sam podklad i rzesy a juz wyglądam klosalnie inaczej... wcale nie nakladam jakiejs niewiadomo jakiej tapety... po prostu zmieniam sie z wiejskiej dziołchy w atrakcyjną kobiete ;)

Gość hmmm niezla jest
ja tez jestem ciekawa tych trikow:-p ja bez makijazu tez nie wygladam rewelacyjnie i wogole a to tego mam problemy z cera ale nie robie z tego takiej wielkiej tragedi wy dziewczyny przesadzacie napewno nie jest tak zle:-)

Gość taki miły
ok to wam powiem że jestem z pod krakowa - takimily@yahoo.com

Gość .)...(.
Ja sobie też nie wyobrażam życia bez tuszu, tym bardziej że mam jasne rzęsy. Podkład też używam aby ukryć to i owo. To jest podstawa,ale nie uważam abym bez makijażu tak źle wyglądała, tym bardziej ze maluję się dyskretnie i u mnie aż takich różnic nie ma

Gość chaj
a idz Ty taki miły :P po co masz mnie widziec bez make upu? :D nie po totak skrupulatnie to ukrywam zeby sie obnazac przed obcymi :P zreszta wiem jak wyglądam i zaden komplement nie zmieni mojego myslenia :O

Gość .)...(.
Taki miły, mojej fotki też nie uświadczysz. Tym bardziej że nie ufam facetom z takim nikiem :D :P

Gość thtyjty
J w zimie i jesieni jak jest chłodno to stosuje: -krem na dzien -punktowo podkład -puder -tusz do rzes A w lato: - tusz do rzes

Gość taki miły
:D to mogą być same z makijażem chętnie zobaczę :D poflirtuję itd.. czekam z niecierpliwością :P

Gość chaj
taki mily, to podeslij najpierw swoją zobaczymy czy jest z kim flirtowac ;):D

Gość taki miły
podaj email

bry :D Eee dziewczyny ten miły poważnie jest miły :d Aaa gdzie pod tym krakowem mieszkasz ? bo ja też spod krakowa tyle ze obecnie w Irlandii. chaj- u mnie też tak to działa że może pisać co kto chce a ja i tak wiem swoje i myślenia nie zmienię, przecież widzę codziennie mój pysk bez tapety i wiem że nie jestem pieknością aaa co tam pięknością nawet naurlana zwykła dziewczyna bez makijazu nie jestem tylko taką wiejską dzołchą.

Gość chaj
chaje@wp.pl niech przysyla kto sie chce zaprezentowac :):D

Gość hmmm niezla jest
chaj wyslesz mi swoja fotke??

a mogę też zobaczyć zdjęcie ? bo na tym linku chyba już nie ma tego zdjęcia. Podasz jeszcze raz?

jak nie chcesz tu wklejać to daj na miala czop115@o2.pl :) bo też mi się nie wydaje, że jesteś taka brzydka jak mówisz.

Gość .)...(.
Bo nie jest, ja też spodziewałam sie po tym wszystkim co autorka pisała o sobie, zobaczyć jakiegoś potwora a tu okazało się, że to bardzo ładna dziewczyna. :)

Gość hmmm niezla jest
mi tez wyslij kabeyonce@vp.pl napewno nie jest tak zle nie ma sie czego bac:-)

Malowankaa przeczytałam twój post i mam wrażenie że to ja go napisałam :) Jest to dla mnie samej nawet trochę nie zrozumiałe jak można osiągnąć taką różnicę w wyglądzie przez makijaż .

Gość .)...(.
Mam nadzieje Malowankaa że po naszych wpisach, trochę uwierzyłaś w siebie, i nie jest tak źle jak sobie to niepotrzebnie wmówiłaś :)

Wszyscy tu piszą że napewno nie jest tak źle a ja wiem o czym ta dziewczyna pisze !! Mnie niepomalowaną traktują jako chorą o co tak źle wyglądasz :) i co cudowne uzdrowienie puder robi