Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Betowen II

Czy taka kobieta jak ty mogła by chcieć takiego faceta jak ja ??

Polecane posty

Gość lisssowata
no to 🖐️

Gość lisssowata
czyli ktorej w koncu?

Gość lisssowata
jaaaaaaaaaaa? niby jak? chlopie, wez ty sie zastanow czego chcesz i czego oczekujesz

Gość lisssowata
nie tracimy przypadkiem czasu?

dobra, przyznam sie to moja 1 prowokacja:) a Bella dzielnie mnie wspierała i przykro mi ze sie obraziła jest bardzo wartościową osobą i takiej kobiety ze świecą szukać wymarły gatunek niestety

Gość lisssowata
raczej ci nie powiem kogo kochasz i zapomniales dodac ze to twoj ulubiony penis bo jedyny :) czego ty w ogole chcesz? Porobic sobie jaja? Bo mi sie juz chce spac a i na jaja nieszczegolnie mam chec

Gość lisssowata
acha, czyli jednak traciłam czas. Nooooo dobsz, a już myślałam, że gdzies siedzi normalny facet poszukujacy w miare normalnej kobiety. A tu prowo. Chryste, jaka ta akfeteria jest pipierdolona

lisowata zgadzam sie z tobą dlatego na poszukiwania kafeetryjne patrze co najmniej z przymrużeniem oka ale poznałem tu kilka wartościowych osób o pisujemy na gg:)

Gość lisssowata
no ale to po co robisz tu to samo co inni? Czy ty masz swiadomosc że tym samym zabierasz komus czas? Ludzie traktuja cie z poczatku powaznie a pozniej kij wie o co chodzi i autorowi i calej reszcie

o zwykłe potwierdzenie dotychczasowych spostrzeżeń i upewnienie sie ze chyba czas zastanowić sie czy nie skończyć z Kafe

Gość lisssowata
wlasnie mnie do tego przekonales, czas skonczyc z kafe. i kto to mówi? koles, ktory pisze prowokacje? moglismy w tym czasie porozmawiać normalnie, jak ludzie i przy tym ja lepiej bym sie czula gdybym wiedziała, o co Ci chodzi. Ale lepiej pierdolic a pozniej narzekac, że nie mozna pogadac zupelnie zwyczajnie i miło. Brawo.

Gość lisssowata
powiedzmy ze rozczarowalam sie tym tematem. i nadal nie wiem o co chodzilo, ale straciłam ochote zeby w to brnac. nie rozumiem cie chociaż dość długo czasu poświęciłam, aby mi to wyszło. troche szkoda, że w odpowiednim czasie nie zaczales rozmawiac normalnie, twoja strata 🖐️

Gość lisssowata
a, i srednio interesowal mnie twoj penis, bardziej chcialam porozmawiac z toba, bo myslalam ze cos poza penisem w tobie jest. chwilami pisales jak wrazliwy normalny facet, pomylilam sie chyba 🖐️

czytasz dokładnie?? któż zaczął rozmowę o penisie?? oczywiście to był element prowokacji nikt przy zdrowych zmysłach nie chwali się swoim przyrodzeniem.. a ja za zdrowego się uważam

Gość nice_
..."Na tej ziemi sa cudowne istoty, ktore chodza, udajac ludzi..."

Gość lisssowata
28 :)